-
Η επίτευξη του δεύτερου χρόνου στην απαιτητική κατηγορία του ενιαίου και ιδιαίτερα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος(όπως είναι η ανάβαση της Ριτσώνας) είναι κάτι που με γεμίζει χαρά και περηφάνια.
Μέσα από αυτές τις γραμμές θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου Τζώρτζης A.E (http://www.tzortzis.gr) και Aventurine A.E (http://www.darkfallonline.com) για την υποστήριξη που μου παρείχαν την χρονιά που πέρασε.
Χωρίς την βοήθεια τους η 3η θέση που κατέκτησα στο πρωτάθλημα του θεσμού του ενιαίου για το 2005 θα ήταν αδύνατη.
όμως….Την Κυριακή συνέβησαν κάποια γεγονότα που με πικράνανε- αλλά φυσικά δεν με νίκησαν. Αναφέρομαι στους «κυρίους» που θεώρησαν σκόπιμο να με γιουχάρουν σε ένα συγκεκριμένο Κ και τις δυο φορές που πέρασα. Το γιουχάρισμα στο πρώτο πέρασμα μου κόστισε σε χρόνο, αλλά το δεύτερο πέρασμα ήταν αφιερωμένο σε εσάς- και την ώρα που μου φωνάζατε και μου δείχνατε πως πλένονται τα πιάτα, γελούσα με την αφέλεια σας.. Τελικά στο… ταμείο, αυτό που κάνατε είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!
Σας ευχαριστώ όλους-και κυρίως τους συναθλητές μου του ενιαίου, για την χρόνια που περάσαμε μαζί στις πίστες και την Ριτσώνα και να ξέρετε ότι ήταν τιμή μου να αγωνιστώ στον ίδιο θεσμό με όλους εσάς.
Εύχομαι στην αγωνιστική μας οικογένεια, υγεία και ευτυχία για τον χρόνο που έρχεται και ελπίζω το 2006 να μας βρει όλους μαζί και χαμογελαστούς.Ισμήνη Π. Φαμπιάτου
-
Η επίτευξη του δεύτερου χρόνου στην απαιτητική κατηγορία του ενιαίου και ιδιαίτερα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος(όπως είναι η ανάβαση της Ριτσώνας) είναι κάτι που με γεμίζει χαρά και περηφάνια.
Μέσα από αυτές τις γραμμές θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου Τζώρτζης A.E (http://www.tzortzis.gr) και Aventurine A.E (http://www.darkfallonline.com) για την υποστήριξη που μου παρείχαν την χρονιά που πέρασε.
Χωρίς την βοήθεια τους η 3η θέση που κατέκτησα στο πρωτάθλημα του θεσμού του ενιαίου για το 2005 θα ήταν αδύνατη.
όμως….Την Κυριακή συνέβησαν κάποια γεγονότα που με πικράνανε- αλλά φυσικά δεν με νίκησαν. Αναφέρομαι στους «κυρίους» που θεώρησαν σκόπιμο να με γιουχάρουν σε ένα συγκεκριμένο Κ και τις δυο φορές που πέρασα. Το γιουχάρισμα στο πρώτο πέρασμα μου κόστισε σε χρόνο, αλλά το δεύτερο πέρασμα ήταν αφιερωμένο σε εσάς- και την ώρα που μου φωνάζατε και μου δείχνατε πως πλένονται τα πιάτα, γελούσα με την αφέλεια σας.. Τελικά στο… ταμείο, αυτό που κάνατε είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!
Σας ευχαριστώ όλους-και κυρίως τους συναθλητές μου του ενιαίου, για την χρόνια που περάσαμε μαζί στις πίστες και την Ριτσώνα και να ξέρετε ότι ήταν τιμή μου να αγωνιστώ στον ίδιο θεσμό με όλους εσάς.
Εύχομαι στην αγωνιστική μας οικογένεια, υγεία και ευτυχία για τον χρόνο που έρχεται και ελπίζω το 2006 να μας βρει όλους μαζί και χαμογελαστούς.Ισμήνη Π. Φαμπιάτου
-
-
Ο χρήστης ismini έγραψε:
Την Κυριακή συνέβησαν κάποια γεγονότα που με πικράνανε- αλλά φυσικά δεν με νίκησαν. Αναφέρομαι στους «κυρίους» που θεώρησαν σκόπιμο να με γιουχάρουν σε ένα συγκεκριμένο Κ και τις δυο φορές που πέρασα. Το γιουχάρισμα στο πρώτο πέρασμα μου κόστισε σε χρόνο, αλλά το δεύτερο πέρασμα ήταν αφιερωμένο σε εσάς- και την ώρα που μου φωνάζατε και μου δείχνατε πως πλένονται τα πιάτα, γελούσα με την αφέλεια σας.. Τελικά στο… ταμείο, αυτό που κάνατε είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!
