-
Χεστηκα οταν ειδα τα 375...και μετα καταλαβα οτι το εφτιαξε ο ΑΛΛΟΣ!!!
Αλλα μετα διαβασα το ποστ του Σωκ και μελαγχολησα ..Ελεγα μεχρι 200-230 max να τα εδινα γιατι πραγματικα τα θελω.
Το βρηκατε παντως..Αυτα στο ποστ του Ελτεο ειναι...
Θελετε να βοηθησετε να τα παρω??
ΜπαγερΝ οπως προειπα ειναι η πρωτη δημοπρασια και μπηκα λαθος..Τωρα πρεπει να ειμαι stand by 6:27 ξημερωματα Τεταρτης να δω που ειναι η τιμη!!!
-
Τι σου αρέσε σε αυτούς τους δεινόσαυρους.
-
Ειχα 2 τετοια οταν επαιζα στον Μαιανδρο Ηλιουπολης (εφηβικα)
Επισης το ενα με εβγαλε τον πρωτο καιρο στν στρατο μεχρι να ερθουν τα αρβυλα μου!!
Αναμνησεις!!!
Απο 5 δολλαρια ο καθενας σας (50 εσυ G!!!) και βγηκε!!!
-
Geo
GROW A FOOKIN PAIR!!Εισαι αντρας, τα θελεις.ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ!
Ας φαει παντεσπανι η κουτσουνα!Το βραδυ στο δειπνο το ανακοινωνεις .-
-
Θα τον φιλοξενήσεις μαζί με τον Σπάικ;
Sent from Corsair's brick
-
Geooooo αμα οντως ψηνεσαι,κατω απο 300 δε παιζει..Πρωτα πρωτα κοιτας σχεδον αποκλειστικα αμερικη αρα εξασφαλιζεις στην καλυτερη 30-40€ τα μεταφορικα..Βαλε και κατι χαζοimport fees που βαζουν ορισμενοι,πηγες στο 100ρικο αμεσως μονο για να ερθουν ελλαδα..Παιζουν κ αλλα αθλητικα των 90s σε ρετρο εκδοσεις σε πολυ πιο νορμαλ τιμες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα τον φιλοξενήσεις μαζί με τον Σπάικ;Sent from Corsair's brick
Φυσικα.
Μ αρεσει να μαγειρευω για τους φιλους μου.Σπαϊκ..........
-
Δλδ αυτοι που πραγματικα τα θελουν ,δεν εχουν εμφανιστει καν στην δημοπρασια και απλα μπαινουν και γελανε με μας που παιζουμε στα 2μισο δολλαρα!!!
Τι να πω..Θα το παρακολουθω και οτι γινει..Μπορει να λειπουν διακοπες
G θα σου στειλω τον Σπαικ μονο..να κοιμηθειτε αγκαλιτσα!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δλδ αυτοι που πραγματικα τα θελουν ,δεν εχουν εμφανιστει καν στην δημοπρασια και απλα μπαινουν και γελανε με μας που παιζουμε στα 2μισο δολλαρα!!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
και εκπορνευση τον Σπαικ... η κατρακυλα σου δεν εχει τελειωμο
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και εκπορνευση τον Σπαικ... η κατρακυλα σου δεν εχει τελειωμο
Απο πέρσι δεν έχει γίνει αυτό;
-
επιστραφη σημερα το Monitor με το καμμενο Pixel... εκτυπωσα label για το κουτι που μου εστειλε το Αμαζον , αποστολη με tracking, δεν πληρωσα τιποτα... μπραβο τους
-
13 ωρες εμειναν!!!
-
Χτύπησε ένας φίλος ένα ρολόι από Αμερική, 230 δολλάρια + 20 δολλάρια μεταφορικά + 60 δολλάρια import charges (estimated). Τι να περιμένει στο εδώ τελωνείο? Υπάρχει περίπτωση να γλιτώσει τον έλεγχο ή να ζητήσει υποτιμολόγηση? Φυσικά ζήτησε αποστολή με USPS και όχι με fedex.
-
Σύνδεσα μια κάρτα στο paypal και αντί για 1,5 ευρώ μου κράτησαν 2,24. Έκανα κάτι λάθος ή συμβαίνει;
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Σύνδεσα μια κάρτα στο paypal και αντί για 1,5 ευρώ μου κράτησαν 2,24. Έκανα κάτι λάθος ή συμβαίνει;Ούτως ή άλλως μετά την επιβεβαίωση της Κάρτας σου, το ποσό θα σου επιστραφεί. Το πιθανότερο είναι να σου το κράτησαν σε άλλο νόμισμα, μάλλον δολάριο και όχι ευρώ για να είναι 2,24 αντί για 1,5, οπότε δες τη ρύθμιση στο νόμισμα συναλλαγών στο λογαριασμό του paypal.
-
Τα παπουτσια τα πηρε τελικα μια κοπελα που ηθελε να τα κανει δωρο στο αγορι της. Μου το ειπε ο πωλητης.
Ξυπνησα 5 λεπτα πριν ληξει και το ποσο ηταν στα 202 δολλαρια. Ανεβαζω λιγο και αυτοματα ανεβαζε και εκεινη...Τελικα σαν highest bid ειχε βαλει 400$Ε χαλαλι της!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τα παπουτσια τα πηρε τελικα μια κοπελα που ηθελε να τα κανει δωρο στο αγορι της. Μου το ειπε ο πωλητης.
Ξυπνησα 5 λεπτα πριν ληξει και το ποσο ηταν στα 202 δολλαρια. Ανεβαζω λιγο και αυτοματα ανεβαζε και εκεινη...Τελικα σαν highest bid ειχε βαλει 400$Ε χαλαλι της!!!
Λες να ήταν η ...................?
-
Σιγα μην εδινε 400 για να μου παρει παπουτσια!!
Για την κουτσουνα δεν λες?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λες να ήταν η ...................?
θα είχε πολύ πλάκα να συνέβαινε...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)