-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Ο χώρος είναι το μόνο που δεν με απασχολεί καθώς έχω υπαίθριο μέρος στην αυλή.Η αλήθεια είναι πως είναι το 1ο μου
Renault και ενώ είχα ακούσει πως μετά από τα 50.000 km τα μοτέρ τους 'ανοίγουν', εγώ αντίθετα νιώθω στο δικό μου πως
κλείνει.Πίστευα πως μετά το service λόγω αλλαγής μπουζί και φίλτρων πως θα βελτιωνόταν η κατάσταση αλλά το
πρόβλημα παραμένει.Που κινείται το αυτοκίνητο?
Όντως μετά τα 50000 χλμ ανοίγουν. -
Η καθημερινή διαδρομή για τη δουλειά είναι σε ανοιχτό δρόμο (Λαγονήσι-Γλυφάδα) και μετά το κλασσικό σταμάτα ξεκίνα
μέχρι την Ηλιούπολη, της Βουλιαγμένης.Αντίστοιχα και το απόγευμα με ανάποδη διαδρομή.Το θέμα ότι τα τελευταία 4 χρόνια κάνει την ίδια διαδρομή αλλά η κατάσταση επιδεινώθηκε το τελευταίο 1 1/2 χρόνο.
-
Με προβλημάτσες πρέπει να πω
Βενζίνη βάζεις από έναν συγκεκριμένο -
Είναι 2-3 βενζινάδικα που με βολεύουν και εκεί βάζω, φροντίζοντας για πολλούς λόγους το ρεζερβουάρ μου να παίζει
μέχρι τα 20 λίτρα.Επίσης σχεδόν πάντα βάζω απλή αμόλυβδη άρα δεν νομίζω πως παίζει ρόλο η βενζίνη. -
Είναι 2-3 βενζινάδικα που με βολεύουν και εκεί βάζω, φροντίζοντας για πολλούς λόγους το ρεζερβουάρ μου να παίζει
μέχρι τα 20 λίτρα.Επίσης σχεδόν πάντα βάζω απλή αμόλυβδη άρα δεν νομίζω πως παίζει ρόλο η βενζίνη.Ρωτούσα μήπως έβαζες από έναν και δεν ήταν καλή.
-
Τι να πώ, θα πεταχτώ κάποια μέρα από το αεροδρόμιο να το φουλάρω με 1000 αρα μπας και στρώσει.
-
Τι να πώ, θα πεταχτώ κάποια μέρα από το αεροδρόμιο να το φουλάρω με 1000 αρα μπας και στρώσει.Τι 1000αρα?
100αρα θες να πεις μάλλον -
Το θέμα είναι πως έχω κάποιες αμφιβολίες μετά το τελευταίο μικρό σέρβις κατά πόσο αλλάχτηκαν τα μπουζί και το
φίλτρο βενζίνης.Το αμάξι έχει 110.000 χλμ και το νιώθω πλέον πολύ πνιγμένο, κάτι που πίστευα πως θα διορθωθεί
με το σέρβις.Συγνώμη που έκανες σέρβις (μη μου λές όνομα απλώς αν είναι επίσημο ή όχι). Και τα μπουζί και το φίλτρο αλλάζουν εύκολα αρκεί να έχεις μερικά εργαλεία (απλά). Τα μπουζί είναι κάτω από πολλαπλασιαστές, λύνεις πρωτά αυτούς και από κάτω είναι τα μπουζί. Για πρακτικούς λόγους κάνε ένα-ένα κύλινδρο. Το φίλτρο βενζίνης είναι εκεί που σου είπαν τα παιδιά. Την ώρα που θα το βγάλεις θα τρέξει μπόλικη βεζίνη** ΠΡΟΣΕΞΕ** μην πάς για μαλλί και βγεις κουρεμένος!!!
Με λίγα λόγια λέω καλύτερα το φίλτρο να στο αλλάξουν στο συνεργείο!Κάτι πρέπει να παίζει με την τρόμπα της βενζίνης, μπορεί τα μπεκ ή κάτι άλλο στο σύστημα τροφοδοσίας. Μπορεί να έχει πρόβλημα το ποντεσιόμετρο του γκαζιού.
