-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Σε μερικούς μάλλον δεν κάθονται με τίποτα οι Ιταλίδες... Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοιο μένος εναντίον της Ferrari...Ως γνωστόν οι ιταλίδες είναι (μαζί με τις ελληνίδες αλλά οι ιταλίδες δικαίως σε αντίθεση με τις ελληνίδες) οι πιο δύσκολες γυναίκες του πλανήτη.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σε μερικούς μάλλον δεν κάθονται με τίποτα οι Ιταλίδες... Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοιο μένος εναντίον της Ferrari...
Ως γνωστόν οι ιταλίδες είναι (μαζί με τις ελληνίδες αλλά οι ιταλίδες δικαίως σε αντίθεση με τις ελληνίδες) οι πιο δύσκολες γυναίκες του πλανήτη.
Διαφωνώ κάθετα σε αυτό αλλά πάμε παρακάτω...
-
Παιδιά, γίνεται μια συζήτηση από αυτές που δυστυχώς σπάνια γίνονται στο Forum. Με επίπεδο, άποψη, επιχειρήματα. Είναι πραγματικά κρίμα να γυρίσει στο προσωπικό επίπεδο, στους χαρακτηρισμούς και εν γένει να χαλάσει. Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν, αφήστε την άποψή σας για τον άλλο έξω από τη συζήτηση. Στο κάτω-κάτω, δε γνωρίζεστε καν προσωπικά και ο γραπτός λόγος εγκυμονεί, όπως έχει αποδειχτεί, παρεξηγήσεις.
(Moderator nass)
-
Ðñïôéìþ íá åßìáé öáíáôéêüò ïðáäüò ìéáò õãéïýò êáé üìïñöçò éäÝáò ðáñÜ íá åßìáé ïðáäüò ôïõ äÞèåí, ôïõ êáèùóðñåðéóìïý, ôçò 'ãñáâÜôáò' êáé ôçò Üäåéáò âéôñßíáò. Ïé ôåëåõôáßïé ìÜëëïí äåí Ý÷ïõí êáìßá ó÷Ýóç ìå ôç íïïôñïðßá åêåßíùí ðïõ äçìéïýñãçóáí ôï ðåñéïäéêü 4ÔÑÏ×ÏÉ.Óõìöùíïýìå ôüóï ...ìá ôüóï ðïëý!
ÌÜëéóôá èá Ý÷åéò äéáâÜóåé ôï ðüóï 'üìïéá' åßíáé áõôÜ ðïõ ãñÜöù ìå ôçí óõíôñéðôéêÞ ðëåéïøçößá ôùí editorials ôïõ Ê.Ê. áëëÜ êáé ðïëëþí 'áíôéëüãùí' ôïõ! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Óå ìåñéêïýò ìÜëëïí äåí êÜèïíôáé ìå ôßðïôá ïé Éôáëßäåò... Äåí åîçãåßôáé äéáöïñåôéêÜ ôÝôïéï ìÝíïò åíáíôßïí ôçò Ferrari...
Ùò ãíùóôüí ïé éôáëßäåò åßíáé (ìáæß ìå ôéò åëëçíßäåò áëëÜ ïé éôáëßäåò äéêáßùò óå áíôßèåóç ìå ôéò åëëçíßäåò) ïé ðéï äýóêïëåò ãõíáßêåò ôïõ ðëáíÞôç.
I agree!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ç óõããåíéêüôçôá ðïõ óáò óõíäÝåé ìå ôïí ãÜâñéëï åßíáé ðÝñá ãéá ðÝñá öáíåñÞ.ÏËÏÉ ïé Üëëïé åßíáé ëÜèïò, ÏËÏÉ ïé Üëëïé äåí îÝñïõí ôé ëÝíå êáé âÝâáéá ôï êáëýôåñï ÅÉÓÁÉ ÁÐÏËÕÔÏÓ.
Õà îÝñåé êáíåßò ðüôå ãéïñôÜæïõí ïé Ëïõêßåò; Íá åõ÷çèïýìå âñå ðáéäß ìïõ ìç ìáò ðïýíå êáé Üîåóôïõò
ÏËÏÉ?
ÏËÏÉ?
ÏËÏÉ?
Áõôü êáé áí åßíáé ÁÐÏËÕÔÏÔÇÔÁ!!!
ÕðÜñ÷ïõí ðïëëïß-ðïëëïß âë@êåò óáí ôçí áöåíôéÜ ìïõ...åíäåéêôéêÜ óïõ áíáöÝñù ìåñéêïýò (ìüíï äéÜóçìïõò êáé ìüíï íåþôåñïõò) ÊáæáíôæÜêçò,Óáñôñ,Öïõêþ,×áéíôÝãêåñ,Öñüõíô,Íßôóå,ÓïðåíÜïõåñ ïé ïðïßïé öõóéêÜ êáé äåí åßíáé óôïõò ÏËÏÕÓ óïõ!
ÁëÞèåéá ãéáôß øÜ÷íåéò ÓÕÍÁÓÐÉÓÌÏÕÓ êáé ôï êõñéüôåñï ÐÏËÕÐËÇÈÅÉÓ???
