-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Όσες φορές έχω παραγγείλει από amazon και υπάρχει royal mail, έρχεται μέσω ελτα χωρίς tracking number.Ακριβώς!
Εγω παρήγγειλα κάποια πραγματάκια από Αγγλία για το ποδήλατο με απλό Royal Mail και περιμένω από 27 Σεπ ...
-
καλά ρε τη μαζουτ καίει αυτή η Ups:
Muenchen, Germany 06.10.2011 22:00 Σάρωση άφιξης
Garching, Germany 06.10.2011 17:45 Σάρωση άφιξης
Nurnberg, Germany 06.10.2011 15:13 Σάρωση αναχώρησης
Nurnberg, Germany 05.10.2011 15:54 Σάρωση άφιξης
Herne-Boernig, Germany 05.10.2011 9:36 Σάρωση αναχώρησης
05.10.2011 0:06 Σάρωση άφιξης
Utrecht, Netherlands 04.10.2011 21:45 Σάρωση αναχώρησης
04.10.2011 19:50 Σάρωση προέλευσης
Netherlands 04.10.2011 8:07 Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPSμια βδομάδα κ έφτασε μονο στο Μόναχο + αύξησαν τη προγραμματισμένη παράδοση απο Τρίτη 11.10.2011 σε Δευτέρα, 17.10.2011!!!! Ετσι πως το πάνε για Δεκέμβριο βλέπω να φτάνει!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
καλά ρε τη μαζουτ καίει αυτή η Ups:Muenchen, Germany 06.10.2011 22:00 Σάρωση άφιξης
Garching, Germany 06.10.2011 17:45 Σάρωση άφιξης
Nurnberg, Germany 06.10.2011 15:13 Σάρωση αναχώρησης
Nurnberg, Germany 05.10.2011 15:54 Σάρωση άφιξης
Herne-Boernig, Germany 05.10.2011 9:36 Σάρωση αναχώρησης
05.10.2011 0:06 Σάρωση άφιξης
Utrecht, Netherlands 04.10.2011 21:45 Σάρωση αναχώρησης
04.10.2011 19:50 Σάρωση προέλευσης
Netherlands 04.10.2011 8:07 Έγινε επεξεργασία της παραγγελίας: Έτοιμη για την UPSμια βδομάδα κ έφτασε μονο στο Μόναχο + αύξησαν τη προγραμματισμένη παράδοση απο Τρίτη 11.10.2011 σε Δευτέρα, 17.10.2011!!!! Ετσι πως το πάνε για Δεκέμβριο βλέπω να φτάνει!
Υπηρχε καποια απεργια στην Γερμανια και παρα πολλες παραγγελίες καθυστερήσανε.
Στην δουλεια περιμενουμε κατι πακετα απο Γερμανια και Βελγιο , στην τηλεφωνικη επικοινωνια μας μτην UPS γιατι αργουνε τοσο μας επανε οτι λογω απεργιας στις μεταφορες θα κανουν να παραδώσουν σιγουρα μια εβδομαδα επιπλεον -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όσες φορές έχω παραγγείλει από amazon και υπάρχει royal mail, έρχεται μέσω ελτα χωρίς tracking number.
Ακριβώς!
Εγω παρήγγειλα κάποια πραγματάκια από Αγγλία για το ποδήλατο με απλό Royal Mail και περιμένω από 27 Σεπ ...
Για να αισθανθείς καλύτερα, εγώ έχω κάνει την παραγγελία από 21/8
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Για να αισθανθείς καλύτερα, εγώ έχω κάνει την παραγγελία από 21/8tragic... καλό κουράγιο παιδιά
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Υπηρχε κάποια απεργία στην Γερμανία και παρα πολλες παραγγελίες καθυστερήσανε.
Στην δουλεια περιμενουμε κατι πακετα απο Γερμανια και Βελγιο , στην τηλεφωνικη επικοινωνια μας μτην UPS γιατι αργουνε τοσο μας επανε οτι λογω απεργιας στις μεταφορες θα κανουν να παραδώσουν σιγουρα μια εβδομαδα επιπλεονΟκ θενκς αν κ δεν βρίσκω καμια απεργία για τη βδομάδα που πέρασε αλλα για την Τετάρτη πρέπει να απεργούν οι Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας τους! Πιο πολυ με τις δικες μας απεργίες ασχολούνται τα τσακάλια οι αρδ τους!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Όσες φορές έχω παραγγείλει από amazon και υπάρχει royal mail, έρχεται μέσω ελτα χωρίς tracking number.
Ακριβώς!
