-
ιλιλια ασε την λιονεςςς......
φουλαριζε απο τον bill....με καρτα billionairess -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Αν εγώ είχα έξοδα 270.000 ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα της επιχείρησης μου (όπως περιγράφει ο ililias) θα έκανα το εξής:
Ρε ιλιλια ποτε αγορασες καράβια;270000€ για καυσιμα το μήνα;
Λυκοπουλο μπας και εκανες κανενα λαθος στον πολλαπλασιασμό;
27 φορτηγα έγραψε με 2.500 ευρω καταναλωση την εβδομαδα το καθε ενα (για βάλε τα κάτω).
Αμα το εγραψε...............
-
Lyco το μόνο που έχει να κάνει κανεις είναι να βρίσκει ελεύθερα πρατήρια με τις χαμηλότερες τιμες σε σχέση με τα ελάχιστα εγγεγραμμένα στο δίκτυο της λιονες. Και να πληρώνει και με πιστωτική που δίνει επιστροφή.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Lyco το μόνο που έχει να κάνει κανεις είναι να βρίσκει ελεύθερα πρατήρια με τις χαμηλότερες τιμες σε σχέση με τα ελάχιστα εγγεγραμμένα στο δίκτυο της λιονες. Και να πληρώνει και με πιστωτική που δίνει επιστροφή.όπως βολευτει ο καθένας.
εμενα με συμφέρει να βάζω μόνο απο πρατήρια lyoness (η τιμή δε με ενδιαφέρει).
-
-
Τα είπες όλα
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
για να καταλάβει κάποιος τι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης (γιατί εδώ είναι όλη η ουσία) πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση του συστήματος της lyoness και αυτή η ενημέρωση γίνεται μόνο από κοντά..
Γιατί μόνο από κοντά? Υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα για να εξαργυρωθουν οι πόντοι αφοσίωσης? Υπάρχει κάποιο σκιώδες σημείο που απλά δε θες να το γράψεις εδώ που υπάρχουν πολλοί που πιθανόν να το καταρρίψουν? Είναι κάτι παράνομο? Μήπως εκεί κρύβεται η πυραμίδα ή η απάτη της lyoness? Μη μου πεις ότι είναι 'δύσκολο να το συλλάβουμε' γιατί ξέρουμε και οι δυο ότι δε θα είναι...
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Εμείς συνεργαζόμαστε με την ΕΚΟ, δεν είναι δυνατόν να βάλω την ΕΚΟ στη λιονές, έτσι δεν είναι;
Δεν υπάρχει μεταφορική που να δουλεύει με ένα πρατήριο σαν αυτά που μου έβαλες, θα έκλεινε (από το κλέψιμο*) πριν περάσει χρόνος.
Άρα άνθρακες ο θησαυρός κ τελείως άκυρο το παράδειγμα που μου έφερες, στην ερώτηση πως μπορεί μια εταιρία να περάσει τόσα έξοδα στη λιονές. Από καύσιμα στην Ελλάδα, δεν μπορεί να περάσει τπτ. Μισθοδοσία ούτε, πρώτες ύλες μόνο γι' ανέκδοτο, τι περνάει, μόνον ό, τι πουλάνε τα συνοικιακά μαγαζάκια; Ε, απ' αυτά, ακόμα κ αν δεν υπολογίσουμε τις ακριβότερες τιμές, οι όποιες επιστροφές δεν μπορεί παρά να είναι της τάξης των μερικών ευρώ τον μήνα. Οπότε, που είναι τα υπολογίσιμα κέρδη;Το ΜΟΝΟ που μένει, είναι να δούμε εκείνα τα 450 Ε για κάθε 2.500 Ε καύσιμο. Ισχύουν; Αν ναι, πως βγαίνουν κ κάθε πότε (κ πως) εκταμιεύονται; Γιατί το 'γράψου, πλήρωσε κ βλέπεις', όπως ελπίζω καταλαβαίνεις, σ' αυτό το επίπεδο έχει πεθάνει μαζί με τους βλάκες.
