-
Αυτές είναι οι πληροφορίες απο το mail tracking του HongKong Post:
Date # Location Delivery Status 2-Oct-2008 Hong Kong Item posted and is being processed. 2-Oct-2008 Hong Kong Processed for departure. 2-Oct-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 3-Oct-2008 4-Oct-2008 Greece Arrived and is being processed. 4-Oct-2008 Greece Pending customs inspection. 5-Oct-2008 Greece In transit.
Δηλαδή στις 5 οκτωβρίου πέρασε τελωνείο και έρχεται? Γιατί δέν έχει φτάσει ακόμα? Επίσης, πώς ξέρουν απο το Hong Kong Post σε τί φάση είναι το δέμα απο τη στιγμή που έχει φύγει απο τα χέρια τους και έχει φτάσει στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτές είναι οι πληροφορίες απο το mail tracking του HongKong Post:Date # Location Delivery Status
2-Oct-2008 Hong Kong Item posted and is being processed.
2-Oct-2008 Hong Kong Processed for departure.
2-Oct-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 3-Oct-2008
4-Oct-2008 Greece Arrived and is being processed.
4-Oct-2008 Greece Pending customs inspection.
5-Oct-2008 Greece In transit.> >Δηλαδή στις 5 οκτωβρίου πέρασε τελωνείο και έρχεται? Γιατί δέν έχει φτάσει ακόμα? Επίσης, πώς ξέρουν απο το Hong Kong Post σε τί φάση είναι το δέμα απο τη στιγμή που έχει φύγει απο τα χέρια τους και έχει φτάσει στην Ελλάδα? Νευρικοί και βιαστικοί δεν σερβίρονται!!! κάτσε μην σου έλθει πρώτα το μπουριουρντί του τελωνείου!!!!! Σε αντίστοιχο tracking report από Γερμανία (που δεν έχει και τελωνείο!!) το δέμα είχε φτάσει στην Ελλάδα την άλλη μέρα και μετά από κει..... αναμονή τριών εβδομάδων!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σε αντίστοιχο tracking report από Γερμανία (που δεν έχει και τελωνείο!!) το δέμα είχε φτάσει στην Ελλάδα την άλλη μέρα και μετά από κει..... αναμονή τριών εβδομάδων!!!!Μα καλά, τί κάνουν? Παίζουν με τις τάπες των βαρελιών περιμένοντας να ωριμάσει?
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Κινέζικο site με αθλητικά παπούτσια.
http://www.echeapness.com/' target='_blank' target='_blank' target='_blankΣυνάδελφος παραγγέλνει συνέχεια εδώ και 4 χρόνια, ποιότητα καλή. Αυτή την περίοδο έχει δωρεάν μεταφορικά.
Το σπαστικό είναι στο 45 δεν έχει καθόλου Adidas , μόνο Nike.Αν εχω καταλαβει σωστα εχει μονο παλια μοντελα και μικρη ποικιλία και ετσι ειναι φτηνος,οι τιμες παντως ειναι σιγουρα καλες αφου δεν χρεωνει μεταφορικα
-
κινέζικο επίσης http://www.nike668.com/ αλλά εγώ ακόμα δεν το έχω τολμήσει. Οι τιμές είναι εντελώς ξεφτιλουά
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
κινέζικο επίσης http://www.nike668.com/' target='_blank αλλά εγώ ακόμα δεν το έχω τολμήσει. Οι τιμές είναι εντελώς ξεφτιλουάΑμα πληρωνει και το shipping οπως λεει,τοτε παιζει να μπαινει μεσα εκτος
-
έλα ντε
-
Κινέζος=κινεζιές μήπως;
-
Eιναι μαιμουδες.
Καπου ειχα μια λιστα με πολλα site (πανω απο 1000) που πουλουν απομιμησεις, αν τη βρω θα τη βαλω.
Παντως το συγκεκριμενο το θυμαμαι.
Προσοχη. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Eιναι μαιμουδες.
Καπου ειχα μια λιστα με πολλα site (πανω απο 1000) που πουλουν απομιμησεις, αν τη βρω θα τη βαλω.
Προσοχη....για να έχει Rolex με $55
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Eιναι μαιμουδες.
Προσοχη.την είχε βάλει ο BILL33 στην προηγούμενη σελίδα
-
Ναι, μαλλον την ιδια ειχα δει και εγω στο νετ.
-
Και εγω απο καπου αλλου την αντεγρεψα.
-
Σε μια πώληση στο ebay μετά τη λήξη της, έστειλα invoice στον μοναδικό bidder αγοραστή ο οποίος αντί να πληρώσει απάντησε 'sorry mate can you cancel my winning item as i bidded on the wrong item and i was hoping i would lose it'
Τι θα κάνατε στη θέση μου? Μιλάμε για ποσόν 30 λιρών. Ο τύπος το μετάνιωσε, αλλά αφού είχε ήδη δωσει προσφορά. Το θέμα είναι ότι δεν με ενημέρωσε όσο έτρεχε το auction. Με τα νέα feedback τι γίνεται? -
Η υπόθεση πήρε παράξενη τροπή.
Έλαβα το ακόλουθο μύνημα από τον προηγούμενο καλοπληρωτή: 'hi. just wondering if you havent sent the item yet is there any chance of you sending me back my money as i emailed you yesterday saying i dint want the item and i accidently paid for it when paying for other items. really sorry about the problem. please let me know '
Στο paypal δεν έχει μπεί ούτε σεντς .
Μυρίζει και σε κανέναν άλλο απάτη η δουλειά?
Περιμένω να περάσουν 7 μέρες για να κάνω unpaid dispute στο ebay. -
και δε του γράφεις 'i'm sorry, is there any chance of you sending me back 300$ as it seems i put an extra '0' when sending you back your money?'
100% μούφες γράφει, και κάνε dispute το συντομότερο...
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Έλαβα το ακόλουθο μύνημα από τον προηγούμενο καλοπληρωτή: 'hi. just wondering if you havent sent the item yet is there any chance of you sending me back my money as i emailed you yesterday saying i dint want the item and i accidently paid for it when paying for other items. really sorry about the problem. please let me know '
Μυρίζει και σε κανέναν άλλο απάτη η δουλειά?
Περιμένω να περάσουν 7 μέρες για να κάνω unpaid dispute στο ebay.Μυριζει σαφεστατα απατη,οι πληρωμες στο paypal φαινονται σχεδον αμεσα νομιζω
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Μυρίζει και σε κανέναν άλλο απάτη η δουλειά?Τι λέει το άτομο!
Απάντησέ του: 'Yes no problem, I just saw your payment and I just sent back your money. No worries about the problem. Bye!'
-
Με αποστολή μέσω EMS έχει κανείς εμπειρία; Υπάρχει ενδεχόμενο να 'σκοντάψει' σε τελωνείο καθόλου;
-
προς τους κατέχοντες οικονομικά :Το δολάριο πότε αναμένεται να ξαναπάει γύρω στο 1,5 /1,6 να ψωνίσουμε κανένα πραματάκι?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)