Επίσης θα θυμίσω και κάτι άλλο που το έχω ξαναγράψει εδώ μέσα και το είχαν δει όταν δούλευα στην RENAULT.
Σε αυτοκίνητο σαν το δικό σου, σε κάθε πάτημα του γκαζιού και λόγω ελατωματικής τοποθέτησης στην πρίζα του ποντεσιόμετρου του γκαζιού υπήρχε ένα μερικό ξεκούμπωμα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μην μπορεί να επιταχύνει. Άλλαξαν λίγο την τοποθέτηση και το πρόβλημα έλειξε. -
@mmarkom
Μίλησα με ένα φίλο που είναι μηχανικός στο δίκτυο. Το πρώτο που μου είπε είναι και αυτός μπουζί. Του είπα ό,τι θεωρητικά τα έχεις αλλάξει και μου είπε ό,τι αμέσως μετά το μυαλό του πάει σε τρόμπα βενζίνης και συγκεκριμένα στο ρυθμιστή πίεσης βενζίνης που υπάρχει πάνω στην τρόμπα και που δεν αλλάζει μόνος του αλλά με όλη την τρόμπα. Η γνήσια κάνει τώρα 450 ευρώ αλλά στο εμπόριο την βρίσκεις και με 250 ευρώ.
Αυτό δεν σημαίνει ό,τι ντε και καλά το πρόβλημα σου είναι αυτό αλλά για να έχει μια ιδέα.
Εσύ ξεκίνα από τα πιο φτηνά, μην πας κατευθείαν στα ακριβά... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σήμερα για άλλη μια φορά χάλασε το μπουρδελ@κι μου.... card not detected στο scenic, και έμεινα κάποια χλμ μακρυά από το σπίτι μου, που πήγα για ψώνια, σε επαρχιακό δίκτυο.... Το αμάξι είναι παρατημένο πάνω στο δρόμο(στο προαύλιο ενός φυτωρίου)... Η κάρτα με αφήνει να το κλειδώσω, να το ξεκλειδώσω, αλλά δεν ανιχνεύεται στην υποδοχή. Χειρόφρενο δεν απενεργοποιείται για να ρυμουλκηθεί.... Περιμένω αύριο τη 2η κάρτα με κούριερ(μετά από συμβουλή της αντιπροσωπείας). Αν πάρει μπρος θα πάει εκεί για να ελεχθεί και μάλλον αντικατάσταση η κάρτα. Αν όχι η θάλασσα είναι κοντά....
Μαμιέται ο Σαρκοζί και η Γαλλία....Προσωπικά, τη δεύτερη κάρτα του Scenic μου, την έχω κρυμένη μέσα στο αυτοκίνητο. Τόσες καταπακτές και θήκες έχει, κάπου θα βρεις ένα μέρος να την κρύψεις με ασφάλεια. Την έχω κρύψει εκεί, επειδή είναι πολύ εύκολο να καθήσεις πάνω στην κάρτα, αν ξεχαστείς και την βάλεις στην πίσω τσέπη του τζην σου ή αν καθήσεις πάνω στο μπουφάν σου! Επίσης, είναι πολύ εύκολο να την βρέξεις ή να χυθούν πάνω της νερά, αν την αφήσεις σε τραπεζάκι καφετέριας μαζί με τα κλειδιά σου και το κινητό σου... Αφαίρεσα, λοιπόν, το κλειδάκι (σε σχήμα Γ), το οποίο το έχω μαζί μου μέσα στο πορτοφόλι των 'ψιλών' και σε περίπτωση που χάσω την πρώτη κάρτα που χρησιμοποιώ, θα ανοίξω το αυτοκίνητο με το κλειδάκι και θα βάλω μπρος με την κάρτα, που έχω κρυμένη.