Εδιτ
- Δεν εννοώ απαραίτητα ότι κλέβουν τα πρατήρια, κατανοητό, ναι;
μπορεις να βαλεις οποιο πρατηριο ΕΚΟ θες (με τη συμφωνη γνωμη του ιδιοκτητη φυσικα) το οποιο δεν εχει ΑΦΜ της ΕΚΟ.
αρεκτες μεταφορικες κανουν χρηση της lyoness και ξερω μερικες αλλα δε μπορω να γραψω εδω ονοματα κτλ.
και πρωτες υλες περνανε και ολα (b2b)
γιαυτο πρεπει καποιος να ενημερωθει απο κοντα να δει ποσα κτλ για να πειστει. απο εδω δε παιζει. μια ωρα απο τον χρονο σου ειναι.
Δλδ να πω του πρατηριούχου να δώσει 2.000 Ε για να γραφτεί + να δίνει επιστροφές, για να συνεχίσει να μου πουλάει καύσιμα; Δεν έρχεσαι να του το πεις εσύ; Δεν το αντέχω το ξύλο.
Κοίτα, απ' όσα μου είπες, το κόστος του καυσίμου αυξάνεται αντί να μειωθεί. Μένει, βέβαια, να μου εξηγήσεις για τα 450 Ε επιστροφή στα 2.500, που μάλλον ξεχνάς, κάθε φορά.
Πρώτες ύλες, νομίζω το ξεκαθάρισες, δεν περνάνε. Ακόμα κ συνοικιακό σουβλατζίδικο να είσαι, αν πεις στον χοντρέμπορο να δώσει λ7 να πάρει κάρτα κ να δίνει μετά κ επιστροφές, το ξύλο δεν το γλιτώνεις. Αν αντέχεις, be my guest.Για να το μαζεύουμε, σε ρώτησα στην αρχή πως μαζεύονταν τόσα λ7 'επιστροφών'. Μίλησες για αγορά Α' υλών (ΔΕΝ ισχύει), μισθοδοσία (εντάξει, ασχολίαστο λόγω 'καλής' ανατροφής) κ καύσιμα. Μα καύσιμα σε 'μεγάλη μεταφορική' από μικρά πρατήρια εκτός Εθνικού δικτύου; Αλήθεια, που νομίζεις ότι απευθύνεσαι;
Αν θέλεις συνάντηση να μου τα εξηγήσεις από κοντά, στείλε μου πμ. Μόνον, όταν έρθεις, να είσαι σοβαρός κ να μη μου λες φίδια, αλλιώς την ώρα μου θα την πληρώσεις ακριβά.
Περιμένω. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
για να καταλάβει κάποιος τι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης (γιατί εδώ είναι όλη η ουσία) πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση του συστήματος της lyoness και αυτή η ενημέρωση γίνεται μόνο από κοντά..
Γιατί μόνο από κοντά? Υπάρχει κάποιο αντάλλαγμα για να εξαργυρωθουν οι πόντοι αφοσίωσης? Υπάρχει κάποιο σκιώδες σημείο που απλά δε θες να το γράψεις εδώ που υπάρχουν πολλοί που πιθανόν να το καταρρίψουν? Είναι κάτι παράνομο? Μήπως εκεί κρύβεται η πυραμίδα ή η απάτη της lyoness? Μη μου πεις ότι είναι 'δύσκολο να το συλλάβουμε' γιατί ξέρουμε και οι δυο ότι δε θα είναι...
δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα, ούτε κάποιο σκιώδες σημείο, ούτε φυσικά κάτι το παράνομο.
ναι είναι δύσκολο να το συλλάβει ο οποιοσδήποτε γιατί είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο.
