-
Ο χρήστης J.Walker έγραψε:
(Στα Public Το βρήκα σχεδόν 600€ ενώ στο skroutz 360€).Στο public πιθανά το κινητό να είναι της Ελληνικής αντιπροσωπείας, ενώ στο skroutz μάλλον αφορά εισαγωγή από το ίδιο το κατάστημα. Πρόσεξε μήπως το κινητό του skroutz δεν υποστηρίζει ελληνικά. Όσο αφορά την εγγύηση, αν είναι παραεισαγωγή, μάλλον δεν θα σε καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά μόνο το κατάστημα αγοράς.
Επιπλέον η τιμή που βρήκες στο skroutz μπορεί να αφορά ένα κομμάτι όλο και όλο, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο το κινητό να είναι βιτρίνας ή επίδειξης. Να είναι δηλαδή 'μεταχειρισμένο'. Αυτά τα κάνουν κάτι μικρά μαγαζιά κυρίως επαρχίας.
Για να μη αναφερθώ σε refurbished (ανακατασκευασμένα) κινητά που έρχονται από εξωτερικό. Χαμός.Προσοχή λοιπόν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
(Στα Public Το βρήκα σχεδόν 600€ ενώ στο skroutz 360€).
Στο public πιθανά το κινητό να είναι της Ελληνικής αντιπροσωπείας, ενώ στο skroutz μάλλον αφορά εισαγωγή από το ίδιο το κατάστημα. Πρόσεξε μήπως το κινητό του skroutz δεν υποστηρίζει ελληνικά. Όσο αφορά την εγγύηση, αν είναι παραεισαγωγή, μάλλον δεν θα σε καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία, αλλά μόνο το κατάστημα αγοράς.
Επιπλέον η τιμή που βρήκες στο skroutz μπορεί να αφορά ένα κομμάτι όλο και όλο, οπότε υπάρχει ενδεχόμενο το κινητό να είναι βιτρίνας ή επίδειξης. Να είναι δηλαδή 'μεταχειρισμένο'. Αυτά τα κάνουν κάτι μικρά μαγαζιά κυρίως επαρχίας.
Για να μη αναφερθώ σε refurbished (ανακατασκευασμένα) κινητά που έρχονται από εξωτερικό. Χαμός.Προσοχή λοιπόν.
Υπάρχει κινητό που να μην μπορείς έστω να βάλεις ελληνικά; Οσο για την εγγύηση αν έχει εισαχθεί επίσημα το μοντέλο τον καλύπτει η ευρωπαική εγγύηση.Οσο για τα βιτρίνας και ανακατασκευασμένα κλπ πιο πιθανό να το πάθεις απο τις αλυσίδες παρά απο τα μικρά μαγαζιά.Άλλωστε μπορείς να το ελέγξεις πριν το παραλάβεις.Στα σκρουτζομαγαζα πιθανον όμως να είναι branded αλλα κανονικά πρέπει να το αναφέρουν.
Βεβαια όποιος θέλει πληρώνει διπλή τιμή και ξενοιάζει!!! -
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω, ειδικά στο κομμάτι της εγγύησης.
-
Ο χρήστης J.Walker έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω, ειδικά στο κομμάτι της εγγύησης.Δεν μας λες και ποια συσκευή θες να αγοράσεις μήπως και μπορεί κάποιος να σε κατατοπίσει καλύτερα;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Υπάρχει κινητό που να μην μπορείς έστω να βάλεις ελληνικά;
Φυσικά. Εξαρτάται το λειτουργικό σύστημα και αν κυκλοφορεί στην Ελλάδα επίσημα.
Πολλοί φέρνουν κινητά χωρίς να υποστηρίζουν ελληνικά και είναι αμφίβολο αν μπορούν να μπουν μετά.Ένα τυχαίο παράδειγμα που τουλάχιστον λέει ότι τα μενού είναι στα Αγγλικά, αλλά δεν γράφει πουθενά αν υποστηρίζει ελληνικό μενού και γραφή:
http://www.e-shop.gr/kinito-blackberry- ... TEL.001440Οσο για τα βιτρίνας και ανακατασκευασμένα κλπ πιο πιθανό να το πάθεις απο τις αλυσίδες παρά απο τα μικρά μαγαζιά.
