-
Το αμαξι μου ειναι σχεδον 1,5 χρονων και εχει 25000 χλμ. Λαδια αλλαζω καθε 10000 παντα στην αντιπροσωπεια. Δηαλδη, εχω αλλαξει 2 φορες λαδια. Χθες βαζω μπροστα τη μηχανη μου βγαζει ενδειξει 'OIL OK' οπως καθε φορα, αλλα αμεσως μετα μου λεει 'CHANGE OIL SOON'
Παιρνω τηλ στη Ρενω και μου λενε οτι αυτη την ενδειξη τη βγαζει οταν το αμαξι συμπληρωσει 2 χρονια απο τοτε που κατασκευαστηκε, και οτι αν θελω ας περασω απο το συνεργειο να μου το σβησουν.
Εχει κανεις μια λογικη εξηγηση γιαυτο;
Και λοιπον, το αμαξι συμπληρωσε 2 χρονια απο τοτε που κατασκευαστηκε.
Σιγα τα αυγα. Για πιο λογο να κανω 20 χιλιομετρα απο το σπιτι μεχρι την αντιπροσωπεια; -
Κάνα διαγνωστικό πιο κοντά από την αντιπροσωπεία;
-
Απλώς δεν στο μηδένησαν στις προηγούμενες αλλαγές λαδιών.Μπορείς όμως να το κάνεις και μόνος σου.
Τουλάχιστον εγώ στην Laguna μηδένισα τα εναπομείναντα χλμ για service πηγαίνοντας στην σχετική οθόνη και κρατώντας πατημένο το πλήκτρο στον μοχλοδιακόπτη. -
για πειτε κανα ελαστικο 14αρι να δουμε τι θα βαλουμε στην r26...ε...στο κλιο....
αυτη τη στιγμη τα ενερτζι που ειχαμε το χουν μετατρεψει σε μχ5...διασκεδαστικο αλλα μη φαμε και το κεφαλι...
-
Πρόβλημα με τη μίζα για το cliο. Παίρνει μπροστά με την 3η,4η φορά και αν.
Μπορεί η κακή ποιότητα βενζίνης να έχει βάλει το χεράκι της; -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πρόβλημα με τη μίζα για το cliο. Παίρνει μπροστά με την 3η,4η φορά και αν.
Μπορεί η κακή ποιότητα βενζίνης να έχει βάλει το χεράκι της;καλα..δεν το πουλησες το κλιο?
μηπως ειναι αυτος ο αισθητηρας βολαν πωστονλενε...????????
κλασικο προβλημα μου ακουγεται..
-
Κ εγω κατα εκει το κοβω.....
Αν ειναι ετσι θα γλυτωσεις με 10-20 Ευρω.....
-
adis4gr
Για τις παλιές αγάπες μην μιλάς Το έχει(φορτωθεί)η μητέρα μου.Το χρησιμοποιώ σπάνια πια.
Θα το πάω την πέμπτη να το δουν.
Ευχαριστώ παιδιά
-
Αν είναι απλά σφίξιμο και όχι αντικατάσταση, τσάμπα - ούτε μισό λεπτό δουλειά!
Αν θέλεις αλλαγή αισθητήρα, αμπάουτ σίξτυ γιούρος!
-
ρε για τα λαστιχα θα πει κανεις τπτ?
14αρια...αυτη τη στιγμη φοραει ενερτζι...
-
Αν δεν βγαίνουν τα εξάλτοΙΙ σε 14'', δεν γνωρίζω/δεν απαντώ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε για τα λαστιχα θα πει κανεις τπτ?14αρια...αυτη τη στιγμη φοραει ενερτζι...
Φίλε, επειδή είμαι και εγώ στο ίδιο σημείο με σένα (Clio II 1.4 με Energy 14αρια), σκέφτομαι να βάλω ξανά Energy, μια που έμεινα ευχαριστημένος. Λίγος θόρυβος, χαμηλή κατανάλωση, ε, ας σκάει και το δεξί μπροστά κάθε τόσο, δεν βαριέσαι...
Υ.Γ. [mode vulcanisateur]Το μοτέρ είναι τζιτζί και τα λάστιχα τρίβονται στο γαρμπίλι και δεν χρειάζεται μαλακό πέλμα. Σκληρό και βαρύ για να πατάει καλά στο δρόμο, σαν το γερμανικό[/mode vulcanisateur]
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ρε για τα λαστιχα θα πει κανεις τπτ?
14αρια...αυτη τη στιγμη φοραει ενερτζι...
Φίλε, επειδή είμαι και εγώ στο ίδιο σημείο με σένα (Clio II 1.4 με Energy 14αρια), σκέφτομαι να βάλω ξανά Energy, μια που έμεινα ευχαριστημένος. Λίγος θόρυβος, χαμηλή κατανάλωση, ε, ας σκάει και το δεξί μπροστά κάθε τόσο, δεν βαριέσαι...
Υ.Γ. [mode vulcanisateur]Το μοτέρ είναι τζιτζί και τα λάστιχα τρίβονται στο γαρμπίλι και δεν χρειάζεται μαλακό πέλμα. Σκληρό και βαρύ για να πατάει καλά στο δρόμο, σαν το γερμανικό[/mode vulcanisateur]
οκ.................................
υγ. σαν γερμανικο...?????
-
Εσείς οι 2 δεν την παλεύτε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εσείς οι 2 δεν την παλεύτεΆστα να πάνε! Ειδικά όταν είδα αυτό:
έπεσα κάτω απ' τα γέλια!
-
Συναδερφική αλληλεγγύη...
Δλδ charmak εγώ να σε λέω 'αδερφέ μου';
-
εγω φταιω που ασχολουμαι... να πας να βαλεις τα σκαζω-μουρη απο το καρφουρ φιλε...
-
Yo my brotha
-
φυγε απο το θρεντ...
να πας στο κρονος θρεντ!!!
-
Δεν κατάλαβα τι ειρωνεύεστε, εσείς οι έξυπνοι...
Λέω για τους μιραγκε, δρ. νίνο, τσαρμακ66ρίζα3 και εσύ adis4.gr θα πάω και θα βάλω καρφούρτ και θα σε περνάω από πάνω αφού νομίζω και εσύ Θεσσαλονίκη μένεις και θα στήσουμε μονομαχία κάτω από το πλατάνι μόλις πέσει ο ήλιος και εσείς οι εξυπνάκηδες ελάτε και εσείς και δείτε ότι το γαλλικό μου είναι γερμανικό τελικά έτσι που θα πατάει στο δρόμο και θα το έχω γεμίσει με τσιμέντο και θα είναι βαρύ
RENAULT FORUM