εμένα όταν μου το εξήγησαν τους κοίταζα και γέλαγα (δε πίστευα πως ισχύει), μέχρι που το είδα με τα μάτια μου και το βούλωσα μια και καλή.
Από τότε έμαθα πως σε ότι έχει να κάνει με δουλειές πάντα να ακούω τι έχει κάποιος να μου πει και να μην απορρίπτω τίποτα αν δε το έχω κατανοήσει καλά.
εγώ αυτό το κομμάτι το εξηγώ και φυσικά το δείχνω (για να μην υπάρχουν αμφιβολίες) κάνοντας login με τους κωδικούς μου στο http://www.lyoness.gr (και όπως καταλαβαίνεις από εδώ αυτό δεν είναι εφικτό).
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Από τότε έμαθα πως σε ότι έχει να κάνει με δουλειές πάντα να ακούω τι έχει κάποιος να μου πει και να μην απορρίπτω τίποτα αν δε το έχω κατανοήσει καλά.
έχιες γινει πλέον ΛΥΚΟΣ των επιχειρήσεων
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εμείς συνεργαζόμαστε με την ΕΚΟ, δεν είναι δυνατόν να βάλω την ΕΚΟ στη λιονές, έτσι δεν είναι;
Δεν υπάρχει μεταφορική που να δουλεύει με ένα πρατήριο σαν αυτά που μου έβαλες, θα έκλεινε (από το κλέψιμο*) πριν περάσει χρόνος.
Άρα άνθρακες ο θησαυρός κ τελείως άκυρο το παράδειγμα που μου έφερες, στην ερώτηση πως μπορεί μια εταιρία να περάσει τόσα έξοδα στη λιονές. Από καύσιμα στην Ελλάδα, δεν μπορεί να περάσει τπτ. Μισθοδοσία ούτε, πρώτες ύλες μόνο γι' ανέκδοτο, τι περνάει, μόνον ό, τι πουλάνε τα συνοικιακά μαγαζάκια; Ε, απ' αυτά, ακόμα κ αν δεν υπολογίσουμε τις ακριβότερες τιμές, οι όποιες επιστροφές δεν μπορεί παρά να είναι της τάξης των μερικών ευρώ τον μήνα. Οπότε, που είναι τα υπολογίσιμα κέρδη;Το ΜΟΝΟ που μένει, είναι να δούμε εκείνα τα 450 Ε για κάθε 2.500 Ε καύσιμο. Ισχύουν; Αν ναι, πως βγαίνουν κ κάθε πότε (κ πως) εκταμιεύονται; Γιατί το 'γράψου, πλήρωσε κ βλέπεις', όπως ελπίζω καταλαβαίνεις, σ' αυτό το επίπεδο έχει πεθάνει μαζί με τους βλάκες.
Εδιτ
- Δεν εννοώ απαραίτητα ότι κλέβουν τα πρατήρια, κατανοητό, ναι;
μπορεις να βαλεις οποιο πρατηριο ΕΚΟ θες (με τη συμφωνη γνωμη του ιδιοκτητη φυσικα) το οποιο δεν εχει ΑΦΜ της ΕΚΟ.
αρεκτες μεταφορικες κανουν χρηση της lyoness και ξερω μερικες αλλα δε μπορω να γραψω εδω ονοματα κτλ.
και πρωτες υλες περνανε και ολα (b2b)
γιαυτο πρεπει καποιος να ενημερωθει απο κοντα να δει ποσα κτλ για να πειστει. απο εδω δε παιζει. μια ωρα απο τον χρονο σου ειναι.
Δλδ να πω του πρατηριούχου να δώσει 2.000 Ε για να γραφτεί + να δίνει επιστροφές, για να συνεχίσει να μου πουλάει καύσιμα; Δεν έρχεσαι να του το πεις εσύ; Δεν το αντέχω το ξύλο.