ÁíáóöÜëåéá å? -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Υπάρχουν πολλοί-πολλοί βλ@κες σαν την αφεντιά μου...ενδεικτικά σου αναφέρω μερικούς (μόνο διάσημους και μόνο νεώτερους) Καζαντζάκης,Σαρτρ,Φουκώ,Χαιντέγκερ,Φρόυντ,Νίτσε,Σοπενάουερ οι οποίοι φυσικά και δεν είναι στους ΟΛΟΥΣ σου!Άντε, να μην μιλήσω...
Δεν έχει νόημα η ατέρμονη διαμάχη με κάποιον. Ούτε με ενδιαφέρει να 'νικήσω' στην συζήτηση, όπως ορισμένοι προσπαθούν να το κάνουν με νύχια και με δόντια (ανασφάλεια, ε; )Σταματώ εδώ. Τις απόψεις μου τις διατύπωσα. Με διαβάσατε, δεν έχει νόημα να γράφω άλλο. Έτσι δεν είναι;
Ένα θα πω τελειώνοντας (ηρωική έξοδος του Μεσολογγίου):
Ο Θεός να μας φυλάει από τους 'Άλλους Έλληνες'...
-
Ο χρήστης ÄçìÞôñéïò έγραψε:
Íáé, ôá Ý÷ù êÜíåé! Äåí îÝñù ôé Ý÷åéò êÜíåé åóý, áëëÜ ìå áõôÜ ðïõ ëåò, ìÜëëïí äåí áîßæåé íá áó÷ïëïýìáé ìáæß óïõ.
ÍÜñêéóóïò ...äåí ôï åßðá?
Êáé èåò êáé ìéá 'áíôñßêéá' äÞëùóç (ðïõ ëåò êáé 'óõ);
Åßìáé Ýíá óêïõëßêé ôéðïôÝíéï, ðïôáðü, áëëÜ áéóèÜíïìáé 1.000.000 öïñÝò áíþôåñïò êáé åîõðíüôåñïò áðü 'óÝíá. Ïðüôå èåùñþ üôé åßóáé áíÜîéïò ëüãïõ êáé ó÷ïëéáóìïý.ÐïôÝ äåí óå èåþñçóá åãþ ðñïóùðéêÜ Ýôóé ...üóï ãéá ôï áíÜîéïò ó÷ïëéáóìïý åóý íá äåéò ðüóï åßóáé ãéá ìÝíá!
'Æù óå ïñïðÝäéá!...êáé åßìáé ¢íåìïò Äõíáôüò!
...ÐñïóÝøôå!...Äåí öôýíïõìå ðïôÝ êüíôñá óôïí Üíåìï!'Óõìöùíþ ìå áõôü, äåí ëåò êÜôé êáéíïýñãéï.
Ïýôå åßðá êÜôé äéáöïñåôéêü. **Ç ìåôñéïöñïóýíç óïõ **(ç ïðïßá åßíáé ðñïóùðéêÞ õðüèåóç), óå áðïôñÝðåé áðü ôçí áëáæïíåßá, ôçí áõôáñÝóêåéá ê.ô.ë. ÁíôéèÝôùò, äåí óå åìðïäßæåé íá ìåãáëïõñãÞóåéò. ºóá ßóá ðïõ áðïôåëåß êáé åöüäéï ãé' áõôü.
Simple, isn't it?Óå ðáñáêáëþ íá îáíáóêåöôåßò áõôü ðïõ óïõ ìÜñêáñá.
Ðåò ìå üôé èÝëåéò , óêÝøïõ üôé èÝëåéò ãéá ìÝíá ÁËËÁ óïõ ëÝù -ìå ðëÞñç åðßãíùóç ôùí ëüãùí ìïõ- ïôß ÐÁÉÑÍÙ ÏÑÊÏ ãéá ôï ëÜèïò óïõ!
Ãéá íá ìçí íïìßæåéò ïôß óïõ êÜíù ôïí Ýîõðíï óïõ ëÝù áðëÜ íá îåêéíÞóåéò ìå ôïí 'äéêü ìáò' ÊáæáíôæÜêç...
'Ôï ìåóçìåñéáíü ðïõ ôñþìå äåí ïöåßëåôáé óôçí öéëåõóðëá÷íßá ôïõ öïýñíáñç , ôïõ êñåïðþëç Þ ôïõ ìáíÜâç áëëÜ áðïêëåéóôéêÜ êáé ìüíï óôïí ÅÃÙÉÓÌÏ ôïõò.'..., äåí èá öéãïõñÜñéæá ãéá ôçí ãíþóç ìïõ.
Ðïëý èá ôï Þèåëá íá ôçí öéãïõñÜñéæåò ãéáôß ôüôå -êáé ìüíï ôüôå- èá Ýâãáéíá ÅÃÙ êåñäéóìÝíïò áðü áõôÞ ôçí êïõâÝíôá êáé ðñáãìáôéêÜ áõôü èá Þèåëá!
Äåí èá ôï èåùñïýóá áðáñáßôçôï, áöïý ç åóùôåñéêÞ ìïõ ìåôñéïöñïóýíç, ç áßóèçóç ôïõ ìÝôñïõ (ôï ïðïßï áðïêüìéóá áðü ôçí áíÜãíùóç ôùí Áñ÷áßùí), äåí èá ìå Üöçíå.
