-
Οντως! Πήγε να κάνει αναβάθμιση χωρίς να το κατέχει, τα έκανε σαν τα μούτρα του και τώρα περιμένει από άλλον να το φτιάξει.
-
Δίκιο έχετε απλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα που έψαχνα,κοστίζει περί τις 50χιλιάδες ευρώ αυθεντικό,και όσες σπασμένες εκδόσεις είχα βρει σε torrent ενώ έτρεχαν μέχρι ένα σημείο,μετά είχαν κάποιο πρόβλημα στο license τους.Και επειδή το πρόγραμμα μου ήταν απαραίτητο σκέφτηκα μήπως και γινόταν με 50ευρώ που ζητάει αυτός να το έχω.
Λύση απελπισίας είναι το ξέρω,αλλά επειδή είχα ταλαιπωρηθεί πολύ,σκέφτηκα ακόμα και αυτό.Γι αυτό και ρώτησα πρώτα μήπως ξέρατε κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο θέμα όπως και έγινε
Ευτυχώς με βοήθεια βρήκα άλλη μία έκδοση του προγράμματος η οποία μου τρέχει κανονικά και όλα οκ -
Ποιο προγραμμα κανει τοσο???
-
Ένα για εξομοίωση της δυναμικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου
-
θεωρητικά αυτό που θές να κάνεις γίνεται και με scilab ή/και modelica (ή matlab αν θες εμπορικό) απλά θα σου γίνει ο πάτος σαν καγκουρεμένη εξάτμιση για να βγάλεις το μοντέλο της δυναμικής συμπεριφοράς
εξαρτάται βέβαια και απο την λεπτομέρια αλλα αυτό είναι αλλη ιστορία
-
Το ξέρω αλλά επειδή είχα συγκεντρώσει τις εξισώσεις για να βγάλω το μοντέλο,και ο προγραμματισμός του θα ήθελε πάρα πολύ χρόνο,και αφού ο καθηγητής μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα του εμπορίου ''αν'' το βρω,έψαχνα κάποιο έτοιμο.Τελικά βρήκα κ όλα καλά
Και εννοείται ότι αυτό που θα έφτιαχνα εγώ θα είχε 12 βαθμούς ελευθερίας,ενώ του έτοιμου έχει 96
-
αμα έχεις τις εξισώσεις τα άλλα είναι το μόνο εύκολο
τεσπα
-
Σύμφωνοι αλλά οι εξισώσεις είναι πολλέεες σελίδες και για κάποιον που έχει φτιάξει πολύ απλά προγραμματάκια στη ζωή του,αν δεν υπάρχει λόγος,καλό θα ήταν να μην αρχίσει να προγραμματίσει κάτι τέτοιο όταν τον πιέζει κ ο χρόνος.έτσι δεν είναι?
-
Εχω την prepaid visa της Κύπρου. Εάν κάνω μία αγορά από νετ (εξωτερικό) χωρίς paypal και την ακυρώσω ή γίνει οτιδήποτε και πρέπει να μου επιστραφούν τα λεφτά, γίνεται να μπουν ξανά στην κάρτα; Ρωτάω επειδή δεν είναι η κλασσική πιστωτική.
ενημερωτικά ρωτάω
-
Μου χρέωσαν στην κάρτα έξτρα χρήματα με δικαιολογία: 'Έξοδα συναλλαγής εκτός ευρωζώνης'.
Έχει έρθει σε κανέναν άλλο? 1η φορά μου τυχαίνει! -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μου χρέωσαν στην κάρτα έξτρα χρήματα με δικαιολογία: 'Έξοδα συναλλαγής εκτός ευρωζώνης'.
Έχει έρθει σε κανέναν άλλο? 1η φορά μου τυχαίνει!Για τι ποσό μιλάμε, και σε τι ποσό αφορούσε η συναλλαγή;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Έχει έρθει σε κανέναν άλλο? 1η φορά μου τυχαίνει!Για τι ποσό μιλάμε, και σε τι ποσό αφορούσε η συναλλαγή;
2 αγορές = κάθε μία από 540ε => χρέωση 15ε
-
Aγόρασα κάποια πράγματα από ebay και αλλού. Θα σταλούν με deutche post, royal mail & china post.
Εγώ εδώ θα τα παραλάβω με ΕΛΤΑ; Λογικά συστημένο με κάποιο χαρτί να τα πάρω από κει έτσι;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
2 αγορές = κάθε μία από 540ε => χρέωση 15ε
απο το paypal εννοείς ετσί???
στους ορούς που αποδέχεσαι γράφει για τέτοια χρέωση (cross boarder transaction η κάπως ετσι)
-
Το paypal δε χρεώνει για εξωκοινοτικές αγορές. Η πιστωτική το χρεώνει.
-
Όχι το paypal!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Όχι το paypal!Γιατί???
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Όχι το paypal!
Γιατί???
Εννοώ ότι δεν με χρέωσε το παλ, αλλά η πιστωτική!
-
Αγορασα μια μπαταρια για το netbook η οποια εβγαλε προβλημα μετα απο 5 μηνες (ειχε εγγυηση 12 μηνες).
Στελνω email τον πωλητη αλλα αυτος δεν απανταει.Τι κανω τωρα ?
-
Αγορασα ενα πακετο παιδικο καροτσι,καθισμα,κουνια και τα λοιπα,585€ ολα....το οποιο εδω παιζει στα 1200€ και πανω....απο ενα εμπορο στην Ιταλια στο e-bay....o συγκεκριμενος εχει σχολια 100% για πωλησεις σε παρομοια ειδη ανω των 400-500€ ανα παραγγελια και εχει πουλησει γυρω στα 1000 κομματια απο το 2003 που ειναι εμπορος στο ebay...
Ολα καλα ως εδω....
στο e-bay ειχε εξοδα αποστολης για Ελλαδα 99€ με DHL...του εκανα την παραγγελεια αλλα την αλλη μερα μου ζητησε να την ακυρωσω γιατι ειχε προβλημα αποστολης με την DHL για Eλλαδα και δεν μπορουσε να το στειλει....εγω τον ρωτησα εαν υπαρχει αλλος τροπος τροπος και ειπε οτι θα δει τι μπορει να κανει με τα Ιταλικα ταχυδρομεια...μου απαντησε με e-mail και μου εγραψε εαν ηθελα μπορουσε να τα στειλει με το ταχυδρομειο με 37€ κοστος παραπανω...Εγω τον ρωτησα εαν ειναι ασφαλης η μεθοδος αυτη και πως θα τον πληρωσω....απαντησε οτι ειναι ασφαλης απλα παιρνει λιγο χρονο παραπανω και θα μου εστελνε τον λογαριασμο με το Paypal...
Tην επομενη ημερα τον πληρωσα μεσω Paypal και αυτος στην περιγραφη της συναλλαγης σημειωσε τα ειδη για τα οποια τον πληρωσα και οτι πρεπει να τα λαβω σε 20 ημερες το πολυ απο την ημερα πληρωμης του.Ο πωλητης σημειωτεον ειναι μαζαγι σε αλυσιδα(14 καταστηματα) παιδικων ειδων στην Ιταλια...
Παιζει να την πατησω.... ????:hmmm:
και επισης ποσο κανει να ερθει απο Ιταλια το δεμα....το οποιο θα ειναι ανω των 15 κιλων και αρκετα ογκωδες...???
Επισης του ζητησα εαν υπαρχει δυνατοτητα για online tracking και δεν απαντησε τιποτα.....
Μετα το 20 ημερο....να του κανω dispute στο Paypal αν δεν το λαβω....????
Ευχαριστω για τον χρονο σας....
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)