Κοίτα, απ' όσα μου είπες, το κόστος του καυσίμου αυξάνεται αντί να μειωθεί. Μένει, βέβαια, να μου εξηγήσεις για τα 450 Ε επιστροφή στα 2.500, που μάλλον ξεχνάς, κάθε φορά.
Πρώτες ύλες, νομίζω το ξεκαθάρισες, δεν περνάνε. Ακόμα κ συνοικιακό σουβλατζίδικο να είσαι, αν πεις στον χοντρέμπορο να δώσει λ7 να πάρει κάρτα κ να δίνει μετά κ επιστροφές, το ξύλο δεν το γλιτώνεις. Αν αντέχεις, be my guest.Για να το μαζεύουμε, σε ρώτησα στην αρχή πως μαζεύονταν τόσα λ7 'επιστροφών'. Μίλησες για αγορά Α' υλών (ΔΕΝ ισχύει), μισθοδοσία (εντάξει, ασχολίαστο λόγω 'καλής' ανατροφής) κ καύσιμα. Μα καύσιμα σε 'μεγάλη μεταφορική' από μικρά πρατήρια εκτός Εθνικού δικτύου; Αλήθεια, που νομίζεις ότι απευθύνεσαι;
Αν θέλεις συνάντηση να μου τα εξηγήσεις από κοντά, στείλε μου πμ. Μόνον, όταν έρθεις, να είσαι σοβαρός κ να μη μου λες φίδια, αλλιώς την ώρα μου θα την πληρώσεις ακριβά.
Περιμένω.το θεμα δεν ειναι τα 2000 για να μπει ο πρατηριουχος, το θεμα ειναι αν τον παιρνει να δωσει 3% εκπτωση στα καυσιμα.
φυσικα και περνανε οι πρωτες υλες, ξερω ανθρωπους για παράδειγμα στο χωρο της εστιασης και του τουρισμου που τις πρωτες τους υλες (μαναβική, κρεατα, κάβα, χαρτικα κτλ) τα αγοράζουν απο επιχειρησεις που ειναι lyoness ωστε να λαμβάνουν τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες και να μειωνουν τα λειτουργικα τους εξοδα.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα, ούτε κάποιο σκιώδες σημείο, ούτε φυσικά κάτι το παράνομο.
ναι είναι δύσκολο να το συλλάβει ο οποιοσδήποτε γιατί είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο.
εμένα όταν μου το εξήγησαν τους κοίταζα και γέλαγα (δε πίστευα πως ισχύει), μέχρι που το είδα με τα μάτια μου και το βούλωσα μια και καλή.
εγώ αυτό το κομμάτι το εξηγώ και φυσικά το δείχνω (για να μην υπάρχουν αμφιβολίες) κάνοντας login με τους κωδικούς μου στο http://www.lyoness.gr (και όπως καταλαβαίνεις από εδώ αυτό δεν είναι εφικτό).
Νομίζω μου λες μαλακίες. Εξήγησε μου εσύ, άμα δεν καταλάβω σίγουρα κάποιος άλλος θα καταλάβει από εδώ μέσα και θα μας το εξηγήσει. Αν χρειάζεται να βλέπω την οθόνη σου, υπάρχουν προγράμματα screen recording. http://srecorder.com
Οτιδήποτε άλλο είναι απλά υπεκφυγές γιατί ξέρεις (η σου έχουν πει) ότι άμα εξηγήσεις τι παίζει εδώ, θα εκθέτεις.Προβλέπω φυσικά πως η απάντηση σου θα είναι κάποια από αυτές που έχεις δώσει στο παρελθόν όταν στριμώχνεσαι αλλά τουλάχιστον μη μας περνάς για χθεσινούς. Εδώ κλείνονται συμφωνίες εκατομμυρίων μέσω ίντερνετ και εσύ μόνο από κοντά. Πολύ οπισθοδρομική 'επιχείρηση' η lyo...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Νομίζω μου λες μαλακίες. Εξήγησε μου εσύ, άμα δεν καταλάβω σίγουρα κάποιος άλλος θα καταλάβει από εδώ μέσα και θα μας το εξηγήσει. Αν χρειάζεται να βλέπω την οθόνη σου, υπάρχουν προγράμματα screen recording. http://srecorder.com
Οτιδήποτε άλλο είναι απλά υπεκφυγές γιατί ξέρεις (η σου έχουν πει) ότι άμα εξηγήσεις τι παίζει εδώ, θα εκθέτεις.Προβλέπω φυσικά πως η απάντηση σου θα είναι κάποια από αυτές που έχεις δώσει στο παρελθόν όταν στριμώχνεσαι αλλά τουλάχιστον μη μας περνάς για χθεσινούς. Εδώ κλείνονται συμφωνίες εκατομμυρίων μέσω ίντερνετ και εσύ μόνο από κοντά. Πολύ οπισθοδρομική 'επιχείρηση' η lyo...
