-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Παιδιά έριξε η Renault την τιμή του Clio.Σαν χαμηλώτερη μου φάνηκε τώρα που κοιτούσα το Site της εταιρίας.
ξερει κανεις αυτες οι προσφορες eurobonus τι διαφορα εχουν απο τις κανονικες..?
Για να γίνω πιο σαφής εκπτωση έχει για την νέα παραλαβή 2000 και για το στοκ το Eurobonus με 3500 χιλιάρικα.Βέβαια μην φανταστείς ότι αυτό το στοκ είναι πολύ καιρό στην αναμονή.Είναι το πολύ 3 μήνες απ' όσο μου είπαν.Το ξέρω πανω κάτω γιατί ενδιαφερόταν ένας φίλος ο οποίος τελικά πάει γι άλλο.
-
Για το clio το είχαμε γράψει στο θέμα του! Ολες οι αρχικές τιμές, προ προσφορών είναι 750 euro κάτω, πλην της έκδοσης RS! Επιπλεόν τρέχει -650 euro + το Navigation της navis δώρο. Για τα κομμάτια του eurobonus για το clio είναι -1.700 με -1.800 euro κάτω από την αρχική, απλά αφορά συγκεκριμένα κομμάτια σε απόθεμα.
Τα κομμάτια που είναι σε απόθεμα για τα περισσότερα μοντέλα δεν έχουν πάνω από 3μηνο. -
Ο χρήστης empak έγραψε:
Πολλά χρήματα τα 8000 για sedan του 2005 .Στο πάρα πολύ 6500.Με τόσα βρες κάποιο καλό μεταχειρισμένο μετά το 06 που είναι facelift και έχουν λυθεί και πολλά προβλήματα αξιοπιστίας του.Αλλιώς εάν θες αυτό πες τους 1500 κάτω ακατέβατα κι αν σου πουν όχι σήκω και φύγε.Ακόμα όσον αφορά τον εξοπλισμό κάτι αυτόματα μπιγλιμπίδια να ξέρεις ότι τα Renault τότε αλλά και τώρα τα έχουν από την επόμενη μετά την βασική έκδοση.Γενικά αυτή η γενιά μοντέλων ήταν πολύ καλά εξοπλισμένα.
Πάρε ένα παράδειγμα facelift του 06 που καστίζει περίπου το ίδιο με αυτό πο κοιτάς.Είναι η έκδοση Privilege κι όχι η dynamic που λέει(έχει ανοιχτόχρωμο εσωτερικό κι όχι σκούρο που έχουν παραδοσιακά οι dynamic)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/921059/παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις οι οποίες ήταν κατατοπιστικότατες..
όπως είπα το 8000 είναι συζητήσιμο, η αλήθεια είναι ότι το αμάξι όπως το έχω δει εξωτερικά είναι σε πολύ καλή κατάσταση (από τα εξτρά του αναφέρω επίσης και την ηλιοροφή, τα ζαντολάστιχα 16'', φιμέ τζάμια κ.α.).. ίσως βέβαια αν παίρναμε αυτό το μοντέλο να ήταν καλύτερα να πηγαίναμε στο ανανεωμένο μετά το 2006 μοντέλο όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω.. ίδωμεν.. εξάλλου θα γίνει οσονούπω και το test drive για τις τελικές εντυπώσεις..Τα κλασσικα προβληματα που ειχαν τα Μεγκαν 2 ( γρυλους παραθυρων-αισθητηρα στροφαλου - πολλ/στες ) οπως ειπαν τα παιδια στο facelift δεν υπαρχουν αλλα και πριν το facelift να ειναι το αμαξι σιγουρα θα τα εχει αλλαξει ο τωρινος κατοχος οποτε λογικα παλι δεν θα εχεις προβλημα.
Τα 8000 χιλιαρικα που ζηταει ειναι πολλα ! αν εισαι σιγουρος οτι το αμαξι ειναι σε καλα χερια και θες να το παρεις παζαρεψε το , αλλιως καλυτερα παρτο μεταχειρισμενο απο την Renault γιατι θα σου δωσει και καποια εγγυηση καλης λειτουργιας , καποιο δωρεαν σερβις κ.λ.π ασε που μπορεις να τους το πληρωσεις και με διακανονισμό -
http://autoten.com/2010/09/21/2013-rena ... formation/
twingo III..??
