-
Greek system!! Εμενα μου το εκανε μερικες φορές η speedex εδω!
μαμιετε η Ups:
Athens, Greece 11.10.2011 9:25 Σάρωση εισαγωγής
Athens, Greece 10.10.2011 19:59 Σάρωση προορισμού
10.10.2011 9:58 Σάρωση άφιξης
Spata, Greece 10.10.2011 9:47 Σάρωση αναχώρησης
10.10.2011 9:13 Σάρωση άφιξης(πολλες σαρώσεις στην αθηνα ρε παιδιμ )
αφου εχθες πρωί έφτασε Αθήνα κανονικά σήμερα δεν πρέπει να ήταν Σαλονικα
γιατι λενε τώρα για αυριο
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Greek system!! Εμενα μου το εκανε μερικες φορές η speedex εδω!
μαμιετε η Ups:
Athens, Greece 11.10.2011 9:25 Σάρωση εισαγωγής
Athens, Greece 10.10.2011 19:59 Σάρωση προορισμού
10.10.2011 9:58 Σάρωση άφιξης
Spata, Greece 10.10.2011 9:47 Σάρωση αναχώρησης
10.10.2011 9:13 Σάρωση άφιξης(πολλες σαρώσεις στην αθηνα ρε παιδιμ )
αφου εχθες πρωί έφτασε Αθήνα κανονικά σήμερα δεν πρέπει να ήταν Σαλονικα
γιατι λενε τώρα για αυριο
Μου έχει συμβεί κι εμένα αυτό. Έχω δει δυο περιπτώσεις να ισχύουν.
- Λόγω φόρτου κάνουν επαναπρογραμματισμό, οπότε ισχύει η νέα ημερομηνία και θα το παραλάβεις αύριο.
- Απλά και το παραλαμβάνεις την ίδια μέρα (αυθημερόν).
-
Τελικά σήμερα ήρθαν και τα 3 πακετάκια μαζί! Είχαν φτάσει στο ταχυδρομείο από 7/10, οπότε πήγα σήμερα κατευθείαν και παρέλαβα
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Greek system!! Εμενα μου το εκανε μερικες φορές η speedex εδω!Το να περάσει ο κούριερ και να αφήσει χαρτάκι κατευθείαν χωρίς να χτυπήσει το κουδούνι γιατί το έχω ξαναδεί. Είσαι στο γραφείο κλασσικά όλη μέρα, κάποια στιγμή πετάγεσαι για καμιά δουλειά έξω και φεύγοντας βλέπεις στη πόρτα ..χαρτάκι.
Αυτό όμως, ότι τάχα πέρασε 8 και 54 (ενώ σχολάει 9 ) και δεν ήταν κανείς διαθέσιμος για να παραλάβει είναι εντελώς . @@ πέρασε...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Yodel couriersΠερίμενα ένα δέμα χτες:
Delivery Expected:
07:30 BST - 21:00 Mon 10 Oct 2011 BSTκαι βλέπω στο tracking site:
Passed to delivery courier (VAUXHALL SERVICE CENTRE) 10th Oct 2011 10:26
Out for delivery (VAUXHALL HOME DELIVERY) 10th Oct 2011 10:28
Parcel with courier for delivery (VAUXHALL HOME DELIVERY) 10th Oct 2011 12:06Κουδούνι δεν χτύπησε όλη μέρα, ούτε το τηλέφωνο από αυτούς. Σήμερα το πρωί βλέπω νέα καταχώρηση:
No One To Receive Card Left (VAUXHALL HOME DELIVERY) 10th Oct 2011 20:54
που χτες το βράδυ δεν υπήρχε. Στο γραμματοκιβώτιο και έξω από την είσοδο φυσικά δεν υπήρχε τίποτα.
Μαλακίζονται εντόνως, τα ίδια ακριβώς εγώ με Home Delivery Network. Επικοινώνησα με πωλητή και του είπα να κάτσει να βρει τι γίνεται με το δέμα. Φαίνεται τους ξέχεσε γιατί μετά ήρθε κατευθείαν το δέμα.
