-
Ξέρω σίγουρα ότι το Coupe έχει πιο σφιχτή ανάρτηση από το 5θυρο hatchback. Υποθέτω ότι το Estate έχει ίδιο στήσιμο με το 5θυρο, αρα πιο μαλακή ανάρτηση.
-
Ένα ωραίο video
Youtube Video -
σημερα αλλαξα και τα λαστιχα στο clio μου..Μου εβαλε ο λαστιχας τα michelin energy saver 175/65R14...250 ολα μαζι...η τιμη μου φανηκε αρκετα καλη...(μου εκανε εκπτωση 25%)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ένα ωραίο video
Youtube Videoπλακα πλακα θα πουλησει φουλ αυτος ο κινητηρας στην Ελλαδα
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ένα ωραίο video
Αν επιτραπεί και η Dieselοκίνηση στην Αθήνα
-
Πάντως μ' αυτήν την εταιρεία πρέπει να λέμε dci και να χαιρόμαστε πραγματικά
Είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλο -
Ένα ωραίο video
σε renault δεν εχουμε ελπιδες να το δουμε..
σε nissan ομως -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ένα ωραίο video
σε nissan ομωςΓιατί να μην δούμε σε Renault
Εντάξει είμαστε λίγοι οι εκλεκτοί που κυκλοφορούμε με αυτοκίνητα αυτής της μάρκας ( )αλλά δεν νομίζω να είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. -
Είδα Clio σήμερα με μπεζ εσωτερικό
Μάματο ήταν -
Μεταξυ μας Ορεστη και με πρασινο να το εβλεπες παλι γαματο μπορει να ελεγες οτι ειναι...χεχε
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μεταξυ μας Ορεστη και με πρασινο να το εβλεπες παλι γαματο μπορει να ελεγες οτι ειναι...χεχεΌχι δεν θα το έλεγα.Με εκείνο πράσινο χρώμα απ' έξω είναι χοντρολαλακία.
Με μπεζ εσωτερικό δεν ξέρω αλλά βγάζει μια αρχοντίλλα. -
Eίναι, ας πούμε, κιμπάρικο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι, ας πούμε, κιμπάρικο;ακριβώς αυτό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι, ας πούμε, κιμπάρικο; -
Αντικαταστάτης του CC
-
Αντικαταστάτης του CCΒλεπω μαθαινεις γρηγορα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αντικαταστάτης του CC
Βλεπω μαθαινεις γρηγορα..
Πλάκα κάνεις.Έχω μελετήσει όλο το Renault Forum και πολλά άλλα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι, ας πούμε, κιμπάρικο;Μηπως και είναι? 'Συγγένεια' με τα κάμπριο με το αστέρι στο καπό έχει πλέον!!!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ένα ωραίο video
σε nissan ομωςξεκινησαν να κυκλοφορουν οι πρωτοι V6 dCi viewtopic.php?f=10&t=16428&start=270
-
Στο προχθεσινό Autobild έχει μια -ενδιαφέρουσα- έρευνα σχετικά με το μτχ Modus. Επιβεβαιώνεται για αλλη μια φορά ότι κάποια προβλήματα ... είναι 'οικογενειακής' φύσης -μαζικά σε όλα τα μοντέλα της εταιρίας- και όχι μεμονωμένα προβλήματα.
Τα ηλεκτρικά παραθυρα. Ιδίως το ευαίσθητο πλαστικό εξάρτημα που στηρίζει και ανεβοκατεβάζει το τζάμι. Θα έπρεπε σαν εταιρία να προσέξει ιδιαίτερα αυτή την λεπτομέρια ή 'τραβώντας το αυτάκι' στην Bosch που της δίνει μειωμένης αντοχής μηχανισμούς ή ... να αλλάξει προμηθευτή αφού αυτά που παίρνει δεν είναι αξιόπιστα.
Τελικά ο καταναλωτής όπου και να βρίσκεται, είναι έρμαιο ... κερδών και μάλλον και απροστατευτος. Την συμφέρει την Renault και την όποια Renault να πουλάει ως ανταλλακτικά τους μηχανισμούς, την συμφέρει την Bosch και την όποια Bosch να προμηθευει ή να πουλάει και αυτή. Σε τέτοιες εταιρίες και σε τέτοια μεγάλα ονόματα φαίνεται να κοστίζει λιγότερο το να ξέρουν ότι πχ απο το 2000 έως το 2010 πουλάνε 'ευαίσθητα' ανταλλακτικά, μπροστά στα κέρδη που έχουν.
RENAULT FORUM