-
Ευχαριστώ
-
Κι εγώ επίσης.
Πολύ εξυπηρετικοί. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κι εγώ επίσης.
Πολύ εξυπηρετικοί.+1
και πολύ καλές τιμές.
-
H νέα περίοδος αγορών από ebay (το καλοκαίρι σταματάω δύο μήνες για ...... αγρανάπαυση) δεν ξεκίνησε καθόλου καλά:
Εκτός του ότι δεν έχω παραλάβει ακόμη ένα ζευγάρι αμορτισέρ που πήρα στα μέσα Ιουνίου (τους είχα πει να τα στείλουν τέλη Ιουλίου και το ...ξεχάσανε), εκτός του ότι ένας Γερμανός δεν μου έχει στείλει το λογαριασμό του από τις 5/9 κι ένας άλλος δεν μου έχει στείλει ούτε το σύνολο που πρέπει να πληρώσω, η μεγάλη ήττα ήταν με ένα Ιταλό από το Μπάρι (μετά έμαθα ότι εκεί είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες της Ιταλίας):
Πήρα μία μεταχειρισμένη γρίλια για το Υ10 μου 1.99 ευρώ (ο τύπος το είχε και buy it now 19.99). Πριν βάλω bid του έστειλα 2 φορές mail να μου πει το κόστος αποστολής και δεν μου απάντησε. Αν και έχω αρχή να μην βάζω Bid αν δεν ξέρω το κόστος αποστολής, αυτή τη φορά το έκανα. Και μου ήλθε το σύνολο 58.88!!!! Και με paypal 61!!!!!
Του είπα ότι αποκλείεται να στοιχίζει 57 ευρώ η αποστολή μιας επίπεδης πλαστικής γρίλιας και να ψάξει για φτηνότερο τρόπο. Μου έστειλε όλο χαιρεκακία και μαγκιά υπολογισμούς με UPS, DHL και τέτοια που έβγαινε πάνω από 80 ευρώ. Κι εγώ του έστειλα υπολογισμό από τα Ιταλικά ταχυδρομεία που έβγαινε 37 ευρώ!
Και τότε άλλαξε τροπάριο και είπε ότι δεν είναι ο ίδιος πωλητής, αλλά το πουλάει για ένα φίλο του ο οποίος λέει ότι η διαφορά είναι η συσκευασία (δηλ. 20 ευρώ!!!).
Τότε του ζήτησα να το στείλει σε ταχυδρομική θυρίδα φίλου στην Ιταλία με 13 ευρώ όπως έλεγε στο auction και μου απάντησε ότι ο φίλος του έχει ήδη γράψει την διεύθυνσή μου πάνω στο δέμα, ότι δέχεται να το στείλει με 50 ευρώ, ότι τον έχω τρελλάνει κι ότι άν δεν θέλω να ακυρώσουμε τη συναλλαγή without hard feelings και positive feedback.Τι θα κάνατε με δεδομένο ότι δεν θέλω να διακινδυνεύσω επ'ουδενί λόγο το 100% positive feedback που έχω; Υπόψην ότι ο φίλος με την Θυρίδα στην Ιταλία θα πάει να μου το φέρει στο τέλος του μήνα, αλλά επειδή δεν ζει εκεί υπάρχει ο φόβος αν δεν παραλάβει το δέμα έγκαιρα να επιστραφεί.
-
Ξεκαθάρισέ του ότι δεν παίζει το σενάριο που λέει.
Όλοι φοβόμαστε τις κόκκινες, αλλά γι' αυτό βίσκονται εκεί για να προστατευόμαστε και αν δεν τις ρίχνει κανένας οι απατεώνες θα θησαυρίσουν.
-
Από το MiniPC.de έχει ψωνίσει κανείς;
-
Παιδιά να ρωτήσω και εγώ? Αυτό το γνωρίζουμε? http://www.shopcenter.gr Παπάτζα ή εντάξει? Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Από το MiniPC.de έχει ψωνίσει κανείς;Μοιαζει να ειναι απο τους ιδιους που εχουν το cartft.com.
