-
Περιμένουμε έγκαιρη ενημέρωση για το που και πότε θα γίνει το 'γλέντι'.
(Για να ξέρουμε να μη φάμε δηλαδή πρίν)
-
Κυριακη θα γινει λογικα και η προσκληση ειναι ανοικτη.......
Am I right μοντερατορες ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κυριακη θα γινει λογικα και η προσκληση ειναι ανοικτη.......Am I right μοντερατορες ???
Δε παίζω, αυτός έχει πληροφόρηση από 'μέσα'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κυριακη θα γινει λογικα και η προσκληση ειναι ανοικτη.......
Am I right μοντερατορες ???
Δε παίζω, αυτός έχει πληροφόρηση από 'μέσα'.
ακόμα δεν ξέρουμε! Η προσπάθεια είναι για Κυριακή πάντως!
-
Οχι δα απλα περισυ «ειδα φως και μπηκα»
-
Eγω παντως θα παω στην κοπη της πιτας...Και θα φαω και περισσευμα απο τα κομματια αυτων που δεν ηλθαν..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑ
-
Μπορώ να στείλω αντιπρόσωπο;
Θα μου ταχυδρομήσει το κομμάτι. Α και να είναι γωνία παρακαλώ. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Όχι, βραβείο περιέργειας δεν θα έχει, σίγουρα!
Κριμα γιατι αυτο θα το κερδιζα σιγουρα
Curiosity killed the cat!
Εγω μια χαρα ειμαι ακομα
Αλλά δεν ρωταω άλλο! Αφου δεν φαινονται διατεθειμενοι να αποκαλυψουν τα μυστικα!!
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Eγω παντως θα παω στην κοπη της πιτας...Και θα φαω και περισσευμα απο τα κομματια αυτων που δεν ηλθαν..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΦίλτατε random αν δεν καταφέρω να έρθω σε εκπροσωπώ να φας το δικό μου!
-
Στην έκθεση αυτοκινήτου και στο περίπτερο του περιοδικού υπήρχε ένα απλό μηχάνημα που έφτιαχνε κονκάρδες.....
Θα μου άρεσε να το είχαμε στην κοπή και να φτιάχναμε κονκάρδες forumίστικες................. με το nickname μας ????
Εθελοντής χειριστής μηχανήματος εγώ.....
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Στην έκθεση αυτοκινήτου και στο περίπτερο του περιοδικού υπήρχε ένα απλό μηχάνημα που έφτιαχνε κονκάρδες.....Θα μου άρεσε να το είχαμε στην κοπή και να φτιάχναμε κονκάρδες forumίστικες................. με το nickname μας ????
Βρε Άγγελε σαν συνέδριο είμαστε με τις κονκάρδες!!
Γνωριζόμαστε άλλωστε πιά! Και τι ποιό απλό απο το να συστηθείς σε κάποιον που δεν ξέρεις!? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στην έκθεση αυτοκινήτου και στο περίπτερο του περιοδικού υπήρχε ένα απλό μηχάνημα που έφτιαχνε κονκάρδες.....
Θα μου άρεσε να το είχαμε στην κοπή και να φτιάχναμε κονκάρδες forumίστικες................. με το nickname μας ????
Γνωριζόμαστε άλλωστε πιά! Και τι ποιό απλό απο το να συστηθείς σε κάποιον που δεν ξέρεις!?..έχουμε και τα αυτοκολλητάκια που κάποιος καλός κύριος (koyk) μας είχε στείλει...να 'ναι καλά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γνωριζόμαστε άλλωστε πιά! Και τι ποιό απλό απο το να συστηθείς σε κάποιον που δεν ξέρεις!?Νίκο ,
πιστεύω πως ο Άγγελος έχει δίκιο , να έχουμε 'συνεδριακές' ταμπελίτσες , και εγώ θα το προέκτεινα να έχουμε τέτοιες ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 4ΤF,
ή ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ (όπου παρευρίσκονται μέλη μας).
Θα είναι ένας minimum τρόπος (αδόκιμος όρρος) αναγνώρισης !!!!
Αναφέρω σαν παράδειγμα , την Κυριακή 11-12-2005 , που στο ..'Μέγαρο'
υπήρχε μεγάλη κινητικότητα , και αναγνώρισα μόνον 2 συν-φορουμάδες , ενώ ΣΙΓΟΥΡΑ υπήρχαν πολλοί περισσότεροι (mx-5 )Αποστόλης
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
..έχουμε και τα αυτοκολλητάκια που κάποιος καλός κύριος (koyk) μας είχε στείλει...να 'ναι καλά!
Αλήθεια, πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε 5-6 ακόμα?
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Νίκο ,
πιστεύω πως ο Άγγελος έχει δίκιο , να έχουμε 'συνεδριακές' ταμπελίτσες , και εγώ θα το προέκτεινα να έχουμε τέτοιες ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 4ΤF,
υπήρχε μεγάλη κινητικότητα , και αναγνώρισα μόνον 2 συν-φορουμάδες , ενώ ΣΙΓΟΥΡΑ υπήρχαν πολλοί περισσότεροι (mx-5 )Αποστόλης
Αποστόλη, προσωπικά δεν το βλέπω έτσι! (Αλλά μπορεί και να μην έχει σημασία! ).
Το καρτελάκι δεν βοηθάει να γνωρίσεις κάποιον. Υπάρχει απλούστερος τρόπος.
Πάς και του μιλάς!Αλλά ας μην χαλάσουμε άλλο το θέμα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νίκο ,
Ο.Κ. Boss , I put the ... cote down
Slowly -
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Νίκο ,
Ο.Κ. Boss , I put the ... cote down
SlowlyΠρόεδρε, θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον Αποστόλη. Τα καρτελάκια είναι χρησιμότατα, ιδίως για τους εκάστοτε νεοφερμένους.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Πρόεδρε, θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον Αποστόλη. Τα καρτελάκια είναι χρησιμότατα, ιδίως για τους εκάστοτε νεοφερμένους.ok...οποιος έχει κάτω απο 5 παρουσίες σε φορουμοσυναντήσεις θα φοράει καρτελάκι, οι υπολοιπο εξαιρούνται
πλάκα κάνω εεε... -
Αχέμ...
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
..έχουμε και τα αυτοκολλητάκια που κάποιος καλός κύριος (koyk) μας είχε στείλει...να 'ναι καλά!
Αλήθεια, πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε 5-6 ακόμα?
:: Κοπή πίτας 4TF 2006 :: [την κόψαμε :)]