-
Exxχμμμμμ συγνώμη που θα διαφωνήσω αλλά αρπαχτές 1-2-3 χρόνων μόνο αρπαχτές δεν είναι...
Τα λεφτά που θα μαζέψεις δεν είναι τόσα όσα θα σου επιτρέψουν να κάνεις κάτι όταν με το καλό επιστρέψεις.Υπολόγισε ότι πιθανότατα να συνηθίσεις και σε μια ποιό ακριβή ζωή αφού π.χ. οι όποιες διασκεδάσεις θα γίνονται σε άλλες χώρες (ΗΑΕ π.χ.) με αυξημένα έξοδα. (εκτός και αν αντέχεις στον μοναστικό βίο οπότε πάσο).
Οι περισσότεροι που γνώρισα ΔΕΝ κατάφεραν να επιστρέψουν ακόμα και μετά από 10 χρόνια.
Αποξενώνεσαι από τα τεκτανόμενα εδώ στην Ελλάδα και χάνεις τις όποιες επαφές και γνωριμίες.
Σχολάω τώρα, αν σκεφτώ κάτι άλλο θα στο γράψω στο σουκου.
Απλά υπολόγισε ότι ίσως να μην είναι τόσο ευκαιρία όσο νομίζεις από άποψη χρόνου. -
Ο χρήστης panark έγραψε:
Για μια αρπαχτή και μόνο θα με ενδιέφερε, ίσα ίσα να μαζέψω κάποια χρήματα και να έχω μια καλή προϋπηρεσία.Oλοι για μια αρπαχτη ξεκινανε, μετα λενε καλα ειναι, που να γυρναω πισω στο ψαξε κτλ
-
και μένα πάντως που μου είπαν τα παιδιά στο γραφείο, τα λεφτά είναι πολύ καλά,μιλώντας για Σιβηρία-Ανταρτική-Αλάσκα κτλ
δουλεύεις 5 εβδομάδες και 5 εβδομάδες διακοπές κ.ο.κ
κάπου 300 με 450 χιλιάδες ευρώ το χρόνο εισόδημα.
ακούγεται δελεαστική πρόταση πάντως.....
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
κάπου 300 με 450 χιλιάδες ευρώ το χρόνο εισόδημαΜήπως έχεις βάλει κανα μηδενικό παραπάνω; Το ποσό είναι εξωπραγματικό!!!
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
Για μια αρπαχτή και μόνο θα με ενδιέφερε, ίσα ίσα να μαζέψω κάποια χρήματα και να έχω μια καλή προϋπηρεσία.
Oλοι για μια αρπαχτη ξεκινανε, μετα λενε καλα ειναι, που να γυρναω πισω στο ψαξε κτλ
Καλά, αυτό το ρίσκο υπάρχει πάντα. Απλά ξεκινάς (χωρίς να έχεις ιδέα φυσικά) και λές πάω για Χ διάστημα, τώρα αν αυτό είναι μεγαλύτερο ή μικρότερο απο αυτός που είχες προβλέψει μόνο η ιστορία θα το δείξει.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Exxχμμμμμ συγνώμη που θα διαφωνήσω αλλά αρπαχτές 1-2-3 χρόνων μόνο αρπαχτές δεν είναι...
Τα λεφτά που θα μαζέψεις δεν είναι τόσα όσα θα σου επιτρέψουν να κάνεις κάτι όταν με το καλό επιστρέψεις.Υπολόγισε ότι πιθανότατα να συνηθίσεις και σε μια ποιό ακριβή ζωή αφού π.χ. οι όποιες διασκεδάσεις θα γίνονται σε άλλες χώρες (ΗΑΕ π.χ.) με αυξημένα έξοδα. (εκτός και αν αντέχεις στον μοναστικό βίο οπότε πάσο).
Οι περισσότεροι που γνώρισα ΔΕΝ κατάφεραν να επιστρέψουν ακόμα και μετά από 10 χρόνια.
Αποξενώνεσαι από τα τεκτανόμενα εδώ στην Ελλάδα και χάνεις τις όποιες επαφές και γνωριμίες.
