-
Ρε τη καημενη τη Βιβη, δεν της τα εξηγησανε καλα
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
φυσικα και δε της τα εξηγησανε καλα, αυτες τις μλκιες κανουν μερικοι και μετα βγαινουν οι δυσαρεστημενοι και λενε τα δικα τους (και με το δικιο τους).
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Μια ερωτηση λογω ολικης αγνοιας του θεματος.........
Πες οτι μπαινω στο συστημα,ακολουθω σωστα ολα τα βηματα και μετα καθομαι και αρχιζει να ρεει το χρημα.....Η απορια μου ειναι τα χρηματα που εγω κερδιζω απο ποιανου το πορτοφολι βγαινουν; Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;χανει μερος του κερδουσ του ο εμπορας...αποζημιωνεται βεβαια με την ηυξημενη καταναλωση που ελπιζει οτι θα εχει.
ετσι το καταλαβαινω εγωΌταν Μέλος ψωνίσει από ένα συμβεβλημένο κατάστημα που δέχεται «cashback» π.χ 100 ευρώ τότε το κατάστημα δίνει στην Lyoness ένα ποσοστό της τάξη του 4%, 6%, 8% … ανάλογα με την συμφωνία που έχει κάνει.
Έστω ότι είναι 6% τότε πληρώνει στην Lyoness 6 ευρώ.
Από αυτά τα 6 ευρώ η Lyoness επιστρέφει στο Mέλος/Aγοραστή το μισό ευρώ δηλαδή το 0,5%.
Εάν το Μέλος προήλθε από σύσταση άλλου Μέλους τότε και αυτός παίρνει μισό ευρώ δηλαδή το 0,5% επιστροφή, την ίδια επιστροφή παίρνει και το Μέλος που σύστησε τον τελευταίο.
Άρα από τα 6 ευρώ που αποκόμισε η Lyoness επιστρέφει «άμεσα» 0.5 έως 1,5 ευρώ.
Το «άμεσα» δεν συμβαίνει στην κυριολεξία αλλά όταν σε κάποιο Μέλος μαζευτούν επιστροφές 20 ευρώ τότε (μάλλον) τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του.
Για να μαζευτούν 20 ευρώ από επιστροφές πρέπει να γίνουν αγορές ύψους 4.000 ευρώ (20/0,005=4.000).
Εάν είσαι απλό Μέλος (δεν έχεις συστήσει κανέναν) τότε με αγορές 333,33 ευρώ τον Μήνα (4.000/12=333,33) σε συμβεβλημένα καταστήματα η Lyoness θα σου επιστρέψει 20 ευρώ στο τέλος του χρόνου (εάν το όριο είναι 20 ευρώ αλλιώς ανάλογα).
Εάν έχεις συστήσει Μέλη όποτε και αν μαζευτεί το (αντίστοιχο) ποσό των 4.000 ευρώ.
Άρα όσο πιο πολλά Μέλη συστήσεις αυξάνεις την πιθανότητα να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται να μαζευτούν μέσω κατανάλωσης/αγορών τα απαιτούμενα 4.000 ευρώ για να εισπράξεις τα 20 ευρώ εσύ και τα 180 ευρώ κατ ελάχιστο η Lyoness έως 220 [4.000*(6-1,5)%=180 ευρώ, 4.000*(6-0,5)%=220 ευρώ ].
Αυτό είναι το πρώτο στάδιο επιχειρηματικότητας !!
Άρα τα χρήματα που μοιράζει Lyoness προέρχονται από τις αγορές που κάνουν τα Μέλη της.
Σύμφωνα με τον παρακάτω ορισμό :
Με κάθε αγορά μέσω της Lyoness σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις της Lyoness, το μέλος θα λάβει έως και 2% στον λογαριασμό εκταμίευσης του.Έτσι συσσωρεύεται στο προσωπικό του λογαριασμό εκταμίευσης ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσό. Αυτό το ποσό, ύψους τουλάχιστον 100€, μεταφέρετε χωρίς κρατήσεις( ! ?) στο προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του μέλους.
Διορθώνουμε τις τελευταίες παραγράφους με τα νέα δεδομένα :
[list:153r9mdj]Το «άμεσα» δεν συμβαίνει στην κυριολεξία αλλά όταν σε κάποιο Μέλος μαζευτούν επιστροφές τουλάχιστον 100 ευρώ τότε (μάλλον) τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του.