Μάλλον δεν έχεις αγοράσει κινητό από κάτι μικρά μαγαζιά επαρχίας που είναι μέσα στο skroutz.
Κυκλοφορεί πολύ μούφα σε μικρά eshops που έχουν και φυσικό κατάστημα. Ότι ξεμένει ή ότι επιστρέφεται ή ότι ψευτοφτιάχνεται βγαίνει ξανά προς πώληση σαν καινούριο. Και άντε βγάλε άκρη αν το μαγαζί είναι π.χ. στις Σέρρες.Όσο αφορά τα Public, προσωπικά έχω την καλύτερη εμπειρία. Εντελώς καινούριες συσκευασίες, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ποτέ, επίσημη εγγύηση και άριστη εξυπηρέτηση χωρίς πολλές κουβέντες. Σούπερ μάρκετ κατάσταση...
-
Τα blackberry δεν τα λες και με μεγάλο μερίδιο της αγοράς.Σε android ή win phone που έχουν την μερίδα του λέοντος μπαίνουν τα ελληνικά ακόμα και αν δεν έρθουν απο την εταιρία τους έτσι.
Υπάρχει και η αξιολόγηση στο σκρουτζ που βλέπεις πως εχει φερθεί το κάθε κατάστημα σε προηγούμενους πελάτες τους.
Εχω αγοράσει πάνω απο 6 κινητά για εμένα και τους δικούς μου και πάντα κοίταγα την αξιολόγηση και μετά την απολύτως χαμηλότερη τιμή.Σε κανέναδεν είχα πρόβλημα,ίσως να ήμουν τόσο τυχερός.Σε εσένα έχουν τύχει προβλήματα σαν αυτά που αναφέρεις;
Ακόμα και για το BB που λες υπάρχει μαγαζί που το δίνει 142,50€,γιατί να το αγοράζεις απο το eshop 25€ ακριβότερο; -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
...Σε εσένα έχουν τύχει προβλήματα σαν αυτά που αναφέρεις;
Ακόμα και για το BB που λες υπάρχει μαγαζί που το δίνει 142,50€,γιατί να το αγοράζεις απο το eshop 25€ ακριβότερο;Το BB ήταν ένα εντελώς τυχαίο παράδειγμα παραεισαγωγής, επειδή θυμόμουν ότι το eshop φέρνει αρκετά πράγματα απ' ευθείας από εξωτερικό.
Από το skroutz δυστυχώς έχω αγοράσει αρκετά πράγματα τα οποία στην πορεία κατάλαβα ότι είτε ήταν β' διαλογής, είτε ελαττωματικά, είτε ανακατασκευασμένα, είτε παραεισαγωγή, είτε βιτρίνας ή επίδειξης.
Για αυτό το λόγο έχω σταμπάρει συγκεκριμένα eshops που ξέρω ότι μπορώ να τα εμπιστευθώ ή τουλάχιστον να έχουν παρουσία στην Αθήνα γιατί με την επαρχία άκρη δεν βγαίνει.
-
Το σκρουτζ είναι απλά μια μηχανή αναζήτησης .Δεν είναι ένα κατάστημα.
Το να σου βγουν τόσα προιοντα προβληματικά είναι παράδοξο πάντως.Αγόρασμένα όλα απο το ίδιο κατάστημα;
Τόση ατυχία είχες; -
Το ξέρω ότι το skroutz δεν είναι κατάστημα.
Οι αποτυχημένες αγορές που έχω κάνει είναι από διαφορετικά καταστήματα κυρίως επαρχία.
Ωστόσο μου έκατσε και ένας 'ατμοκαθαριστής' 150euro από eshop Αθήνας, το οποίο ήταν προβληματικό εξαρχής.
