-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
προς τους κατέχοντες οικονομικά :Το δολάριο πότε αναμένεται να ξαναπάει γύρω στο 1,5 /1,6 να ψωνίσουμε κανένα πραματάκι?καλομάθαμε ε; Δεν αναμένεται!!! μέχρι 1.35 ίσως αλλά το 1.5 δεν είναι πιθανό πλεον
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
προς τους κατέχοντες οικονομικά :Το δολάριο πότε αναμένεται να ξαναπάει γύρω στο 1,5 /1,6 να ψωνίσουμε κανένα πραματάκι?
καλομάθαμε ε; Δεν αναμένεται!!! μέχρι 1.35 ίσως αλλά το 1.5 δεν είναι πιθανό πλεον
ε, εντάξει και το 1,35 καλό είναι σε σχέση με το 1,20. Ευχαριστω
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Με αποστολή μέσω EMS έχει κανείς εμπειρία; Υπάρχει ενδεχόμενο να 'σκοντάψει' σε τελωνείο καθόλου;Aν υπάρχει μια περίπτωση να μη σκοντάψει, αυτή είναι με EMS.
-
Ξεθάβω....
Θέλω να παραγγείλω ένα ρολόι από το Amerika...
Μου ζητάει να προπληρώσω δασμούς. Έχουμε δασμούς για τέτοιου τύπου πακέτα ; Οι δασμοί και τελωνεία που ζητούν είναι κοντά στα 70$.
-
ποιος σου ζηταει να πληρωσεις δασμους?
-
Πρώτη φορά ακούω για ΠΡΟπληρωμή δασμών (του τελωνείου, αν κατάλαβα καλά)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πρώτη φορά ακούω για ΠΡΟπληρωμή δασμών (του τελωνείου, αν κατάλαβα καλά)Καλά κατάλαβες....
Ήθελα να αγοράσω ένα ρολόι Bulova. Αλλά το site της Αμερικής δεν στέλνει εκτός ΗΠΑ/Καναδά και σε πάει μέσω του https://www.internationalcheckout.com/ προκειμένου να κανονίσεις την αγορά και πληρωμή.
Τελικά αγόρασα από Ελλάδα ένα D&G , αλλά μου έκανε εντύπωση.
-
Υποθετω οτι η εταιρεια παει με το σταυρο και αυτοματως υπολογιζει δασμολογια.
Τωρα πως γινεται να την υπολογισει μαλλον βαζουν καποιο ποσοστο.
Γενικα απο συζητησεις με συγγενεις εχω προσεξει οτι οι τιμες ειναι τσιμπιμενες και υπαρχει δασμολογια και σχετικες καθυστερησεις. -
Το ποσό που πληρώνεται στο τελωνείο το καρπώνεται το ελληνικό κράτος και όχι η εταιρία που αποστέλλει το προϊόν, προφανώς. Σωστά;
-
Το κρατος καρπωνεται την διαφορα οπως και θα επεβαλε δασμο στο ιδιο προιον αν εισαγοταν και πωλουνταν στην Ελλαδα. Η ιδια λογικη που ισχυει για καθε προιον που δεν ερχεται μεσω των συνηθισμενων οδων. (αν εισαγαγεις ενα αυτοκινητο, αν αγορασεις ενα ρολοι κτλ)
Υποθετω οτι εχουν καποια μεθοδο υπολογισμου.
Σαν τα ταχυδρομικα τελη. (πχ αν κοστιζει 100 ευρω τοτε δασμος ειναι 15% η κατι τετοιο)
Αν τα τελωνεια το αξιοποιησουν 15 ευρω δασμο τοτε ερχεται. Αν τωρα τα τελωνεια το αξιολογησουν 20 ευρω τοτε θα υπαρχει υπολοιπο που μαλλον το τελωνειο θα σε ειδοποιησει να το πληρωσεις. Αν ειναι λιγωτερο ισως να τα παρεις πισω ισως και οχι.Τωρα βεβαια μπορει και να ειναι κατι διαφορετικο και να ειμαι ασχετος.
