-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νομίζω τύπου Haldex προέλευσης Nissan αλλά δεν είμαι και σίγουρος! Αν το ξέρει κάποιος σίγουρα ας επιβεβαιώσει ή μη!
Ίσως και να κάνω ... εντελώς λάθος αλλά κυκλοφόρησαν 2 γενιές Kangoo. Η αρχική 4x4 με 4κίνηση απο την Steyr όπως το RX4 και η f/l έκδοση (και τελευταία 4κίνητη) με 4κίνηση από τη Nissan.
Υπήρχε στην πρώτη γενιά Kangoo μία έκδοση που λεγόταν PAMPA και είχε υπερυψωμένο αμάξωμα, ενισχυμένες αναρτήσεις, προσθήκες στους προφυλακτήρες σαν τζιπ, αλλά στην φιλοσοφία της μετάδοσης ήταν απλό εμπροστοκίνητο. Άμα τα δεις δίπλα-δίπλα με το μεταγενές τετρακίνητο μοιαζουν πολύ στην όψη αλλά ως εκεί. Κυκλοφορούν λίγα στην Ελλάδα κυρίως από εισαγωγές μεταχειρισμένων.
-
Ξέρει κανείς πόσο είναι το καρέ των τροχών του mki clio του 94;
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Ξέρει κανείς πόσο είναι το καρέ των τροχών του mki clio του 94;ποιου clio?
-
To σκηνικό σήμερα...
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
To σκηνικό σήμερα...
δηλαδη ?
-
Επειδή η συζήτηση είχε γίνει σε άλλο τοπικ (Megane III) και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, η φωτογραφία είναι από τον εξουσιοδοτημένο έμπορο στα Τρίκαλα που έκλεισε.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1858480#p1858480
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ποιου clio?
1.4 s
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
ποιου clio?
1.4 s
4 X 100.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
To σκηνικό σήμερα...
δηλαδη ?
Δεν είναι ανακαίνιση αλλά ... άδειασμα και διαθεση προς πώληση ή εκ νέου ενοικίαση!!!
... Πριν λίγο καιρό ίσως στεκόταν καμαρωτή και γυαλισμένη μια Laguna Coupe κάπου εκεί περιμένοντας να την θαυμάσουν οι επισκέπτες και τωρα ... τίποτα! (Τι πρωινή ρομαντική διάθεση είναι τούτη!!!)
-
Αυτό το σκηνικό παιδιά επαναλαμβάνεται σε πολλά μέρη της Ελλάδας και όχι μόνο για την RENAULT. Άμα ακούσετε ποσά που χρωστάνε οι ντήλερ αυτοκινήτων είδικά της επαρχίας δεν θα σσηκωθεί απλώς η τρίχα, θα σας φύγει το δέρμα στην κυριολεξία.
Η κρίση θα σαρώσει πολλά. Το θέμα είναι ό,τι σε αρκετές περιπτώσεις που γνωρίζω, την έχουν πληρώσει και αθώοι πελάτες που είχαν μπει στην διαδικασία ανταλαγής μεταχειρισμένου ή είχαν δώσει προκαταβολές για καινούργιο αυτοκίνητο.
Επαναλαμβάνω ό,τι δεν μιλάω μόνο για το δίκτυο RENAULT.Γενικά, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί!!!
-
Καλησπέρα,
Έχετε μήπως υπ'όψιν τι να υπολογίζω για εργασία και ανταλλακτικά σε service 90.000 km για Clio II 1.4
16V ; Οι ιμάντες έχουν αλλαχθεί στα 80.000 km.
Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποια τακάκια καθώς τα Ferodo Premier που δοκίμασα με Brembo
δίσκους τα τρώει στα 15-18.000 km.Ευχαριστώ
Φιλικά
Μάριος -
Ό,τι πλήρωσες και στα 30. Αν ήσουν στην αντιπροσωπεία, πήγαινε 200 ευρώ περίπου. Έξω θα έβγαινε πιο χαμηλά, εκτός και αν έχεις φθορές λόγω ετών.
