-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:lol:
Σ' αυτό το Φόρουμ, τελικά, δεν πρέπει να υπάρχει κάτι, που να ρωτήσεις, και να μην υπάρχει κάποιος που θα σε κατατοπίσει!
Ωραια....2 ερωτησεις.
-
Θελω τα νουμερα τις επομενης κληρωσης του τζοκερ
-
Τι στο διαολο θελουν πια οι γυναικες εχει καταλαβει κανεις?
Περιμενω απαντησεις!
αμα παρεις απαντηση στο 1ο, δε το χρειαζεσαι το 2ο
-
-
:lol:
Σ' αυτό το Φόρουμ, τελικά, δεν πρέπει να υπάρχει κάτι, που να ρωτήσεις, και να μην υπάρχει κάποιος που θα σε κατατοπίσει!
Ωραια....2 ερωτησεις.
-
Θελω τα νουμερα τις επομενης κληρωσης του τζοκερ
-
Τι στο διαολο θελουν πια οι γυναικες εχει καταλαβει κανεις?
Περιμενω απαντησεις!
Σου στελνω πμ
-
-
-
- Θελω τα νουμερα τις επομενης κληρωσης του τζοκερ
2 17 32 35 41 ΤΖΟΚΕΡ: 17
Edit: Σορρυ, τα είχα γράψει πιο πριν αλλά είχα φύγει για λίγο από το σπίτι και είχα ξεχάσει να πατήσω 'Υποβολή'.
-
Καποιος να αναψει το καλοριφερ.
ΥΓ. Αυτο ακριβως το αστειακι το περιμενα απο Πασχο Βασκαι και κιντ....τελικα υπαρχουν και αλλοι με αυτο το χιουμορ....
-
Σε πόσο καιρό θα ανοίγατε dispute στο paypal, αν δεν είχε δώσει καποιο σημείο ζωής ο πωλητής μετά την αγορά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε πόσο καιρό θα ανοίγατε dispute στο paypal, αν δεν είχε δώσει καποιο σημείο ζωής ο πωλητής μετά την αγορά;dis-τι στο pay-ποιό;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε πόσο καιρό θα ανοίγατε dispute στο paypal, αν δεν είχε δώσει καποιο σημείο ζωής ο πωλητής μετά την αγορά;φανταζομαι οτι του εχεις στειλει 2-3 email ε?
αν ναι, μετα απο 7 μερες
-
Ένα μέιλ έστειλα προς το παρόν, και απάντησα δεν πήρα. Οκ, θα περιμένω μια βδομάδα και βλέπουμε.
-
κινεζος ειναι?
στειλε ξανα μετα απο 2 μερες και βλεπεις.
-
Όχι, άγγλος. Will do...
-
drdino έχεις πληρώσει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα μέιλ έστειλα προς το παρόν, και απάντησα δεν πήρα. Οκ, θα περιμένω μια βδομάδα και βλέπουμε.Ανάλογα, εγώ άνοιξα dispute σε 15 μέρες, σε 15 ακόμα μέρες claim και 1 βδομάδα αργότερα πήρα τα λεφτά (επιστροφή στη πιστωτική - θα εμφανισθεί τον άλλο μήνα). Πρόσεξε τις μέρες, νομίζω το όριο είναι 3 βδομάδες.
Ήταν μεγάλος πωλητής (δερμάτινη θήκη για το κινητό) και ήμουν σίγουρος ότι έγινε μπέρδεμα. Αφού μου επιβεβαίωσε τη πληρωμή μου ζητούσε να πληρώσω. Δεν απάντησε σε κανένα μαιλ.
-
-
Έβαλε μυαλό; Εγώ ευτυχώς την πούλεψα νωρίς, πριν μου φύγουν όλα τα λεφτά εκεί... Δοκίμασε σε κανένα myphone, κανένα insomnia.gr κτλ...
-
The bigger list of chinese scams
http://www.firetrust.com/en/blog/chris/ ... nese-scams
-
Εχω βρει απο ebay (us) το bt handsfree jabra 8040 σε πολυ καλη τιμη. Εκτος απο τον φορτιστη που θα εχει διαφορετικο βυσμα, παιζει να μην δουλευει σωστα με το δικο μου diamond? (λεω μηπως υπαρχουν διαφορες us - europe)?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εχω βρει απο ebay (us) το bt handsfree jabra 8040 σε πολυ καλη τιμη. Εκτος απο τον φορτιστη που θα εχει διαφορετικο βυσμα, παιζει να μην δουλευει σωστα με το δικο μου diamond? (λεω μηπως υπαρχουν διαφορες us - europe)?θα δουλευει μια χαρα οπως και ολα τα προιοντα της αντιπερα οχθης!ολα ιδια ειναι...απλα θα χρειαστει να παρεις ενα ανταπτορα.πουλανε Ελλαδα!
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
Εχω βρει απο ebay (us) το bt handsfree jabra 8040 σε πολυ καλη τιμη. Εκτος απο τον φορτιστη που θα εχει διαφορετικο βυσμα, παιζει να μην δουλευει σωστα με το δικο μου diamond? (λεω μηπως υπαρχουν διαφορες us - europe)?
θα δουλευει μια χαρα οπως και ολα τα προιοντα της αντιπερα οχθης!ολα ιδια ειναι...απλα θα χρειαστει να παρεις ενα ανταπτορα.πουλανε Ελλαδα!
thanks!
-
Κινέζικο site με αθλητικά παπούτσια.
http://www.echeapness.com/' target='_blank' target='_blankΣυνάδελφος παραγγέλνει συνέχεια εδώ και 4 χρόνια, ποιότητα καλή. Αυτή την περίοδο έχει δωρεάν μεταφορικά.
Το σπαστικό είναι στο 45 δεν έχει καθόλου Adidas , μόνο Nike.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)