Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Στην Αυστρία σου έδειξαν πριν απόφαση δικαστηρίου που λέει ότι είναι πυραμίδα και ορίζει πως αν κάποιος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη lyoness, αυτό δεν έχει ισχύ, ακριβώς λόγω του ότι είναι πυραμίδα. Δεν το θυμάσαι, ε;;;;;
θα την κλεισουν τη lyoness στην αυστρια ;;; ειναι παρανομη ;;; για πες ;;;
Να διαβάσεις αυτά που σου έγραψαν αρκετές σελίδες πιο πίσω. Έγινε δικαστήριο από άνθρωπο που είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη lyoness και ο τύπος δικαιώθηκε, γιατί η lyoness είναι πυραμίδα.
Ο καθένας μπορεί να πάρει ότι πιστοποίηση θέλει, δεν εξετάζει ο TUV ή ο κάθε οργανισμός αν είσαι νόμιμος ή όχι, ή αν είσαι απατεώνας. Δεν είναι δικαστήριο ένας οργανισμός πιστοποίησης...
αρα πιστοποιει πως το συστημα ανταμοιβων της lyoness και ολα αυτα που παρεχει ισχυουν.
σωστα ;;;
Κλασσικό το ότι διαβάζουμε ότι θέλουμε και γυρνάμε το άσπρο σε μαύρο...
Όπως είπε και ο HF:
Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΤΕΙ!
Χέστηκε αν οι διαδικασίες είναι νόμιμες (στη lyoness δεν είναι)
Και μην μου μιλάς εμένα για επίπεδο. Εγώ δεν είμαι απατεώνας να κοροϊδεύω τον κόσμο και να πέρνω τα λεφτά των αφελών που νομίζουν ότι έπιασαν τον ταύρο από τα @@ Και φυσικά έχει αντικρουστεί η κάθε μαλακία που έχετε πετάξει εδώ μέσα, αλλά πρέπει εκτός από την ικανότητα να το καταλάβεις και να θέλεις να καταλάβεις κάτι που σου λένε... Και φυσικά να το διαβάζεις...
Να μιλας πιο ομορφα.
Αιντε.
Χέσε μας ρε ιταλάκια... Πόσα μπαν έχεις;;;;; και ακόμα νομίζεις ότι βρέχει;;;;;