-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει από τη μελέτη του forum αυτού είναι πως οι 'αντικειμενικάριοι' έχουν το δικαίωμα να χαρακτηρίζουν τα υπόλοιπα μέλη με τα συνήθη μαργαριτάρια τους χωρίς μάλιστα να τους γίνεται σύσταση και το κυριότερο χωρίς να φοβούνται ότι θα τους γίνει κάποια σύσταση! Φυσικά γνωρίζω τί θα απαντήσουν οι αντικειμενικοί. Μα αυτό που έγραψα/γράψαμε δεν ήταν άμεσος χαρακτηρισμός, δεν αναφερόταν άμεσα σε κάποιον, ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ...... Εκτός από αντικειμενικοί είστε και προβλέψιμοι τρομάρα σας....
Να μια τυπική περίπτωση απώλειας της αρμονιάς, της αίσθησης του μέτρου...
Μήπως ΠΟΤΕ δεν έκανες τον κόπο να δεις τι θέλουν να σου πουν στ' αλήθεια αυτοί οι 'αντικειμενικάριοι';
(υποθέτω ότι βάζεις σε αυτήν την κατηγορία όλους τους μη alfisti, έτσι; Όπως ακριβώς έκανε και ο Gavril1, σε άλλο θέμα βέβαια)'Άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε,
όμως τα ******* *** θα πάρουνε,
Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,
γίνανε προφήτες και κριτές''Όλα μες' στο ήθος τους ανήθικα,
όσα μου χαρίσανε τ'αρνήθηκα,
ψίχουλα αλήθειας μου πετάξανε,
νά 'ξερα σε ποιόν θεό με τάξανε' -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Διαφωνώ απόλυτα με τον συγγραφέα ( έχω το δικαίωμα, έτσι; ). Τί με εμποδίζει από το να έχω το ίδιο όραμα με κάποιον άλλο, ο οποίος μάλιστα να μου το έχει εμπνεύσει;Διαφώνησε όσο θες!
Απλά πρόκειται περί παρεξήγησης...Κανείς δεν είπε να μην έχεις το ίδιο όραμα με κάποιον. Απλά υπάρχει ένα λεπτό σημείο.
Το όραμα αυτό πρέπει να είναι δικό σου με την έννοια ότι εσύ το έχτισες από την αρχή! Δηλαδή είδες κάποιον να έχει ένα όραμα, χτύπησε καμπανάκι μέσα σου και άρχισες και 'συ από την ΑΡΧΗ! Και ίσως τότε να προσδιορίσεις διαφορετικά κάποια πράγματα, ίσως όχι. Αλλά θα έιναι κάτι δικό σου!Δεν θέλω να γίνω δάσκαλος, ούτε τίποτε άλλο! Δεν θέλω να νομίζεις ότι σου δίνω συμβουλές... Είμαι μικρότερος σε ηλικία εξάλλου.
Την άποψή μου εκφράζω... -
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Διαφωνώ απόλυτα με τον συγγραφέα ( έχω το δικαίωμα, έτσι; ). Τί με εμποδίζει από το να έχω το ίδιο όραμα με κάποιον άλλο, ο οποίος μάλιστα να μου το έχει εμπνεύσει;
Διαφώνησε όσο θες!
Απλά πρόκειται περί παρεξήγησης...Κανείς δεν είπε να μην έχεις το ίδιο όραμα με κάποιον. Απλά υπάρχει ένα λεπτό σημείο.
Το όραμα αυτό πρέπει να είναι δικό σου με την έννοια ότι εσύ το έχτισες από την αρχή! Δηλαδή είδες κάποιον να έχει ένα όραμα, χτύπησε καμπανάκι μέσα σου και άρχισες και 'συ από την ΑΡΧΗ! Και ίσως τότε να προσδιορίσεις διαφορετικά κάποια πράγματα, ίσως όχι. Αλλά θα έιναι κάτι δικό σου!Δεν θέλω να γίνω δάσκαλος, ούτε τίποτε άλλο! Δεν θέλω να νομίζεις ότι σου δίνω συμβουλές... Είμαι μικρότερος σε ηλικία εξάλλου.