δικαιωμα σου να νομίζεις ότι θελεις.
αναλυτικά σεμινάρια lyoness δε κάνω μέσω διαδικτύου. όποιος θέλει να μάθει ας πάει σε κάποια από τις δωρεάν ενημερώσεις που κάνει η lyoness ή ας ρωτήσει από κοντά κάποιον που την ξέρει καλά (πολύ καλά).
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
το θεμα δεν ειναι τα 2000 για να μπει ο πρατηριουχος, το θεμα ειναι αν τον παιρνει να δωσει 3% εκπτωση στα καυσιμα.φυσικα και περνανε οι πρωτες υλες, ξερω ανθρωπους για παράδειγμα στο χωρο της εστιασης και του τουρισμου που τις πρωτες τους υλες (μαναβική, κρεατα, κάβα, χαρτικα κτλ) τα αγοράζουν απο επιχειρησεις που ειναι lyoness ωστε να λαμβάνουν τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες και να μειωνουν τα λειτουργικα τους εξοδα.
Κ 3% να δίνει, τα 450 Ε από που μαζεύονται;
Αυτό το 'ξέρω ανθρώπους' είναι μεγάλο παραμύθι, δυστυχώς μόνο για χαζούς.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν χονδρέμπορο που να είναι συμβεβλημένος, από που θα ψωνίζω, από λιανομάγαζα συνοικιών της Θεσσαλονίκης;
Όσο προχωράει η συζήτηση, δείχνει ότι ή παπαγαλίζεις ή δεν ξέρεις τι λες. Δώσε ένα παράδειγμα, όχι με ονοματεπώνυμο, αλλά από που αγοράζει (δεν μπορείς να αναφέρεις συμβεβλημένη επιχείρηση;!;!;!) κ πόσο του κοστίζει, τελικά, το κρέας, η μαναβική, τα χαρτικά. Κ αν κάνω λάθος, θα σου ζητήσω συγνώμη, θα πάρω κάρτα κ θ' αγοράζω κ εγώ από εκεί. -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
αναλυτικά σεμινάρια lyoness δε κάνω μέσω διαδικτύου. όποιος θέλει να μάθει ας πάει σε κάποια από τις δωρεάν ενημερώσεις που κάνει η lyoness ή ας ρωτήσει από κοντά κάποιον που την ξέρει καλά (πολύ καλά).
σε βάλανε για να διαφημίσεις την πυραμίδα κι εσύ για αντάλλαγμα τι λες;
ότι δεν την ξέρεις καλά
αμ λύκε λύκε, οι επιχειρήσεις θέλουν εξυπνάδα και σπιρτάδα.
εσύ είσαι σαν το λύκο του αρκά
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
το θεμα δεν ειναι τα 2000 για να μπει ο πρατηριουχος, το θεμα ειναι αν τον παιρνει να δωσει 3% εκπτωση στα καυσιμα.
