-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
μου κολλησε ενα cd στο cd player και δε βγαινει.. ενταξει , η ετικετα ηταν χαρτινη απο πανω και ειχε ξεκολλησει σε ενα σημειο, και οταν το πρωτοεβαλα μου το πεταξε εξω, αλλα οταν το ξενα εσπρωξα μεσα το διαβασε κανονικα.. πιστευω μπορουσε να το βγαλει κ να μην τρεχω αυριο αντιπροσωπεια...
το ερωτημα ειναι, εχουν δικαιωμα να μου χρεωσουν εργατικα..? το αυτοκινητο ειναι στην εγγυηση, αλλα δεν εχω φραγκο να τους δωσω..Μην είσαι χαζός. Δεκάρα τσακιστή δεν θα δώσεις. Θα προσπαθήσουν να στο βγάλουν και αν δεν γίνεται θα σου βάλουν καινούργιο player!
Τόσο απλά!
Το πολύ-πολύ να χάσεις το δισκάκι.
Και μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά ό,τι φταίει το δισκάκι...
Ούτε φυσικά θα τους πεις αυτά που μας λες εδώ για την υποψία σου για το δισκάκι!ευχαριστω!
-
τελικα πηγα, εβγαλαν το cd και το ηχοσυστημα δουλευει κανονικα χωρις προβληματα, και αυτοι απο μονοι τους παραγγειλανε καινουριο ηχοσυστημα για να μου το αλλαξουν οταν με το καλο ερθει στα Χανια, για καλο και για κακο..
αψογη εξυπηρετηση, αψογη συμπεριφορα, χωρις να ζητησουν τιποτα..
-
Είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο στο δρόμο, ευθύβολο και δεν δείχνει καθόλου μα καθόλου τον όγκο του! Πραγματικό παιχνιδάκι. Εγώ περισσότερο μπορούσα να 'παίξω' με Λαγκούνα παρά με Κλιο.
Διατηρεί ανετότατα υψηλές κεκτημένες ταχύτητες, ακόμα και το 1600.
Πολύ ωραία θέση οδήγησης (ειδικά το Ντυναμίκ που μας έβαλες).Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που συμφωνούμε στο ότι είναι παιχνιδιάρικο σαν αυτοκίνητο.Σε όποιον το έλεγα με τις με έπαιρνε.Ρε τους έβαζα και το οδηγούσαν τίποτα αυτοί ήταν λέει αργό και με κλισεις στις στροφες φοβόντουσαν να το τρέξουν.Τι τους έβαζα μέσα εγώ και πέταγα τίποτα αυτοί.Και να τα νευρα εγω μετά .Άλλα εάν ο άνθρωπος νομίζει ότι επειδή ένα αυτοκίνητο είναι αδύναμο και βαρύ με κλίσεις στις στροφες(κατ' εμέ δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ' αυτό) δεν μπορεί να τρέξει αλλά και επειδή έχει μάθει τα τουτούνια που να μην γέρνουν και θεωρεί σκοτόστρες αυτά που γέρνουν ότι και να του πεις και να του αποδυκνύεις αυτός τα δικά του θα λέει.
-
H Renault προετοιμάζει το νέο Alpine?
Φαίνεται πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες συμφώνησαν τελικά να προσφέρουν περισσότερα προσιτά σπορ αυτοκίνητα, που επιτρέπει σε μεγαλύτερο αριθμό οδηγών να απολαύσουν το όνειρο των επιδόσεων.
Τώρα που η Toyota και η Subaru εργάζονται σκληρά για να φέρουν το FT-86 στην αγορά, η Renault μπαίνει στο παιχνίδι. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είπε στο Autocar ότι θα μπορούσε να φτιάξει ένα προσιτό σπορ αυτοκίνητο πίσω-κινητο στα επόμενα τρία χρόνια.
Ο νέος επικεφαλής της εταιρείας σχεδιασμού, Laurens van der Acker, είπε ότι ο δρόμος για την οικοδόμηση του αυτοκινήτου είναι συνδεδεμένο με της συμμαχίες της Renault.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/h-renault-alpine.html -
Ο χρήστης Vasilism έγραψε:
H Renault προετοιμάζει το νέο Alpine?
Φαίνεται πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες συμφώνησαν τελικά να προσφέρουν περισσότερα προσιτά σπορ αυτοκίνητα, που επιτρέπει σε μεγαλύτερο αριθμό οδηγών να απολαύσουν το όνειρο των επιδόσεων.
Τώρα που η Toyota και η Subaru εργάζονται σκληρά για να φέρουν το FT-86 στην αγορά, η Renault μπαίνει στο παιχνίδι. Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είπε στο Autocar ότι θα μπορούσε να φτιάξει ένα προσιτό σπορ αυτοκίνητο πίσω-κινητο στα επόμενα τρία χρόνια.
