-
Το Clio III δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με πολλαπλασιαστές. Κυρίως τα Clio II,Megane II και Scenic II εμφάνισαν πολλαπλασιαστές. Ιδιαίτερα ευαίσθητα σε αυτό το θέμα είναι και τα μοντέλα του group VAG. Το κόστος είναι περίπου όσο αναφέρθηκε παραπάνω...
-
Ο χρήστης giorgosc61 έγραψε:
Ρωτάω γιατί ένας φίλος μου μηχανικός μου είπε ότι τα clio έχουν γενικά πρόβλημα με τα ηλεκτρικά και ότι η αλλαγή πολλαπλασιαστή κοστίζει 3500 ευρώ .......Ενδιαφερόμουν για το καινούριο το TCE αλλά φοβάμαι λίγο με αυτό που άκουσα μιας και θέλω αξιόπιστο αμάξι για 10 χρόνια περίπου.
3.500e σε λεφτα μονοπολης...
αξιοπιστο για 10 χρονια...στο ετος 2008...xοντρο!
δεν εχει ακουστει κατι φοβερο ακομα για το κλιο 1.2Τ
-
http://www.worldcarfans.com/9081002.026 ... -announced
-
Αι σιχτίρι Άδη.
-
δε σε χαλουλου μικρε...
υγ.παγιο αιτημα να βγει ενας 1.6Τ...καρλος ακους μλκ?
-
Βέβαια, το αστέρι της έκθεσης είναι άλλο αλλά έχει περάσει πολύ στο ντούκου..
Ειδικά τώρα που ανακοινώθηκε και η παραγωγή του..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε σε χαλουλου μικρε...υγ.παγιο αιτημα να βγει ενας 1.6Τ...καρλος ακους μλκ?
αδη ο καρλος μαλλον σε ακουει...σε πολλα αρθρα διαβαζω οτι ο TCE 180 θα ειναι απο 1.6 turbo. Ελπιζω να ισχυει...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
δε σε χαλουλου μικρε...
υγ.παγιο αιτημα να βγει ενας 1.6Τ...καρλος ακους μλκ?
αδη ο καρλος μαλλον σε ακουει...σε πολλα αρθρα διαβαζω οτι ο TCE 180 θα ειναι απο 1.6 turbo. Ελπιζω να ισχυει...
στα ελληνικα το αφηνουν φλου υπονοωντας το διλιτρο...το καλο που τους θελω ειναι να ισχυει το 1.6Τ...
-
Ο χρήστης giorgosc61 έγραψε:
Ρωτάω γιατί ένας φίλος μου μηχανικός μου είπε ότι τα clio έχουν γενικά πρόβλημα με τα ηλεκτρικά και ότι η αλλαγή πολλαπλασιαστή κοστίζει 3500 ευρώ .......
.!καλο και αυτο το ακουσαμε!!!3500 ευρω;;;μαλλον σου ειπε 350 ευρω οσο δηλαδη χρεωναν(δεν ξερω αν χρεωνουν ακομα) για την αλλαγη 4 πολλαπλασιαστων στις αντιπροσωπειες!!!τα clio και ειδικα η γενια MK2(99-03) ΔΕΝ εχουν κανενα προβλημα με τα ηλεκτρικα τους ΕΚΤΟΣ απο το προβλημα των ελλατωματικων πολλαπλασιαστων που μπηκαν απο την Renault στα 01 και 02 μοντελα της Sagem που καιγοντουσαν σαν σπιρτα.
-
στις διαφημισεις στις κυριακατικες λέει για τα megane και scenic οτι η εγγυηση ειναι για 3 χρόνια
-
Και επίσης στο Megane γράφει για άτοκο χρηματοδοτικό. Και υποθέτω λογικά και για το Scenic.