Για να αισθανθείς καλύτερα, εγώ έχω κάνει την παραγγελία από 21/8
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουν κολλήσει με τις τόσες απεργίες που είχαμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχουν κολλήσει με τις τόσες απεργίες που είχαμε.Μπα, δυστυχώς έπεσα σε απατεωνίσκους. Η παραγγελία έγινε στις 21/8 και η αποστολή στις... 5/10. Τους έχω πάρει 6-7 φορές τηλέφωνο και κάθε φορά είχαν άλλη δικαιολογία για την καθυστέρηση. Την τελευταία φορά (5/10) ζήτησα refund με αναφορά και στις τοπικές οργανώσεις προστασίας καταναλωτή και το δέμα έφυγε την ίδια ημέρα....
-
Εχω αγοράσει κάποια πράγματα για το ποδήλατο από το chainreactioncycles στην αγγλία μέσω paypal αξίας €130. Μου το έστειλε στις 27 Σεπτ. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει ακόμα. Στάλθηκε μέσω Royal Mail International το οποίο λέει ότι κάνει από 5 έως 8 εργάσιμες. Εγώ έχω γράψει ήδη 10 εργάσιμες. Τους έστειλα μαιλ αλλά για να ξέρω μπορώ να ζητήσω refund ή ξανά αποστολή αν δεν μου έρθουν; Αν μου αρνηθεί μπορώ να ζητήσω τα χρήματά μου από το paypal;
-
Σχετικά με τα ΕΛΤΑ και τα tracking numbers του Royal Mail, στα δικά μου πακέτα χάνονται τα ίχνη τους μόλις μπουν στην ελλάδα, και εμφανίζονται ως δια μαγείας μετά από 1-2 μέρες στη Ρόδο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω αγοράσει κάποια πράγματα για το ποδήλατο από το chainreactioncycles στην αγγλία μέσω paypal αξίας €130. Μου το έστειλε στις 27 Σεπτ. Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει ακόμα. Στάλθηκε μέσω Royal Mail International το οποίο λέει ότι κάνει από 5 έως 8 εργάσιμες. Εγώ έχω γράψει ήδη 10 εργάσιμες. Τους έστειλα μαιλ αλλά για να ξέρω μπορώ να ζητήσω refund ή ξανά αποστολή αν δεν μου έρθουν; Αν μου αρνηθεί μπορώ να ζητήσω τα χρήματά μου από το paypal;Εισαι καλυμμένος απο το Paypal (refund αν θυμάμαι λέγετε) αλλα πρέπει να το κανεις μεσα σε max 45 (αν κ 30 ήξερα στο wiki λεει 45 τελικα) μερες απο την αγορά οποτε εχεις χρόνο ακόμα!
Δες εδω στο Safety and protection policies το λεει στα γρήγορα που έριξα μια ματια:
http://en.wikipedia.org/wiki/PayPal
η δικια μου παραγγελία απο την Logitech πλησιάζει τελικά:
Athens, Greece 10.10.2011 9:58 Σάρωση άφιξης
Spata, Greece 10.10.2011 9:47 Σάρωση αναχώρησης
10.10.2011 9:13 Σάρωση άφιξης
Muenchen, Germany 10.10.2011 5:59 Σάρωση αναχώρησης
Muenchen, Germany 06.10.2011 22:00 Σάρωση άφιξηςαυριο λογικα
-
GeorgT, ακόμα είμαι στις 15 μέρες μικτές.
Για να δούμε...
-
-
Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει με τα ΕΛΤΑ για αυτό και καθυστερούν τόσο οι παραδόσεις το τελευταίο διάστημα. Περιμένω 2-3 πραγματάκια που αγόρασα από διαφορετικούς πωλητές από τις 23/9 και ακόμη τίποτα. Αναγκαστικά περιμένουμε... Σε κάθε περίπτωση δε πιστεύω πως φταίνε οι πωλητές.
-
Oχι αλλά φοβάμαι τις περιπτώσεις να έχει χαθεί ή να έχει κλαπεί. Δεν εφησυχάζω σε καμία περίπτωση.