Ο νέος επικεφαλής της εταιρείας σχεδιασμού, Laurens van der Acker, είπε ότι ο δρόμος για την οικοδόμηση του αυτοκινήτου είναι συνδεδεμένο με της συμμαχίες της Renault.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/09/h-renault-alpine.htmlΤο αδερφό του GTR δηλαδή αφού θα στηρίζεται ατις συμμαχίες
Τρέμε VAG.Τρέμε.
edit τώρα το είδα το προσιτό.Όχι ρε μαμώτο -
προσιτό ξεπροσιτο το θέμα είναι ότι πολλά ακούγονται και φαίνεται(επιτέλους)να βαδίζει η Renault προς το δρόμο ενός σπορ αυτοκινήτου.
-
προσιτό ξεπροσιτο το θέμα είναι ότι πολλά ακούγονται και φαίνεται(επιτέλους)να βαδίζει η Renault προς το δρόμο ενός σπορ αυτοκινήτου.Αν το πούνε και Alpine και του βάλουν και το όμορφο γαλάζιο χρωματάκι τότε
Και να αλλάξουν λίγο τη μούρη και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου(για να μην δείχνει σαν τουνελ )
Αυτά. -
Αισθητικές αλλαγές για το παραγωγής θα τις ήθελα.
Να μην έχει την ασημί πλαινή λωρίδα που φέρνει σε R8!
Nα μην έχει αυτές τις ζάντες που μου θυμίζουν ... Citroen C Crosser!
Να μην έχει αυτές τις πόρτες που ανα πλευρά πρέπει να ξέρεις πως ανοίγουν!
Να την πασάρουν ως ξεχωριστή και ιδιαίτερη κατασκευή και όχι σαν ξαδερφάκι του 370Ζ, του GTR, του Murano, του Navara κλπ!
Αυτά απο εμένα! -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
προσιτό ξεπροσιτο το θέμα είναι ότι πολλά ακούγονται και φαίνεται(επιτέλους)να βαδίζει η Renault προς το δρόμο ενός σπορ αυτοκινήτου.
Αν το πούνε και Alpine και του βάλουν και το όμορφο γαλάζιο χρωματάκι τότε
Και να αλλάξουν λίγο τη μούρη και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου(για να μην δείχνει σαν τουνελ )
Αυτά.αναφορές λένε ότι μέσα από την Renault σκέφτονται κάτι σε διαστάσεις A110. όσο για αυτό με της συμμαχίες από την πλευρά της Daimler να το περιμένουμε και όχι από την Nissan. πρόσφατα αναφέρθηκαν και αυτή για ένα προσιτό coupe το Smart Roadster Coupé.
-
όσο για αυτό με της συμμαχίες από την πλευρά της Daimler να το περιμένουμε και όχι από την Nissan. πρόσφατα αναφέρθηκαν και αυτή για ένα προσιτό coupe το Smart Roadster Coupé.Αυτό δεν μου άρεσε και πολύ αλλά είδωμεν.Αν βέβαια του κάνουν την μουρίτσα κάπως έτσι
τότε είμαστε εντάξει -
... τότε είμαστε εντάξειΚαι εγώ μαζί σου!
-
Είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο στο δρόμο, ευθύβολο και δεν δείχνει καθόλου μα καθόλου τον όγκο του! Πραγματικό παιχνιδάκι. Εγώ περισσότερο μπορούσα να 'παίξω' με Λαγκούνα παρά με Κλιο.
Πολύ ωραία θέση οδήγησης (ειδικά το Ντυναμίκ που μας έβαλες).Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που συμφωνούμε στο ότι είναι παιχνιδιάρικο σαν αυτοκίνητο.Σε όποιον το έλεγα με τις με έπαιρνε.Ρε τους έβαζα και το οδηγούσαν τίποτα αυτοί ήταν λέει αργό και με κλισεις στις στροφες φοβόντουσαν να το τρέξουν.Τι τους έβαζα μέσα εγώ και πέταγα τίποτα αυτοί.Και να τα νευρα εγω μετά .Άλλα εάν ο άνθρωπος νομίζει ότι επειδή ένα αυτοκίνητο είναι αδύναμο και βαρύ με κλίσεις στις στροφες(κατ' εμέ δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απ' αυτό) δεν μπορεί να τρέξει αλλά και επειδή έχει μάθει τα τουτούνια που να μην γέρνουν και θεωρεί σκοτόστρες αυτά που γέρνουν ότι και να του πεις και να του αποδυκνύεις αυτός τα δικά του θα λέει.
Παιχνιδιάρικο και με ένα από τα καλύτερα τιμόνια (εννοώ σε σαφήνεια και αίσθηση) που έχω οδηγήσει ποτέ σε RENAULT εξαιρουμένων των 'ειδικών εκδόσεων' (GT turbo, Alpine, Renault sport κλπ).