΄Οσον αφορά τις πολλές βλάβες, πρέπει να είσαι η εξαίρεση. Διαβάζοντας περί αξιοπιστίας μεταχειρισμένων MPV στα αγγλικά και γαλλικά περιοδικά το Scenic II είναι μακράν πιο αξιόπιστο από C-MAX, Touran και Zafira. Ιδιαίτερα το f/l. Αλλά, για να έχουμε το νου μας, για πες μας τι βλάβες σου έβγαλε; -
Το Twingo πρέπει να είναι το μόνο μικρό που δεν προβλήθηκε όσο του άξιζε και είχε 2 ατυχίες.
'Επεσε' στην αλλαγή MAVA με PGA και πέρασε η παρουσία του σχεδόν αθόρυβα.
Ο ειδικός τύπος το είδε συντηρητικό σε σχέση με το προηγούμενο και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του πέρασαν στα ψιλά.Μ' αρέσει πολύ το GT σε εμφανιση και σε test drive που το έκανα πρόπερσι με είχε ενθουσιάσει ιδίως οδηγικά.
Χωροταξικά μέσα είναι λειτουργικό, μ' αρέσει το ταμπλό του και ίσως το μόνο που με πείραξε 2 χρόνια πριν ήταν που δεν είχε 2 πόρτες πίσω για καλύτερη πρόσβαση. Τώρα όμως που έχω το QQ λίγο με νοιάζει αν το μικρό έχει 2 ή 4 πόρτες.
Κάτι μου λέει πάντως (πολύ γενικά) ότι η ίδια η Renault δεν ξέρει πόσο καλός είναι ο 1,2Tce. Έχει ένα μικρό γρήγορο, σταθερό και όμορφο 'διαμάντι' το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχει ούτε σαν εκθεσιακό. (Για να το κάνω test drive και να το δω από κοντά -δυο χρόνια πριν- τηλεφωνικό ραντεβού μιαμιση εβδομάδα πριν έκλεισα σε αντιπροσωπία άλλης πόλης για να οδηγήσω GT ενός πωλητή!!! Για το 1,6 RS ... ούτε λόγος βέβαια).Ernani να το χαίρεσαι το κουκλάκι.
-
Και για να μην αδικώ κανέναν και να το βάλω το πράγμα στην πραγματική διάσταση τους:
http://news247.gr/ellada/aytoktonia_epi ... 15747.html
Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στον χώρο και μερικοί φτάνουν και περνούν τα όρια τους!
-
Χαμός, διαφήμιση με λεσβίες για το Ρενώ Τουίνγκο.
http://www.autoblog.com/2010/12/19/video-renaults-racy-lesbian-twingo-ad-banned-from-italian-tv/
-
Στην Ιταλία ο καβαλιέρε την απαγόρευσε (α τον ανέραστο )
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
:metalo:
Στην Ιταλία ο καβαλιέρε την απαγόρευσε (α τον ανέραστο )Μπα ο καβαλιερε αποκλειεται να την απαγορευσε ! Μαλλον σεξομανης πορνογερος ειναι παρα ανεραστος
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Χαμός, διαφήμιση με λεσβίες για το Ρενώ Τουίνγκο.http://www.autoblog.com/2010/12/19/video-renaults-racy-lesbian-twingo-ad-banned-from-italian-tv/
Το λέει και στο τέλος του διαφημιστικού: 'Renault, drive the change'.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Στην Ιταλία ο καβαλιέρε την απαγόρευσε (α τον ανέραστο )Μπα ο καβαλιερε αποκλειεται να την απαγορευσε ! Μαλλον σεξομανης πορνογερος ειναι παρα ανεραστος
Κι όμως το έκανε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κι όμως το έκανε
α τον ανεραστο
-
Όντως το έκανε. Πουριτανός?
Too much va-va-voom! Racy Renault car advert featuring lesbian bedroom scene is banned by Italian TV
...
The advert was made by Publicis, but state TV RAI and surprisingly Prime Minister Silvio Berlusconi's Mediaset empire have refused to air it.
... -
Οταν ονειρευονται οι ανθρωποι...
RENAULT FORUM