-
Μου ήρθε χτες τελικά. Θωρακιστήκαμε και για το κρύο πλέον στο ποδήλατο!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μαλακίζονται εντόνως, τα ίδια ακριβώς εγώ με Home Delivery Network.Είναι η ίδια εταιρία νομίζω.
BTW, μου το έφεραν το επόμενο απόγευμα.
-
Κύριοι, μιας και δεν εχω πάρει ποτέ απο ebay, είναι κανείς εδω να του δώσω τα χρήματα και να μου κάνει μια αγορά;
Ε καλοί μου άνθρωποι;!
-
για πες
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κύριοι, μιας και δεν εχω πάρει ποτέ απο ebay, είναι κανείς εδω να του δώσω τα χρήματα και να μου κάνει μια αγορά;Ε καλοί μου άνθρωποι;!
Σιγα τα ωα ! παιχνιδακι ειναι αρκει να εχεις μια καρτα prepaid ή μισθοδοσίας ή κανονικη πιστωτικη
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουν κολλήσει με τις τόσες απεργίες που είχαμε.
Μπα, δυστυχώς έπεσα σε απατεωνίσκους. Η παραγγελία έγινε στις 21/8 και η αποστολή στις... 5/10. Τους έχω πάρει 6-7 φορές τηλέφωνο και κάθε φορά είχαν άλλη δικαιολογία για την καθυστέρηση. Την τελευταία φορά (5/10) ζήτησα refund με αναφορά και στις τοπικές οργανώσεις προστασίας καταναλωτή και το δέμα έφυγε την ίδια ημέρα....
Οι άνθρωποι είναι τελείως βλάκες. Έρχεται χθες το ειδοποιητήριο για το συστημένο και τι βλέπω; Αντί για 'Εμμανουήλ Τραμπάκουλας' έχουν γράψει 'Emma T' .
Έκανα 15 λεπτά στο ταχυδρομείο να τους πείσω (με λογαριασμό ΔΕΚΟ στο χέρι που να πιστοποιεί τουλάχιστον τη διεύθυνσή μου) πως εγώ είμαι ο Emma T και να μη στείλουν πίσω στον αποστολέα το δέμα -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουν κολλήσει με τις τόσες απεργίες που είχαμε.
Μπα, δυστυχώς έπεσα σε απατεωνίσκους. Η παραγγελία έγινε στις 21/8 και η αποστολή στις... 5/10. Τους έχω πάρει 6-7 φορές τηλέφωνο και κάθε φορά είχαν άλλη δικαιολογία για την καθυστέρηση. Την τελευταία φορά (5/10) ζήτησα refund με αναφορά και στις τοπικές οργανώσεις προστασίας καταναλωτή και το δέμα έφυγε την ίδια ημέρα....
Οι άνθρωποι είναι τελείως βλάκες. Έρχεται χθες το ειδοποιητήριο για το συστημένο και τι βλέπω; Αντί για 'Εμμανουήλ Τραμπάκουλας' έχουν γράψει 'Emma T' .
Έκανα 15 λεπτά στο ταχυδρομείο να τους πείσω (με λογαριασμό ΔΕΚΟ στο χέρι που να πιστοποιεί τουλάχιστον τη διεύθυνσή μου) πως εγώ είμαι ο Emma T και να μη στείλουν πίσω στον αποστολέα το δέμαπες μου οτι εχεις ως ονομα το τραμπακουλας.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
πες μου οτι εχεις ως ονομα το τραμπακουλας.Τι, είμαστε συγγενείς;
-
Emma ε ;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
πες μου οτι εχεις ως ονομα το τραμπακουλας.
Τι, είμαστε συγγενείς;
Στο ebay μαλλον ΝΑΙ
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Στο ebay μαλλον ΝΑΙelteo, γιατί τόσο ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Emma ε ;Kinky
No comment Για το τραμπακουλας !
-
-
respect στο τραμπακουλα αλλα και τον Κλυν!
-
Οταν αγοράζεις 2 ή 3 αντικείμενα από ξεχωριστές αγγελίες στο ebay από τον ίδιο seller πως κανονίζεις να πληρώσεις 1 φορά τα μεταφορικά;
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)