Για να μαζευτούν 100 ευρώ από επιστροφές πρέπει να γίνουν αγορές ύψους 20.000 ευρώ (100/0,005=20.000).
Εάν είσαι απλό Μέλος (δεν έχεις συστήσει κανέναν) τότε με αγορές 1666,67 !! ευρώ τον Μήνα (20.000/12=1666,67) σε συμβεβλημένα καταστήματα η Lyoness θα σου επιστρέψει 100 ευρώ στο τέλος του χρόνου.
Εάν έχεις συστήσει Μέλη όποτε και αν μαζευτεί το (αντίστοιχο) ποσό των 20.000 ευρώ.
Άρα όσο πιο πολλά Μέλη συστήσεις αυξάνεις την πιθανότητα να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται να μαζευτούν μέσω κατανάλωσης/αγορών τα απαιτούμενα 20.000 ευρώ για να εισπράξεις τα 100 ευρώ εσύ και τα 900 ευρώ κατ ελάχιστο η Lyoness έως 1.100 [20.000*(6-1,5)%=900 ευρώ, 20.000*(6-0,5)%=1.100 ευρώ ].
Άρα τα χρήματα που μοιράζει Lyoness προέρχονται από τις αγορές που κάνουν τα Μέλη της.[/list:u:153r9mdj]
Και επειδή 20.000 ευρώ σε αγορές δεν δύναται να κάνει το Μέλος (η πλειοψηφία δηλαδή των Μελών) μπορεί να γίνει Premium Μέλος στην Lyoness με κόστος 2.000 για να τοποθετηθεί σε υψηλότερη βαθμίδα απολαβών στην Πυραμίδα.
Από εδώ και πέρα αρχίζει το άρμεγμα ...
-
https://www.lyoness.net/internal/gr/Pub ... ft=1&btn=1
Ιταλάκια;
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
re παιδια ο καθε λαστιχας αν εισαι πελατης η συστημενος δινει 20% εκπτωση στον τιμοκαταλογο...(τα κοβει απο το κερδος του)Αν δεν πας συστημενος σου κόβει το λαιμό;
Οι εκπτώσεις απο τον τιμοκατάλογο φτάνουν άνετα το 40% ,έως και 50% πολλές φορές.Και ας πας για πρωτη φορά. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
https://www.lyoness.net/internal/gr/Public/partnersearch?st=ελαστικά&bs=96&c=GR&la=el-GR&r=12&ol=3&ssa=0&s=Default&wl=False&ft=1&btn=1Ιταλάκια;
τι θες απτην ζωη μου;
-
μαγκες ολα τα μαγαζια στην λιονες ειναι απο βορεια ελλαδα,εδω αττικη και σακατ ,δεν εχει τιποτα.
-
Και Σπαταναίο είδα μέσα...
Αν έχεις μπλέξει πάντως με τις χρηματοροές του σατανά κρίμα.
Είχα πολλά όνειρα για μας.Τόσες ΠΟΡΣΕ ξες τι λάστιχα θέλουν το χρόνο;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά, είσαι ο πιο πιοτικός (sic) απ' όλους (Lyoness συμπεριλαμβανομένης! ).
Αυτό για το Kosher, πάντως, θα κάνει τον X-ELTASSOS να εκνευριστεί φοβάμαι...Από την μία θα τον κυνηγάει ο γερμανοτσολιάς για το Kosher, από την άλλη ο τσιχλόφουσκας για το Halal, κανονικό μεροκάματο του τρόμου...
Το ΜΟΝΟ που μένει, είναι να δούμε εκείνα τα 450 Ε για κάθε 2.500 Ε καύσιμο. Ισχύουν; Αν ναι, πως βγαίνουν κ κάθε πότε (κ πως) εκταμιεύονται; Γιατί το 'γράψου, πλήρωσε κ βλέπεις', όπως ελπίζω καταλαβαίνεις, σ' αυτό το επίπεδο έχει πεθάνει μαζί με τους βλάκες.
Ακόμα ψάχνεσαι βρε άνθρωπε μου, αφού βρωμάει το παπατζηλίκι από χιλιόμετρα
φυσικα και δε της τα εξηγησανε καλα, αυτες τις μλκιες κανουν μερικοι και μετα βγαινουν οι δυσαρεστημενοι και λενε τα δικα τους (και με το δικιο τους).
Γνώθι σαυτόν.
