-
113 αυτοκίνητα πούλησε η Renault το Νοέμβριο σε ολόκληρη τη χώρα. Βλέπω να επανέρχονται οι εκπτώσεις άμεσα, γιατί με το φοβερό χρηματοδοτικό -1% είδαμε τα αποτελέσματα.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Στο twingo έχω ESP (με ταμπούρα ) και δεν έχει μπει ποτέ. Εντάξει, δεν το έχω πιέσει σε σημείο υπερβολής.
Εξαρτάται τι ζητάει κανείς. Αν θέλεις να παίξεις, ίσως να μην σου κάνει το ESP. Απλά πρότεινα, επειδή τα χρήματα είναι αρκετά για μεταχειρισμένο, να υπάρχει και στον εξοπλισμό το ESP.
Το twingoII exεις? Αν ναι με τι κινητηρα..?
Ναι (με τον TCE)!
Ορίστε και φωτογραφία.
-
Κουκλι!! Να το χαιρεσαι... Εχουμε ιδιο κινητηρα σε διαφορετικο σκαρι Τι μεση καταναλωση εχεις..? αν το εχεις στρωσει
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Κουκλι!! Να το χαιρεσαι... Εχουμε ιδιο κινητηρα σε διαφορετικο σκαρι Τι μεση καταναλωση εχεις..? αν το εχεις στρωσειΕυχαριστώ πολύ.
Έχω κάνει 5000 km από τα τέλη Ιουνίου. Κατανάλωση εμπειρικά (δυστυχώς μετρητή δεν έχει), περίπου στα 6,8 με 7,2 λίτρα μέσα στην πόλη, αναλόγως πόσο θα πατήσεις το γκάζι (έχω φτάσει μέχρι 130 ταχύτητα).
EDIT: Διόρθωσα την κατανάλωση, από 7,0 σε 7,2, γιατί βιαζόμουν να φύγω από τη δουλειά! Φίλε rafi, βλέποντας το τελευταίο smiley, εννοείται πως μπορείς να ρωτήσεις ό,τι θέλεις (και οποιοσδήποτε άλλος).
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κουκλι!! Να το χαιρεσαι... Εχουμε ιδιο κινητηρα σε διαφορετικο σκαρι Τι μεση καταναλωση εχεις..? αν το εχεις στρωσει
Ευχαριστώ πολύ.
Έχω κάνει 5000 km από τα τέλη Ιουνίου. Κατανάλωση εμπειρικά (δυστυχώς μετρητή δεν έχει), περίπου στα 6,8 με 7,0 λίτρα μέσα στην πόλη, αναλόγως πόσο θα πατήσεις το γκάζι (έχω φτάσει μέχρι 130 ταχύτητα).
Μόνο μέχρι 130.Εγώ με λίγα παραπάνω από τα δικά σου χιλιόμετρα σε Fluence 1.6 το έχω φτάσει 170 (αν και περιμένω να δω πότε θα έρθει η κλήση και κάνω τον σταυρό μου να μην γιατί θα μου πάρουν και το δίπλωμα ) και άρχισα να του κάνω και ανοίγματα τις τελευταίες μέρες.Πάτα το βρε και μην το λυπάσαι.Τι φοβάσε μην κάψει λαδάκια? [edit mod] Τα Renaultμοτερ είναι νταμάρια
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ.
Έχω κάνει 5000 km από τα τέλη Ιουνίου. Κατανάλωση εμπειρικά (δυστυχώς μετρητή δεν έχει), περίπου στα 6,8 με 7,0 λίτρα μέσα στην πόλη, αναλόγως πόσο θα πατήσεις το γκάζι (έχω φτάσει μέχρι 130 ταχύτητα).
Μόνο μέχρι 130.Εγώ με λίγα παραπάνω από τα δικά σου χιλιόμετρα σε Fluence 1.6 το έχω φτάσει 170 (αν και περιμένω να δω πότε θα έρθει η κλήση και κάνω τον σταυρό μου να μην γιατί θα μου πάρουν και το δίπλωμα ) και άρχισα να του κάνω και ανοίγματα τις τελευταίες μέρες.Πάτα το βρε και μην το λυπάσαι.Τι φοβάσε μην κάψει λαδάκια? [edit mod] Τα Renaultμοτερ είναι νταμάρια
Φίλε Orestisren, έχω κάποιες υποχρεώσεις (ένα μεταπτυχιακό που με έχει ξεθεώσει) και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να κινήσω το μικρό. Το στρώσιμο έχει γίνει μέσα στην πόλη με σταδιακά ανοίγματα. Ο κινητήρας νομίζω ότι θέλει κι άλλα χιλιόμετρα μέχρι ν' ανοίξει πλήρως και προσπαθώ να μην το ζορίσω. Κινούμαι στις 2500 στροφές περίπου για καλύτερη κατανάλωση. Επιπλέον, μετά από 20 περίπου χρόνια οδήγησης, πλέον σε αυτή την πόλη (με αυτές τις συνθήκες και τους δρόμους) δεν μου βγαίνει να το πάω παραπάνω με αυτά που βλέπω. Υπό ελεγχόμενες συνθήκες, μπορεί να το έκανα, αλλά όχι έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα. Στην εθνική δεν έχω βγει, να δω πως πάει. IMHO, πάντα.
