-
ποιος γνωρίζει πορτογαλλικά να το μεταφράσει;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
https://www.accc.gov.au/media-release/a ... e-operator
@Βιλλ
Hταν ενα απο τα πολλα που ειχα ποσταρει στα οποια το παπαγαλακι δεν απαντησε.
Εννοειται παλι για πυραμιδα ειναι το θεμα. -
Πρέπει να είναι σοβαρή εταιρεία.
-
ξελτασσοσ γνωρίζεις κι άλλες γλώσσες;
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
Εγώ πήρα ένα έξυπνο λάστιχο από μικροπωλητή. Μου έσπασε μέσα σε 2 μέρες!
Μα τι μλκίες γέγονται εδώ μέσα, δεν λέγεται! Αλλά τι ασχολείστε; Αφού μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα, θα τα σβήσουν όλα πάλι. Ρεζίληδες...
μαλλον ο μικρο-πωλητης ηταν εξυπνος και οχι το λαστιχο....λεω εγω τωρα....
Είσαι γατούλης, τι να λέμε τώρα...
-
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
Φρεσκα κουλούρια;
Lyoness, cashback loyalty card operator, taken to court by ACCC over allegedly operating a pyramid schemeWhile cashback offers themselves are not prohibited by Australian Consumer Law, the ACCC alleges that the Lyoness scheme also offers commissions to members who recruit new members [b]who make a down payment on future shopping[/b].
According to Mr Sims, Lyoness had around 50,000 members in Australia as of May this year. “Our concern was that this scheme is growing rapidly — by the nature of a pyramid it can,” he said.
..
εδω λεμε οτι οι ιδιωτες ειναι τζαμπα....ο παρανομος ισως ειναι ο απο πανω που παιρνει εξτρα προμηθεια.
μωρε θα κανω δικτυο απο **ΕΛΛΗΝΕΣ για ΕΛΛΗΝΕΣ **να βοηθαει ο ενας τον αλλο. Χριστιανικα πραγματα.
Oταν λεω οτι δεν ειναι δωρεαν...
Τοσες φορες εχω γραψει οτι κατα την εγγραφη μου, μου ζητηθηκαν λεφτα γιατι αλλιως δε θα εβγαζα τιποτα.
Με τα λεφτα θα ανεβαινα επιπεδα, θα εβγαζα αλλα θα απειχα μακραν απο το ποσο που ειχα δωσει. Μουρλια. -
Καλη κονόμα θα ήταν να πιάσεις κάναν πελάτη απο Αφρική , εκει ντε που γίνονται οι σφαγές του ΙΣ. Με τόσες αγορές που κάνουν σε οπλισμό κλπ είδη θα χεστεις στο τάληρο....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι πιστοποίηση θέλει, δεν εξετάζει ο TUV ή ο κάθε οργανισμός αν είσαι νόμιμος ή όχι, ή αν είσαι απατεώνας. Δεν είναι δικαστήριο ένας οργανισμός πιστοποίησης...αρα πιστοποιει πως το συστημα ανταμοιβων της lyoness και ολα αυτα που παρεχει ισχυουν.
σωστα ;;;
-
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
Καλη κονόμα θα ήταν να πιάσεις κάναν πελάτη απο Αφρική , εκει ντε που γίνονται οι σφαγές του ΙΣ. Με τόσες αγορές που κάνουν σε οπλισμό κλπ είδη θα χεστεις στο τάληρο....
Το Ιράκ είναι στη μέση ανατολή, η οποία βρίσκεται στην Ασία!
Λάθος ήπειρος...
στην αυστρια (απο οπου ξεκινησε η lyoness) εγινε σχετικη ερευνα μετα απο καταγγελειες κτλ αλλα δεν εδειξε κατι. το αποτελεσμα της ειναι εδω: http://www.kleinezeitung.at/steiermark/ ... piel.story
Στην Αυστρία σου έδειξαν πριν απόφαση δικαστηρίου που λέει ότι είναι πυραμίδα και ορίζει πως αν κάποιος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη lyoness, αυτό δεν έχει ισχύ, ακριβώς λόγω του ότι είναι πυραμίδα. Δεν το θυμάσαι, ε;;;;;
απορια: τις 3 πιστοποιησεις που εχει παρει η lyoness για τις υπηρεσιες που προσφερει πως τις πηρε αν ειναι απατεωνες ;;; πια ειναι η διαδικασια για τις λαβει μια επιχειρηση ;;; ξερει κανεις ;;;
http://www.lyoness-corporate.com/en-US/ ... tificates/
Απορία, είσαι χαζός ή τον χαζό παριστάνεις;;;; Ή θεωρείς όλους εμάς εδώ μέσα τόσο ηλίθιους όσο τα πελατάκια σου;;;; Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι πιστοποίηση θέλει, δεν εξετάζει ο TUV ή ο κάθε οργανισμός αν είσαι νόμιμος ή όχι, ή αν είσαι απατεώνας. Δεν είναι δικαστήριο ένας οργανισμός πιστοποίησης...