Απορώ τι ασχολείστε με το lycoπουλο πάντως, μιλάμε ότι γράφει καρμπόν, ακριβώς τις ίδιες μαλακίες με τα προηγούμενα ονόματα. Τώρα βλέπω επανεμφανίστηκε και το 'επιχείρημα' της πιστοποίησης TUV.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Υποψιάζομαι ότι το φυλλάδιο που θα έχει στα χέρια της η Βιβή θα λέει ξεκάθαρα συμβεβλημένη εταιρεία ο ΑΒ και κάπου (ίσως) με μικρά γραμματάκια η φράση 'δέχεται κουπόνια'.
Η πουστιά και απάτη είναι σε αυτόν που άφησε να εννοηθεί ότι με την 'καρτούλα' θα έχει επιστροφή κασεριού από τον ΑΒ.
Αν ήταν μια φορά χαζή που έμπλεξε σε αυτή την ιστορία είναι δέκα φορές χαζή που δεν ανοίγει διόδια στην οπή του μαλάκα που της είπε τα φούμαρα.
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Μια ερωτηση λογω ολικης αγνοιας του θεματος.........
Πες οτι μπαινω στο συστημα,ακολουθω σωστα ολα τα βηματα και μετα καθομαι και αρχιζει να ρεει το χρημα.....Η απορια μου ειναι τα χρηματα που εγω κερδιζω απο ποιανου το πορτοφολι βγαινουν; Αμα ολοι κερδιζουν ΠΟΙΟΣ χανει;χανει μερος του κερδουσ του ο εμπορας...αποζημιωνεται βεβαια με την ηυξημενη καταναλωση που ελπιζει οτι θα εχει.
ετσι το καταλαβαινω εγωΌταν Μέλος ψωνίσει από ένα συμβεβλημένο κατάστημα που δέχεται «cashback» π.χ 100 ευρώ τότε το κατάστημα δίνει στην Lyoness ένα ποσοστό της τάξη του 4%, 6%, 8% … ανάλογα με την συμφωνία που έχει κάνει.
Έστω ότι είναι 6% τότε πληρώνει στην Lyoness 6 ευρώ.
Από αυτά τα 6 ευρώ η Lyoness επιστρέφει στο Mέλος/Aγοραστή το μισό ευρώ δηλαδή το 0,5%.
Εάν το Μέλος προήλθε από σύσταση άλλου Μέλους τότε και αυτός παίρνει μισό ευρώ δηλαδή το 0,5% επιστροφή, την ίδια επιστροφή παίρνει και το Μέλος που σύστησε τον τελευταίο.
Άρα από τα 6 ευρώ που αποκόμισε η Lyoness επιστρέφει «άμεσα» 0.5 έως 1,5 ευρώ.
Το «άμεσα» δεν συμβαίνει στην κυριολεξία αλλά όταν σε κάποιο Μέλος μαζευτούν επιστροφές 20 ευρώ τότε (μάλλον) τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του.
Για να μαζευτούν 20 ευρώ από επιστροφές πρέπει να γίνουν αγορές ύψους 4.000 ευρώ (20/0,005=4.000).
Εάν είσαι απλό Μέλος (δεν έχεις συστήσει κανέναν) τότε με αγορές 333,33 ευρώ τον Μήνα (4.000/12=333,33) σε συμβεβλημένα καταστήματα η Lyoness θα σου επιστρέψει 20 ευρώ στο τέλος του χρόνου (εάν το όριο είναι 20 ευρώ αλλιώς ανάλογα).
Εάν έχεις συστήσει Μέλη όποτε και αν μαζευτεί το (αντίστοιχο) ποσό των 4.000 ευρώ.
Άρα όσο πιο πολλά Μέλη συστήσεις αυξάνεις την πιθανότητα να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται να μαζευτούν μέσω κατανάλωσης/αγορών τα απαιτούμενα 4.000 ευρώ για να εισπράξεις τα 20 ευρώ εσύ και τα 180 ευρώ κατ ελάχιστο η Lyoness έως 220 [4.000*(6-1,5)%=180 ευρώ, 4.000*(6-0,5)%=220 ευρώ ].
Άρα τα χρήματα που μοιράζει Lyoness προέρχονται από τις αγορές που κάνουν τα Μέλη της.