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά φοβάμαι ότι δύσκολα θα βρω εξουσιοδοτημένω συνεργείο στα
200 € all inclusive. -
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Επίσης αν έχετε να προτείνετε κάποια τακάκια καθώς τα Ferodo Premier που δοκίμασα με Brembo
δίσκους τα τρώει στα 15-18.000 km.+1
Βrembo OEM δισκοπλακες & Ferodo Premier τακακια :
Στις 30.000χλμ, ηθελα αλλαγη! Και δεν ειμαι τυπος που με το παραμικρο παταω φρενο...
Εκτος και αν καταπονεθηκαν τοσο πολυ σε 2-3 γρηγορες επαρχιακες διαδρομες (που παλι δεν το παραεκανα με το φρενο) Οι δε δισκοπλακες ειχαν αποκτησει και ενα μικρο νυχι...Προσφατα εβαλα EBC Greenstuff τακακια και ATE δισκοπλακες (υποτιθεται high-carbon συνθεση και καλα ενισχυμενες)
Οντως παρατηρησα πιο δυνατο 'αρπαγμα' αλλα απο αντοχη δεν ξερω ακομα.
Οπτικα παντως φαινονται πιο καλα, και τα τακακια και οι δισκοπλακες. -
Saxon από τιμές τι λένε αυτά που έβαλες ; Το σκέφτομαι σοβαρά να τα ξαναλλάξω όλα γιατί όπως το βλέπω στα 45.000 θα θέλει και δίσκους και έχω φρικάρει.
Η πλάκα είναι ότι τα πρώτα εργοστασιακά κρατήσαν 30.000, προφανώς από κει και μετά ξεκουράζω το
αριστερό μου πόδι στο φρένο -
Δε θυμαμαι ακριβως γιατι εκανα και αλλες εργασιες.
Περιπου 110-130€. -
Ευχαριστώ.
-
Παραλληλη πορεία με την Skoda από την Dacia και ... ένα διαστημικό Logan, ένα MPV με suicide doors, ένα 5θυρο mini, ένα ala Fluence 4θυρη κούρσα κλπ!
http://www.autobild.de/artikel/dacia-gegen-skoda-markenvergleich_1174844.html -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Είμαι οφ τόπικ, αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο
Λοιπόν.
Η επίσημη θέση της RENAULT (που ξέρω για τις άλλες εταιρείες δεν ξέρω) για τα τιμόνια που φθείρονται έως και λιώνουν είναι ( και το έχω ξαναγράψει):Ό,τι ευθύνεται το pH του ιδρώτα από τα χέρια του οδηγού.
Υπήρχε πελάτης με SCENIC II που του αλλάξαμε το τιμόνι θυμάμαι τρείς φορές και πάντα το έπαιρνε ο διάολος.
Αυτά.Συνεχίζω εδώ για να μη μας ...δείρουν οι μοντ (με το δίκιο τους) στο θέμα του Megane RS:
μπορώ να πάω για ημι-λιωμένο τιμόνι μου στην αντιπροσωπεία και να μου το αλλάξουν, χωρίς να επιβαρυνθώ εξ' ολοκλήρου το κόστος ;
Καλύπτεται από κάποια εγγύηση τέτοια 'ζημιά' ;
Μήπως να δώσω τα 120-130 € που ζητάνε (απ' ό,τι μου 'χουν πει γνωστοί ή μη) σε κάποιον που κάνει τέτοιες δουλειές, για ν' αλλάξω την επένδυση; Αν ναι, είναι ασφαλές το 'βάλε-βγάλε' ή θα μου ανάβει κανένα λαμπάκι του αερόσακου μετά ; -
Εγώ θα πρότεινα να ασχοληθείς λίγο με το pH σου.
RENAULT FORUM