Ãéáôß åðéäõêíåßåéò ôçí (åóùôåñéêÞ áëëÜ ìüíï êáôüðéí ôçí äéêéÜò ìïõ ðáñåìâÜóåùò) ìåôñéïöñïóýíç óõíå÷þò?
Åãþ ðñïóùðéêÜ äåí Ý÷ù öôÜóåé óôï äéêü óïõ åðßðåäï áêüìá...äåí ìðïñþ íá èåùñÞóù ôïí åáõôü ìïõ ÌÅÔÑÉÏÖÑÙÍ ÏÐÙÓ ÏËÏÉ ÓÁÓ!
êÜíù üìùò óïâáñÝò -êáôÜ ôï áíèñùðßíùò äõíáôüí- ðñïóðÜèéåò íá åßìáé åéëéêñéíÞò! -
Ο χρήστης ÄçìÞôñéïò έγραψε:
ÕðÜñ÷ïõí ðïëëïß-ðïëëïß âë@êåò óáí ôçí áöåíôéÜ ìïõ...åíäåéêôéêÜ óïõ áíáöÝñù ìåñéêïýò (ìüíï äéÜóçìïõò êáé ìüíï íåþôåñïõò) ÊáæáíôæÜêçò,Óáñôñ,Öïõêþ,×áéíôÝãêåñ,Öñüõíô,Íßôóå,ÓïðåíÜïõåñ ïé ïðïßïé öõóéêÜ êáé äåí åßíáé óôïõò ÏËÏÕÓ óïõ!
¶íôå, íá ìçí ìéëÞóù...
ÊáëÜ ...ãñÜøå ôüôå!
Äåí Ý÷åé íüçìá ç áôÝñìïíç äéáìÜ÷ç ìå êÜðïéïí. Ïýôå ìå åíäéáöÝñåé íá 'íéêÞóù' óôçí óõæÞôçóç, üðùò ïñéóìÝíïé ðñïóðáèïýí íá ôï êÜíïõí ìå íý÷éá êáé ìå äüíôéá (áíáóöÜëåéá, å; )
Óôáìáôþ åäþ. Ôéò áðüøåéò ìïõ ôéò äéáôýðùóá. Ìå äéáâÜóáôå, äåí Ý÷åé íüçìá íá ãñÜöù Üëëï. ¸ôóé äåí åßíáé;
Ùñáßá...ôüôå ÃÉÁÔÉ ÔÏ ÄÇËÙÍÅÉÓ ÁÕÔÏ ÄÇÌÏÓÉÁ (áõôü ôï ðåñß íßêçò) íÜñêéóóå?
¸íá èá ðù ôåëåéþíïíôáò (çñùéêÞ Ýîïäïò ôïõ Ìåóïëïããßïõ):
Ï Èåüò íá ìáò öõëÜåé áðü ôïõò '¶ëëïõò ¸ëëçíåò'...
Ôéò áäåñöÝò åííïåßò?
Ðüôå Ýãéíå ñå ðáéäéÜ ï ÊáæáíôæÜêçò áäåñöÞ? -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Ç óõããåíéêüôçôá ðïõ óáò óõíäÝåé ìå ôïí ãÜâñéëï åßíáé ðÝñá ãéá ðÝñá öáíåñÞ.
ÏËÏÉ ïé Üëëïé åßíáé ëÜèïò, ÏËÏÉ ïé Üëëïé äåí îÝñïõí ôé ëÝíå êáé âÝâáéá ôï êáëýôåñï ÅÉÓÁÉ ÁÐÏËÕÔÏÓ.
Õà îÝñåé êáíåßò ðüôå ãéïñôÜæïõí ïé Ëïõêßåò; Íá åõ÷çèïýìå âñå ðáéäß ìïõ ìç ìáò ðïýíå êáé Üîåóôïõò
ÏËÏÉ?
ÏËÏÉ?
ÏËÏÉ?
Áõôü êáé áí åßíáé ÁÐÏËÕÔÏÔÇÔÁ!!!
ÕðÜñ÷ïõí ðïëëïß-ðïëëïß âë@êåò óáí ôçí áöåíôéÜ ìïõ...åíäåéêôéêÜ óïõ ,áíáöÝñù ìåñéêïýò (ìüíï äéÜóçìïõò êáé ìüíï íåþôåñïõò) ÊáæáíôæÜêçò,Óáñôñ,Öïõêþ,×áéíôÝãêåñ,Öñüõíô,Íßôóå,ÓïðåíÜïõåñ ïé ïðïßïé öõóéêÜ êáé äåí åßíáé óôïõò ÏËÏÕÓ óïõ!
ÁëÞèåéá ãéáôß øÜ÷íåéò ÓÕÍÁÓÐÉÓÌÏÕÓ êáé ôï êõñéüôåñï ÐÏËÕÐËÇÈÅÉÓ???
ÁíáóöÜëåéá å?ìïõá÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á÷á óå åóÝíá áíáöÝñåôáé ôï ðïóô ìïõ! áðü ôïí ðüèï óïõ íá ðñïâëçèåßò ìðåñäåýôçêåò!
