-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Λοιπόν Rafi επειδή μου την είπες παραπάνω επανέρχεται η εικόνα στην υπογραφή και μάλιστα με προσθήκη
δε μου πεφτει λογος αν εσυ γουσταρεις τα ημιαιμα γαλλικα χρεπια.. μια ειναι η μαρκα ρε!!!
Το ξέρω γι αυτό και την προτίμησα.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
τα ημιαιμα γαλλικα χρεπια..Είσαι πάντως λίγο υπερβολικός
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
τα ημιαιμα γαλλικα χρεπια..
Είσαι πάντως λίγο υπερβολικός
ναι και οχι
-
παλικαρια μιας και το θυμηθηκα.. ποσο παει ο μηχανισμος παραθυρου -συνοδηγου- σε clio II γιατι παρεδωσε πνευμα..
(ευτυχως ηταν κλειστο)υπαρχει περιπτωση να βολευτει με μερικη (και φθηνη) βελτιωση ή λογικα θα παει για αντικατασταση ολος ο μηχανισμος ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παλικαρια μιας και το θυμηθηκα.. ποσο παει ο μηχανισμος παραθυρου -συνοδηγου- σε clio II γιατι παρεδωσε πνευμα..
(ευτυχως ηταν κλειστο)υπαρχει περιπτωση να βολευτει με μερικη (και φθηνη) βελτιωση ή λογικα θα παει για αντικατασταση ολος ο μηχανισμος ?
Όλος ο γρύλος, αυτός σπάει, τα μοτέρ δεν παθαίνουν τίποτε.
Σε γνήσιο με την τοποθέτηση θα περναέι τα 300 ευρώ.
Υπάρχουν και ιμιτασιόν, εκεί με 150 (μπορεί και πιο κάτω) θα κάνεις τη δουλειά σου, με την εργασία πάντα.
Υπάρχει μια πιθανότητα να πουλιέται και μηχανισμός (χωρίς το μοτέρ) αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εννοώ σε ιμιτασιόν πάντα. -
τελικα ηταν ο διακοπτης, λιγο το κακο
(και μια κομμενη βαση μηχανης που βρεθηκε στη πορεια )
-
τελικα ηταν ο διακοπτης, λιγο το κακο(και μια κομμενη βαση μηχανης που βρεθηκε στη πορεια )
τον αλλαξες το διακοπτη; ποσα σου πηρε;
αν ειναι διακοπτης και δεν τον εχεις αλλαξει τσεκαρε ποιος απ τους δυο ειναι...
Εμενα ειχε χαλασει ο διακοπτης που ελεγχε απο τη θεση του οδηγου το παραθυρο του συνοδηγου και ως εκ τουτου δεν λειτουργουσε ουτε ο αλλος επειδη ειναι τοποθετημενοι προφανως σε σειρα...Και στο εξουσιοδοτημενο μου ειχαν πει αρχικα οτι ειχε χαλασει ο διακοπτης του συνοδηγου..Τελικα μου ειχαν ζητησει 70 ευρω αλλα πηγα σ ενα γνωστο με μεταχειρισμενα και που βρηκε εναν και μου πηρε 20ευρω και το αλλαξα με επιτοπου μαζι...
-
τελικα ηταν ο διακοπτης, λιγο το κακο(και μια κομμενη βαση μηχανης που βρεθηκε στη πορεια )
Το είχα ψιλιαστεί όταν έγραψες ό,τι το παράθυρο έμεινε κλειστό. Οπότε την γλύτωσες.
-
Renaκιδες βγήκαν φωτογραφίες από Laguna 3 Facelift(και ναι ο κώλος του είναι ίδιος που σημαίνει πως δεν αλλάζω αυτοκίνητο τελικά ) Espace Facelift (παλέυω ακόμα να βρω διαφορές) και Zoe.Το τελευταίο είναι συμπαθυτηκό.Εντός ολίγου θα μας τα ανεβάσει ο Vasilism απο το Renaultnews.
-
Renault Laguna Facelift
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/blog-post_30.htmlRenault Zoe(μάλλον το επόμενο Clio)
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-zoe-photos.htmlRenault Espace Facelift
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-espace-facelift-photos.html -
Έκανα και προαναγγελία απ' ότι βλέπεις για να τους προετοιμάσω.(αλλά δεν ήταν κανένας online )
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
τελικα ηταν ο διακοπτης, λιγο το κακο
(και μια κομμενη βαση μηχανης που βρεθηκε στη πορεια )
τον αλλαξες το διακοπτη; ποσα σου πηρε;
αν ειναι διακοπτης και δεν τον εχεις αλλαξει τσεκαρε ποιος απ τους δυο ειναι...
