-
Rallye 550 Mamane mastora
Kαι στο δικό μου άμα αφήσω το γκάζι κατάλληλα ( χε χε χε χε ) όχι απλά κλείνει μαζεύει τα μούτρα....χτυπάς και μια πλαγιολίσθιση με απ' όλα χωρίς κρεμμύδι ( καθότι μπροστοκούνα ) και γουσταίρνεις να ουμε
Καλά η φάτσα της γιαγιάς στο φανάρι της Κατσιμίδη ήταν όλα τα λεφτά....
Φονιάδες με γαλλικούς κουβάδες μπλιαχ -
Που να δεις εμένα με το 406 και κάτι ένερτζι, έρχομαι από καλαμαριά από το νταλίπη, που έχει μια αριστερή στροφή που βγάζει περιφερειακό ευθεία, φοίνικα δεξιά και τα σχετικά. Τρώω μια κωλιά νααα με το συμπάθιο, αντίθετο ρεύμα με φουλ λοκ ανάποδο και τέρμα γκάζι, ξεκινάω διαδικασία αυτόματης σωτηρίας, δλδ προσευχή που τελειώνει με 100 σώσον ειμί τον αμαρτωλόν, σφαλιάρα από την άλλη μεριά η ουρά, εκκρεμές και ευτυχώς το σώζω στο παρατσαφ πριν από το φτερό ενός άμοιρο 206. 500 παλμοί ανά λεπτο, κάνω δεξιά να ηρεμήσω και να με βρίσω για την μαλακία που έγινε, και τότε βλέπω απέναντι μου έναν τύπο με ένα ρχ-8 να με κοιτάζει έτσι , σίγουρα σκεφτόμενος πως στον π***ο κατάφερε αυτός ο τρόμπας με fwd να κάνει τέτοια κωλιά!!!!
Ακόμα τρέμουν τα χέρια μου...
-
Γνωστή τρελο-στροφή εκεί πέρα, έφτασες με κωλιά μέχρι το απέναντι ρεύμα ρε θηρίο; Εγώ σχεδόν κάθε φορά που περνάω (και περνάω συχνά, προσέχετε!) το γλιστράω και υπερστρέφει λιγάκι, αλλά μεγάλο χαστούκι δεν έχω φάει ακόμα!
-
Και μενά απο τα νεύρα που οι Γλάροι το γυρίσανε από ενδιαφέροντα αμάξια σε υποστροφικές Γερμανικούρες....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γνωστή τρελο-στροφή εκεί πέρα, έφτασες με κωλιά μέχρι το απέναντι ρεύμα ρε θηρίο; Εγώ σχεδόν κάθε φορά που περνάω (και περνάω συχνά, προσέχετε!) το γλιστράω και υπερστρέφει λιγάκι, αλλά μεγάλο χαστούκι δεν έχω φάει ακόμα!Όταν περνάς πάρε ένα τηλ να το ξέρω να μην είμαι στο απέναντι ρεύμα...
φάνκιλαζε -
Είχα το 406 ρε γμτ, με κρύα energy, και επειδή έχω συνηθίσει στο 307 άργησα λίγο παραπάνω το ανάποδο, και μετά, κλάφτα χαράλαμπε...τα χρειάστηκα!
-
mirage με αυτο που εχεις και στο ξεπαρκαρισμα κινδυνευεις....σε φταινε τα λαστιχα μετα...
-
Mίλησαν και οι κρατικοδίαιτοι
-
ξεκολλατε και μιλατε...
εχουμε τα ενερτζι απο 230 εως 275 ευρω...
εχουμε νοκιαν (πωσταλενε) nr3 στα 280 ευρω....
και κατι σιλβερστοουν synergy στα 260 αν δε κανω λαθος...
μεταξυ των δυο πρωτων ποιο?
-
ένερτζι από εμένα, μαζί με μια ευλογία από τον φίλτατο κολλητό σου φανκιπαπα.
-
ενερτζυ εχουμε και απο τον ασπονδο μιραγκε..
κανενας με εμπειρια στα σονυ ερικσον...ε...στα νοκιαν?
-
Να σου πω την αλήθεια, μπορεί να είναι και εξαιρετικά λάστιχα (δεν έχω ιδέα), αλλά εγώ θα προτιμούσα τα σίγουρα (μισλεν) !
Μόνο αυτές τις επιλογές έχεις; Τα energy δε με ενθουσιάζουν σαν ιδέα...
-
Ρε μια χαρά είναι τα ενερτζι. αν δεν τα σαπουνιάσεις, κάνουν την δουλειά τους για οικονομικό λάστιχο. και αντέχουν και σε χάλια δρόμους. τουλάχιστον αυτά στο 406.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια, μπορεί να είναι και εξαιρετικά λάστιχα (δεν έχω ιδέα), αλλά εγώ θα προτιμούσα τα σίγουρα (μισλεν) !Μόνο αυτές τις επιλογές έχεις; Τα energy δε με ενθουσιάζουν σαν ιδέα...
μπριτζ σε κλιο δε βαζω...βασικα, σε κανενα αυτοκινητο με σκοπο να με μεταφερει απο το Α στο Β...
σε 14αρα ζαντα δεν εχουμε και παρα πολλες επιλογες...ισως κοντινενταλ αλλα προτιμω μισελεν που τα ξερω...
-
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=188&page_id=4128
Όχι και τόσο καλά τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής -
μου δωσαν και μια προσφορα για κοντινενταλ εκο-κοντακτ στα 220Ε...
ειναι χειροτερα απο τα ενερτζυ?
-
ναι
-
Αυτά τα λάστιχα τα είχε ένα Clio2 που είχα πιο παλιά, είναι τα χειρότερα που έχω δεί ποτέ μου, θα τα χαρακτήριζα επικύνδηνα.
-
οκ...ακυρο..παμε για ενερτζυ...
-
κατι σε yokohama????
C drive???
RENAULT FORUM