ÊÁËÙÓ ÔÁ ÐÁÉÄÉÁ, ÊÁËÙÓ ÔÁ 3-0
ÔñïìåñÜ ôá åðé÷åéñÞìáôá óïõ...
¼óïí áöïñÜ ôïí ðüèï ìïõ íá ðñïâÜëïìáé èá óáò ðù ìéá éóôïñßá...
Åßìáé ôüóï áõôÜñåóêïò êáé ôüóï áëëÜæüíáò ðïõ ðÜù êáèçìåñéíþò óôçí äïõëåéÜ ìïõ ìå Ýíá SEAT Marbella '89 (êáñìðõñáôåñÜôï) åíþ ôá ìçíéáßá åéóïäÞìáôá ìïõ -ðïëý ëõðÜìáé ðïõ èá ôï áíáöÝñù , áëëÜ áíáãêÜæïìáé áðü ôï íá êáôáëÜâïõí êÜðïéïé åäþ ìÝóá- åßíáé ðÜíù áðü ôá 5ðëÜóéá ôçò áîßáò ôïõ áìáîéïý!!!
ÎÝñåéò ðïëëïýò ¸ëëçíåò -êáé óõíforumßóôåò- ðïõ ìå ÅÍÁ ìçíéÜôéêï ,êáèáñü êáé óôáèåñü, íá ÌÐÏÑÏÕÍ ÍÁ ÁÃÏÑÁÓÏÕÍ ÁÍÁ ÐÁÓÁ ÓÔÉÃÌÇ 5 ÁÌÁÎÉÁ ÏÌÏÉÁ ÌÅ ÁÕÔÏ ÐÏÕ Å×ÏÕÍ?
Áõôü åßíáé...ðÜèïò ãéá ðñïâïëÞ êáé ðïõë-ìïõñ óôï öáíÜñé! -
Προτιμώ να είμαι φανατικός οπαδός μιας υγιούς και όμορφης ιδέας παρά να είμαι οπαδός του δήθεν, του καθωσπρεπισμού, της 'γραβάτας' και της άδειας βιτρίνας. Οι τελευταίοι μάλλον δεν έχουν καμία σχέση με τη νοοτροπία εκείνων που δημιούργησαν το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.
Συμφωνούμε τόσο ...μα τόσο πολύ!
Μάλιστα θα έχεις διαβάσει το πόσο 'όμοια' είναι αυτά που γράφω με την συντριπτική πλειοψηφία των editorials του Κ.Κ. αλλά και πολλών 'αντιλόγων' του!Εγώ απορώ τί δουλειά έχουν στο σπίτι του Κ.Κ ορισμένοι χαρτογιακάδες σαν αυτούς που περιγράφω... Περισσότερο τους ταιριάζει το forum του Nitro, του Μax, του Status και του κρυόκωλου CAR. Γιατί δεν πάνε εκεί; Ή μήπως δεν έχουν διαβάσει ποτέ τους 'Εν Λευκώ' και 'Αντίλογο'; Το πιθανότερο...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ÊáëÜ ñå óý,åðåéäÞ óïý 'ôÞí ìðáßíáíå' êÜðïéïé,áðïöÜóéóåò íá ïðáäïðïéçèåßò;
ÊÝñäéóåò êÜôé üìùò,ìåôÜ áðü áõôü;¼÷é áêñéâþò!Äåí ôï Ýèåóá êáëÜ...
Ôï äéüñèùóá Ýðåéôá áí äåéò áðáíôþíôáò óôïí Alfa Romeo.
Áõôü üìùò ðïõ êáôÜëáâá áðü ôçí óõãêåêñéìÝíç äéáäéêáóßá åßíáé ôï ðüóï ðïñùìÝíïé êáé êïìðëåîéêïß Þôáí üëïé ãýñù ìïõ!ÌÜëéóôá.ÏËÏÉ ãýñù óïõ åßíáé...êïìðëåîéêïß êáß ðïñùìÝíïé.
¼÷é üëïé.
Ìðïñåß íá åßíáé áëëÜ äåí ìå åíäéáöÝñåé...
Áíáöåñüìïõí óå óõãêåêñéìÝíá ðñüóùðá ôá ïðïßá üíôùò Þôáí.
¹óïõíá ðáñüí ãéá íá îÝñåéò?
Êáé åìåßò ïé éôáëüöéëïé Ý÷ïõìå íéþóåé ôïí êïìðëåîéóìü ôùí Üëëï ãéá ôá êáëÜ óôï ðåôóß ìáò!
('Ìá êáëÜ ðùò åßíáé äõíáôüí íá Ýäùóå ðåñéóóüôåñá áðü üóá Ýäùóá åãþ ãéá ôï ãåñìáíéêü ìïõ êáé ìÜëéóôá íá ðÜñåé ...ÉÔÁËÉÊÏ??? ..ðïõ èá ôïõ óêïõñéÜóåé êéüëáò!!! )Èá óÝ ñùôÞóù ôþñá êÜôé.