Μία φορά δεν ασχολήθηκα και εκλάπη το 2din navi αυτοκινήτου στην «πολιτισμένη» Γερμανία παρακαλώ και ευτυχώς μου ξαναεστάλει και άλλο και μάλιστα καλύτερο του πρώτου. Οπως μου είχε πει τότε ο αγγλάρας είχε συμβεί ξανά άλλες 4-5 φορές αυτό. Και μάλιστα έβριζε τους γερμανούς για την αδιαφορία τους και την γραφειοκρατία τους. (στα balls τους κοινώς)
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει με τα ΕΛΤΑ για αυτό και καθυστερούν τόσο οι παραδόσεις το τελευταίο διάστημα. Περιμένω 2-3 πραγματάκια που αγόρασα από διαφορετικούς πωλητές από τις 23/9 και ακόμη τίποτα. Αναγκαστικά περιμένουμε... Σε κάθε περίπτωση δε πιστεύω πως φταίνε οι πωλητές.Έκανα μια αγορά από Αγγλία και μια από Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα και τα πράγματα ήρθαν σε λιγότερο από 5 εργάσιμες.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως κάτι παίζει με τα ΕΛΤΑ για αυτό και καθυστερούν τόσο οι παραδόσεις το τελευταίο διάστημα. Περιμένω 2-3 πραγματάκια που αγόρασα από διαφορετικούς πωλητές από τις 23/9 και ακόμη τίποτα. Αναγκαστικά περιμένουμε... Σε κάθε περίπτωση δε πιστεύω πως φταίνε οι πωλητές.Αν είναι απο χώρα εκτος Ε.Ε. παίζει να είναι στο τελωνείο,οποτε περιμένεις.Για τα ΕΛ.ΤΑ.,ειναι μια Α.Ε.η οποια δουλευει με ΤΕΡΑΣΤΕΙΕΣ περικοπές σε προσωπικό,γραφεία,δρομολόγια και υλικοτεχνική υποδομή γιατί,μαζί τα φάγαμε αλλα χώρια τα πληρώνουμε.>Oχι αλλά φοβάμαι τις περιπτώσεις να έχει χαθεί ή να έχει κλαπεί. Δεν εφησυχάζω σε καμία περίπτωση.
Μία φορά δεν ασχολήθηκα και εκλάπη το 2din navi αυτοκινήτου στην «πολιτισμένη» Γερμανία παρακαλώ και ευτυχώς μου ξαναεστάλει και άλλο και μάλιστα καλύτερο του πρώτου. Οπως μου είχε πει τότε ο αγγλάρας είχε συμβεί ξανά άλλες 4-5 φορές αυτό. Και μάλιστα έβριζε τους γερμανούς για την αδιαφορία τους και την γραφειοκρατία τους. (στα balls τους κοινώς)
χα! στην Γερμανία?? Με τιποτα,αυτοι είναι υπόδειγμα οργάνωσης,φαντάσου να αγοράσουν και τα ΕΛ.ΤΑ.,τώρα που έχουν μυριστεί ζεστό χρήμα
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μια από τα ίδια. Μόλις μπαίνουν Ελλάδα αυτομάτως χάνονται και τα ίχνη τους.Πιστεύω να είδες πότε μπήκε Ελλαδα,απο το track&trace των ΕΛ.ΤΑ. Αρα τόσο καιρο μάλλον δεν είχαν στείλει τίποτα,τσεκάρισε ημερομηνία κατάθεσης πάνω στο πακέτο οταν το παραλάβεις,εκτος και αν την έχουν σβήσει,οταν το καταθέσανε.
-
Καλα μην νομίζεται θυμάμαι πριν +15χρονια διάφοροι γνωστοί που δούλευαν στη DPD (κατι σαν το τμήμα για τα πακέτα-ογκοδης) στη Γερμανία! Άδειαζαν αβέρτα πακέτα! Τη κλεμμένα Swatch πουλούσανε τη ποδήλατα είχανε πάρει !!
Χαμός μιλάμε!!
-
Yodel couriers
Περίμενα ένα δέμα χτες:
Delivery Expected:
07:30 BST - 21:00 Mon 10 Oct 2011 BSTκαι βλέπω στο tracking site:
Passed to delivery courier (VAUXHALL SERVICE CENTRE) 10th Oct 2011 10:26
Out for delivery (VAUXHALL HOME DELIVERY) 10th Oct 2011 10:28
Parcel with courier for delivery (VAUXHALL HOME DELIVERY) 10th Oct 2011 12:06Κουδούνι δεν χτύπησε όλη μέρα, ούτε το τηλέφωνο από αυτούς. Σήμερα το πρωί βλέπω νέα καταχώρηση:
No One To Receive Card Left (VAUXHALL HOME DELIVERY) 10th Oct 2011 20:54
που χτες το βράδυ δεν υπήρχε. Στο γραμματοκιβώτιο και έξω από την είσοδο φυσικά δεν υπήρχε τίποτα.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)