Επίσης εγώ δεν το ένοιωθα να γέρνει πολύ και εξάλλου ήταν ένα οικογενειακό μοντέλο και δεν μπορούσε να είχε συμπεριφορά 'τραπέζι'.
Επιμένω και στην πολύ καλή θέση οδήγησης, μην ξεχνάμε ό,τι ήταν το πρώτο RENAULT με τηλεσκοπική ρύθμιση στο τιμόνι (πάνω-κάτω, μέσα-έξω).
Παρά τον όγκο της πραγματικά νόμιζες ό,τι την 'φορούσες' την Laguna όπως γίνεται με πολύ μικρότερα σε όγκο αυτοκίνητα. -
Παιχνιδιάρικο και με ένα από τα καλύτερα τιμόνια (εννοώ σε σαφήνεια και αίσθηση) που έχω οδηγήσει ποτέ σε RENAULT εξαιρουμένων των 'ειδικών εκδόσεων' (GT turbo, Alpine, Renault sport κλπ).
Επίσης εγώ δεν το ένοιωθα να γέρνει πολύ και εξάλλου ήταν ένα οικογενειακό μοντέλο και δεν μπορούσε να είχε συμπεριφορά 'τραπέζι'.
Επιμένω και στην πολύ καλή θέση οδήγησης, μην ξεχνάμε ό,τι ήταν το πρώτο RENAULT με τηλεσκοπική ρύθμιση στο τιμόνι (πάνω-κάτω, μέσα-έξω).
Παρά τον όγκο της πραγματικά νόμιζες ό,τι την 'φορούσες' την Laguna όπως γίνεται με πολύ μικρότερα σε όγκο αυτοκίνητα.Όχι στην αρχή δεν έγερνε αλλά μετά από κάποια χιλιόμετρα μόλις δηλαδή πάλιοναν λίγο τα αμορτισερ εκεί μετά τα 50000 χλμ σαν βάρκούλα πάει .Όπως είπες όμως οικογενειακό είναι.Αλλά πραγματικά παρά τις κλίσεις η αίσθηση που σου δίνει είναι φοβερή .Συμφωνώ σε όλα απολύτως.Το δικό μου βέβαια δεν είχε τηλεσκοπικό τιμόνι αλλά μόνο σε ύψος ρυθμιζόμενο αλλά βρήκα εύκολα την θέση μου και πραγματικά νιώθεις εξαιρετικά οδηγώντας στα πολυθρονάτα άνετα ημιδερματικά μπάκετ της Dynamic.(οδηγούσα ένα 1.6 dynamic του πατέρα μου)
-
Προσωπικά οταν το 1999 αγοράστηκε στην οικογένεια η laguna MKIface lift 1,6 πήγα να βαλω τα κλαματα.. 'Βαρκα θα ναι, θα ξερενονται τα λάστιχα πριν κάνουν ολόκληρη περιστροφή' και τετοια συναφή
ολα αυτα τα ξέχασα στην πρώτη βόλτα που έκανα.. δεν θα σταθώ σε τίποτα αλλο πέρα από τον χαρακτηρισμό 'παιχνιδιάρικο'
σε κλειστη ορεινή διαδρομή ήταν αποκάλυψη! όχι μόνο έκρυβε τον όγκο της αλλα έστριβε με τέτοια άνεση που δεν το πίστευα... (πάντα τηρουμένων των αναλογιών βέβαια).
οπως και να εχει το να στρίβεις μια ολοκαίνουρια γαλλική μπερλίνα με τα όσα και να βλέπεις ότι το αυτοκίνητο όχι μόνο ζήταγε και αλλη δύναμη μέσα στη στροφή αλλα μπορούσες ακόμα και να το 'τοποθετήσεις' υπερστροφικά στα φρενα με αφησαν τότε αναυδο..
νομίζω πως δεδομένης της χρονολογίας του αυτοκινήτου δεν υπήρχαν και πολλα οικογενειακά με τετοια συμπεριφορα...
και στον αντιποδα να βγαινεις στην εθνική και να νιώθεις πως απλά εβαλες ρόδες στον καναπέ σου ήταν συγκο0λονιστικό..