Την άποψή μου εκφράζω...Με συγχωρείς αλλά δεν είμαι ματαιόδοξος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ακολουθήσω κάποιον στο σωστό δρόμο που εκείνος έχει χαράξει. Ούτε ματαιόδοξος είμαι, ούτε ψώνιο. Δεν έχω το σύμπλεγμα του να κάνω, σόνι και καλά, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Παραδέχομαι πως υπάρχουν κάποιοι που τα έχουν καταφέρει καλύτερα από εμένα!
Εσείς δεν κατηγορούσατε κάποιους για υπεροψία και αδυναμία στην αυτοκριτική; ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΑς μιλήσουν τα τραγούδια...
'Άνανδρους και ψεύτες μου πλασάρουνε,
όμως τα ******* *** θα πάρουνε,
Τώρα οι πιο μεγάλοι υποκριτές,
γίνανε προφήτες και κριτές''Σ'ένα χαζοκούτι τόσα χρόνια,
έχω κουραστεί να βλέπω ψώνια' -
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Μπορεί να είναι αλλά δεν με ενδιαφέρει...
Αναφερόμουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία όντως ήταν.
Ήσουνα παρόν για να ξέρεις?
Και εμείς οι ιταλόφιλοι έχουμε νιώσει τον κομπλεξισμό των άλλο για τα καλά στο πετσί μας!
('Μα καλά πως είναι δυνατόν να έδωσε περισσότερα από όσα έδωσα εγώ για το γερμανικό μου και μάλιστα να πάρει ...ΙΤΑΛΙΚΟ??? ..που θα του σκουριάσει κιόλας!!! )Αν αναφερόσουνα σέ συγκεκριμένα άτομα,θά έπρεπε να τό διευκρινήσεις φίλε μου.Δέν μπορώ να μαντεύω τί εννοείς,παρά μόνο να διαβάζω αυτά πού γράφεις.
Παρόλα αυτα,πιστεύω ότι απλά διορθώνεις τίς απόψεις σου μετά από κάποιες παρατηρήσεις πού σού γίνονται (έγινε καί πρίν λίγες σελίδες ξανά αυτό),καί ότι οι αποκρύπτεις τίς αληθινές σου απόψεις.Λες να είμαι σχιζοφρενής???
ΟΥΑΟΥ!!!Πρόωρη σύνταξη...Η μόνη σχέση πού μπορεί να βρεθεί μεταξύ τών δύο περιπτώσεων,είναι η έλλειψη τών αναλογιών.
Καμία άλλη σχέση μέ τό σύμπτωμα (πού είναι καλά ορισμένο) τής ίδιας τής σχιζοφρένειας.
Μήν βιάζεσαι λοιπών να ειρωνευτείς αμυνόμενος κατά αυτού πού σέ...καταδιώκει.Αλλά και η μη οπαδοποίηση τίποτα δεν θα μου πρόσφερε...
Μάλλον έψαχνες σέ λάθος σημεία (εάν ήσουνα ποτέ μή-οπαδος) γιά να βρείς όφελος.
Τό ότι αναγκάζεσαι να περιορίσεις τούς ορίζοντές σου όταν οπαδοποιείσαι,τό αμφισβητείς;ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ?
Αυτό δεν θα ήταν **αυταπόδεικτη ** αλαζονία,αυταρέσκεια,προσπάθεια προσκόλλησης σε 'δυνατούς' συνασπισμούς κλπ.Δέν σού λέω να συναναστρέφεσαι (άν τό εννοείς όπως τό κατάλαβα-ιδεολογικά) μέ κανέναν.
Μόνο να είσαι εντάξει με τόν εαυτό σου,να ακολουθείς αυτό πού σού φαίνεται λογικότερο,νά εξετάζεις όλες τίς δυνάμει αλήθειες,καί να εποφελείσαι από τίς απόψεις όλων.