Ðüóï ðéèáíüí åßíáé íá óõìâáßíåé áõôü ðïý ãñÜöåéò;
Åßíáé äõíáôüí íá õðÜñ÷ïõí ôÝôïéïõ åßäïõò áíáëïãßåò ãýñù ìáò;
Ìïý èõìßæåé Ýíôïíá êÜðïéá óõìðôþìáôá ó÷éæïöñÝíåéáò,üðïõ ï áóèåíÞò ÍÏÌÉÆÅÉ üôé üëïò ï êüóìïò óõíïìïôåß åíáíôßùí ôïõ.
Ïé ãïíåßò ôïõ,ïé ãåßôïíÝò ôïõ,ç ãõíáßêá ôïõ,ç áóôõíïìßá,êáß ãåíéêÜ ïé ÐÁÍÔÅÓ èÝëïõí íá ôüí âëÜøïõí.Ëåò íá åßìáé ó÷éæïöñåíÞò???
ÏÕÁÏÕ!!!Ðñüùñç óýíôáîç...ÔÝëùò ðÜíôùí.
Èá ìïý ðåßò Üí êÜôé Ý÷åéò êåñäßóåé ìåôÜ áðü ôÞí ïðáäïðïßçóÞ óïõ ôåëéêÜ;Ôßðïôá ìÜëëïí!
ÁëëÜ êáé ç ìç ïðáäïðïßçóç ôßðïôá äåí èá ìïõ ðñüóöåñå...ÌÞðùò ôü ìüíï ðïý Ý÷åéò êåñäßóåé,åßíáé ç çèéêÞ óôÞñéîç Üëëùí ïìïéäåáôþí,åíþ óôÞí ôåëéêÞ ïëïÝíá êáß ðåñéóóüôåñïé óïý 'ôÞí ìðáßíïõí';
ÄÇËÁÄÇ ÌÏÕ ËÅÓ ÍÁ ÓÕÍÁÍÁÓÔÑÅÖÏÌÁÉ ÔÏÕÓ ÐÏËËÏÕÓ ÌÏÍÏ ÊÁÉ ÌÏÍÏ ÃÉÁ ÅÉÌÁÉ ...ÌÅ ÔÏÕÓ ÐÏËËÏÕÓ?
Áõôü äåí èá Þôáí **áõôáðüäåéêôç ** áëáæïíßá,áõôáñÝóêåéá,ðñïóðÜèåéá ðñïóêüëëçóçò óå 'äõíáôïýò' óõíáóðéóìïýò êëð.Åîáêïëïõèþ íá ìÞí êáôáëáâáßíù ôß ó÷Ýóç Ý÷ïõí üëá áõôÜ ðïý ãñÜöåéò ìÝ ôü èÝìá ðïý óõæçôÜìå.
Ðþò ôá óõó÷åôßæåéò;Äåí Ý÷ïõí ó÷Ýóç áõôïýóéá ìå ôïí ïðáäéóìü Ý÷åéò äßêéï!
¸÷ïõí Ýììåóç ó÷Ýóç áëëÜ ôþñá âáñéÝìáé íá óïõ ãñÜöù ...maybe another time!
AëëÜ ðÜñ'ôï êáé áëëéþò ...ôüóá êáé ôüóá Üó÷åôá óõæçôéïýíôáé ðáñÜëëçëá óå áõôü êüëëçóåò??? -
Ðñïôéìþ íá åßìáé öáíáôéêüò ïðáäüò ìéáò õãéïýò êáé üìïñöçò éäÝáò ðáñÜ íá åßìáé ïðáäüò ôïõ äÞèåí, ôïõ êáèùóðñåðéóìïý, ôçò 'ãñáâÜôáò' êáé ôçò Üäåéáò âéôñßíáò. Ïé ôåëåõôáßïé ìÜëëïí äåí Ý÷ïõí êáìßá ó÷Ýóç ìå ôç íïïôñïðßá åêåßíùí ðïõ äçìéïýñãçóáí ôï ðåñéïäéêü 4ÔÑÏ×ÏÉ.
Óõìöùíïýìå ôüóï ...ìá ôüóï ðïëý!
ÌÜëéóôá èá Ý÷åéò äéáâÜóåé ôï ðüóï 'üìïéá' åßíáé áõôÜ ðïõ ãñÜöù ìå ôçí óõíôñéðôéêÞ ðëåéïøçößá ôùí editorials ôïõ Ê.Ê. áëëÜ êáé ðïëëþí 'áíôéëüãùí' ôïõ!Åãþ áðïñþ ôß äïõëåéÜ Ý÷ïõí óôï óðßôé ôïõ Ê.Ê ïñéóìÝíïé ÷áñôïãéáêÜäåò óáí áõôïýò ðïõ ðåñéãñÜöù... Ðåñéóóüôåñï ôïõò ôáéñéÜæåé ôï forum ôïõ Nitro, ôïõ Ìax, ôïõ Status êáé ôïõ êñõüêùëïõ CAR. Ãéáôß äåí ðÜíå åêåß; ¹ ìÞðùò äåí Ý÷ïõí äéáâÜóåé ðïôÝ ôïõò 'Åí Ëåõêþ' êáé 'Áíôßëïãï'; Ôï ðéèáíüôåñï...
Óùóôü!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα σέ ρωτήσω τώρα κάτι.