-
Στις ειδήσεις άκουσα για κλείσιμο εργοστασίου της Renault στην Ισπανία. Και κάπου αλλού για το εργοστάσιο της Nissan επίσης στην Ισπανία. Είχε η Renault εκεί εργοστάσιο ή παράκουσα? Για την Nissan γνωρίζω πως έχει εκεί εργοστάσιο. Είχε και η Renault?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στις ειδήσεις άκουσα για κλείσιμο εργοστασίου της Renault στην Ισπανία. Και κάπου αλλού για το εργοστάσιο της Nissan επίσης στην Ισπανία. Είχε η Renault εκεί εργοστάσιο ή παράκουσα? Για την Nissan γνωρίζω πως έχει εκεί εργοστάσιο. Είχε και η Renault?Στην Palencia (αποκλειστικά για το Megane II) και στο Valladolid για αμαξώματα/συναρμολόγηση.
Εκεί κατασκευάστηκε και το Clio μου ... -
Σε clio ΙΙ 1.4 8v του '99, μετά από 160000 χλμ ήρθε η ώρα για καταλύτη. Στην γυναίκα μου από αντιπροσωπεία της είπαν για κάτι 1000 ευρώ, καταλύτης + καζανάκι τελικό.
Επειδή η τιμή είναι... ασυναγώνιστη θέλω
α) Πρόταση για καλό εξατμισά ή συνεργείο που να ασχολείται με Renault και δεν... γδέρνει(βόρεια ή ανατολικά προάστια θα προτιμηθούν! αλλά δεν λέω όχι για κάτι καλό αλλού)
β) Αν επίσης ξέρετε κάτι φτηνότερο aftermarket με εργοστασιακές όμως προδιαγραφές θορύβου.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
-
Καταλύτη; Δεν βγάζει κάρτα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καταλύτη; Δεν βγάζει κάρτα;Το περάσαμε ΚΤΕΟ πριν από κανα 9μηνο χωρίς κανένα πρόβλημα...
Όμως πριν από δυο εβδομάδες άρχισε να κάνει θόρυβο από κάτω, στην αντιπροσωπεία είπαν ότι θέλει αλλαγή ο καταλύτης...
Θα το πάω και αλλού βέβαια, αλλά δεν ξέρω κάποιον έμπιστο που να ασχολείται με Renault. -
Α, δλδ παίζει να έσπασε το γέμισμα του,τπτ διαφράγματα, οκ...
-
Πάντως δυστυχώς σε όλες εταιρείες οι γνήσιοι καταλύτες κοστίζουν τόσο ακριβά... Σίγουρα ψάξε για κάτι aftermarket...Αν και δεν κάνουν την ίδια δουλειά σίγουρα θα σου βγει πολύ πιο φθηνά!!! Δυστυχώς δεν ξέρω βέβαια κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνω...
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σε clio ΙΙ 1.4 8v του '99, μετά από 160000 χλμ ήρθε η ώρα για καταλύτη. Στην γυναίκα μου από αντιπροσωπεία της είπαν για κάτι 1000 ευρώ, καταλύτης + καζανάκι τελικό.
Επειδή η τιμή είναι... ασυναγώνιστη θέλω
α) Πρόταση για καλό εξατμισά ή συνεργείο που να ασχολείται με Renault και δεν... γδέρνει(βόρεια ή ανατολικά προάστια θα προτιμηθούν! αλλά δεν λέω όχι για κάτι καλό αλλού)
β) Αν επίσης ξέρετε κάτι φτηνότερο aftermarket με εργοστασιακές όμως προδιαγραφές θορύβου.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Υπάρχει κόσμος με Ρενώ που έχει βάλει από americat. Δες τ οsite τους. Oi τιμές τους πάντως είναι καλές.
-
Καλα θα μας τρελάνουν
Πιο πολύ promotion γίνεται στους δρόμους με αφίσες και στην τηλεόραση στο Sandero από όλα τα μοντέλα της Renault.Ας πουλάμε τουλάχιστον φτηνα ρε παιδι μου παρά καθόλου!!!
RENAULT FORUM