Πιστεύω ότι,ο πραγματικός (ρεαλιστικός) κόσμος,είναι πολύ ευρύς καί γεμάτος μέ γνώσεις καί 'αλήθειες',καί τό βρίσκω εξαιρετικά ανώφελο τό να προσπαθείς,σώνει καί καλά,νά τόν...στενέψεις.
Αν συνεχίσεις να τό κάνεις πάλι,εσύ θα χάσεις.Δεν έχουν σχέση αυτούσια με τον οπαδισμό έχεις δίκιο!
Έχουν έμμεση σχέση αλλά τώρα βαριέμαι να σου γράφω ...maybe another time!
Aλλά πάρ'το και αλλιώς ...τόσα και τόσα άσχετα συζητιούνται παράλληλα σε αυτό κόλλησες???[/quote]
Ε,ναί,αλλά καί τό να φλυαρούμε άνευ ουσίας,δέν δίνει πόντους στίς δημοσιεύσεις μας,έτσι δέν είναι;
Εκτός καί άν πιστεύεις ότι,δίκαιο έχει όποιος μιλάει περισσότερο. -
Θα σέ ρωτήσω τώρα κάτι.
Πόσο πιθανόν είναι να συμβαίνει αυτό πού γράφεις;
Είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιου είδους αναλογίες γύρω μας;
Μού θυμίζει έντονα κάποια συμπτώματα σχιζοφρένειας,όπου ο ασθενής ΝΟΜΙΖΕΙ ότι όλος ο κόσμος συνομοτεί εναντίων του.
Οι γονείς του,οι γείτονές του,η γυναίκα του,η αστυνομία,καί γενικά οι ΠΑΝΤΕΣ θέλουν να τόν βλάψουν.Λες να είμαι σχιζοφρενής???
ΟΥΑΟΥ!!!Πρόωρη σύνταξη...Το ηθικό δίδαγμα που προκύπτει από τη μελέτη του forum αυτού είναι πως οι 'αντικειμενικάριοι' έχουν το δικαίωμα να χαρακτηρίζουν τα υπόλοιπα μέλη με τα συνήθη μαργαριτάρια τους χωρίς μάλιστα να τους γίνεται σύσταση και το κυριότερο χωρίς να φοβούνται ότι θα τους γίνει κάποια σύσταση! Φυσικά γνωρίζω τί θα απαντήσουν οι αντικειμενικοί. Μα αυτό που έγραψα/γράψαμε δεν ήταν άμεσος χαρακτηρισμός, δεν αναφερόταν άμεσα σε κάποιον, ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ,ΜΠΛΑ...... Εκτός από αντικειμενικοί είστε και προβλέψιμοι τρομάρα σας....
Τελαυταία φορά πού θα ασχοληθώ μαζί σου είναι αυτή.
Καί αυτό επειδή θέλω να σε ρωτήσω κάτι.Σέ άλλο θέμα παραδέχτηκες ότι ΔΕΝ είναι ρεαλιστική (άρα μή-αντικειμενική) η τυφλή σου πίστη πρός τήν εταιρία πού (νομίζεις ότι) υποστηρίζεις,αλλά ρομαντική (πλαστή δηλαδή)
Πώς μπορείς λοιπών καί μιλάς (συνεχώς μάλιστα) γιά τήν αντικειμενικότητα τών άλλων;Υ.Γ. όσο γιά τήν παραπάνω μου δημοσίευση,εξήγησα καί στόν Σπίντυ.Εάν ψάχνεται καλά καί σώνει να βρείτε αφορμή γιά τσακωμό,θα σας πώ ότι,έτσι δέν κερδίζετε τό δίκαιο.
Υ.Γ.2 πρός όλους
Δέν έχω τίποτα εναντίον ΚΑΜΙΑΣ εταιρίας κατασκευής αυτοκινήτων.Μόνο ενάντια τής νοοτροπίας πού τίς θέλει (ο οποιοσήποτε όπαδός) ώς τήν 'μία αγία αποστολική καί καθολική εταιρία'. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελαυταία φορά πού θα ασχοληθώ μαζί σου είναι αυτή.Αν δε σε συμφέρει μην το κάνεις. Θεμιτό!