Και όταν πήρα τηλέφωνο στο eshop άκρη δεν βρέθηκε. Προσπαθούσαν να με πείσουν ότι ο ατμοκαθαριστής έτσι δουλεύει δηλ. με διαρροή νερού από το δοχείο του, που πέφτει στο πάτωμα και όχι με ατμό...Φυσικά την έχω πατήσει και με κινητό Sony Android (ο τύπος το είχε για επίδειξη στο μαγαζί του και το έβγαλε πώληση σαν καινούριο) και με οθόνη/tv SAMSUNG (ελαττωματική εξαρχής, κόλλαγε και δεν άνοιγε με τίποτα).
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το ξέρω ότι το skroutz δεν είναι κατάστημα.
Οι αποτυχημένες αγορές που έχω κάνει είναι από διαφορετικά καταστήματα κυρίως επαρχία.
Ωστόσο μου έκατσε και ένας 'ατμοκαθαριστής' 150euro από eshop Αθήνας, το οποίο ήταν προβληματικό εξαρχής.
Και όταν πήρα τηλέφωνο στο eshop άκρη δεν βρέθηκε. Προσπαθούσαν να με πείσουν ότι ο ατμοκαθαριστής έτσι δουλεύει δηλ. με διαρροή νερού από το δοχείο του, που πέφτει στο πάτωμα και όχι με ατμό...Φυσικά την έχω πατήσει και με κινητό Sony Android (ο τύπος το είχε για επίδειξη στο μαγαζί του και το έβγαλε πώληση σαν καινούριο) και με οθόνη/tv SAMSUNG (ελαττωματική εξαρχής, κόλλαγε και δεν άνοιγε με τίποτα).
πολυ γκαντεμιά!!!
-
Μπα. Απλά κυκλοφορεί πολύ σαβούρα.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Θα το ψάξω λίγο παραπάνω, ειδικά στο κομμάτι της εγγύησης.
Δεν μας λες και ποια συσκευή θες να αγοράσεις μήπως και μπορεί κάποιος να σε κατατοπίσει καλύτερα;
Σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση τώρα είδα την ερώτηση σου! Το s5 σκέφτομαι να αγοράσω αν και μάλλον θα καταλήξω να το παραγγείλω από skroutz. Η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη.
-
Paypal τέλος για τους Έλληνες από σήμερα...... Ξεχάστε τα όλα.....
-
Αναμενόμενο δεν ήταν;
Αυτό είναι το λιγότερο.
-
Θα ζήσουμε και χωρίς τζόγο και χωρις αμπερκομπι και χωρις ασικς καγιανο και χωρις αη φον.
-
Τι γλώσσα μιλάει;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
:hmmm:
Τι γλώσσα μιλάει;Την δική του που μάλλον δεν κατάλαβε κρίση ...
Αλλιώς θα ήξερε ότι ebay και paypal χρησιμοποιούν και μικροεπιχειρήσεις.Δεν προλαβα να πάρω καλοκαιρινή θήκη για το S4 γαμωτο ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Αν έχουν μείνει ακόμη μικρές επιχειρησεις ζητώ συγνώμη. Νόμιζα πως με τα μνημόνια 1 και 2 των εθνοκαταστροφέων είχαν βάλει λουκέτα. Παρεπιμπτόντως Χιλή Αργεντινή σήμερα στον οπαπ με τρελή γκανιότα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:hmmm:
Τι γλώσσα μιλάει;Την δική του που μάλλον δεν κατάλαβε κρίση ...
Αλλιώς θα ήξερε ότι ebay και paypal χρησιμοποιούν και μικροεπιχειρήσεις.Δεν προλαβα να πάρω καλοκαιρινή θήκη για το S4 γαμωτο ...
Εγώ πάντως ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τις λέξεις που γράφει.
Τι είναι το 'αμπερκόμπι';
Τι είναι το 'ασίκς καγιάνο';
Τι είναι το 'αή φον';Από εκεί και πέρα ξέρω ότι το PAYPAL το χρησιμοποιούν χιλιάδες μικρά ελληνικά eshop και επιχειρήσεις.
-
Ξερει τα Abercrombie, Asics Kayano και iPhone (οκ το τελευταιο λιγο ασχετο με τα αλλα 2) αλλα ο τυπος ολο γκρινιαζει πως δεν βγαινει
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)