-
Κάποια πρόταση για το τι να προσέξει ένας υποψήφιος αγοραστής Renaul Megane 2 GT;
-
Το GT κυκλοφόρησε μόνο στη facelift εκδοχή, όποτε ότι προβλήματα υπήρχαν στη προ-facelift έκδοση του megane δεν το βασανίζουν. Ο δίλιτρος κινητήρας του είναι αρκετά φορεμένος χωρίς προβλήματα! Αν αντέχεις την κατανάλωση 2λιτρου τούρμπο και σου αρέσει το σχήμα του megane ii γιατί όχι;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάποια πρόταση για το τι να προσέξει ένας υποψήφιος αγοραστής Renaul Megane 2 GT;τη ψυχολογικη του κατασταση κυριως ποσο το βρηκε μτχ?
-
Νέο Bajaj-Renault-Nissan ULC Prototype
Η Bajaj και η Renault είχαν νωρίτερα ανακοινώσει ότι θα εισαγάγουν το πρώτο ULC (Ultra Low Cost) μοντέλο στην αγορά της Ινδίας μέχρι το 2011.Η εταιρεία είναι πλέον έτοιμη να εισαγάγει το πρώτο πρωτότυπο στις αρχές του 2011. Σύμφωνα με τις εκθέσεις, η τιμή του αυτοκινήτου θα είναι φθηνότερα από τα νάνο και θα είναι πραγματικά value for money.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/08/bajaj-renault-nissan-ulc-prototype.html -
Νέο Lada Granta το 2011-Με τιμή που θα ξεκινά από 5.600 ευρώ
g
Η ρωσική εταιρεία Avtovaz ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στην προετοιμασία για την παρουσίαση ενός πολύ φθηνού αυτοκινήτου Lada το οποίο θα τιμάται μόλις 5600 ευρώ. Δεν θα είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο στον κόσμο καθώς το Tata Nano των 2300 ευρώ αποτελεί το κατώφλι για την αγορά ενός αυτοκινήτου.
http://renaultnewsgr.blogspot.com/2010/08/lada-granta-2011-5600.html -
Γεια σας.
Δεν εχω Ρενω αλλα παντα μου αρεσαν τα μικρα γρηγορα μοντελα της εταιριας. Αγαπημενα μου μοντελα το Clio Williams και το Clio V6.
Ψαχνω για ιδιοκτητη R5 Gt turbo, σε εργοστασιακη κατασταση, για την συμετοχη σε μια εκδηλωση.
Οποιος ξερει κατι ας μου στειλει ενα Π.Μ.
Ευχαριστω.
-
αν δεν βρεις εδώ μπορείς να ψάξεις στο Greek Renault Club...http://www.greekrenaultclub.gr
-
Κατι εχω υποψη μου,αν ειναι θα σου απαντησει ο ιδιος .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κατι εχω υποψη μου,αν ειναι θα σου απαντησει ο ιδιος .Εντάξει Βασίλη του απάντησα.
-
Πληροφοριακά αλλαγή λαδιών σε Clio 1.2 TCE στα 30.000 km σε εξουσιοδοτημένο 49 euro. Καθόλου άσχημα!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Πληροφοριακά αλλαγή λαδιών σε Clio 1.2 TCE στα 30.000 km σε εξουσιοδοτημένο 49 euro. Καθόλου άσχημα!Αριστα.Κι εγώ όταν πήγαινα το Laguna κάπου τόσα πλήρωνα.Ευτυχώς πάντως στις αλλαγές λαδιών η Renault δεν έχει τιμές Vag.
-
Tις έχει στους ιμάντες όμως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tις έχει στους ιμάντες όμως.Μάλλον ναι.Αλλά ιμάντες αλλαζεις κάθε 60000 χιλιόμετρα ενώ λάδια κάθε 15000 κατ' επέκταση πληρώνεις παραπάνω.Άσε που στα Renault δεν προσθέτεις λάδια ενδιάμεσα στις αλλαγές ενώ στα VAG ναι.
-
Ό,τι πεις
-
Και στους ιμάντες έχει συμμαζευτεί λίγο η κατάσταση σε τιμές, δεν είναι όπως παλιά...αλλά πάλι είναι από τις ακριβές επισκευές σε Renault. Ευτυχώς οι νέοι κινητήρες όπως ο 1.4 TCE έχουν καδένα. Και σε κάποια η αλλαγή έχει πάει στις 90.000 km.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ό,τι πειςΠάντως έχω γνωστο με VW Lupo που δεν καίει καθόλου λάδι(μακάρι να ήταν έτσι και η Golfω που οδηγάω)και το πηγαίνει και κομμάτια .Αν οδηγούσα εγώ έτσι θα έπρεπε κάθε 100 χιλιόμετρα να κάνω πιτ στοπ σε βενζινάδικο γιατί θα άναβε το λαμπάκι για να προσθέσω λάδι .(Έκανα μερικές αλλάγες στην απάντηση μου την ώρα που έγραφες την δικιά σου drdino.Το λέω για να μην υπάρξει παρανόηση .Βεβαίως οι ιμάντες στην Renault είναι πανακριβοι αλλά μια φορά δεν του αλλάζεις κάθε 15000 χιλιόμετρα)
-
Και στους ιμάντες έχει συμμαζευτεί λίγο η κατάσταση σε τιμές, δεν είναι όπως παλιά...αλλά πάλι είναι από τις ακριβές επισκευές σε Renault. Ευτυχώς οι νέοι κινητήρες όπως ο 1.4 TCE έχουν καδένα. Και σε κάποια η αλλαγή έχει πάει στις 90.000 km.Ο 1.2 TCE ιμάντα δεν εχει?
-
Ιμάντα έχει ο 1.2 TCE! Αλλά κυκλοφορεί απο το 2007 ως κινητήρας! Από βενζινοκινητήρες ο 1.4 TCE έκανε την αρχή σε καδένα στα Renault!
-
Ιμάντα έχει ο 1.2 TCE! Αλλά κυκλοφορεί απο το 2007 ως κινητήρας! Από βενζινοκινητήρες ο 1.4 TCE έκανε την αρχή σε καδένα στα Renault!Άντε να δούμε καδένες στους κανούριους της Renault και τίποτε άλλο δεν θέλω εγώ προσωπικά.(Κρίμα όμως γιατί το δικό μου δεν έχει και θα πληρώνω ιμάντες πάλι)
-
Πάντως να είναι καλά η Nissan.
RENAULT FORUM