Απο το τελευταιο, εχω ψωνισει εγω στο παρελθον, αλλα και πολλοι αλλοι απο το athens wireless (awmn.net/forum). Θεωρουνται εμπιστοι & αξιοπιστοι.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Παιδιά να ρωτήσω και εγώ? Αυτό το γνωρίζουμε? http://www.shopcenter.gr Παπάτζα ή εντάξει? Ευχαριστώ!Δοκιμάστηκε παιδιά. Παρήγγειλε ο αδελφός μου φορητό. Όλα πήγαν κατ'ευχήν.
-
Ο χρήστης Megane II έγραψε:
Από pixmania έχει αγοράσει κανένας?μήν κάνεις το λάθος και στείλεις πίσω αντικείμενο για πάρεις τα λεφτά σου....ίσως να μην τα πάρεις και ποτέ.
-
Χρειαζομαι τη βοη8εια σας σε αυτο.
Αγορασα μολις με Buy it Now ενα item (8α το δειτε στο 8εμα με τα μεταλλικα μοντελα ). Συνη8ως στις υπολοιπες αγορες μου μαζι με το email που λεει οτι κερδισα το item, ερχεται κ αλλο ενα, που ειναι το invoice. K υστερα πληρωνω. Τωρα δε μου εχει ερ8ει invoice. Ειναι κακο αυτο? 8α πρεπει να περιμενω πριν συνεχισω με την πληρωμη μεσω paypal, η δεν εχει σημασια?
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
-
Εϊχε κόστος ταχυδρομικών για Ελλάδα στην περιγραφή; Αν τα ταχυδρομικά για Ελλάδα σου είναι γνωστά μπορείς να προχωρήσεις στην πληρωμή μόνος σου. Θα πατήσεις στο pay item και στην καρτέλλα που θα σου βγάλει θα συμπληρώσεις τα ταχυδρομικά μόνος σου. Άν είχε το κόστος για Ελλάδα ή Europe ή κάτι τέτοιο στην περιγραφή θα το βγάλει και μόνο του. Αν δεν το είχε και σου το είχε πει ο πωλητής με email βάλτο μόνος σου και προχώρα. Επίσης αν δεν είσαι σίγουρος πάτα το request total και περίμενε να σου απαντήσει ή να σου στείλει Invoice.
Πολλές φορές αν στην περιγραφή δεν υπάρχει το κόστος για Ελλάδα ή Ευρώπη το αυτόματο invoice που έρχεται δεν είναι σωστό ούτως ή άλλως. Ξεκαθάριζε πάντα εκ των προτέρων το κόστος αποστολής πριν πληρώσεις -
Tελεια! Μου εστειλε με e-mail το κοστος, κ οντως 8α πρεπει να το συμπληρωσω εγω. Οποτε προχωραω κανονικα στην πληρωμη. ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αμεση απαντηση!!!!!
-
παρηγγειλα κάτι απο pixmania το οποίο απεστάλθηκε στις 2 του μηνός και δεν μου έχει έρθει ακόμη.
Μέχρι πότε να περιμένω? η αποστολή γίνετε, στην Ελλάδα τουλάχιστον, μέσω της ACS.
-
Όντως για pixmania έχει αργήσει. Έχει tracking facility; Μήπως να τους έστελνες ένα mail;
-
έχει, έστειλα. Αναμένω απάντηση.
-
Έχοντας πρόσφατα βρει μια φοβερή τετράδα ζάντες στο Γερμανικό ebay σε εξίσου εκπληκτική τιμή, αναγκάστηκα να 'προσγειωθώ' απότομα όταν έμαθα την τιμή των μεταφορικών.