Βασικά εξαρτάται απο τους στόχους που θέτει ο καθένας. Άν πεις οτι θα κάτσω μέχρι να μαζέψω €1m για να γυρίσω στην Ελλάδα και να γίνω σαν αυτούς που βρίζω, καλά κρασιά. Σου φτάνει δε σου φτάνει μια ζωή.
Άν πεις οτι θα κάτσω μέχρι να πραγματοποιήσω το 'Ελληνικό Όνειρο' (σπίτι και αυτοκίνητο), θές 5-10 χρόνια.
Άν πάς για 2-3 χρόνια, όσο χάλια και να περάσεις θα γυρίσεις με ένα καλό πακέτο, και πάλι θα σου έχει μείνει η προϋπηρεσία για να μπορέσεις να συνεχίσεις και εδώ με καλές προοπτικές.
Τώρα άν δουλεύεις 6 ημέρες την εβδομάδα, 12 ώρες την ημέρα, εκτός του χρόνου δέν ξέρω αν θα έχεις και την όρεξη να πάς να τα σκορπίσεις. Άσε που σε πονάνε και πιο πολύ τα ρημάδια. Δέν μιλάμε όμως και για υπερβολές του στύλ μονάζω εδώ κτλ. Πιό κοντά βρίσκομαι στο τρίτο παράδειγμα πάντως...
-
βρε παιδιά δε λέτε και σε εμάς τι σόι μηχανικοί έχουν πέραση στα ζεστά κλίματα?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
βρε παιδιά δε λέτε και σε εμάς τι σόι μηχανικοί έχουν πέραση στα ζεστά κλίματα?Κυρίως πολιτικοί και μηχανολόγοι.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
κάπου 300 με 450 χιλιάδες ευρώ το χρόνο εισόδημα
Μήπως έχεις βάλει κανα μηδενικό παραπάνω; Το ποσό είναι εξωπραγματικό!!!
oxi.
το ποσό είναι σωστό.
30 και 45 χιλιάδες ευρώ βγάζουμε και στην Αγγλία,δεν χρειάζεται να τρέχουμε στην Σιβηρία ή οπουδήποτε αλλού στο τέλος του κόσμου...Πάντως απότι μου είπανε αυτές τις δουλειές τις βρίσκεις μόνο από agency και συνήθως είναι απο πετρελαικές εταιρείες.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
βρε παιδιά δε λέτε και σε εμάς τι σόι μηχανικοί έχουν πέραση στα ζεστά κλίματα?
Κυρίως πολιτικοί και μηχανολόγοι.
γμτ!
επίσης απο υγειονομική περίθαλψη τι εικόνα έχουμε. μην πας και απο απλή γρίππη... -
Εγώ είμαι της άποψης ότι για να δίνουν τόσα λεφτά ναστε σίγουροι ότι η δουλειά που θα κάνετε εκεί κάτω θα αντιστοιχεί όντωσ σε αυτά τα λεφτά. Δε νομίζω ότι είναι χουβαρντάδες εκεί κάτω απλά θα σασ σκίσουν στη δουλειά μέχρι να αποσβέσουν και το τελευταίο ευρώ! Και εγώ έχω γνωστούς στον Καναδά που για την ίδια δουλειά με εδώ πέρα αμοίβονται με αρκετές χιλιάδεσ ευρώ παραπάνω αλλά πως ζούνε αυτοί και πως εμείς. Νομίζω ότι κάποιος που έχει δουλέψει και στο εξωτερικό μπορεί να μασ διαφωτίσει καλύτερα για την αναντοιχία των μισθών γιατί δεν νομίζω ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά, δηλαδή 'φεύγω για ΣΑ για πέντε χρόνια για να μαζέψω γρήγορα ένα εκατομύριο ευρώ. Και στη Νότια Αφρική πληρώνουν καλά αλλά οι λευκοί μένουν κλεισμ΄ςνοι γύρω από ένα τοίχος σαν γκέτο για την προστασία τους.
-
oxi.
το ποσό είναι σωστό.
30 και 45 χιλιάδες ευρώ βγάζουμε και στην Αγγλία,δεν χρειάζεται να τρέχουμε στην Σιβηρία ή οπουδήποτε αλλού στο τέλος του κόσμου...Πάντως απότι μου είπανε αυτές τις δουλειές τις βρίσκεις μόνο από agency και συνήθως είναι απο πετρελαικές εταιρείες.