Σέ άλλο θέμα παραδέχτηκες ότι ΔΕΝ είναι ρεαλιστική (άρα μή-αντικειμενική) η τυφλή σου πίστη πρός τήν εταιρία πού (νομίζεις ότι) υποστηρίζεις,αλλά ρομαντική (πλαστή δηλαδή)
Πώς μπορείς λοιπών καί μιλάς (συνεχώς μάλιστα) γιά τήν αντικειμενικότητα τών άλλων;Ο ρομαντισμός (απ'ό,τι φαίνεται δεν έχεις καμία σχέση μαζί του, όπως όλοι οι δήθεν άλλωστε) έχει πάντα τις βάσεις του πάνω σε μια ιδέα. Όμως όλες οι ιδέες-ιδεολογίες έρχονται ύστερα από αντικειμενική έρευνα όλων των παραγόντων που την αφορούν. Κανείς δε γεννήθηκε με μια συγκεκριμένη ιδεολογία. Εκ των υστέρων την ασπάστηκε ακολουθώντας μια αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων. Άρα αυτό που λες, ότι δηλαδή ό,τι ρομαντικό είναι και πλαστό, απλά δεν ευσταθεί. Επίσης κάνεις λάθος αν πιστεύεις πως ο ρομαντισμός είναι μια αρνητική έκφανση της ψυχοσύνθεσης ενός ανθρώπου. Κι αυτό διότι συνδέεται άμεσα με τα όνειρα. Και τα όνειρα στην ψυχή του ανθρώπου ως γνωστόν μοιάζουν με τη δυναμική ενέργεια στη Φυσική. Χωρίς αυτήν ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ!
'Όλους τους δήθεν, καταλαβαίνω,
αυτοί ποτέ τους δεν πετάξανε ψηλά,
στα όνειρά τους πατάνε φρένο,
και μες στις φλέβες τους, δεν ξέρουν τί κυλά' -
Σέ άλλο θέμα παραδέχτηκες ότι ΔΕΝ είναι ρεαλιστική (άρα μή-αντικειμενική) η τυφλή σου πίστη πρός τήν εταιρία πού (νομίζεις ότι) υποστηρίζεις,αλλά ρομαντική (πλαστή δηλαδή)
Πώς μπορείς λοιπών καί μιλάς (συνεχώς μάλιστα) γιά τήν αντικειμενικότητα τών άλλων;Ο ρομαντισμός (απ'ό,τι φαίνεται δεν έχεις καμία σχέση μαζί του, όπως όλοι οι δήθεν άλλωστε) έχει πάντα τις βάσεις του πάνω σε μια ιδέα. Όμως όλες οι ιδέες-ιδεολογίες έρχονται ύστερα από αντικειμενική έρευνα όλων των παραγόντων που την αφορούν. Κανείς δε γεννήθηκε με μια συγκεκριμένη ιδεολογία. Εκ των υστέρων την ασπάστηκε ακολουθώντας μια αντικειμενική θεώρηση των πραγμάτων. Άρα αυτό που λες, ότι δηλαδή ό,τι ρομαντικό είναι και πλαστό, απλά δεν ευσταθεί. Επίσης κάνεις λάθος αν πιστεύεις πως ο ρομαντισμός είναι μια αρνητική έκφανση της ψυχοσύνθεσης ενός ανθρώπου. Κι αυτό διότι συνδέεται άμεσα με τα όνειρα. Και τα όνειρα στην ψυχή του ανθρώπου ως γνωστόν μοιάζουν με τη δυναμική ενέργεια στη Φυσική. Χωρίς αυτήν ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΣ!
'Όλους τους δήθεν, καταλαβαίνω,
αυτοί ποτέ τους δεν πετάξανε ψηλά,
στα όνειρά τους πατάνε φρένο,
και μες στις φλέβες τους, δεν ξέρουν τί κυλά'Για ακόμη μία φορά,άλλα άντ'άλλων.