Παρά τις γνώμες έμπειρων φίλων που μου είπαν ότι 'έτσι έχει η κατάσταση', θεωρώ αδιανόητο να πρέπει να δώσεις 200 ευρώ για να φέρεις 4 όχι ογκώδη ούτε ιδιαίτερα βαριά αντικείμενα από τη Γερμανία στην Ελλάδα, σε μια εποχή που οι autobahnen 'αναστενάζουν' υπό το βάρος τόσων Ελληνικών φορτηγών που πηγαινοέρχονται καθημερινά.
Αν αφήσουμε, λοιπόν, στην πάντα τις πολυδιαφημισμένες εταιρίες courier (που τάζουν λαγούς με πετραχήλια, χρεώνουν ανάλογα κι όταν συμβαίνει η στραβή σε αφήνουν ακάλυπτο) πού θα μπορούσα να απευθυνθώ για να φέρω με λογικό κόστος ανταλλακτικά από τη Γερμανία (χωρίς βιασύνες του στυλ 'σε 3 μέρες τα θέλω εδώ');
Εκτός από φορτηγά, με το τρένο τι γίνεται; Μπας και μας έχει καμιά έκπληξη ο ΟΣΕ;
-
η ΤΝΤ με economy (5-6 delivery) για Ελαστικα εντος Ε.Ε δινει περιπου απο 130 εως 150 ευρω κοστος μεταφορας και παραδοση στο σπιτι σου ...
Ζητα τους να υπολογισουν 2 πακετα των 2 ελαστικων ...
Υπολογισε περιπου 17 κ το καθε πακετο , με 45 χ 20 χ 20 διαστασεις ...
-
194,32 euro πληρωσα προχθες που μου εστειλε η Techart με την εταιρια Panalpina ( στην Ελλαδα την παραδοση εκανε η Imperio - Argo οι οποιοι ειναι ευγενεστατοι συνεπεστατοι και αψογοι επαγγελματιες ) μια τετραδα 20αρες ζαντες για το Cayenne.
85 κιλα μια παλετα ηταν το πακετο.
Η techart ειναι στην Γερμανια για οποιον τυχον δεν το γνωριζει και η παραδοση εγινε στην Σαρωνιδα Αττικης.
Ενημερωτικα παντος 1000 ευρω θελει η νταλικα να σου φορτωσει και να σου φερει ολοκληρο αμαξι απο Γερμανια... τα 200 για τις ζαντες ειναι οντος μαλλον πολλα!
-
Είχα τηλεφωνήσει στην Imperio-Argo πριν δω τη δημοσίευσή σου. Τη βρήκα στο Χρυσό Οδηγό. Ενώ φαίνεται μεγάλη εταιρία με πολλά τμήματα και μεγάλες εγκαταστάσεις, έχει κάποια προβλήματα οργάνωσης: οι υπάλληλοι με παρέπεμπαν από τον ένα στον άλλο γιατί δεν γνώριζαν ποιος θα ήταν υπεύθυνος να μου δώσει προσφορά. Τελικά μια κυρία προθυμοποιήθηκε να ψάξει αυτή το σωστό τμήμα, να πάρει προσφορά και να μου τηλεφωνήσει. Έχουν περάσει 4 μέρες... Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.
Τέλος πάντων, βρήκα έναν τρόπο να τις φέρω φτηνά μέσω ενός γνωστού μου. Προέκυψε όμως νέο πρόβλημα: ο Γερμανός ζαντέμπορος, ενώ αναφέρει ότι δέχεται collection από το χώρο του, αρνείται να δεχτεί pick-up από την εταιρία courier της επιλογής μου. Μου διευκρίνισε ότι το collection αναφέρεται σε ιδιώτες κι όχι εταιρίες.
Αν και ψυλλιάζομαι το λόγο (προφανώς παίρνει προμήθεια από κάθε αποστολή που κάνει μέσω της GLS) εν τούτοις η συμπεριφορά του μου φαίνεται 'κουλή'.
Τι μπορώ να κάνω έμπειροι e-bayers?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)