Πόσο πιθανόν είναι να συμβαίνει αυτό πού γράφεις;
Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιου είδους αναλογίες γύρω μας;
Μού θυμίζει έντονα κάποια συμπτώματα σχιζοφρένειας,όπου ο ασθενής ΝΟΜΙΖΕΙ ότι όλος ο κόσμος συνομοτεί εναντίων του.
Οι γονείς του,οι γείτονές του,η γυναίκα του,η αστυνομία,καί γενικά οι ΠΑΝΤΕΣ θέλουν να τόν βλάψουν.Λες να είμαι σχιζοφρενής???
ΟΥΑΟΥ!!!Πρόωρη σύνταξη...Το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει από τη μελέτη του forum αυτού είναι πως οι 'αντικειμενικάριοι' έχουν το δικαίωμα να χαρακτηρίζουν τα υπόλοιπα μέλη με τα συνήθη μαργαριτάρια τους χωρίς μάλιστα να τους γίνεται σύσταση και το κυριότερο χωρίς να φοβούνται ότι θα τους γίνει κάποια σύσταση! Φυσικά γνωρίζω τί θα απαντήσουν οι αντικειμενικοί. Μα αυτό που έγραψα/γράψαμε δεν ήταν άμεσος χαρακτηρισμός, δεν αναφερόταν άμεσα σε κάποιον, ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ...... Εκτός από αντικειμενικοί είστε και προβλέψιμοι τρομάρα σας....
-
Ôï çèéêü äßäáãìá ðïõ ðñïêýðôåé áðü ôç ìåëÝôç ôïõ forum áõôïý åßíáé ðùò ïé 'áíôéêåéìåíéêÜñéïé' Ý÷ïõí ôï äéêáßùìá íá ÷áñáêôçñßæïõí ôá õðüëïéðá ìÝëç ìå ôá óõíÞèç ìáñãáñéôÜñéá ôïõò ÷ùñßò ìÜëéóôá íá ôïõò ãßíåôáé óýóôáóç êáé ôï êõñéüôåñï ÷ùñßò íá öïâïýíôáé üôé èá ôïõò ãßíåé êÜðïéá óýóôáóç! ÖõóéêÜ ãíùñßæù ôß èá áðáíôÞóïõí ïé áíôéêåéìåíéêïß. Ìá áõôü ðïõ Ýãñáøá/ãñÜøáìå äåí Þôáí Üìåóïò ÷áñáêôçñéóìüò, äåí áíáöåñüôáí Üìåóá óå êÜðïéïí, ÌÐËÁ,ÌÐËÁ,ÌÐËÁ,ÌÐËÁ...... Åêôüò áðü áíôéêåéìåíéêïß åßóôå êáé ðñïâëÝøéìïé ôñïìÜñá óáò....Ìá öõóéêÜ!
ÐÝñá áðü ÁÍÔÉÊÅÉÌÅÍÉÊÏÉ åßíáé êáé ÌÇ ÁÕÔÁÑÅÓÊÏÉ,ÌÇ ÁËÁÆÏÍÅÓ,ÁÃÁÐÁÍÅ êáé ôï êõñéüôåñï ÌÅÔÑÉÏÖÑÏÍÅÓ...åíþ åìåßò äåí Ý÷ïõìå ÊÁÌÉÁ áðü ôéò áíùôÝñù -êáé Üëëåò óõíáöåßò- ÐÏÉÏÔÇÔÅÓ.(êáé üëá áõôÜ êáôÜ ôá ãñáöüìåíá ôïõò!)
Áðáíôïýí ìå åðé÷åéñÞìáôá ôïõ óôõë 'Åßóáé...{Ýôóé}!','Åßóáé...{áëëéþò}!','Èá óïõ äåßîù...','¢íôå ìç ðù ...','Äåí Ý÷åéò íéþóåé ðïôÝ áãÜðç/ìåôñéöñïóýíç/ôáðåéíüôçôá... üðùò ÅÌÅÉÓ...' êëð.
ÅÐÉ×ÅÉÑÇÌÁÔÁ Ï×ËÏÕ äëä êáé ìÜëéóôá ÖÁÍÁÔÉÓÌÅÍÏÕ...áíáæçôþíôáò ÐÁÍÔÁ ôçí ðëåéïøçößá==>Øõ÷ïëïãéêÞ äéáôáñá÷Þ -èÝëù íá ðéóôåýù õðïóõíåßäçôç Þ áóõíåßäçôç...
ÊÜíïíôáò ôçí 'áãÜðç' -êáé ôá óõíáöÞ- ÓÊÏÐÏ ôçò æùÞò ôïõò äåí êáôáëáâáßíïõí ïôß ãßíïíôáé ÁÕÔÁÐÏÄÅÉÊÔÁ áõôÜ ðïõ ëÝíå -êáé ìüíï ëÝíå- ïôß ìéóïýíå...
Ç áãÜðç ÄÅÍ åßíáé ÓÊÏÐÏÓ ôïõ Åßíáé êáé ôïõ Ãßãíåóèáé...åßíáé ôï ÌÅÓÏ...ãéá ðïéï ðñÜãìá???