ισως να τα παραλέω μιας και τοτε οδηγούσα μόνο ιάπωνες και ήταν το πρώτο γαλλικο... ευτυχώς εβαλα μυαλό(εδω οι γνώμες διίστανται βεβαια...) και ακολούθησαν αλλα 4....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Προσωπικά οταν το 1999 αγοράστηκε στην οικογένεια η laguna MKIface lift 1,6 πήγα να βαλω τα κλαματα.. 'Βαρκα θα ναι, θα ξερενονται τα λάστιχα πριν κάνουν ολόκληρη περιστροφή' και τετοια συναφήολα αυτα τα ξέχασα στην πρώτη βόλτα που έκανα.. δεν θα σταθώ σε τίποτα αλλο πέρα από τον χαρακτηρισμό 'παιχνιδιάρικο'
σε κλειστη ορεινή διαδρομή ήταν αποκάλυψη! όχι μόνο έκρυβε τον όγκο της αλλα έστριβε με τέτοια άνεση που δεν το πίστευα... (πάντα τηρουμένων των αναλογιών βέβαια).
οπως και να εχει το να στρίβεις μια ολοκαίνουρια γαλλική μπερλίνα με τα όσα και να βλέπεις ότι το αυτοκίνητο όχι μόνο ζήταγε και αλλη δύναμη μέσα στη στροφή αλλα μπορούσες ακόμα και να το 'τοποθετήσεις' υπερστροφικά στα φρενα με αφησαν τότε αναυδο..
νομίζω πως δεδομένης της χρονολογίας του αυτοκινήτου δεν υπήρχαν και πολλα οικογενειακά με τετοια συμπεριφορα...
και στον αντιποδα να βγαινεις στην εθνική και να νιώθεις πως απλά εβαλες ρόδες στον καναπέ σου ήταν συγκο0λονιστικό..
ισως να τα παραλέω μιας και τοτε οδηγούσα μόνο ιάπωνες και ήταν το πρώτο γαλλικο... ευτυχώς εβαλα μυαλό(εδω οι γνώμες διίστανται βεβαια...) και ακολούθησαν αλλα 4....
Το ξέρω το Laguna 1.Είναι κι αυτό απίστευτο τουτούνι.Το έχω οδηγήσει κι αυτό και μου άρεσε πολύ.Αλλά που να δεις το 2 phase1 για το οποίο συζητάμε.Είναι γ@μιστερό για οικογενειακό αυτοκίνητο.
-
Οντως η συμπεριφορα της δεν εχει καμια σχεση με αυτο που δειχνει ο ογκος της...
-
Εν μέρει πάντως αυτό συμβαίνει και με το Fluence όσον αφορά τον όγκο.Εν μέρει όμως γιατί τα κιλά που υπολοίπεται δείχνουν αφού δεν έχει αυτό το στιβαρό-σταθερό πάτημα που είχε το Laguna.Είναι εάν θέλεται ποιο πουτ@νι@ρικο .Έχει μια πιο ελαφριά αίσθηση.
-
καλησπέρα,
επειδή η γυναίκα μου πρόκειται ή μάλλον σκέφτεται, μέσω φίλου φίλης της να αποκτήσει ένα renault megane sedan 1.6 του 2005 το οποίο της το δίνει στην τιμή των 8000ευρω (μάλλον συζητήσιμη) θα ήθελα τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτής της έκδοσης, μιας και εγώ δεν είχα ποτε στην κατοχή μου αυτοκίνητο renault και, αν και έχω οδηγήσει πάρα πολλά αμάξια, της συγκεκριμένης εταιρίας ούτε είχα στην κατοχή μου αλλά ούτε έχει τύχει να οδηγήσω κανένα για να έχω έστω και καποια γνώμη. Για αυτό και απευθύνομαι στο δικό σας topic μιας και είστε φίλοι της renault για να μου δώσετε λίγα από τα φώτα σας και κυρίως όσον αφορά την αξιοπιστία του συγκεριμένου μοντέλου
σημειωτέον ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι μαύρο, φαινομενικά είναι σε πολή καλή κατάσταση και με αρκετά εξτρά (μέχρι και αισθητήρες βροχής). ευχαριστώ. -
Τα 8 υπερβολικα μου φαινονται, δες ομως και τις αγγελειες στο ιντερνετ να παρεις μια ιδεα. Εχω διαβασει ομως παρα πολλα ασχημα οσον αφορα την αξιοπιστια του μοντελου αυτου -δεν ξερω αν υπαρχουν διαφορες στα σενταν. Κατι ακομα! σε συγκριση με αλλα μικρομεσαια και παρα τον πολυ καλο εξοπλισμο τους εχω δει οτι δεν κρατανε αναλογες τιμες μεταπωλησης...
Περισσοτερο θα σε βοηθησουν τα παιδια που εχουν/ ειχαν το αυτοκινητο, οσα σου λεω τα εχω διαβασει/ συνειδητοποιησει
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Τα 8 υπερβολικα μου φαινονται...Υπερβολικότατα!
Πουλιόνται ακόμα και 5000 ευρώ ασχέτως πόσο ζητάνε αρχικά.
Για μένα επ ουδενί πάνω από 6500 σε περίπτωση που είναι καλό.
Και πολλά λέω!
RENAULT FORUM