Σύμφωνα με τον παρακάτω ορισμό :
Με κάθε αγορά μέσω της Lyoness σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις της Lyoness, το μέλος θα λάβει έως και 2% στον λογαριασμό εκταμίευσης του.Έτσι συσσωρεύεται στο προσωπικό του λογαριασμό εκταμίευσης ένα συνεχώς αυξανόμενο ποσό. Αυτό το ποσό, ύψους τουλάχιστον 100€, μεταφέρετε χωρίς κρατήσεις( ! ?) στο προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό του μέλους.
Διορθώνουμε τις τελευταίες παραγράφους με τα νέα δεδομένα :
[list:3gowkr4a]Το «άμεσα» δεν συμβαίνει στην κυριολεξία αλλά όταν σε κάποιο Μέλος μαζευτούν επιστροφές τουλάχιστον 100 ευρώ τότε (μάλλον) τα χρήματα πιστώνονται στον λογαριασμό του.
Για να μαζευτούν 100 ευρώ από επιστροφές πρέπει να γίνουν αγορές ύψους 20.000 ευρώ (100/0,005=20.000).
Εάν είσαι απλό Μέλος (δεν έχεις συστήσει κανέναν) τότε με αγορές 1666,67 !! ευρώ τον Μήνα (20.000/12=1666,67) σε συμβεβλημένα καταστήματα η Lyoness θα σου επιστρέψει 100 ευρώ στο τέλος του χρόνου.
Εάν έχεις συστήσει Μέλη όποτε και αν μαζευτεί το (αντίστοιχο) ποσό των 20.000 ευρώ.
Άρα όσο πιο πολλά Μέλη συστήσεις αυξάνεις την πιθανότητα να μειωθεί ο χρόνος που χρειάζεται να μαζευτούν μέσω κατανάλωσης/αγορών τα απαιτούμενα 20.000 ευρώ για να εισπράξεις τα 100 ευρώ εσύ και τα 900 ευρώ κατ ελάχιστο η Lyoness έως 1.100 [20.000*(6-1,5)%=900 ευρώ, 20.000*(6-0,5)%=1.100 ευρώ ].
Άρα τα χρήματα που μοιράζει Lyoness προέρχονται από τις αγορές που κάνουν τα Μέλη της.[/list:u:3gowkr4a]
Και επειδή 20.000 ευρώ σε αγορές δεν δύναται να κάνει το Μέλος (η πλειοψηφία δηλαδή των Μελών) μπορεί να γίνει Premium Μέλος στην Lyoness με κόστος 2.000 για να τοποθετηθεί σε υψηλότερη βαθμίδα απολαβών στην Πυραμίδα.
Από εδώ και πέρα αρχίζει το άρμεγμα ...
οι εκταμιευσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς ειναι ανα 20 euro και γίνονται κάθε Τρίτη.
-
αύριο πας ταμείο δλδ...
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
μαγκες ολα τα μαγαζια στην λιονες ειναι απο βορεια ελλαδα,εδω αττικη και σακατ ,δεν εχει τιποτα.η lyoness ξεκίνησε θεσσαλονικη γιαυτο.
κανε ενα zoom in στη συρο, το ηρακλειο τη ροδο, την ορεστιαδα και αλλες πολεις να δεις.
και την αθηνα τη στηνουμε σιγα σιγα..
https://www.lyoness.net/internal/gr/Pub ... h/WorldMap
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
αύριο πας ταμείο δλδ...πάντα
-
Αν εγώ είχα έξοδα 270.000 ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα της επιχείρησης μου (όπως περιγράφει ο ililias) θα έκανα το εξής:
Θα έπαιρνα μια δωρεάν καρτούλα lyoness για εμένα, θα έγραφα τη γυναίκα μου κάτω από εμένα και τη μάνα μου κάτω από τη γυναίκα μου. Εννοείται πως τους κωδικούς και των τριών λογαριασμών τους έχω εγώ.
Αυτό θα το έκανα ώστε το bonus φιλίας (0,5%) να μη περνάει στους 2 πάνω από εμένα αλλά να μπαίνει στη τσέπη μου.
Θα εκτύπωνα την lyoness κάρτα της μάνας μου (έχω και αυτή τη δυνατότητα από το online γραφείο μου) και θα την μοίραζα στους οδηγούς μου με εντολή να γεμίζουν καύσιμα από τα συγκεκριμένα πρατήρια που είναι lyoness (έτσι με αυτόν τον τρόπο θα είχα και έλεγχο τι βάζει ο καθένας μιας και με κάθε γέμισμα τους θα λάμβανα SMS στο κινητό μου).