Εμενα ειχε χαλασει ο διακοπτης που ελεγχε απο τη θεση του οδηγου το παραθυρο του συνοδηγου και ως εκ τουτου δεν λειτουργουσε ουτε ο αλλος επειδη ειναι τοποθετημενοι προφανως σε σειρα...Και στο εξουσιοδοτημενο μου ειχαν πει αρχικα οτι ειχε χαλασει ο διακοπτης του συνοδηγου..Τελικα μου ειχαν ζητησει 70 ευρω αλλα πηγα σ ενα γνωστο με μεταχειρισμενα και που βρηκε εναν και μου πηρε 20ευρω και το αλλαξα με επιτοπου μαζι...
ακριβως το ιδιο με σενα επαθε και πηγε 55 ευρω καινουριος σε φιλικο συνεργειο
-
O Carlos το είπε και το έκανε με το Twizy.Βγήκαν φωτογραφίες στο Site της Renault με το μοντέλο παραγωγής
-
Renaκιδες βγήκαν φωτογραφίες από Laguna 3 Facelift(και ναι ο κώλος του είναι ίδιος που σημαίνει πως δεν αλλάζω αυτοκίνητο τελικά ) Espace Facelift (παλέυω ακόμα να βρω διαφορές) και Zoe.Το τελευταίο είναι συμπαθυτηκό.Εντός ολίγου θα μας τα ανεβάσει ο Vasilism απο το Renaultnews.πολυ καλο μπροστα το Λαγκουνα , παρα πολυ καλο θα ελεγα , πολυ αγριο δειχνει οπως επεισης και η Ζωη ( zoe)
Διατηρω ομως μια επιφυλαξη για το καινουργιο look που ετοιμαζει ο καινουργιος σχεδιαστης της Ρενω -
O Carlos το είπε και το έκανε με το Twizy.Βγήκαν φωτογραφίες στο Site της Renault με το μοντέλο παραγωγήςRenault Twizy - Photos,Video
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-twizy-photosvideo.html -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Renaκιδες βγήκαν φωτογραφίες από Laguna 3 Facelift(και ναι ο κώλος του είναι ίδιος που σημαίνει πως δεν αλλάζω αυτοκίνητο τελικά ) Espace Facelift (παλέυω ακόμα να βρω διαφορές) και Zoe.Το τελευταίο είναι συμπαθυτηκό.Εντός ολίγου θα μας τα ανεβάσει ο Vasilism απο το Renaultnews.
πολυ καλο μπροστα το Λαγκουνα , παρα πολυ καλο θα ελεγα , πολυ αγριο δειχνει οπως επεισης και η Ζωη ( zoe)
Διατηρω ομως μια επιφυλαξη για το καινουργιο look που ετοιμαζει ο καινουργιος σχεδιαστης της ΡενωΚι εμένα με ανυσηχει η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας.
-
πολυ καλο μπροστα το Λαγκουνα , παρα πολυ καλο θα ελεγα , πολυ αγριο δειχνει οπως επεισης και η Ζωη ( zoe)
Διατηρω ομως μια επιφυλαξη για το καινουργιο look που ετοιμαζει ο καινουργιος σχεδιαστης της ΡενωΚι εμένα με ανυσηχει η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας.
Ουσιαστικά τα πρώτα δείγματα της δουλείας του είναι το DeZir και το Zoe. σχεδιαστικά δεν είναι άσχημα. εγώ δεν ανησυχώ πιστεύω ότι θα βρει την ταυτότητα της η Renault.
-
Να βρει μια καινούρια όμορφη γιατί η υπάρχουσα είναι μία χαρά.Πάντως εμένα το De Zir δεν μου κάθετε καλά στο μάτι.Το Zoe αντίθετα είναι αρκετά συμπαθητικό.
-
Να βρει μια καινούρια όμορφη γιατί η υπάρχουσα είναι μία χαρά.Πάντως εμένα το De Zir δεν μου κάθετε καλά στο μάτι.Το Zoe αντίθετα είναι αρκετά συμπαθητικό.Είναι σε καλά χέρια η Renault.
-
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
Να βρει μια καινούρια όμορφη γιατί η υπάρχουσα είναι μία χαρά.Πάντως εμένα το De Zir δεν μου κάθετε καλά στο μάτι.Το Zoe αντίθετα είναι αρκετά συμπαθητικό.
Είναι σε καλά χέρια η Renault.
Κοίτα να μου πεις ότι κοιμόμασταν ήσυχοι όταν ο λαμπρός αυτός νους
σχεδίαζε τα τουτούνια της Renault να σου πω εντάξει αλλά το παραπάνω δίδυμο με τρομάζει.
RENAULT FORUM