-
βλέπω ψωνίζεται απο usa μέσω ebay!
Είναι το ίδιο με την αγορά απο uk?
Διοτι μόνο απο uk εχω αγορές και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ή χρέωση.
Απο usa στο τελωνείο δεν υπάρχει πρόβλημα? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
βλέπω ψωνίζεται απο usa μέσω ebay!
Είναι το ίδιο με την αγορά απο uk?
Διοτι μόνο απο uk εχω αγορές και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ή χρέωση.
Απο usa στο τελωνείο δεν υπάρχει πρόβλημα?Eν συντομια:
Το συνηθες ειναι να καλεισαι να πληρωσεις 3€ ως τελωνειακα εξοδα και τιποτε αλλο.
Επιπλεον επιβαρυνσεις ενδεχεται να υπαρχουν σε πολυ ακριβες παραγγελιες,σε δερματινα ειδη και καποια ηλεκτρονικα.
Εγω σε βιταμινες,ρουχα,παπουτσια κτλ,μεχρι στιγμης πληρωνω μονο τα 3€ -
δηλαδή πόσο ποιο ακριβά είδη?
πχ αν πάρω ενα ρολοι στα 200$ ενδεχεται να πληρωσω τελωνείο? -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω σε βιταμινες,ρουχα,παπουτσια κτλ,μεχρι στιγμης πληρωνω μονο τα 3€
Oταν εβλεπα για καποια παππουτσια απο μεγαλους seller
εβλεπα εξοδα για international 20-40$ . -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
εβλεπα εξοδα για international 20-40$ .Ναι,εννοειται οτι τα ταχυδρομικα ειναι ξεχωριστη ιστορια,και σπανιως θα ειναι κατω απο 20$ για οτιδηποτε.
nEK για ρολοι δεν ξερω,για ρουχα μεχρι 300$ παντως δεν ειχα ποτε θεμα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
εβλεπα εξοδα για international 20-40$ .Ναι,εννοειται οτι τα ταχυδρομικα ειναι ξεχωριστη ιστορια,και σπανιως θα ειναι κατω απο 20$ για οτιδηποτε.
nEK για ρολοι δεν ξερω,για ρουχα μεχρι 300$ παντως δεν ειχα ποτε θεμα.
Σε μεταχ/μενη φωτογραφική 530$, πλήρωσα 81 για τον εκτελωνισμό (ΕΛΤΑ)
-
Για μια αεροτομούλα συνολικής αξίας 170$, τι τελωνείο παίζει να τσιμπήσω?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για μια αεροτομούλα συνολικής αξίας 170$, τι τελωνείο παίζει να τσιμπήσω?Στην χειροτερη παιζει να σου ριξουν ενα +35% ,νομιζω παραπανω δεν παει με τιποτα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στην χειροτερη παιζει να σου ριξουν ενα +35% ,νομιζω παραπανω δεν παει με τιποτα.
Απο ποιο ποσό και πάνωω πληρώνουμε?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στην χειροτερη παιζει να σου ριξουν ενα +35% ,νομιζω παραπανω δεν παει με τιποτα.
Απο ποιο ποσό και πάνωω πληρώνουμε?
Υπαρχει μια κοινοτικη οδηγια που μιλαει για 150€,βεβαια δεν θα μου προξενουσε εντυπωση εαν οι ελληνες τελωνειακοι δεν την εχουν καν ακουστα
-
προς eastbay αγοραστές
σας έστειλαν και εσάς κατάλογο στο άσχετο?
-
αγόρασα χθες μια μπαταρία για το λαπτοπ από το ebay. μιας και δεν είχα ξαναγοράσει, έφτιαξα paypal που σύνδεσα με την eurobank prepaid ανώνυμη κάρτα μου, αφού την είχα φορτίσει καταλλήλως, και ebay account. Παρόλο που δε μου έχει έρθει ο κωδικός για verification, η πληρωμή έγινε-έτσι μου είπε σε mail ο πωλητής-αλλά δε βλέπω στο ebanking κάποια κίνηση ακόμα. Θα αργήσει να ανανεωθεί ?
κι επειδή έρχεται από Hong Kong λέει θα πάρει καμιά 20ρια μέρες
The Customs procedure has become very strict therefore we use the Hong Kong postal service.