Áöïý äåí ôï êáôáëÜâáíå ìÝ÷ñé ôþñá (êáé åãþ ï ì@ë@ê@ò þñåò-þñåò üëï ìå ãñßöïõò ãñÜöù!) íá ôï ðù!
Åßíáé ôï ÌÅÓÏ (Þ ãéá íá áêñéâïëïãþ Ýíá áðü ôá ðïëëÜ ìÝóá) ãéá íá ÃÉÍÅÉÓ ÊÁËÕÔÅÑÏÓ (...óáí ïíôüôçôá...êáé ü÷é áðü ôïõò Üëëïõò -îÝñù êáé åãþ ôé ëüãéá èá âÜëïõí óôï óôüìá ìïõ,ðñÝðåé êáé íá ðñïóÝ÷åéò! )
**ÐÜíù óå ðáñüìïéåò ðáñáäï÷Ýò **-**ðïõ öõóéêÜ êáé **äåí áíáêÜëõøá åãþ! - äçìéïõñãÞèçêå êáé ÷ôßóôçêå ÏËÇ ç øõ÷éáôñéêÞ ...êáé Ýôóé Üñ÷éóáí íá ÈÅÑÁÐÅÕÏÍÔÁÉ ïé õóôåñßåò (êõñßùò) áëëÜ êáé ôá Üëëá øõ÷éêÜ íïóÞìáôá åðéôÝëïõò!
ÌÝ÷ñé êáé ôá ôÝëç ôïõ 19ïõ áéþíá ïõóéáóôéêÜ , 'ôéò ðáèÞóåéò ôçò øõ÷Þò' (...êáé ü÷é ìüíï) ôéò êïéôïýóáí êïéíïß ãåíéêïß ðáèïëüãïé (óõíá÷Üêé,ãñéðïýëá êëð.) êõñßùò.
ÃÉÁÔÉ üëïé ïé ÁÍÈÑÙÐÏÉ Ý÷ïõí áõôÜ ôá ÐÑÙÔÏÃÏÍÁ -êáé ôáõôü÷ñïíá ÁÃÍÁ- Ýíóôéêôá!
ÄéáâÜóôå êáé êáíÜ âéâëßï...ôüóá õðÜñ÷ïõí åêåß Ýîù...ôïõëÜ÷éóôïí ç ìïíôÝñíá øõ÷éáôñéêÞ åßíáé Ýíáò áðü ôïõò ëßãïõò êëÜäïõò ôçò åðéóôÞìçò óôçí ïðïßá-ó÷åôéêÜ ðÜíôá- õðÜñ÷åé ôÝôïéá óýìðíïéá áðüøåùí!
Âñå ôé åßðá ðÜëé...ï áóõíÜñôçôïò,ó÷éæïöñåíÞò,áõôÜñåóêïò,áëáæüíáò,ìç ìåôñéüöñùí,áíÜîéïò ëüãïõ êáé áãÜðçò...
'ÁõôÜ åßðå ... êáé ãýñéóå óôçí óðçëéÜ ôïõ...' -
Κάνοντας την 'αγάπη' -και τα συναφή- ΣΚΟΠΟ της ζωής τους δεν καταλαβαίνουν οτί γίνονται ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ αυτά που λένε -και μόνο λένε- οτί μισούνε...'Η πρώτη λέξη της αγάπης είναι και η τελευταία της λογικής' AR
-
'Το μεσημεριανό που τρώμε δεν οφείλεται στην φιλευσπλαχνία του φούρναρη , του κρεοπώλη ή του μανάβη αλλά αποκλειστικά και μόνο στον ΕΓΩΙΣΜΟ τους.'Κατ' αρχήν, απομονώνεις μια φράση του Καζαντζάκη. Την φράση αυτή δεν την έχω διαβάσει, μιας και από Καζαντζάκη έχω διαβάσει λίγα πράγματα (2 βιβλία όλο και όλο).
Η φράση αυτή αποκτά νόημα μόνο αν την πλαισιώσεις με το γύρω-γύρω κείμενο.
Επίσης, κανείς δεν είπε αυτό το πράγμα. Επίσης αδυνατώ να συνδέσω τα περί μετριοφροσύνης (ή αίσθησης του μέτρου, έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ) με τον εγωϊσμό του φούρναρη ή του μπακάλη. Και πως ορίζει ο Καζαντζάκης τον εγωϊσμό αυτόν;
Είπαμε : Μια ατάκα από μόνη της δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ!Πολύ θα το ήθελα να την φιγουράριζες γιατί τότε -και μόνο τότε- θα έβγαινα ΕΓΩ κερδισμένος από αυτή την κουβέντα και πραγματικά αυτό θα ήθελα!
Αυτό να το εκλάβω ως ειρωνεία ή αστείο; Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το εκλάβω.
Επίσης, το ότι δεν πρέπει να ενδιαφέρεσαι για την νίκη επί της συζήτησης είναι κάτι πασιφανές, αφού κάτι τέτοιο δεν σε αφήνει να ακούσεις κάποια άλλη άποψη και να πάρεις τα ωφέλιμα (κατ' εσέ) στοιχεία από αυτήν. Με αυτόν τον τρόπο χτίζεις λιθαράκι-λιθαράκι το προσωπικό σου πρίσμα, την δικιά σου οπτική (και ΟΧΙ του Καββαθά!).Η λογική είναι το τιμόνι του καραβιού και το πάθος τα πανιά του! (Χαλίλ Γκιμπράν). Ιδού η αρμονία, η αίσθηση του μέτρου, για τα οποία μίλησαν πρώτα οι Αρχαίοι και τόσοι άλλοι (όπως ο σπουδαίος Χαλίλ Γκιμπράν)!!!