-
Καλά κάνεις.
-
στα 5000 χλμ νομιζω οτι μπορεις να ξεκινησεις το 'ζοριζεις'
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
στα 5000 χλμ νομιζω οτι μπορεις να ξεκινησεις το 'ζοριζεις'Σκοπεύω να το κάνω μόλις βρω λίγο ελεύθερο χρόνο.
Έχω και τη γιαγιά που θέλει τη φροντίδα της.
-
Καλά κάνεις.Απλά έχω καταλάβει ότι αρκετές φορές αν δεν ρίξεις τον εγωισμό σου στο δρόμο, το ατύχημα έρχεται πολύ εύκολα.
-
Σήμερα για άλλη μια φορά χάλασε το μπουρδελ@κι μου.... card not detected στο scenic, και έμεινα κάποια χλμ μακρυά από το σπίτι μου, που πήγα για ψώνια, σε επαρχιακό δίκτυο.... Το αμάξι είναι παρατημένο πάνω στο δρόμο(στο προαύλιο ενός φυτωρίου)... Η κάρτα με αφήνει να το κλειδώσω, να το ξεκλειδώσω, αλλά δεν ανιχνεύεται στην υποδοχή. Χειρόφρενο δεν απενεργοποιείται για να ρυμουλκηθεί.... Περιμένω αύριο τη 2η κάρτα με κούριερ(μετά από συμβουλή της αντιπροσωπείας). Αν πάρει μπρος θα πάει εκεί για να ελεχθεί και μάλλον αντικατάσταση η κάρτα. Αν όχι η θάλασσα είναι κοντά....
Μαμιέται ο Σαρκοζί και η Γαλλία.... -
Να κάνω μια αφελή ερώτηση?
Αντικατάσταση κάρτας/υποδοχής με ένα κανονικό ανθρώπινο κλειδί και μια μίζα παίζει? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αντικατάσταση κάρτας/υποδοχής με ένα κανονικό ανθρώπινο κλειδί και μια μίζα παίζει?Μπα
-
Αντικατάσταση κάρτας/υποδοχής με ένα κανονικό ανθρώπινο κλειδί και μια μίζα παίζει?Μπα
Είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις (βασικές-αρχικές, πλούσιες κλπ) στα μοντέλα που υπάρχει αυτού του είδους η κάρτα?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις στα μοντέλα που υπάρχει αυτού του είδους η κάρτα?
Όχι μόνο σε Fluence θεωρητικά πρέπει να μπορείς να βάλεις καθώς υπάρχει και έκδοση με κλειδί.Στα άλλα(εκτός Clio και Twingo)είναι στάνταρ από την βασική.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Σήμερα για άλλη μια φορά χάλασε το μπουρδελ@κι μου.... card not detected στο scenic, και έμεινα κάποια χλμ μακρυά από το σπίτι μου, που πήγα για ψώνια, σε επαρχιακό δίκτυο.... Το αμάξι είναι παρατημένο πάνω στο δρόμο(στο προαύλιο ενός φυτωρίου)... Η κάρτα με αφήνει να το κλειδώσω, να το ξεκλειδώσω, αλλά δεν ανιχνεύεται στην υποδοχή. Χειρόφρενο δεν απενεργοποιείται για να ρυμουλκηθεί.... Περιμένω αύριο τη 2η κάρτα με κούριερ(μετά από συμβουλή της αντιπροσωπείας). Αν πάρει μπρος θα πάει εκεί για να ελεχθεί και μάλλον αντικατάσταση η κάρτα. Αν όχι η θάλασσα είναι κοντά....
Μαμιέται ο Σαρκοζί και η Γαλλία....Πρόβλημα με τον card reader ίσως?
Υπάρχει μια λύση εδώ, με είσοδο της κάρτας 30 μοίρες κάτω. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μαμιέται ο Σαρκοζί και η Γαλλία....Ποσες φορες εχει χαλασει ? θα σε καλυψου απο την αντιπροσωπεια η θα πρεπει να πληρωσεις ?
-
Μοντέλο 2004, δεν υπάρχει εγγύηση....
Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει αλλαχθεί... Μπανιέρα με ρόδες... -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπάρχει μια λύση εδώ, με είσοδο της κάρτας 30 μοίρες κάτω.Kαι αλλη μια λυση εδω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Υπάρχει μια λύση εδώ, με είσοδο της κάρτας 30 μοίρες κάτω.Kαι αλλη μια λυση εδω.
RENAULT FORUM