Εξακολουθεί να μου φαίνεται εξωφρενικό το ποσό. Εκτός αν πρόκειται για φτασμένους επαγγελματίες με εμπειρία και εξειδίκευση σε συγκεκριμένο αντικείμενο, οπότε 'πουλάς' και ζητάς όσα γουστάρεις. 'Αν πάλι είναι λάθος αυτά που λέω, ζήτα παραπάνω πληροφορίες (κι εγώ θα σου δώσω 10% προμήθεια ).
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
επίσης απο υγειονομική περίθαλψη τι εικόνα έχουμε. μην πας και απο απλή γρίππη...Δέν ξέρω για γρίππη, αλλά απο κρυολόγημα σίγουρα δεν πρόκειται να πας...
Για το σύστημα υγείας τους δέν έχω ιδέα.
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Μου εχουν πει και εμενα για δουλεια εκει εχω στειλει βιογραφικο και περιμενω απαντηση,αν ειναι τα λεφτα καλα θα παω,για 1-2 χρονια ειναι,ειδωμεν
Είσαι μηχανικός; Αν θέλεις στείλε μου με ΡΜ την εταιρία και την θέση που σου πρότειναν.
οχι φιλε μου υποβρυχιες εργασιες ειναι η δουλεια
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
oxi.
το ποσό είναι σωστό.
Εξακολουθεί να μου φαίνεται εξωφρενικό το ποσό. Εκτός αν πρόκειται για φτασμένους επαγγελματίες με εμπειρία και εξειδίκευση σε συγκεκριμένο αντικείμενο, οπότε 'πουλάς' και ζητάς όσα γουστάρεις. 'Αν πάλι είναι λάθος αυτά που λέω, ζήτα παραπάνω πληροφορίες (κι εγώ θα σου δώσω 10% προμήθεια ).
φιλε μου αν ψάξεις στο net θα βρεις συγκεκριμένους agents που στέλνουν μηχανολόγους-μηχανικούς σε τέτοια μέρη.
Απόσο μου ειπάν πάντως οι υπόλοιποι στο γραφείο,πρόκειται για πολυ απομονομένες περιοχές,και αρκετά επικίνδυνες....
και μου είπαν ότι οι περισσότεροι που πήγαν σε αυτά τα μέρη,τα φαγαν τα λεφτά τους στα λούσα.
επίσης τα μισα λεφτά τα παίρνει το agency για τα πρώτα 2 χρόνια.
Ενας από τους συμφοιτητές μου που κάναμε πτυχιακή πέρσι,δουλεύει στην Μοσχα για πετρελαική εταιρεία και παίρνει 60 χιλιάδες ευρώ.Καλά είναι πιστεύω.Ο αλλος δουλεύει στην Τοyota στο Derby,και ο τρίτος σε μία τράπεζα-άσχετο...
-
φιλε μου αν ψάξεις στο net θα βρεις συγκεκριμένους agents που στέλνουν μηχανολόγους-μηχανικούς σε τέτοια μέρη.Πέραν απο τα recruitment sites των μεγάλων πετρελαϊκών εταιριών, δεν βρίσκω κάτι. Έχεις κανένα link ή το όνομα απο κάποια agency εύκαιρο;
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
φιλε μου αν ψάξεις στο net θα βρεις συγκεκριμένους agents που στέλνουν μηχανολόγους-μηχανικούς σε τέτοια μέρη.
Πέραν απο τα recruitment sites των μεγάλων πετρελαϊκών εταιριών, δεν βρίσκω κάτι. Έχεις κανένα link ή το όνομα απο κάποια agency εύκαιρο;
Aν βαλεις τις λεξεις-
san gwann recruit oil
στο google θα βρεις κατι.
εγώ σου βρήκα αυτό πάντως-
http://www.ableman.com.mt/careers.html#Anchor_Careers_a
αυτός που μου είπε γι αυτές τις δουλειές είναι Μαλτέζος.
Αν βρεις κάτι καλό,πες μου και εμένα,ενδιαφέρεται ενας γνωστός μου.
Εκπατρισμός στη Σαουδική Αραβία