-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Παν-γαλατικό 'ξεφόρτωμα' στοκ ή αλλιώς renaultshop.fr . Οι συγκρίσεις με ντόπιες μυστικοπαθείς 'προσφορές ΦΠΑ' κλπ., απλά ατυχείς (ακόμη και όταν αναφερόμαστε σε μια πανάκριβη για τα 'μεσαία' κυβικά, Γαλλία) ...Οποιος προλαβε μεχρι τις 31/12 προλαβε...
-
http://www.youtube.com/watch?v=2MhgGwqfCrI part 1
http://www.youtube.com/watch?v=_3JCO-nutog part 2Ford Focus RS vs. Renaultsport Megane 250 Cup
στο πρώτο vid ο harris αναφέρει ότι η δυναμομέτρηση του megane από το evo έβγαλε 270 άλογα
ποτε έρχεται ελλάδα το αυτοκίνητο και μήπως ξέρετε τιμές??
-
Δεν βλέπω το παλικάρι στο video να ασχολειται με την πίσω ανάρτηση..ημιάκαμπτος vs πολλαπλών...μάλλον μόνο στην ελλάδα έχουμε τετοιες εμμονές και προκαταληψεις...μόνο ότι κάνει ο Γερμανός είναι σωστο κλπ...θα το δείτε και στις δοκιμές των ελληνικών περιοδικών
-
Προσεχώς θα πάω για αλλαγη λαδιών. Φίλτρο λαδιού 7 εμπορίου ευρω. Πόσο κάνει αν το βάλω μέσα στη Ρενώ?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Προσεχώς θα πάω για αλλαγη λαδιών. Φίλτρο λαδιού 7 εμπορίου ευρω. Πόσο κάνει αν το βάλω μέσα στη Ρενώ?ελα ντε
-
Σήμερα είδα στο δρόμο ένα lagouna coupe, μάλιστα ήμουν από πίσω του για 5 λεπτά.
Πανέμορφο αυτοκίνητο, θεϊκό!
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
Σήμερα είδα στο δρόμο ένα lagouna coupe, μάλιστα ήμουν από πίσω του για 5 λεπτά.Πανέμορφο αυτοκίνητο, θεϊκό!
τα σκουρα χρωματα το χαλανε.. ειχα πετυχει ενα μαυρο οαρκαρισμενο νυχτα κιολας και δεν μπορουσα να ξεχωρισω τις γραμμες του...
αν ειχε και μια μικρη προωθηση κατι θα πουλουσε
-
και λίγο καλύτερη τιμή....
-
Παιδια sos για το προηγουμενο clio το f/l μεταχειρισμενο στα 1,4 16v τι πρεπει να προσεξω,,,,,!!???
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Παιδια sos για το προηγουμενο clio το f/l μεταχειρισμενο στα 1,4 16v τι πρεπει να προσεξω,,,,,!!???Πολλαπλασσιαστες...
-
ωραια 1ο τους πολλαπλασιαστες.
τιποτα με τα ηλεκτρικα του ειχε προβλημα???
ημιαξονια??? -
ωραια 1ο τους πολλαπλασιαστες.
τιποτα με τα ηλεκτρικα του ειχε προβλημα???
ημιαξονια???Θα σε γελασω...Ειμα σιγουρος παντως οτι πολλαπλασσιαστες θελουν προσοχη σε ολα τα renault αυτης της γενιας..
Δε κανεις μια βολτα-λογαριασμο απο το renaultclub.gr να σου λυθουν οι αποριες..?
Ααα ο qsis το ειχε αυτο το clio.. -
Αααααα ωραια αν τον βρω θα τον ρωτησω!!!
βασικα προεκυψε αναγκη για μεταχειρησμενο μικρο και κοιταω το clio!
δεν ειχα ποτε μου renault και επειδη ξερω πως το συγκεκριμενο μια περιοδο ηταν απο τα καλυτερα στο b seg λεω να παω προς τα εκει!!!
τι λετε??
εκτος αν παω σε peugeot -
Αααααα ωραια αν τον βρω θα τον ρωτησω!!!
βασικα προεκυψε αναγκη για μεταχειρησμενο μικρο και κοιταω το clio!
δεν ειχα ποτε μου renault και επειδη ξερω πως το συγκεκριμενο μια περιοδο ηταν απο τα καλυτερα στο b seg λεω να παω προς τα εκει!!!
τι λετε??
εκτος αν παω σε peugeot+206 1.6..