μαλλον το επομενο clio θα επρεπε να ειναι.. αν
φτασουν τα μινι τα 4 μετρα -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
http://autoten.com/2010/09/21/2013-renault-twingo-rendering-and-information/twingo III..??
μαλλον το επομενο clio θα επρεπε να ειναι.. αν στασουν τα μινι τα 4 μετρα
Πολύ συμπαθητικό είναι και έχει την σχεδιαστική ταυτότητα τηε εταιρείας.Τώρα δεν νομίζω να πάει στα 4 μέτρα.Γύρω στα 3.65 με 3.75 θα είναι νομίζω για να έχει και λόγω ύπαρξης η μικρή City έκδοσή του.Πάντως όλες οι εκδόσεις που φημολογούνται και βλέπουμε είναι όμορφες αισθητικά και συνεχίζουν την σειρά στην γκάμα των όμορφων αυτοκινήτων που έχουν βγει από το 2007(Laguna)έως και σήμερα.
-
Twingo 1 όμως, ένα από τα πιο αγαπητά αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκίνησης πάντως είναι πολύ δύσκολο να ξαναφιαχτεί.
Ακόμα και σήμερα φρέσκο δείχνει. -
Renault Kangoo ZE:Το πρώτο ηλεκτρικό μαζικής παραγωγής
Χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι και οι μηχανικοί του Maubeuge Construction Automobile (MCA) χειροκρότησαν το πρώτο αυτοκίνητο της σειράς ηλεκτρικών το Renault Kangoo ZE.Η τιμή παρουσιάστηκε χθες.H Renault γίνεται ο πρώτος κατασκευαστής που αρχίζει μαζική παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/renault-kangoo-ze.html -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Twingo 1 όμως, ένα από τα πιο αγαπητά αυτοκίνητα στην ιστορία της αυτοκίνησης πάντως είναι πολύ δύσκολο να ξαναφιαχτεί.
Ακόμα και σήμερα φρέσκο δείχνει.συμφωνω απολυτα... απειροελαχιστα τα αυτοκινητα που το εχουν καταφερει αυτο
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ακόμα και σήμερα φρέσκο δείχνει.συμφωνω απολυτα... απειροελαχιστα τα αυτοκινητα που το εχουν καταφερει αυτο
Και όχι άδικα η renault το έχει βάλει ανάμεσα στα κλασσικά της. δημιούργησε εποχή και καινούργιες ιδέες.
-
τωρα αυτο ειναι πραγματική αγγελια η θα τρελαθουμε τελειως??
-
πραγματικότατη .....
-
πλακα κανεις τωρα.. το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι να ναι οικονομικό το θεμα και σε συνάρτηση με το κόστος συντηρησης γιατι να δίνεις οπως οπως 2λιτρο clio III και μαλιστα να ζητας ανταλλαγη με starlet 15ετίας αλλη λογική εξήγηση δεν εχει...
-
Τρελή τιμή...δεν υπάρχει..
-
Παίζει να μας λένε και μ@λ@κιες...
-
μα τωρα δεν κρατιεμαι, ανταλλαγη clio του 06 για starlet? ειναι σαν να λες δυο πατακια για το yugo Μου..
μηδεν η αγγελια..
-
Εκείνο που πέρασε απο το μυαλό μου είναι μήπως πρόκειται για ερασιτέχνη που συμμετείχε σε αγώνες με το RS και με το Starlet θέλει να αλλάξει κατηγορία.
Δεν νομίζω ότι το RS κάλυπτε τις επιβατικές του ανάγκες όπως ίσως και ένα Starlet. -
μπορει απλα να εχει οικονομικα προβληματα... κριση εχουμε, αρχισαν ηδη να συμβαινουν πολλα τετοια ασχημα
-
το αμάξι δεν φαίνεται για αγωνιστικό.η τιμή του παραείναι κάτω για Clio RS αλλά και αυτό με την ανταλλαγή Starlet...τι να πω..μου ακούγεται κάπως.
μωρέ μπας και του κάνουν πλάκα οι φίλοι του...?? -
Ποτέ δεν ξέρουμε τι ανάγκη έχει ο καθένας και τι τελικά είναι ψέμα και αλήθεια.
Αυτό μπορεί να το έχετε δει: http://24wro.blogspot.com/2010/09/blog-post_6025.html
Σε γενικές γραμμές χρειάζεται λίγο προσοχή. -
Αυτό δεν το έχω δει .Ίσχυε πραγματικά?
RENAULT FORUM