Ο ρομαντισμός είναι κάτι μή-ρεαλιστικό (δέν τό παραδέχτηκες; ),όταν μιλάμε γιά σχέσεις μεταξύ ανθρώπων καί άψυχων αντικειμένων,πού είτε τό θέλεις είτε όχι,τέτοιο αντικείμενο είναι ένα αυτοκίνητο.
Καμία σχέση μέ τόν ρομαντισμό πού μπορεί να υπάρξει μεταξύ δύο ανθρώπων,όπου,ΝΑΙ,υπερισχύει ο ρομαντισμός (συναίσθημα τό λέω εγώ) τού ρεαλισμού.
Τήν αρνητική έκφανση τής ψυχοσύνθεσης,πού τήν εντόπισες;
Τήν κατέβασες από τό μυαλό σου,έ;Οσο γιά τήν 'αντικειμενική θεώρηση' πού λές,ξανακοίτα τίς δημοσιεύσεις τού Πάι-Μέι σέ προηγούμενες σελίδες.
Α,καί μήν ξεχάσεις να γράψεις κανένα στιχάκι,για να ισχυροποιήσεις τίς απόψεις σου.
Τέλος,συμφέρων από μία 'συζήτηση' (σκοπίμως εντός εισαγωγικών) μαζί σου,είμαι σίγουρος ότι δέν έχω.Η συζήτηση έχει άλλη έννοια από αυτή πού τής δίνεις εσύ.
-
Εάν δεν είσαι σε θέση να κατανοήσεις ορισμένες βασικές έννοιες, τότε σίγουρα δε θα βρεις συμφέρον από τη συζήτηση μαζί μου.
Ο ρομαντισμός όπως είπα και προηγουμένως συνδέεται άμεσα με τα όνειρα. Θα μπορούσα να το επεκτείνω και να πω πως ρομαντισμός ίσον όνειρα και όνειρα ίσον ρομαντισμός. Πολλές φορές όμως τα όνειρα που κάνουμε είναι πέραν των δυνατοτήτων μας.
Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να τονίσω πως όταν ΕΓΩ μιλάω για όνειρα δεν εννοώ την απόκτηση μιας 'Μερσεντέ ΣΟΥ ΚΛΑΣ' ή 'παίρνω δάνειο για 728 χρόνια για να αποκτήσω το όνειρο της ζωής μου, την BMW 320' ή 'όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω μαφιόζος και μποντιμπιλντεράς, μοντέλα και παρουσιάστρια τατιανοεκπομπών'.
Όπως είπα λοιπόν τα όνειρα πολλές φορές είαι δύσκολο να τα πραγματοποιήσουμε. Όμως αυτό δε μας ωθεί στο να τα ξεχάσουμε και να γυρίσουμε πάλι πίσω στα τετριμμένα και στην ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ καθημερινότητα. Συνεχίσουμε -εμείς οι ρομαντικοί- να ονειρευόμαστε, παρόλο που η ρεαλιστική πλευρά του εαυτού μας μας χτυπάει καμπανάκι πως ποτέ δεν θα τα κατεφέρουμε. Αυτή λοιπόν ακριβώς η συμπεριφορά μας -εμάς των ρομαντικών- μας καθιστά μη ρεαλιστές. Όταν ονειρευόμαστε πατάμε ΟFF στο ρεαλισμό μας και ανοίγουμε πανιά στα όνειρά μας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι θετικό ακόμη και αν δεν καταφέρουμε πλήρως να πραγματοποιήσουμε αυτό που αρχικά ονειρευτήκαμε. Οι ιδέες όμως από τις οποίες απορρέουν τα όνειρά μας δύνανται να είναι απολύτως αντικειμενικές. Απλό!Τήν αρνητική έκφανση τής ψυχοσύνθεσης,πού τήν εντόπισες;
Τήν κατέβασες από τό μυαλό σου,έ;Όχι, Εσύ την κατέβασες από το μυαλό σου και την έγραψες μάλιστα. Δες τι γράφεις...