Να μιλας πιο ομορφα.
Αιντε.δε πειραζει αστον.... δειχνει το επιπεδο του και την τσαντιλα του που δε μπορει να με αντικρουσει.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι πιστοποίηση θέλει, δεν εξετάζει ο TUV ή ο κάθε οργανισμός αν είσαι νόμιμος ή όχι, ή αν είσαι απατεώνας. Δεν είναι δικαστήριο ένας οργανισμός πιστοποίησης...
αρα πιστοποιει πως το συστημα ανταμοιβων της lyoness και ολα αυτα που παρεχει ισχυουν.
σωστα ;;;
Όχι βέβαια.
Ποτέ δεν μπαίνει σε τέτοιο βάθος ένας οργανισμός πιστοποίησης.
Η πιστοποίηση αφορά διαδικασίες και μόνον αυτό συνήθως. Τίποτε από αυτά που λες δηλαδή. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι πιστοποίηση θέλει, δεν εξετάζει ο TUV ή ο κάθε οργανισμός αν είσαι νόμιμος ή όχι, ή αν είσαι απατεώνας. Δεν είναι δικαστήριο ένας οργανισμός πιστοποίησης...
αρα πιστοποιει πως το συστημα ανταμοιβων της lyoness και ολα αυτα που παρεχει ισχυουν.
σωστα ;;;
Όχι βέβαια.
Η πιστοποίηση αφορά διαδικασίες και μόνον αυτό συνήθως. Τίποτε από αυτά που λες δηλαδή.μαλιστα, αρα πιστοποιει οτι παραμυθι του πασαρει η καθε εταιρια
σωστα ;;;
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
σωστα ;;;
Όχι βέβαια.
Η πιστοποίηση αφορά διαδικασίες και μόνον αυτό συνήθως. Τίποτε από αυτά που λες δηλαδή.μαλιστα, αρα πιστοποιει οτι παραμυθι του πασαρει η καθε εταιρια
σωστα ;;;
Όχι.
Πιστοποιεί πως η εταιρεία ακολουθεί διαδικασίες.
Να το κάνω κέρματα:
Τηλεφωνεί ένας πελάτης για να ρωτήσει κάτι. Ποια διαδικασία ακολουθεί η εταιρεία για να ανταποκριθεί;
-Υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο;
-Πόσο χρόνο παίρνει;
-Υπάρχει ερωτηματολόγιο;
-Καταγράφεται η κλήση;
-Συμπληρώνεται το αποτέλεσμα σε κάποια φόρμα ή κάποια βάση;Κλπ κλπ. Αυτό είναι μια διαδικασία.
Καμία σχέση με το παραμύθι της εταιρείας. Ο οργανισμός πιστοποίησης ΔΕΝ ασχολείται με το προϊόν (το ποιο; ) της εταιρείας και αν η εταιρεία είναι πυραμίδα ή όχι.
Εσύ μπορείς να στήσεις μια περίφημη πυραμίδα Ponzi (παρόμοια με την Lyoness δηλαδή... ) και να πάρεις ό,τι πιστοποίηση θέλεις από TUV, ISO, you-name-it.
Αυτό, προφανώς και δεν σε κάνει αξιόπιστο. Ίσα-ίσα... η επιμονή να λες πως έχεις την... ευχή του TUV, δείχνει πως για πολλοστή φορά, προσπαθεί να αντλήσει η Lyoness αξιοπιστία από... αέρα κοπανιστό. -
σωστα ;;;
Όχι βέβαια.
σωστα ;;;
Όχι.
Πιστοποιεί πως η εταιρεία ακολουθεί διαδικασίες.