Να μην λέτε 'Βρήκα την αλήθεια', αλλά 'Βρήκα μια αλήθεια'! (πάλι Χαλίλ Γκιμπράν)
Δεν θέλω να κάνω επίδειξη γνώσης (όπως έκανες εσύ και μην το αρνηθείς αυτό!), αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τις αληγορίες/παρομοιώσεις του εν λόγω συγγραφέα, που εγώ ούτε στα όνειρά μου δεν θα τις σκεφτόμουνα, μπας και γίνω λίγο πιο κατανοητός!!!. (εξηγούμαι για να σε προλάβω)
Το όραμα ενός ανθρώπου (π.χ. του Καββαθά) δεν δίνει φτερά σε έναν άλλο!!! Είναι αυστηρά προσωπικό! Μπορεί ο Καββαθάς να σας δείξει το πάθος και την αγάπη για το όραμά του, αλλά όχι να σας δώσει και το ίδιο το όραμα! (εμπνευσμένο πάλι από τον παραπάνω συγγραφέα)
Εγώ προσωπικά δεν έχω φτάσει στο δικό σου επίπεδο ακόμα...δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
κάνω όμως σοβαρές -κατά το ανθρωπίνως δυνατόν- προσπάθιες να είμαι ειλικρινής!Ποτέ δεν είπα ότι έχω φτάσει σε κάποιο επίπεδο.
Απλά επειδή πιστεύω σε 'μένα και επειδή θεωρώ ότι αξίζω πολλά σαν άνθρωπος, προσπαθώ να με βελτιώσω, μέσα από το προσωπικό μου, παθιασμένο ταξίδι για την Ιθάκη (η οποία Ιθάκη μου μπορέι να ειναι στον Ατλαντικό και η δικιά σου στις Ινδίες κ.τ.λ. κ.τ.λ., τα έχουμε πει αυτά).Και 'γω έχω επιδείξει πολλές φορές εγωισμό, αλαζονεία κ.α., αλλά είμαι άνθρωπος! Και όσο ζεις, τόσα περισσότερα πράγματα μαθαίνεις!
Επίσης τα περι σκουλικιού κ.τ.λ. τα είπα επειδή με πρόσβαλες σε προσωπικό επίπεδο!!! Δεν ξέρεις τι έχω κάνει, όπως δεν ξέρω τι έχεις κάνει. Συζήτηση κάνουμε. Σε παρακαλώ να μην μιλάς εξ ονόματος πολλών. Μόνο για τον εαυτό σου και του γύρω σου!
-
'Άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε,
όμως τα ******* *** θα πάρουνε,
Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,
γίνανε προφήτες και κριτές'Γειά σου ρε Νότη!!!
-
Το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει από τη μελέτη του forum αυτού είναι πως οι 'αντικειμενικάριοι' έχουν το δικαίωμα να χαρακτηρίζουν τα υπόλοιπα μέλη με τα συνήθη μαργαριτάρια τους χωρίς μάλιστα να τους γίνεται σύσταση και το κυριότερο χωρίς να φοβούνται ότι θα τους γίνει κάποια σύσταση! Φυσικά γνωρίζω τί θα απαντήσουν οι αντικειμενικοί. Μα αυτό που έγραψα/γράψαμε δεν ήταν άμεσος χαρακτηρισμός, δεν αναφερόταν άμεσα σε κάποιον, ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ...... Εκτός από αντικειμενικοί είστε και προβλέψιμοι τρομάρα σας....Να μια τυπική περίπτωση απώλειας της αρμονιάς, της αίσθησης του μέτρου...
Μήπως ΠΟΤΕ δεν έκανες τον κόπο να δεις τι θέλουν να σου πουν στ' αλήθεια αυτοί οι 'αντικειμενικάριοι';
(υποθέτω ότι βάζεις σε αυτήν την κατηγορία όλους τους μη alfisti, έτσι; Όπως ακριβώς έκανε και ο Gavril1, σε άλλο θέμα βέβαια) -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Το όραμα ενός ανθρώπου (π.χ. του Καββαθά) δεν δίνει φτερά σε έναν άλλο!!! Είναι αυστηρά προσωπικό! Μπορεί ο Καββαθάς να σας δείξει το πάθος και την αγάπη για το όραμά του, αλλά όχι να σας δώσει και το ίδιο το όραμα! (εμπνευσμένο πάλι από τον παραπάνω συγγραφέα)Διαφωνώ απόλυτα με τον συγγραφέα ( έχω το δικαίωμα, έτσι; ). Τί με εμποδίζει από το να έχω το ίδιο όραμα με κάποιον άλλο, ο οποίος μάλιστα να μου το έχει εμπνεύσει;
[Διάσπαση] Η ψυχολογία του οπαδού, φανατισμός κλπ..