-
-
Παρων κι εγω, αν και το Μεγκαν Σενταν το χρησιμοποιω πιο σπανια απο το 106.
Παλιοτερα ειχαμε τοσο ενα R19, οσο και ενα Μεγκαν χατσμπακ. -
Γνώρισα τα Renault από την γυναίκα μου! Έχει ένα Clio II 1.4 με το απίστευτό βάρος (για τα σημερινά δεδομένα) των 930 κιλών!
Από τότε που το οδήγησα όπως έπρεπε ποτέ πια δεν το είδα με ίδιο μάτι. Λύκος με αμφίεση προβάτου!
Φοβερό αυτοκίνητο για την κατηγορία και τα χρήματά του. Πολύ διασκεδαστικό και ταυτόχρονα πολύ άνετο, ο ορισμός του GT! Πολλές φορές ευχήθηκα να είχε παραπάνω δύναμη. Πολύ αξιόπιστο μέχρι τώρα (6 χρόνια 105000 χλμ.)
Αν το είχα γνωρίσει νωρίτερα θα είχα τώρα ένα RS! -
Ένσταση! Λείπει η επιλογή Megane II απο την ψηφοφορία!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το 182 βγαινει σε 2 εκδοσεις.
Την «απλη» και την «sport» με την αναρτηση της Renault Sport,την μεγαλυτερη αεροτομη και το carbon φιλετακι στον εμπρος προφυλακτηρα,που στην Ελλαδα την ονομαζει η αντιπροσωπεια sport chassis(στην Αγγλια λεγεται Cup αλλα εχει επιπλεον και καθισματα recaro)Αυτη πηρα αλλα δεν νομιζω οτι τα αμορτισερ ειναι «αγωνιστικα»
Έχω την εντύπωση ότι η τελευταία έκδοση του 182 (η οποία πάει νομίζω μόνο προς Ελβετία (ναι, ναι, εκεί που τα τυριά έχουν τρύπες!) και Αγγλία και υπάρχουν ρυθμιζόμενα αμορτισέρ με εξωτερικό ρεζερβουάρ, για τα οποία διάβασα τα καλύτερα λόγια -ή μήπως γράμματα;
Πάντως, either way, αν ανέβεις Θεσσαλονίκη, χρεώνεσαι με μια βόλτα από την ανατολική πλευρά της! Μη σου πω ότι ορίζεσαι και εθελοντής!
Mιλάς για το Clio sport trophy
Φανταστικό αυτοκίνητο..δυστυχώς περιορισμένης παραγωγής..και φθηνότερο απο το Clio 182 στην Ελλάδα(15000 λίρες κόστιζε στην Αγγλία αν δεν κάνω λά8οςΥγ:Ευτυχής κάτοχος Clio II 1,4 16v χωρίς προβλήματα εδώ και 42000χλμ(εκτός απο ένα προβληματάκι με το ηλεκτρικό γκάζι το οποίο καλύφθηκε απο την εγγύηση)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ένσταση! Λείπει η επιλογή Megane II απο την ψηφοφορία!Απορριπτεται
Αν βαζαμε για καθε μοντελο Ι,ΙΙ,ΙΙΙ θα γινοταν της @#$@νας.....
Μπορεις να ψηφισεις κλιο παντως....
-
ποιος εβαλε φωτο το αβαταρ μου...?
ειμαστε προκλητικοι και γρηγοροι, εκτος απο πρωταθλητες!!!
μακαρι να ειχα το διλιτρο κλιο αλλα και το 1.4 ειναι αγριοσκυλο!
-
Ειχα το Megane μεχρι που μια κοπελια αποφασισε να παραβιασει stop και διπλη διαχωριστικη...
-
Ο χρήστης Orestis-146 έγραψε:
Ειχα το Megane μεχρι που μια κοπελια αποφασισε να παραβιασει stop και διπλη διαχωριστικη... -
Καλημέρα φίλοι Renaultκιδες
Βαγγέλη δεν άντεξες? Φυσικά κ όχι, όπως δεν άντεξα κ εγώ να περάσω μία βόλτα χεχε!
Αλήθεια η δική μου ψήφος μπορεί να περάσει 2πλή λόγω των 2 clio???
Το ένα από τα δύο κλειώ έχει αποδείξει ότι τα Γαλλικά κ ειδικά τα Renault ΔΕΝ Χαλάνε!
303.000χλμ άκρως σκισμένα.... μετά από αυτά τα clio μας το επόμενο θα ήταν ή κλειώ ΙΙΙ ή κάτι μεγάλο (sedan) κ ελπίζω γρήγορο.... αν τελικά αποφασίσω να σοβαρευτώ .....Βαγγέλη θα φτιάξεις κ λίστα με nicknames φίλων/κατόχων Renault? ή απλά επέκτεινες την γνωστή ψηφοφορία????
-
H νέα πολεμική μηχανή είνα έτοιμη
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0 -
Χρεπι
Νικο μονο η ψηφοφορια γιατι θα γινει χαμος αν βαζουμε ιδιοκτητες....
-
Clio...... 'Fly edition'
-
Ο χρήστης doctor_pin έγραψε:
Clio...... 'Fly edition'Καλως τον....
-
Κι εγώ έχω ένα από αυτή τη μάρκα. Είναι η καλυτερότερη του κόσμου και έχει προσφέρει τα πάντα στην αυτοκίνηση, τις μεγαλύτερες εφευρέσεις και έχει και ιστορία πιο παλιά κι από τα ρηχά πιάτα και έχει και αγωνιστικές δάφνες και στα ράλι και στη φόρμουλα και στα λεμάν και θα έπρεπε να έχει το αυτοκίνητο της χρονιάς κάθε χρονιά ανεξαιρέτως και άνεση και χώρους και αναρτήσεις και φώτα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Κι εγώ έχω ένα από αυτή τη μάρκα. Είναι η καλυτερότερη του κόσμου και έχει προσφέρει τα πάντα στην αυτοκίνηση, τις μεγαλύτερες εφευρέσεις και έχει και ιστορία πιο παλιά κι από τα ρηχά πιάτα και έχει και αγωνιστικές δάφνες και στα ράλι και στη φόρμουλα και στα λεμάν και θα έπρεπε να έχει το αυτοκίνητο της χρονιάς κάθε χρονιά ανεξαιρέτως και άνεση και χώρους και αναρτήσεις και φώτα.Και λιγα λες...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κι εγώ έχω ένα από αυτή τη μάρκα. Είναι η καλυτερότερη του κόσμου και έχει προσφέρει τα πάντα στην αυτοκίνηση, τις μεγαλύτερες εφευρέσεις και έχει και ιστορία πιο παλιά κι από τα ρηχά πιάτα και έχει και αγωνιστικές δάφνες και στα ράλι και στη φόρμουλα και στα λεμάν και θα έπρεπε να έχει το αυτοκίνητο της χρονιάς κάθε χρονιά ανεξαιρέτως και άνεση και χώρους και αναρτήσεις και φώτα.
Και λιγα λες...
κανονίστε, να το σω!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και λιγα λες...
κανονίστε, να το σω!
Καλοριζικο το Οπελ Σπυρο....
-
προτεινω να αρχισουμε να πλακωνομαστε μεταξυ μας για να γεμισουμε σελιδες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
προτεινω να αρχισουμε να πλακωνομαστε μεταξυ μας για να γεμισουμε σελιδες...
RENAULT FORUM