-
Στις 23/12 παρήγγειλα 1 φακό από Αμερική, να μου αποσταλεί με EMS. Ο φακός ήρθε χθες το πρωί (Σάββατο), μέσα σε 10 μέρες δηλαδή, ενώ μεσολαβούσαν οι αργίες Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Σ/Κ Ήρθε με ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ και πλήρωσα 6 Ευρώ. Η απόδειξη γράφει ότι το ποσό αντιστοιχεί σε δασμούς. Αν σκεφτώ πως γλίτωσα το τελωνείο τους έδινα και 20 αν θέλαν Διαφορά από Ελλάδα (με τα μεταφορικά), 120 Ευρώ από τον φτηνότερο, και 160 από την τιμή που βρήκα στην Θεσ/νίκη! Και ήρθε και στο σπίτι μου χωρίς να κουνηθώ ρούπι!
-
ποιόν φακό;
-
Pentax FA 35mm f2.0
-
Πάντως για αγορά αθλητικού εξοπλισμού, το νετ σε επιβραβεύει Γλιτώνεις πολλά πολλά χρήματα..
Επίσης παρήγγειλα μακ, με 350 περίπου ευρώ διαφορά από Πλαίσιο από αμαζον. -
Καμιά ιδέα για αγορά poker chips από κάποιο e-shop?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καμιά ιδέα για αγορά poker chips από κάποιο e-shop?χθες εψαχνα λιγο...
μονο ebay ψαξε, αν βρεις κατι καλο, γραψε
-
Τρέχα γύρευε δηλαδή.. Κανά καλό μαγαζί στην Ελλάδα?
-
εχουν 2-3 φορες ακριβοτερα στην Ελλαδα....
ψαξε ebay, θα βρεις ευκολα.
-
Πολλά σύν στο Άμαζον. ¨ηρθε το μακ σε 2 μέρες. Σε ένα μεγάλο κουτί με προσεκτική συσκευασία και όλα τα χαρτιά του, υπήρχε το μικρότερο κουτί της Apple.
Και πολύ πολύ φθηνότερο από Ελλάδα και από τη Rainbow...
-
και τα manual που πήρα εγώ (amazon) , μισή τιμή και βγάλε σε σχέση με τον Παπασωτηρίου!!
Με γεια, btw
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πολλά σύν στο Άμαζον. ..co.uk ή .com?
-
Λογικά co.uk.
Για το com θα έπεφτε τσεκούρι στο τελωνείο με τέτοια αγορά.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
και τα manual που πήρα εγώ (amazon) , μισή τιμή και βγάλε σε σχέση με τον Παπασωτηρίου!!Με γεια, btw
Σε ευχαριστώ!!
Στο co.uk dirtoulios! Για το com δεν ξέρω ακόμα. -
Οταν πήρα την ελληνική Rainbow και τους ρώτησα τιμή, τυς ανέφερα ότι το βρίσκουμε από έξω το ίδιο προιον με άλλη τιμή και μου απάντησε: Να το πάρετε από έξω κύριε.
Δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα με την εγγύηση;; World wide δεν είναι; -
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
και τα manual που πήρα εγώ (amazon) , μισή τιμή και βγάλε σε σχέση με τον Παπασωτηρίου!!
Με γεια, btw
Σε ευχαριστώ!!
Στο co.uk dirtoulios! Για το com δεν ξέρω ακόμα.Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου! (νομιζα ότι το co.uk. δε στέλνει consumer electronics στην 'Ευρώπη').
Βασικά το έστειλε στον ξάδερφο στο Λονδίνο σε 2 μέρες και εκείνος ήρθε χτες και μου το παρέδωσε.
-
Έλεγα και γω.... έκλεισε το Channel και δεν το'χα πάρει πρέφα?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Έλεγα και γω.... έκλεισε το Channel και δεν το'χα πάρει πρέφα?My mistake...
-
Hλίθια ερώτηση :
Θέλω να αγοράσω κάτι (cd ΠΑΛΙ) και στο σιτε της καλλιτεχνιδος λέει ότι στοιχίζει 17 έουρος μαζί με μεταφορικά - πληρωμή μέσω paypal.ΠΡΟΦΑΝΩΣ και πρέπει να καταθέσω 18,5 ευρώ ώστε να κρατήσει η υπηρεσία το 1,5 ευρώ της και να πάρει ο πωλητής τα 17, έτσι δεν είναι;
-
Το 1,5 € από που προκύπτει ? Νομίζω 17 θα πληρώσεις.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)