-
Ε-ε-έρχονται!!!
-
Με τα συννεφακια υποθετω......
-
Κατά τη διάρκεια της κοπής...
Οι... εγκάθετοι mods (call me paranga) μετά του ΣΧ...
Ο LM ήταν εκεί και πρόσφερε ένα πραγματικά υπέροχο δώρο...
Mα και φυσικά πήγαμε και για φαΐ... εεεε, τσιμπήσαμε ήθελα να πω (το ότι όλοι στις φωτο κρατάνε πηρούνι είναι εντελώς τυχαίο)
Το κλου της βραδιάς: μηλαράκι καλλιτεχνικό στο εστιατόριο, ως επιδόρπιο. Κανείς δεν το ακούμπησε πάντως, το λυπηθήκαμε φαίνεται...
Έπεται συνέχεια... συννεφιαστή!!! Stay tuned!
Εdit: τα κόκκινα ματάκια δεν πρόλαβα να τα διορθώσω, sorry guys...
Edit2: Δεν βάζω φωτό της Funis, που να σκάσει... -
να'μαι κι εγώ...εστω και καθυστερημένα...
πολύ ωραία εκδήλωση...ωραίος χώρος...με πολύ ωραία αμάξια...έχω κι εγώ αρκετές φωτό/τεκμήρια , θα τις ανεβάσω λειαν συντόμως...
ευχαριστούμε το ΣΧ, 4Τ και τις ΤΕ, που δεν μας άφησαν χωρίς πίττα να 'στε πάντα καλά... -
-
εγω δεν κέρδισα τίποτε, αλλά μου παραχώρησε το δώρο του ο sp0+ ένα σεμινάριο safetrack...thanks σπαιρους!!!
λέτε να υπονοεί τίποτε;;; -
-
-
-
Για κοιτάξτε το πουλάκι!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
εγω δεν κέρδισα τίποτε, αλλά μου παραχώρησε το δώρο του ο sp0+ ένα σεμινάριο safetrack...thanks σπαιρους!!!
λέτε να υπονοεί τίποτε;;;Το τρίτο;! Σίγουρα υποννοεί κάτι!
-
-
taurus απιστευτες!! Εχω πεσει κατω απο τα γελια!! Αυτο το 'μα εννοειται' του Κουκου και το 'πσσσστ ριξε αυτο το νουμερακι στην κληρωτιδα' του Σιελε ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!
-
-
-
Φοβερός!
-
-
Είδες τι είναι τούτοι ρε Θέμη; Μία φωτογραφία πέτυχαν με σένα να είσαι με ανοιχτό το στόμα και δε χάσανε την ευκαιρία!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Είδες τι είναι τούτοι ρε Θέμη;Μα δεν έγραψε κάνα ψέμα ο taurus. Όντως εκείνη την ώρα, τη Flugplatz περνούσε...
το Radical SR-8
-
Προσπάθησα να ανεβάσω τις φωτογραφίες, αλλά λόγο χάλια σύνδεσης, δεν του κάνει κούκου...
και μένει κολλημένο στο upload όση ώρα και να περιμένω...
:: Κοπή πίτας 4TF 2006 :: [την κόψαμε :)]