Μη τους παρεξηγείς, μη ξεχνάς ότι με τόση 'παντόφλα' που έχουν φάει από τις γυναίκες τους απλά έχουν απωθημένα.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου και τη κατάκτηση της τρίτης θέση στο θεσμό.
-
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΙΣΜΙΝΙ , ΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 53 ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!!
ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ , ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ?
ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΝΕΡΓΗ , ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ , ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ .
ΕΤΣΙ , ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ , ΔΙΝΕΙΣ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΤΟΥ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ .
-
Ισμήνη ειλικρινά ό,τι και να πω είναι λίγο!
Σου αξίζουν θερμά συγχαρητήρια πρώτα απ'όλα για το ήθος, το ύφος και τον χαρακτήρα σου και έπειτα για τις επιδόσεις σου...
Δεν χρειάζεται να σχολιάσω την συμπεριφορά ορισμένων θεατών, δεν αξίζει καν... Ξέρω ακριβώς πως αισθάνεσαι, το έχω αισθανθεί πολλές φορές μέχρι τώρα και ξέρω πόσο απογοητευτικό και αποκαρδιωτικό είναι...
Προσπάθησε να θωρακήσεις τον εαυτό σου από όλα αυτά και να σκέφτεσαι τους ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν σε σένα και σε στηρίζουν... Η γνώμη αυτών των ανθρώπων μετράει και αξίζει για τα υπόλοιπα απλά αδιαφόρησε, είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις όσο δύσκολο κι αν είναι...Αγαπάς αυτό που κάνεις και αυτό φαίνεται σε κάθε σου κίνηση, σε κάθε σου προσπάθεια! Συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς όπως το κάνεις μέχρι σήμερα γιατί δίνει ικανοποίηση σε σένα (και στους ανθρώπους που σε αγαπάνε και είναι δίπλα σου) περιφρουρώντας την ψυχική σου ηρεμία σαν πολύτιμο αγαθό...
Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι οι κακόβουλοι που θα σε χλευάσουν, προσπαθώντας να υποτιμήσουν τις προσπάθειές σου ή θα βρουν δικαιολογίες για να κρύψουν τις δικές τους ανασφάλειες, τα δικά τους κόμπλεξ και την δική τους ανικανότητα (ανεξαρτήτως φύλου).
Μείνε δυνατή και πάλεψε γι'αυτό που αγαπάς!
Χάρηκα πολύ που τα είπαμε έστω και για λίγο και ελπίζω στο μέλλον να πούμε περισσότερα. Να ξέρεις πως έχεις δίπλα σου έναν ακόμη υποστηρικτή και εύχομαι ολόψυχα να σου πάνε πάντα όλα καλά!
Φιλικά,
Εύα -
ΜΠΡΑΒΟ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΙΣΜΗΝΗ!
ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ 5, 6 ΗΛΙΘΙΟΥΣ! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!
ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!
Α! ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΡΑΛΛΥ! ΚΑΛΗ Η ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!
-
Χιλια Μπραβο Ισμηνη. Στα βουνα ομως εχει πιο καθαρο αερα
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Α! ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΡΑΛΛΥ! ΚΑΛΗ Η ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ!Χιλια Μπραβο Ισμηνη. Στα βουνα ομως εχει πιο καθαρο αερα
Ρε κατω τα χερια ραλακιδες!! Πηρατε Ζαχο, Καιτατζη, Γκικα και Μακρη κλπ, αρκετα για τωρα
Πραγματικα εμεινα αφωνος με αυτο που εγραψε η Ισμηνη. ΟΚ δεν ειχα ποτε την καλυτερη της αποψης για το κοινο που μαζευεται στη Ριτσωνα αλλα οχι και ετσι, ντροπη...
Συγχαρητηρια παντως και απο εμενα για τη χρονια αλλα και για τη σελιδα στο νετ με το γνωστο ημερολογιο καταστρωματος. Επιτελους εξωστρεφεια, την εχουν αναγκη οι αγωνες!
-
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ 'ΑΦΙΕΡΩΜΑ' ΣΤΟ NOVA Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ MG ΣΟΥ S1600!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ?ΣΟΥ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
-
Με την συμμετοχή μου στο ενιαίο και μετά από τρία χρόνια απουσίας είναι πολύ ευχάριστο να διαπιστώνω ότι τίποτα δεν ξεχνιέται. Αναφέρομαι όχι τόσο στην οδήγηση, αλλά στην αγάπη που εισπράττω από όλους εσάς τους πραγματικούς φίλους του αυτοκινήτου.
Για μια ακόμα φορά τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την συγκίνηση μου.Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τα καλά σας λόγια και το ενδιαφέρον.
Ραντεβού του χρόνου….
-
Θα ήθελα και εγω να πω,ότι όποιος έχει γνωρίση ή απλά μιλήσει λίγο με την Ισμήνη,δε θέλει πολύ για να καταλάβει ότι το κορίτσι(super )δε μασάει.