-
Το ποσό που πληρώνεται στο τελωνείο το καρπώνεται το ελληνικό κράτος και όχι η εταιρία που αποστέλλει το προϊόν, προφανώς. Σωστά;Απ' όσο καταλαβαίνω , ναι.
-
Ξέρουμε ονλίνε μαγαζί που να πουλάει ρούχα, αξεσουάρ κλπ συγκροτημάτων, εκτός απ' το play.com?
ψάχνω δώρο για την αδερφή μου
εντός ΕΕ, αν είναι δυνατόν -
για ρίξε μια ματιά σε αυτά
-
εντός ΕΕ, αν είναι δυνατόνΔεν κοιτάς λίγο παραέξω, το δολάριο πάει πολύ καλά.
-
1,44 έφτασε κι εγώ ο μλκς αγόρασα με 1,29 στις 12 του μήνα
-
θενξ τραβ! αν και έχω μια ανησυχία για το πόσο καιρό θα κάνουν να ρθουν
το δολλάριο δεν υποτίθεται ότι θα έμενε κάπου εκεί στο 1,20;
-
ένα heads up
κέρδισα δημοπρασία, και μου ήρθε mailI am the seller of the ***********. Please contact me at DNewman2007 netbusiness.com with your full name and shipping address to start the transaction. Unfortunately my paypal is not available, so you will receive an invoice from eBay with instructions on how you will have to complete this transaction because I want a safe deal only through ebay.
προφανώς πρόκειται για απάτη γιατί ο κανονικός πωλητής ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου, για μτφ κλπ
το εντυπωσιακό είναι οτι το μέλος που, και καλά στέλνει το άλλο mail , είναι παλιό 2003 και με 100%.
έψαξα λίγο και μοιάζει με περίπτωση account hijack.
so heads up! -
θενξ τραβ! αν και έχω μια ανησυχία για το πόσο καιρό θα κάνουν να ρθουντο δολλάριο δεν υποτίθεται ότι θα έμενε κάπου εκεί στο 1,20;
πάντως ψάξε και λίγο κατά Αμέρικα μεριά. Τους ξεβρακώνεις στην κυριολεξία.
Πώς λέγαμε παλιά* 'με μια Κolynos βγάζεις γκόμενα'*? Κάπως έτσι αλλά ...δυτικότερα πλέον
Όλα μα όλα, έχουν προσφορές. Ειδικά ρούχα που θες εσύ, έχει πολύ πράμα. Καλή φάση πρέπει να είναι και το UK τώρα που έριξαν το ΦΠΑ κατά 2% αλλά εξακολουθούν να είναι πιο ακριβά γενικά -
Πώς λέγαμε παλιά* 'με μια Κolynos βγάζεις γκόμενα'*? Κάπως έτσι αλλά ...δυτικότερα πλέον
Όλα μα όλα, έχουν προσφορές. Ειδικά ρούχα που θες εσύ, έχει πολύ πράμα. Καλή φάση πρέπει να είναι και το UK τώρα που έριξαν το ΦΠΑ κατά 2% αλλά εξακολουθούν να είναι πιο ακριβά γενικάτο θέμα είναι θα αργήσουν και δεν με παίρνει (πάλι το άφησα αργά ο μλκς )
γενικά, όντως συμφέρει πολύ από ΗΠΑ
-
Όλα μα όλα, έχουν προσφορές. Ειδικά ρούχα που θες εσύ, έχει πολύ πράμα. Καλή φάση πρέπει να είναι και το UK τώρα που έριξαν το ΦΠΑ κατά 2% αλλά εξακολουθούν να είναι πιο ακριβά γενικάΞέρεις κανα σαιτ για αθλητικά-ορειβατικά από ΗΠΑ?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)