Using this service may take your item up to 20-28 business days to reach you. Please be patient it
will arriveεπίσης, επειδή λογικά θα έρθει με ταχυδρομείο στην πόρτα μου εργάσιμη ώρα και προφανώς θα λείπω, γίνεται να κάνω εξουσιοδότηση σε κάποιον δικό μου με υπεύθυνη δήλωση να παραλάβει το δέμα αντί εμού ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
επίσης, επειδή λογικά θα έρθει με ταχυδρομείο στην πόρτα μου εργάσιμη ώρα και προφανώς θα λείπω
Θα ερθει ειδοποιητΗριο και ΘΑ εχεις περιθωριο για να το παραλαβεις.
-
Έχει αγοράσει κάποιος από το http://www.bestbookhunters.gr ;;;
Εκτός από το amazon.co.uk, πού αλλού να δοκιμάσω την τύχη μου για ξενόγλωσσο βιβλίο; -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έχει αγοράσει κάποιος από το http://www.bestbookhunters.gr ;;;
Εκτός από το amazon.co.uk, πού αλλού να δοκιμάσω την τύχη μου για ξενόγλωσσο βιβλίο; -
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
αγόρασα χθες μια μπαταρία για το λαπτοπ από το ebay. μιας και δεν είχα ξαναγοράσει, έφτιαξα paypal που σύνδεσα με την eurobank prepaid ανώνυμη κάρτα μου, αφού την είχα φορτίσει καταλλήλως, και ebay account. Παρόλο που δε μου έχει έρθει ο κωδικός για verification, η πληρωμή έγινε-έτσι μου είπε σε mail ο πωλητής-αλλά δε βλέπω στο ebanking κάποια κίνηση ακόμα. Θα αργήσει να ανανεωθεί ?κι επειδή έρχεται από Hong Kong λέει θα πάρει καμιά 20ρια μέρες
The Customs procedure has become very strict therefore we use the Hong Kong postal service.
Using this service may take your item up to 20-28 business days to reach you. Please be patient it
will arriveεπίσης, επειδή λογικά θα έρθει με ταχυδρομείο στην πόρτα μου εργάσιμη ώρα και προφανώς θα λείπω, γίνεται να κάνω εξουσιοδότηση σε κάποιον δικό μου με υπεύθυνη δήλωση να παραλάβει το δέμα αντί εμού ?
Εμενα απο Hong-Kong συνηθως μου ερχονται σε 7-10 μερες και χωρις κανενα φόρο.
Θα δωσεις την ταυτοτητα σου σε καποιον γνωστο σου και θα εχεις ήδη υπογραψει το ειδοποιητηριο εκει που λεει ο παραληπτης, για να παει στα ΕΛΤΑ και να τα παρει χωρις εξουσιοδοτησεις και ιστοριες,το θελουν και οι υπαλληλοι των ΕΛΤΑ για να μην εχουν πολυ χαρτουρα. -
help!!!
αγορασα ενα λαπτοπ απο ebay-uk προχτες αλλά μή εχοντα όλο το ποσο εντος της κάρτας το κατέθεσα χτες στη τράπεζα. Κάνω και μια ενημερωση το βιβλιάριο σήμερα και όλα οκ μεχρι εδώ!
Πάω να πληρώσω όμως μέσω paypal σήμερα και δεν δέχεται τη κάρτα. Εντωμεταξυ χτες κα ισημερα πρωι έκανα δύο άλλες αγορες απο uk, μικρότερου ποσού όμως!
Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρχει?
Δεν ενημερώνεται το Πaypal αμεσως?
πρέπει να βάλω χειρωκίνητα το ποσο?
Μήπως έχω βάλει καταλαθος όριο στο ποσο πληρωμης ( αν υπάρχει) και δεν το θυμάμαι? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Οχι.
Εμενα (για μικρο ποσο βεβαια) ειδαν το ποσο μετα απο μια/μιαμιση μερα. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Οχι.
Εμενα (για μικρο ποσο βεβαια) ειδαν το ποσο μετα απο μια/μιαμιση μερα.η δέσμευση ποσού όμως είναι άμεση κι ας μη φαίνεται στο λογαριασμό σου
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)