Σέ άλλο θέμα παραδέχτηκες ότι **ΔΕΝ είναι ρεαλιστική (άρα μή-αντικειμενική) η τυφλή σου πίστη **πρός τήν εταιρία πού (νομίζεις ότι) υποστηρίζεις,αλλά ρομαντική (πλαστή δηλαδή)
Πώς μπορείς λοιπών καί μιλάς (συνεχώς μάλιστα) γιά τήν αντικειμενικότητα τών άλλων;Με λίγα λόγια ανάγεις οποιαδήποτε ρομαντική συμπεριφορά σε ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ.
-
Ααα, για να μην ξεχνιόμαστε....
'Ποιό κατεστημένο φέρνει όνειρα,
πείτε μου εσείς μυαλά παμπόνηρα
πάλι ένα ψεύτικο παράσημο,
έκανε διάσημο τον άσημο' -
Όσο για το ρομαντισμός vs ρεαλισμός απλά θα παραθέσω την ετυμολογία της λέξεως 'άνθρωπος': Αυτός που κοιτάζει ψηλά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όσο για το ρομαντισμός vs ρεαλισμός απλά θα παραθέσω την ετυμολογία της λέξεως 'άνθρωπος': Αυτός που κοιτάζει ψηλά.Aμφισβητείται έντονα Kyan.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όσο για το ρομαντισμός vs ρεαλισμός απλά θα παραθέσω την ετυμολογία της λέξεως 'άνθρωπος': Αυτός που κοιτάζει ψηλά.Ενδιαφέρον!
Ως γνωστόν οι δήθεν δεν έχουν όνειρα (δεν τα χρειάζονται αφού 'πραγματοποιούν' τα πάντα μέσα από την υποκρισία και το ψέμα), επίσης ως γνωστόν τα όνειρα μας κάνουν να κοιτάμε ψηλά. Άρα άνθρωπος = αυτός που ονειρεύεται. Δεδομένο λοιπόν ότι ο δήθεν δεν ονειρεύεται, επομένως ο δήθεν = μη άνθρωπος. -
Όσο για το ρομαντισμός vs ρεαλισμός απλά θα παραθέσω την ετυμολογία της λέξεως 'άνθρωπος': Αυτός που κοιτάζει ψηλά.
Ενδιαφέρον!
Ως γνωστόν οι δήθεν δεν έχουν όνειρα (δεν τα χρειάζονται αφού 'πραγματοποιούν' τα πάντα μέσα από την υποκρισία και το ψέμα), επίσης ως γνωστόν τα όνειρα μας κάνουν να κοιτάμε ψηλά. Άρα άνθρωπος = αυτός που ονειρεύεται. Δεδομένο λοιπόν ότι ο δήθεν δεν ονειρεύεται, επομένως ο δήθεν = μη άνθρωπος.Το πήγες πολύυυυυ μακρυά!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ενδιαφέρον!
Ως γνωστόν οι δήθεν δεν έχουν όνειρα (δεν τα χρειάζονται αφού 'πραγματοποιούν' τα πάντα μέσα από την υποκρισία και το ψέμα), επίσης ως γνωστόν τα όνειρα μας κάνουν να κοιτάμε ψηλά. Άρα άνθρωπος = αυτός που ονειρεύεται. Δεδομένο λοιπόν ότι ο δήθεν δεν ονειρεύεται, επομένως ο δήθεν = μη άνθρωπος.Το πήγες πολύυυυυ μακρυά!
Όταν κοιτάζουμε ψηλά (ονειρευόμαστε) θέτουμε μακρινούς στόχους. Αυτοί είναι και οι ομορφότεροι, οι πιο ρομαντικοί. Οι κοντινοί στόχοι είναι εύκολοι και προφανείς.
-
...
Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να τονίσω πως όταν ΕΓΩ μιλάω για όνειρα δεν εννοώ την απόκτηση μιας 'Μερσεντέ ΣΟΥ ΚΛΑΣ' ή 'παίρνω δάνειο για 728 χρόνια για να αποκτήσω το όνειρο της ζωής μου...Τι σου φταίει η 'ΣΟΥ ΚΛΑΣ';
Ρατσισμός και στα όνειρα βρε AR; ( )
Ωωωωχ....
Συνεχίστε παρακαλώ(η κουβέντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για εμένα τουλάχιστον...)! -
Σέ άλλο θέμα παραδέχτηκες ότι **ΔΕΝ είναι ρεαλιστική (άρα μή-αντικειμενική) η τυφλή σου πίστη **πρός τήν εταιρία πού (νομίζεις ότι) υποστηρίζεις,αλλά ρομαντική (πλαστή δηλαδή)
Πώς μπορείς λοιπών καί μιλάς (συνεχώς μάλιστα) γιά τήν αντικειμενικότητα τών άλλων;Με λίγα λόγια ανάγεις οποιαδήποτε ρομαντική συμπεριφορά σε ΤΥΦΛΗ ΠΙΣΤΗ.
Γιά να τελειώνω μαζί σου,θα σού θυμίσω ότι γιά τήν τυφλή σου πίστη (όχι μόνο τή δική σου,αλλά γενικότερα τών φανατικών-όλων τών ειδών κατα τή γνώμη μου) συζητούσαμε σέ εκείνο τό θρέντ.
Δικά σού λόγια ήτανε,όχι δικά μου,άρα μόνος σου τό είχες αναγάγει.
Σάν επίλογο,θά πώ ότι ΔΕΝ μπορώ νά συζητώ μαζί σου,διότι δέν κρατάς σταθερές απόψεις,έτσι ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε.
Αυτά πού υποστήριζες παλιώτερα μάλιστα,τα παρουσιάζεις σάν να ήτανε δικές μου απόψεις,καί κατόπιν...διαφωνείς.
Καί τό είχες ξανακάνει καί στό παρελθόν αυτό.
Μέ αυτούς τούς 'όρους',κατά τήν γνώμη μου,δέν υφίσταται συζήτηση.
Μόνο φλυαρία,καί άσκοπο γράψιμο 'σεντονιών'.
Θά κάνω συζήτηση μαζί σου άν μπορέσεις να έχεις ξεκαθαρισμένες απόψεις,από τίς οποίες θα μπορέσω νά εποφεληθώ συζητώντας τες.
Μέχρι τότε,νά με συγχωρέσεις,αλλά δέν θα συζητήσω σάν ενήλικας μαζί σου. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όσο για το ρομαντισμός vs ρεαλισμός απλά θα παραθέσω την ετυμολογία της λέξεως 'άνθρωπος': Αυτός που κοιτάζει ψηλά.Καί κατα τή γνώμη σου,όσοι στηρίζονται στήν πραγματικότητα δέν μπορούνε να κοιτάξουν ψηλά;
Εξήγηση μπορείς να δώσεις; -
'Με κατάλαβαν;' Φ. Νίτσε
-
'Με κατάλαβαν;' Φ. Νίτσε'Ο καθένας είναι μόνος του.' Γκαίτε
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να τονίσω πως όταν ΕΓΩ μιλάω για όνειρα δεν εννοώ την απόκτηση μιας 'Μερσεντέ ΣΟΥ ΚΛΑΣ' ή 'παίρνω δάνειο για 728 χρόνια για να αποκτήσω το όνειρο της ζωής μου...Τι σου φταίει η 'ΣΟΥ ΚΛΑΣ';
Ρατσισμός και στα όνειρα βρε AR; ( )
Ωωωωχ....
Συνεχίστε παρακαλώ(η κουβέντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, για εμένα τουλάχιστον...)!Ξέρω πως κατάλαβες πολύ καλά τί εννοούσα!
[Διάσπαση] Η ψυχολογία του οπαδού, φανατισμός κλπ..