φυσικα και περνανε οι πρωτες υλες, ξερω ανθρωπους για παράδειγμα στο χωρο της εστιασης και του τουρισμου που τις πρωτες τους υλες (μαναβική, κρεατα, κάβα, χαρτικα κτλ) τα αγοράζουν απο επιχειρησεις που ειναι lyoness ωστε να λαμβάνουν τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες και να μειωνουν τα λειτουργικα τους εξοδα.
Κ 3% να δίνει, τα 450 Ε από που μαζεύονται;
Αυτό το 'ξέρω ανθρώπους' είναι μεγάλο παραμύθι, δυστυχώς μόνο για χαζούς.
Εγώ δεν ξέρω κανέναν χονδρέμπορο που να είναι συμβεβλημένος, από που θα ψωνίζω, από λιανομάγαζα συνοικιών της Θεσσαλονίκης;
Όσο προχωράει η συζήτηση, δείχνει ότι ή παπαγαλίζεις ή δεν ξέρεις τι λες. Δώσε ένα παράδειγμα, όχι με ονοματεπώνυμο, αλλά από που αγοράζει (δεν μπορείς να αναφέρεις συμβεβλημένη επιχείρηση;!;!;!) κ πόσο του κοστίζει, τελικά, το κρέας, η μαναβική, τα χαρτικά. Κ αν κάνω λάθος, θα σου ζητήσω συγνώμη, θα πάρω κάρτα κ θ' αγοράζω κ εγώ από εκεί.τα 450 μαζευονται απο τον συνολικο ογκο αγορων που κάνει το μέλος.
παράδειγμα έδωσα με τις δικες σου καταναλώσεις πιο πισω.
ολες οι επιχειρησεις που ειναι στη lyoness και χονδρεμποροι ειναι εδω: https://www.lyoness.net/internal/gr/Pub ... el-GR&ol=3
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Αν εγώ είχα έξοδα 270.000 ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα της επιχείρησης μου (όπως περιγράφει ο ililias) θα έκανα το εξής:Θα έπαιρνα μια δωρεάν καρτούλα lyoness για εμένα, θα έγραφα τη γυναίκα μου κάτω από εμένα και τη μάνα μου κάτω από τη γυναίκα μου. Εννοείται πως τους κωδικούς και των τριών λογαριασμών τους έχω εγώ.
Αυτό θα το έκανα ώστε το bonus φιλίας (0,5%) να μη περνάει στους 2 πάνω από εμένα αλλά να μπαίνει στη τσέπη μου.
Θα εκτύπωνα την lyoness κάρτα της μάνας μου (έχω και αυτή τη δυνατότητα από το online γραφείο μου) και θα την μοίραζα στους οδηγούς μου με εντολή να γεμίζουν καύσιμα από τα συγκεκριμένα πρατήρια που είναι lyoness (έτσι με αυτόν τον τρόπο θα είχα και έλεγχο τι βάζει ο καθένας μιας και με κάθε γέμισμα τους θα λάμβανα SMS στο κινητό μου).
Τώρα... από τα 270.000 ευρώ τον μήνα που κάνει καταναλώσεις η κάρτα της μάνας μου η γυναίκα μου θα πάρει το 0,5% (1.350 ευρω) και εγώ άλλο ένα 0,5% (1.350 ευρώ) δλδ κάθε μήνα από το bonus φιλίας θα κερδίζω 2.700 ευρώ (μιας και εγώ διαχειρίζομαι όλους τους λογαριασμούς).
Τελειώσαμε με το bonus φιλίας.
Τα πρατήρια δίνουν στον πελάτη 1+1% (1% άμεση επιστροφή στην τράπεζα και άλλο 1% επιστροφή στον lyoness λογαριασμό αφοσίωσης για τις μονάδες αφοσίωσης και κατ’ επέκταση τις πολλαπλασιασμένες επιστροφές)
για να καταλάβει κάποιος τι είναι ο λογαριασμός αφοσίωσης (γιατί εδώ είναι όλη η ουσία) πρέπει να έχει πολύ καλή γνώση του συστήματος της lyoness και αυτή η ενημέρωση γίνεται μόνο από κοντά.