Τώρα... από τα 270.000 ευρώ τον μήνα που κάνει καταναλώσεις η κάρτα της μάνας μου η γυναίκα μου θα πάρει το 0,5% (1.350 ευρω) και εγώ άλλο ένα 0,5% (1.350 ευρώ) δλδ κάθε μήνα από το bonus φιλίας θα κερδίζω 2.700 ευρώ (μιας και εγώ διαχειρίζομαι όλους τους λογαριασμούς).
Τελειώσαμε με το bonus φιλίας.
Τα πρατήρια δίνουν στον πελάτη 1+1% (1% άμεση επιστροφή στην τράπεζα και άλλο 1% επιστροφή στον lyoness λογαριασμό αφοσίωσης για τις μονάδες αφοσίωσης και κατ’ επέκταση τις πολλαπλασιασμένες επιστροφές)
για να καταλάβει κάποιος τι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης (γιατί εδώ είναι όλη η ουσία) πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση του συστήματος της lyoness και αυτή η ενημέρωση γίνεται μόνο από κοντά.
Θα επέλεγα στο λογαριασμό της μάνας μου (στον οποίο περνάνε οι καταναλώσεις από τα καύσιμα) το 1% άμεση επιστροφή να μη το λαμβάνω σε μετρητά στην τραπεζα αλλά να πηγαίνει και αυτό στον lyoness λογαριασμό αφοσίωσης ώστε να διπλασιάσω την ταχύτητα των πολλαπλασιασμένων επιστροφών.
Τώρα λαμβάνω 2% στον λογαριασμό αφοσίωσης με κάθε γέμισμα.
Άρα στα 270.000 ευρώ το 2% είναι 5.400 ευρω. Τα 5.400 ευρώ αντιστοιχούν σε 108 μονάδες. Η κάθε μονάδα μας αποδίδει 450 ευρώ (όχι αμέσως αλλά σταδιακά), άρα οι 108 μονάδες θα μας αποδώσουν 48.600 ευρώ με τα πρώτα 450 ευρώ να τα λαμβάνουμε τον πρώτο μήνα και με τον ρυθμό των καταναλώσεων που έχουμε θα λαμβάνουμε 450 ευρώ κάθε μήνα (συν ότι συνεχίζουμε να βάζουμε καύσιμα και να δημιουργούμε μονάδες άρα οι πολλαπλασιασμένες επιστροφές θα σταματήσουν όταν πάψει να υπάρχει η lyoness)
Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε κάθε μήνα 2.700 ευρώ από το bonus φιλίας (0,5%) συν άλλα 450 euro (το λιγότερο) από τις μονάδες και αυτά είναι μόνο η αρχή γιατί οι μονάδες μας ανεβαίνουν επίπεδα πολύ γρήγορα (λόγο των μεγάλων τζίρων που κάνουμε στη lyoness) με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε ακόμα μεγαλύτερες πολλαπλασιασμένες επιστροφές οι οποίες φτάνουν σε 5ψήφια νούμερα.
Γενικά με τις καταναλώσεις που έχει ο ililias είναι πολλά τα λεφτά πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο τον ililias.
-
Ililia μην τον ακούς.
Μια 911 για σένα, μια Macan για την κυρά και Boxster για το πρωτότοκο παιδί (ανεξαρτήτως ηλικίας).
Αν έχεις μωρό θα σου βρω κουδουνίστρα ΠΟΡΣΕ.
Θα σε κάνω platinum
Θα σε κάνω βασίλισσα
-
lyoness-απάτη-πυραμίδα
-
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Αν εγώ είχα έξοδα 270.000 ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα της επιχείρησης μου (όπως περιγράφει ο ililias) θα έκανα το εξής:Ρε ιλιλια ποτε αγορασες καράβια;270000€ για καυσιμα το μήνα;
Λυκοπουλο μπας και εκανες κανενα λαθος στον πολλαπλασιασμό;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν εγώ είχα έξοδα 270.000 ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα της επιχείρησης μου (όπως περιγράφει ο ililias) θα έκανα το εξής:
Ρε ιλιλια ποτε αγορασες καράβια;270000€ για καυσιμα το μήνα;
Λυκοπουλο μπας και εκανες κανενα λαθος στον πολλαπλασιασμό;
27 φορτηγα έγραψε με 2.500 ευρω καταναλωση την εβδομαδα το καθε ενα (για βάλε τα κάτω).
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)