Να το κάνω κέρματα:
Τηλεφωνεί ένας πελάτης για να ρωτήσει κάτι. Ποια διαδικασία ακολουθεί η εταιρεία για να ανταποκριθεί;
-Υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο;
-Πόσο χρόνο παίρνει;
-Υπάρχει ερωτηματολόγιο;
-Καταγράφεται η κλήση;
-Συμπληρώνεται το αποτέλεσμα σε κάποια φόρμα ή κάποια βάση;Κλπ κλπ. Αυτό είναι μια διαδικασία.
Καμία σχέση με το παραμύθι της εταιρείας. Ο οργανισμός πιστοποίησης ΔΕΝ ασχολείται με το προϊόν (το ποιο; ) της εταιρείας και αν η εταιρεία είναι πυραμίδα ή όχι.
Εσύ μπορείς να στήσεις μια περίφημη πυραμίδα Ponzi (παρόμοια με την Lyoness δηλαδή... ) και να πάρεις ό,τι πιστοποίηση θέλεις από TUV, ISO, you-name-it.
Αυτό, προφανώς και δεν σε κάνει αξιόπιστο. Ίσα-ίσα... η επιμονή να λες πως έχεις την... ευχή του TUV, δείχνει πως για πολλοστή φορά, προσπαθεί να αντλήσει η Lyoness αξιοπιστία από... αέρα κοπανιστό.σε ευχαριστω για την ενημερωση.
ποια η αποψη σου γιαυτο ;;
'Lyoness is an industry leader and member of Leitetriebe Austria! The business organization Leitbetriebe Austria bestows their seal of approval on the top 1000 companies of Austria. Their two-step, thorough evaluation process assesses many factors including but not limited to business innovation, sustainability practices and social responsibility. As part of the top 1000 businesses, members benefit from the Leitbetriebe Austria network’s knowledge and continued success.'
http://www.lyoness-corporate.com/en-US/ ... tificates/
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Στην Αυστρία σου έδειξαν πριν απόφαση δικαστηρίου που λέει ότι είναι πυραμίδα και ορίζει πως αν κάποιος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη lyoness, αυτό δεν έχει ισχύ, ακριβώς λόγω του ότι είναι πυραμίδα. Δεν το θυμάσαι, ε;;;;;
θα την κλεισουν τη lyoness στην αυστρια ;;; ειναι παρανομη ;;; για πες ;;;
Να διαβάσεις αυτά που σου έγραψαν αρκετές σελίδες πιο πίσω. Έγινε δικαστήριο από άνθρωπο που είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη lyoness και ο τύπος δικαιώθηκε, γιατί η lyoness είναι πυραμίδα.
σωστα ;;;
Κλασσικό το ότι διαβάζουμε ότι θέλουμε και γυρνάμε το άσπρο σε μαύρο...
Όπως είπε και ο HF:
Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΤΕΙ!
Χέστηκε αν οι διαδικασίες είναι νόμιμες (στη lyoness δεν είναι)
Και μην μου μιλάς εμένα για επίπεδο. Εγώ δεν είμαι απατεώνας να κοροϊδεύω τον κόσμο και να πέρνω τα λεφτά των αφελών που νομίζουν ότι έπιασαν τον ταύρο από τα @@ Και φυσικά έχει αντικρουστεί η κάθε μαλακία που έχετε πετάξει εδώ μέσα, αλλά πρέπει εκτός από την ικανότητα να το καταλάβεις και να θέλεις να καταλάβεις κάτι που σου λένε... Και φυσικά να το διαβάζεις...
Να μιλας πιο ομορφα.
Αιντε.Χέσε μας ρε ιταλάκια... Πόσα μπαν έχεις;;;;; και ακόμα νομίζεις ότι βρέχει;;;;;
-
Είναι ακριβώς αυτό που σου λέω:
outstanding quality management and standardized all processes and departments
Δεν ασχολείται ΚΑΝ με το προϊόν (το ποιο; ) της Lyoness. Απλώς λέει πως ακολουθεί συγκεκριμένα πρότυπα και διαδικασίες. Τίποτε παραπάνω από αυτό. Θα μπορούσε να πουλάει και αέρα κοπανιστό από το χωριό μου για θεραπεία του καρκίνου και να έχει πιστοποιητικό ISO για quality management.Κοίτα, η αλήθεια είναι πως κάποιος τσομπάνος μπορεί να πεισθεί πως είναι σημαντικό να έχεις ένα πιστοποιητικό ISO και πως αυτό σου δίνει φερεγγυόητα... Επειδή εδώ μέσα δεν έχουμε πολλούς τσομπάνους και οι υπόλοιποι έχουμε λίγη γνώση παραπάνω από αυτά (έχω περάσει επί 7+ χρόνια τις -αστείες- διαδικασίες έκδοσης του ISO 2001 στην εταιρεία μου και κάτι ξέρω...), δεν γίνεται να πεισθούμε από κάτι τέτοιο.