Θα επέλεγα στο λογαριασμό της μάνας μου (στον οποίο περνάνε οι καταναλώσεις από τα καύσιμα) το 1% άμεση επιστροφή να μη το λαμβάνω σε μετρητά στην τραπεζα αλλά να πηγαίνει και αυτό στον lyoness λογαριασμό αφοσίωσης ώστε να διπλασιάσω την ταχύτητα των πολλαπλασιασμένων επιστροφών.
Τώρα λαμβάνω 2% στον λογαριασμό αφοσίωσης με κάθε γέμισμα.
Άρα στα 270.000 ευρώ το 2% είναι 5.400 ευρω. Τα 5.400 ευρώ αντιστοιχούν σε 108 μονάδες. Η κάθε μονάδα μας αποδίδει 450 ευρώ (όχι αμέσως αλλά σταδιακά), άρα οι 108 μονάδες θα μας αποδώσουν 48.600 ευρώ με τα πρώτα 450 ευρώ να τα λαμβάνουμε τον πρώτο μήνα και με τον ρυθμό των καταναλώσεων που έχουμε θα λαμβάνουμε 450 ευρώ κάθε μήνα (συν ότι συνεχίζουμε να βάζουμε καύσιμα και να δημιουργούμε μονάδες άρα οι πολλαπλασιασμένες επιστροφές θα σταματήσουν όταν πάψει να υπάρχει η lyoness)
Με αυτό τον τρόπο λαμβάνουμε κάθε μήνα 2.700 ευρώ από το bonus φιλίας (0,5%) συν άλλα 450 euro (το λιγότερο) από τις μονάδες και αυτά είναι μόνο η αρχή γιατί οι μονάδες μας ανεβαίνουν επίπεδα πολύ γρήγορα (λόγο των μεγάλων τζίρων που κάνουμε στη lyoness) με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε ακόμα μεγαλύτερες πολλαπλασιασμένες επιστροφές οι οποίες φτάνουν σε 5ψήφια νούμερα.
Γενικά με τις καταναλώσεις που έχει ο ililias είναι πολλά τα λεφτά πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο τον ililias.
Μα νομίζω το ξεκαθαρίσαμε: Δεν υπάρχουν καν συμβεβλημένα πρατήρια. Όχι μόνο για τα φορτηγά, ούτε για τα ΙΧ μας. Εκτός κ θέλεις να με βάλεις να κάνω 300 χλμ τη φορά για να φουλάρω (κ να κερδίσω 50 Ε).
ΥΓ. Απαράλλαχτο αυτό το 'βάζω τον ένα κάτω από τον άλλο' σε όλες τις πυραμίδες...
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
δικαιωμα σου να νομίζεις ότι θελεις.
Τότε γιατί ξεκίνησες να γράφεις στο θέμα αφού δεν μπορείς να φτάσεις ως το τέλος? Μέχρι τώρα σεμινάρια δεν κάνεις? Μη μου πεις ότι δεν έχεις χρόνο, γιατί τόσες μέρες βρίσκεις αρκετό... Μη μου λες ότι δε θα καταλάβουμε άμα εξηγήσεις, αυτό θα το κρίνει ο καθένας από τους ενδιαφερόμενους. Τι θα πει δεν κάνεις σεμινάρια μέσω διαδικτύου?
Απλά φιλτράρετε τους πελάτες σε στάδια: το προφανές (2% για να τσιμπήσουν) και μετά το 'δύσκολο' για να γίνει το σόου μπας και θαμπωθεί κανένας. Γνωστή τακτική, όπως και η τακτική του 'άσε δεν κάνει για σένα', 'δεν πειράζει που δε θες να κονομήσεις', 'εγώ δεν καίγομαι για σένα το λέω' κτλ
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)