-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μίλα ρε συ Asimov ... να σε γνωρίσουμε !!
Ο Αγγελος τι έκανε και δεν έκανε τις συστάσεις ;;
Έτρωγε;;;
(Τί να κάνω κι εγώ ο δυστυχής; Γεια σας, ήρθα, κοιτάξτε με; Next time )
Καταπληκτικό παιδί ο Asimov, φαντάστηκα οτι τον γνωρίζατε, για αυτό δε σας τον σύστησα!
Κι επιπλέον είχα απορροφηθεί από τα παλιοβίντεο που έφερε ο παλιοΟπτέριος.
Σημειωτέον ότι δεν έφαγα μπουκιά, από τα φαγητά που περιφέρονταν, κι επιπλέον ξέχασα να πάρω και βασιλόπιτα!
Όταν το θυμήθηκα, ήταν πλέον αργά!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κλού της βραδιάς η κλήρωση δύο συνοδηγήσεων με τον Α.Βωβό!!!!
Προσφορά που κανονίστηκε από τον EL-EM που ήταν παρών!
Φαντάζομαι οι τυχεροί τώρα θα ονειρεύονται!!!Όπως είπε φίλος συνφορουμας:
Γάντια: Χ Ευρώ
Βιβλίο για ράλλυ: Ψ Ευρώ
Safetrack: Ζ ΕυρώΣυνοδήγηση με τον Άρη Βωβό: Αξία ανεκτίμητη!
Πολύ όμορφα ήταν, εγώ με τη σειρά μου... ξέχασα να φάω κοιτάζοντας τις κούκλες... Δεν πειράζει μετά πήρα το αίμα μου πίσω σε κάτι πέννες 4 τυριά!!!
Φωτογραφίες έρχονται, λέω να κάνω μια ψηφοφορία, αν θέλετε να βάλω και παραλειπόμενα με τα γνωστά... συννεφάκια!!!
Fuuuuniiiiissss!!! Δικές σου φωτό ΔΕΝ θα βάλω, έτσι που να σκάσεις από τη ζήλια σου!!!
-
Ολα ηταν παρα πολυ ωραια!
Δυο φορες σε 3 μερες, ηταν πραγματικα O.D., με αποτελεσμα το υπολοιπο της ημερας να ειμαι κυριολεκτικα αρρωστος!Πολλες γνωριμες φατσες, αλλες τοσες αγνωστες, δε πειραζει, ομως! Σιγα σιγα θα με μαθετε και οι υπολοιποι...
Μοναδικο παραπονο (απ' αυτους που ετρωγαν), ηταν πως εκει που ηταν ο προτζεκτορας, οι δισκοι πηγαιναν και ερχοντουσαν γεματοι, επειδη ο φωτισμος δεν επαρκουσε, ωστε να μπορουν να αναγνωρισουν τον στοχο!!
Α! κερδισα και παπουτσια..
-
Ωραίος χώρος, καλή παρέα, άντε και του χρόνου
Ευχαριστούμε τις Τεχνικές Εκδόσεις και την Alman.
Επαναλαμβάνω τα λόγια του Nass κατά την παραλαβή του κομματιού με το φλουρί (Ακρόπολις). Το φλουρί το χρειάζεται το Ακρόπολις φέτος -
Αντε ρε Κωστα ανεβασε καμμια φωτο με συννεφακια
-
Αντε και του χρονου.
Ευχαριστω οσους με ψηφισαν γιατι απεδειξαν οτι εχουν υψηλο επιπεδο χιουμορ, αλλα ευχαριστω και οσους δεν με ψηφισαν γιατι απεδειξαν οτι εχουν ακομα μεγαλυτερο.Το δωρο,ο πρωτος τομος της Ιστοριας των Ελληνικων αγωνων,για μεγαλη απογοητευση μου,το ειχα.Αλλα αυτο δεν με κανει να μην ευχαριστησω τις Τ.Ε. και ορισμενα στελεχη της για την ωραια γιορτη που μας προσεφεραν.
(Τι ωραια που θα'ταν να ειχαν για δωρο καποιο απο εκεινα της εκθεσης η του ισογειου η του β' οροφου.Εστω και για μιας βδομαδας η μιας μερας χρηση. )
Αντε και του χρονου. -
Κι εγώ (και εκ μέρους και του Aristoteli) θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ψήφισαν το 'θάψιμο' σαν καλύτερο ποστ της χρονιάς, κάτι που θεωρώ πάρα πολύ μεγάλη τιμή.
Επίσης να πω πως δεν θα μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερος χώρος για την εκδήλωση του φόρουμ, ήταν πραγματικά το καλύτερο ντεκόρ για να συνοδέψει όλη αυτή την παρέα που μαζεύτηκε. Ευχαριστούμε! -
Kρίμα που για μας τους επαρχιώτες με οικογενειακές υποχρεώσεις δεν είναι εύκολο να παραβρισκόμαστε σε τέτοιες εκδηλώσεις.
Ανεβάστε καμιά φωτογραφία να πάρουμε μια γεύση. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Έτρωγε;;;
OXI BEBAIA.....................άλλοι είναι ειδικοί σ'αυτά και δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν τον κόσμο....
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η αληθεια ειναι ότι με τοσα ατομα που μαζευτηκαμε η ιδεα για ταμπελακια με τα ονοματα μας δεν ήταν και τόσο κακη τελικα!Εγω δεν είπα τίποτε.............. για να μην με λέτε 'γκρινιάρη'......
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Έτρωγε;;;
OXI BEBAIA.....................άλλοι είναι ειδικοί σ'αυτά και δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν τον κόσμο....
-
-
-
-
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σημειωτέον ότι δεν έφαγα μπουκιά, από τα φαγητά που περιφέρονταν, κι επιπλέον ξέχασα να πάρω και βασιλόπιτα!Μην ανησυχείς, αναπλήρωσα εγώ για σένα.
-
Τις ευχαριστίες μου για την ιδέα του χώρου και όσους βοήθησαν για την υλοποίηση.Δεν θα μπορουσε να ήταν πιο ταιριαστός με την εκδήλωση.
Τώρα γιατί χαίρομαι όποτε σας βλέπω,κάποιους ιδιαίτερα,γιατί ανυπομονώ να γνωρίσω και να οπτικοποιήσω κάποιους .............ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....
Υ.Γ. Η γνωριμία και οι φιλίες που έκανα απο αυτόν εδώ το χώρο είναι απο τα καλύτερα που έχουν συμβεί στην ζωή μου.Νάστε καλά.Άγγελος.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ που μπόρεσα να διαλέξω μπορώ να πάρω την Alpine.Όχι ρε φίλε!
Δυό αυτοκίνητα είχα διαλέξει!
Έκανα μια υποχώρηση στον Coyot, μιας κι έχουμε πιεί ένα κρασί παρέα, να του αφήσω την 911 με πόνο ψυχής... κι έρχεσαι κι εσύ να μου πάρεις και την Alpine!Έ, όχι! Κρίμα κι άδικο, τουλάχιστον την είδα πρώτος, το Νο 2 είχα στην κλήρωση!
-
Eγώ κέρδισα γάντια και είμαι Οκ!
Τη δίνω την 911 στον Τάκη!
:: Κοπή πίτας 4TF 2006 :: [την κόψαμε :)]