Ίσα-ίσα, πειθόμαστε για ακριβώς το αντίθετο. Γιατί είναι εμφανής η άγνοια που έχεις τόσο εσύ, όσο και το αφεντικό σου. Και είναι τρομακτικό πως παρόλα αυτά, δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί που έχει τσιμπήσει από εδώ μέσα. Γιατί εντάξει, μπορεί να μην έχουμε τσομπάνους, αλλά έχουμε μπόλικους που σε αντίθεση με τους τελευταίους, δεν έχουν καμία δικαιολογία. -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
θα την κλεισουν τη lyoness στην αυστρια ;;; ειναι παρανομη ;;; για πες ;;;
Να διαβάσεις αυτά που σου έγραψαν αρκετές σελίδες πιο πίσω. Έγινε δικαστήριο από άνθρωπο που είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη lyoness και ο τύπος δικαιώθηκε, γιατί η lyoness είναι πυραμίδα.
μπορω να εχω το λινκ σε παρακαλω που το γραφει αυτο ;;;
και αφου ειναι πυραμιδα γιατι δε τη κλεινουν ;;; μηπως στην αυστρια επιτρεπονται οι πυραμιδες ;;;
-
Είναι ακριβώς αυτό που σου λέω:
outstanding quality management and standardized all processes and departments
Δεν ασχολείται ΚΑΝ με το προϊόν (το ποιο; ) της Lyoness. Απλώς λέει πως ακολουθεί συγκεκριμένα πρότυπα και διαδικασίες. Τίποτε παραπάνω από αυτό. Θα μπορούσε να πουλάει και αέρα κοπανιστό από το χωριό μου για θεραπεία του καρκίνου και να έχει πιστοποιητικό ISO για quality management.Κοίτα, η αλήθεια είναι πως κάποιος τσομπάνος μπορεί να πεισθεί πως είναι σημαντικό να έχεις ένα πιστοποιητικό ISO και πως αυτό σου δίνει φερεγγυόητα... Επειδή εδώ μέσα δεν έχουμε πολλούς τσομπάνους και οι υπόλοιποι έχουμε λίγη γνώση παραπάνω από αυτά (έχω περάσει επί 7+ χρόνια τις -αστείες- διαδικασίες έκδοσης του ISO 2001 στην εταιρεία μου και κάτι ξέρω...), δεν γίνεται να πεισθούμε από κάτι τέτοιο.
Ίσα-ίσα, πειθόμαστε για ακριβώς το αντίθετο. Γιατί είναι εμφανής η άγνοια που έχεις τόσο εσύ, όσο και το αφεντικό σου. Και είναι τρομακτικό πως παρόλα αυτά, δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί που έχει τσιμπήσει από εδώ μέσα. Γιατί εντάξει, μπορεί να μην έχουμε τσομπάνους, αλλά έχουμε μπόλικους που σε αντίθεση με τους τελευταίους, δεν έχουν καμία δικαιολογία.σε ευχαριστω
-
Παρακαλώ, δεν ήταν τίποτε, ελπίζω να σου έλυσα την απορία για τα πιστοποιητικά της Lyoness.
Και για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε. -
Χέσε μας ρε ιταλάκια... Πόσα μπαν έχεις;;;;; και ακόμα νομίζεις ότι βρέχει;;;;;
ακου βλακωδες ερωτηση.
βρε παιδοτοπε,ο mirage που μου εριχνε μπαν ,αυτομολησε ο κακομοιρης. -
Παρακαλώ, δεν ήταν τίποτε, ελπίζω να σου έλυσα την απορία για τα πιστοποιητικά της Lyoness.
Και για οτιδήποτε άλλο, εδώ είμαστε.
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)