Ισμήνη,έτυχε και έχω παρακολουθήσει κάποιες ,αγωνιστικές σου χρονιές ,ιδιαίτερα με τα yaris αλλά και λίγο πριν.Μια τόσο καλή αγωνιστικά(και όχι μόνο)γυναικεία παρουσία είναι σα τη μύγα μες το γάλα(αν και τώρα πια κ'άλλες κοπέλες κάνουν αισθητή την παρουσία τους).
Μας έλειψε η παρουσία σου και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσης και τις επόμενες χρονιές με αυτό τον απίστευτα ωραίο αγωνιστικό τσαμπουκά . -
Ο χρήστης ismini έγραψε:
Την Κυριακή συνέβησαν κάποια γεγονότα που με πικράνανε- αλλά φυσικά δεν με νίκησαν. Αναφέρομαι στους «κυρίους» που θεώρησαν σκόπιμο να με γιουχάρουν σε ένα συγκεκριμένο Κ και τις δυο φορές που πέρασα. Το γιουχάρισμα στο πρώτο πέρασμα μου κόστισε σε χρόνο, αλλά το δεύτερο πέρασμα ήταν αφιερωμένο σε εσάς- και την ώρα που μου φωνάζατε και μου δείχνατε πως πλένονται τα πιάτα, γελούσα με την αφέλεια σας.. Τελικά στο… ταμείο, αυτό που κάνατε είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!
Είμαι σίγουρος πως όσο ταχύτερη αυτών είσαι στο μπάκετ, άλλο τόσο ταχύτεροι εσού είναι αυτοί στη λάτζα.
Συνέχισε να πυροβολείς!!!
-
Μην δίνεις σημασία σε κανέναν, οι αποδείξεις είναι οι εμφανίσεις σου και οι χρόνοι σου!! Συγχαρτήρια και πάλι.
-
Συγχαρητήρια Ισμήνη για την αγάπη σου στο άθλημα. Ίσως η καλύτερη απάντηση που μπορείς να δώσεις σε αυτούς τους «κυρίους» είναι οι επιδόσεις σου. Άλλωστε η στάση τους απέναντι σε έναν αγωνιζόμενο δεν είναι απλά μόνο νοοτροπία αυτών, άλλα καθαρά θέμα παιδείας.
Διαβάζοντας αυτό το post καταλαβαίνει κανείς πόσο ενοχλήθηκες, διαβάζοντας όμως το άρθρο στην ιστοσελίδα σου, προσωπικά περίμενα να δω την περιγραφή σου από τον αγώνα. Έτσι απλά τους δίνεις περισσότερη τροφή και αξία που σίγουρα δεν χρειάζεται!
Συγχαρητήρια και πάλι....
-
Ο χρήστης ismini έγραψε:
Την Κυριακή συνέβησαν κάποια γεγονότα που με πικράνανε- αλλά φυσικά δεν με νίκησαν. Αναφέρομαι στους «κυρίους» που θεώρησαν σκόπιμο να με γιουχάρουν σε ένα συγκεκριμένο Κ και τις δυο φορές που πέρασα. Το γιουχάρισμα στο πρώτο πέρασμα μου κόστισε σε χρόνο, αλλά το δεύτερο πέρασμα ήταν αφιερωμένο σε εσάς- και την ώρα που μου φωνάζατε και μου δείχνατε πως πλένονται τα πιάτα, γελούσα με την αφέλεια σας.. Τελικά στο… ταμείο, αυτό που κάνατε είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα!Ανάγωγοι υπάρχουν παντού. Ευτυχώς πολύ λίγοι στο μηχανοκίνητο. Συγχαρητήρια για το ήθος σου και την επίδοσή σου is(not)mini.
-
Μη μασας...μακάρι να υπήρχαν και άλλες 10 σαν εσένα. Ο αγώνας σου με το yaris-cup στις Σέρρες είναι από τους λίγους που έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μου. (pole, τούμπα στο warm-up, εκκίνηση από τελευταία θέση, 5η στο αγώνα)
Μείνε όπως είσαι. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μη μασας...μακάρι να υπήρχαν και άλλες 10 σαν εσένα. Ο αγώνας σου με το yaris-cup στις Σέρρες είναι από τους λίγους που έχουν μείνει χαραγμένοι στη μνήμη μου. (pole, τούμπα στο warm-up, εκκίνηση από τελευταία θέση, 5η στο αγώνα)
Μείνε όπως είσαι.Πώς να ξεχάσει κανείς εκείνο τον αγώνα. Η τούμπα στο warm –up ήρθε μετά από επαφή αν θυμάστε…
Από τότε σε θαυμάζω και εγώ Ισμήνη και αν μας έλειψες για μερικά χρόνια δεν πειράζει είμαι σίγουρος ότι θα μας αποζημιώσεις για την απουσία σου.Εμείς οι άνθρωποι όμως είμαστε αχόρταγοι και έτσι περιμένουμε του χρόνου ακόμη περισσότερα!!
Συγχαρητήρια.
Πολλές ευχαριστίες.. και λίγη γυναικεία γκρίνια