-
Ο χρήστης tm έγραψε:
συγγνωμη.. ειναι καποιο ραλι καρ? εδω εχει roll cage!Intended just as much to be driven round a closed circuit as it is to be enjoyed on the open road, Mégane R26.R can be ordered with an optional four-point roll-cage.
(τα λέει, μεταξύ άλλων, στο λινκάκι που παρέθεσα ...)
Μικρό το ενδιαφέρον για 'εδώ', αφού έτσι κι αλλιώς θα διατεθεί ως εξής :
- N°s 1 through to 230 for Great Britain,
- N°s 1 through to 126 for France,
- N°s 1 through to 26 for Switzerland,
- N°s 1 through to 26 for Spain,
- N°s 1 through to 26 for Germany.
...συν άλλα 16 (σύνολο 450), στα οποία δεν αναφέρεται...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
συγγνωμη.. ειναι καποιο ραλι καρ? εδω εχει roll cage!
Intended just as much to be driven round a closed circuit as it is to be enjoyed on the open road, Mégane R26.R can be ordered with an optional four-point roll-cage.
(τα λέει, μεταξύ άλλων, στο λινκάκι που παρέθεσα ...)
ποιός θα πάει να πάρει ένα από τα 16 για να έχουμε και εμεις στο Ελλάντα ένα
-
Θα στείλω μέιλ στον ΣΑΤΑ.
Φαίνεται όμορφο πάντως με την πλακέτα από πάνω........
-
Φοβερο το R26R!!!Μπραβο στη Renault για τις ειδικες εκδοσεις που βγαζει!Περισσοτερες λεπτομερειες μπορειτε να βρειτε εδω...
http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/ ... erview.asp -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ποιός θα πάει να πάρει ένα από τα 16 για να έχουμε και εμεις στο Ελλάντα ένα
Άμα βγάλεις τα πίσω καθίσματα/ζώνες, ηχομονωτικό υλικό και κάποιους αερόσακκους από ένα 'στάνταρ' R26 F1 Team, νομίζω πως θα 'χεις ένα R26.R υπό ...κλίμακα (κι άμα περάσεις KTEO, γράψε μου ...) .
-
Kαι σε ποιούς απευθύνεται αυτό το μοντέλο;
Σε κάποιους απ τους πολλούς αγοραστές της 'απλής' έκδοσης που το βρισκαν καπως πολιτισμένο; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Kαι σε ποιούς απευθύνεται αυτό το μοντέλο;
Σε κάποιους απ τους πολλούς αγοραστές της 'απλής' έκδοσης που το βρισκαν καπως πολιτισμένο;σε αυτους που βαρεθηκαν να οδηγουν τα αμαξια χωρις ψυχη και σπορ καρδια...
-
θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω θέλω
-
Και εγένετο site !!
http://www.renault.com.gr/ -
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
Και εγένετο site !!
http://www.renault.com.gr/' target='_blank...πάνω που είχα σκυλοβαρεθεί να κοιτάω αν δουλεύει ή όχι ...
-
ζησαμε και το ειδαμε και αυτό
-
Τολμώ να πω, πως το site μου άρεσε ...
Αν και βασίζεται εν μέρει στο παλιότερο (ελληνικό και γαλλικό) και δεν έχει κάποιο εργαλείο 'διαμόρφωσης' μοντέλλου, έχει λεπτομερέστατους πίνακες με τεχνικά και εξοπλισμό . -
Δηλ. το 3Θ Megane με την έκπτωση πάει στα 12.700 ;
-
μια ερωτησούλα. Χθες για πρώτη φορά μόλις έβαλα μπροστα μου έβγαλε μηνυμα 'change oil soon'. Tί σημαινει αυτο το 'soon'; Για πόσα χιλιόμετρα μιλάμε δηλαδη αν αλλαζω κάθε 15000χλμ και θέλω καπου 1500 να τα συμπληρωσω.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
μια ερωτησούλα. Χθες για πρώτη φορά μόλις έβαλα μπροστα μου έβγαλε μηνυμα 'change oil soon'. Tί σημαινει αυτο το 'soon'; Για πόσα χιλιόμετρα μιλάμε δηλαδη αν αλλαζω κάθε 15000χλμ και θέλω καπου 1500 να τα συμπληρωσω.Μήπως δεν σου είχαν μηδενίσει το 'μετρητή' στο προηγούμενο σέρβις ;
-
Έκλεισε ένα ακόμα εργοστάσιο της Renault στην Γαλλιά και ο Γκόν μιλάει για -4000 θέσεις εργασίας λόγω της κρίσης στην αγορά αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τολμώ να πω, πως το site μου άρεσε ...
Αν και βασίζεται εν μέρει στο παλιότερο (ελληνικό και γαλλικό) και δεν έχει κάποιο εργαλείο 'διαμόρφωσης' μοντέλλου, έχει λεπτομερέστατους πίνακες με τεχνικά και εξοπλισμό .Οι πίνακες εξοπλισμού είναι όντως αναλυτικοί, αλλά από τεχνικά χαρακτηριστικά σχεδόν τίποτα!
-
Για αρχή καλή είναι η ιστοσελίδα αλλά ευελπιστώ σύντομα να μεταβούν στις αντίστοιχες νέες που έχουν σηκωθεί σε άλλες χώρες!
-
Μόλις διάβασα τη συνέντευξη του Didier Pedelmas, γενικού διευθυντή της PGA Ελλάδας στο τελευταίο τευχος των 4Τ.
Σημαντικό που αναφέρει είναι ότι θα επανεξαταστούν οι τιμές σε όλα τα ανταλλακτικά που έχουν μεγάλη κίνηση και αφορούν το 25% του στοκ. Επίσης αναφέρει ότι κάποιοι αντιπρόσωποι είχαν αυξήσει πολύ την εργατοώρα. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε μείωση των τιμών προς τα κάτω.
Κατα τ'αλλα γενική και αοριστη...
-
Γειά κι από εδώ.
RENAULT FORUM