-
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κρατιεμαι για 206!!!! μ αρεσει ΤΡΕΛΑ αυτο το αυτοκινητο..αν το παρω ..θα εχουμε 106-206-207-307 ...το γαμησα το θεμα ε???
κοιτα επειδη στα peugeot ξερω το τι βλαβες βγαζουν και μερικες φορες δεν ειναι λιγες....και κοστιζουν (οπως τα πισω ρουλεμαν του πισω αξονα!!! και τα ηλεκτρικα) λιγο με φοβιζει!!! δεν ξερω
απο ρενο clio δεν ξερω πολλα!!! για αυτο παω με την χαρα του ασχετου... -
παρε και ενα renault να σχηματισεις σφαιρικη αποψη
-
Εχω οδηγησει το 206 1.6 xsi.. Με 45αρι προφιλ και 16αρα +χαμηλωμα μαλιστα... Δε το εστριψα αλλα ειναι πραγματικα γρηγορο..ισως υπερβολη για τη χρηση που θες εσυ..Οποτε για 1.4 θα πας μαλλον που απο μοτερ καμια επαφη με το 100αρι 16βαλβιδο της renault..Απο αξιοπιστια στα ιδια ειναι πιστευω απλα το peugeot μαλλον θα τη βγαζεις πιο φτηνα και βρωμαει ο τοπος απο ανταλλακτικα tu..Το clio επισης δε μ αρεσει στα πλαστικα του..ιδιως αν κρινω και απο επαφη με scenic facelift που μου αφησαν κακη εντυπωση και ειναι και πιο προσεγμενο αυτοκινητο λογω κατηγοριας-τιμης..
Τεσπα μαλλον δεν εχω λογο να μιλαω για peugeot σε εσενα.. και για το clio οτι ειπα μονο ξερω.. -
ναι αλλα μην σχηματισω σφαιρικη αποψη με το πορτοφολι μου και τα συνεργεια!!!
παντως ....οσο καλα ξερω το marketing τοσο θυμα του πεφτω..
χαχα
αυτο το κολλημα με τα γαλλικα ...νιωθω σε στυλ (παππουτσι απο τον τοπο σου)
και ολα τα αλλα αυτοκινητα εκτος γαλλιας με φοβιζουν για αγορα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εχω οδηγησει το 206 1.6 xsi.. Με 45αρι προφιλ και 16αρα +χαμηλωμα μαλιστα... Δε το εστριψα αλλα ειναι πραγματικα γρηγορο..ισως υπερβολη για τη χρηση που θες εσυ..Οποτε για 1.4 θα πας μαλλον που απο μοτερ καμια επαφη με το 100αρι 16βαλβιδο της renault..
οντως ειναι αργο το 206 1,4 tu 8v ...αλλα τον ξερω τον κινητηρα απο παλιο 106 1,4 της οικογενειας που δοθηκε σε συγγενικα προσωπα και ειναι ΣΚΥΛΙ εκτος απο το ποτεσιομετροΑπο αξιοπιστια στα ιδια ειναι πιστευω απλα το peugeot μαλλον θα τη βγαζεις πιο φτηνα τα reanult εχουν οντως τοσο ακριβα ανταλλακτικα?και βρωμαει ο τοπος απο ανταλλακτικα tu οντως αλλα τα αυθεντικα ειναι πολυ ακριβα γαμωτο..Το clio επισης δε μ αρεσει στα πλαστικα του αυτο που σκεφτομαι εχει μαλακο ταμπλο και ηταν το πιο ποιοτικο του 2005-2006..ιδιως αν κρινω και απο επαφη με scenic facelift που μου αφησαν κακη εντυπωση και ειναι και πιο προσεγμενο αυτοκινητο λογω κατηγοριας-τιμης..
Τεσπα μαλλον δεν εχω λογο να μιλαω για peugeot σε εσενα σιγα ρε συ...δεν ειμαι και ο peugeot καθε γνωμη δεκτη .. και για το clio οτι ειπα μονο ξερω.. -
εγω δεν εχω ιδεα απο clioII, αλλά θα σου πω να πας στο greekrenaultclub να διαβασεις και να ρωτησεις τι προβλήματα βγαζουν και αν ειναι σοβαρα...
καποια ανταλλακτικα original ειναι οντως αρκετα ακριβα για παλιοτερα μοντελα, αλλά ολοι τους κλ@νουνε και αγοραζουνε εκτος renault με εφαμιλλη ισως και καλυτερη καμια φορα ποιοτητα και δινουν αρκετα λιγοτερα ωστε να θεωρηθει κα μικρο το κοστος εν τελει
RENAULT FORUM