-
http://www.computeruniverse.net/group/a ... gungen.asp μπορειτε να το μεταφρασετε στο google grome, ακομα και απλα να μπειτε θα το μεταφρασει το site αυτοματα
καλημερα! Αγορασα απο τους παραπάνω ενα τηλεφωνο αξιας 46 ευρω χωρις τα μεταφορικά, το παρελαβα 19.7.14. Λεει μεσα στο site, οτι μεσα σε 14 ημερες μπορω να το επιστρεψω χωρις λογο και να παρω πισω τα παντα μαζι με τα μεταφορικά εαν ειναι ανω των 40 ευρω η αγορα. Πήρα τηλεφωνο την courrier των Ελτα που μου το εφεραν, βρηκαν το δεμα και μου ειπαν πηγαινε στο κανονικο ταχυδρομειο να το στειλεις. Εκει βρισκουν το δεμα, αλλα δεν βρισκουν τον αριθμο με 9 ψηφια Deutche Post Retoure eRs. Στελνω μαιλ στη Γερμανια και κανεις δεν απαντα, τι να κανω να το στειλω μονος μου συστημενο και να πληρωσω τα 8.6 ευρω που κανει;
Μου ειπαν τελικα απο το ταχυδρομειο οτι πρεπει να μου στειλουν οι Γερμανοι χαρτι που θα περιγραφομαι εγω ως αποστολεας και αυτοι ως παραλήπτης με τον εννιαψηφιο κωδικο, αλλά όμως οι Γερμανοι δεν απαντουν στα μηνυματά μου, Στον λογαριασμο μου της computeruniverse.neτ δεν εχει καν τη συναλλαγη μου σε αυτούς!!! -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αυτό που σου χρεώνουν αυτή τη στιγμή τα τελωνεία αν σε τσιμπήσουν δεν είναι όμως οι δασμοί, αλλά ο ΦΠΑ.Παλιότερα την είχα πάθει κι εγώ με κάτι αμορτισέρ από Αμερική, αλλά υπήρχε και δασμός και ΦΠΑ
-
Δε χρειάστηκε τελικά escalate, μου έκανε 100% refund.
Πώς μπορώ να τον κάνω ignore ώστε να μη ξαναβγεί μπροστά μου σε αποτελέσματα;
-
'Dear friend,
sorry to bother you.
You know i'm just a employee, and our supervisor judge us performance by changing the feedback, could you just help me to change it ?
Really so sorry for the trouble,but we do hope you pls can give us one more chance to solve the problem for you,OK?
Here we suggest to half refund to you and you pls help us change your feedback to positive feedback with all over 4 stars,OK?We think we are all reasonable person, and we can solve things out through communication, and we can also keep our promise to be a honest person, right ?
Just you click on the mouse,which a simple will change my performance, as you know, nowadays making a live is hard for both of us.
Also i will be grateful that if you change it for me, which i can get better encourage from you and our boss, and i have to feed my family, pls help me,
I beg you pls.Appreciate you can help me to change it.
Nice day,
huangxing' -
Αρχίδια supervisor, καμιά αποθήκη θα είναι, μαγαζάκι-τρύπα. Όλοι το ίδιο λένε. No mercy. Τι σου έκανε;
-
Απατεωνες
-
Μην αλλάξεις κάτι και προώθησέ το/κάνε report στο Ebay!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
'Dear friend,sorry to bother you.
You know i'm just a employee, and our supervisor judge us performance by changing the feedback, could you just help me to change it ?
Really so sorry for the trouble,but we do hope you pls can give us one more chance to solve the problem for you,OK?
Here we suggest to half refund to you and you pls help us change your feedback to positive feedback with all over 4 stars,OK?We think we are all reasonable person, and we can solve things out through communication, and we can also keep our promise to be a honest person, right ?
Just you click on the mouse,which a simple will change my performance, as you know, nowadays making a live is hard for both of us.
Also i will be grateful that if you change it for me, which i can get better encourage from you and our boss, and i have to feed my family, pls help me,
I beg you pls.Appreciate you can help me to change it.
Nice day,
huangxing'Kill kill killl
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μην αλλάξεις κάτι και προώθησέ το/κάνε report στο Ebay!Σε faulty αντικειμενο που εκανε κισο refund.
Εκανα case και προσθεσε το υπολοιπο.
Μετα απο δυο βδομαδες μου εστειλε αυτο και του σπαντησα πως θελω ολοκληρο παλι το refund και μου ξαναστελνει το ιδιο κειμενο.Πως το κανω προωθηση? αφου δεν εχει mail το ebay.
-
escalate ?
-
Δηλαδη?
Edit
Νταξ, εκανα ενα ρεπορτ το mail. -
Εκεί που έχεις ανοίξει από κάτω το case θα σου έχει και ένα option Escalate to ebay customer support, κάπως έτσι. Νομίζω ότι αυτό δεν ενεργοποιείται αμέσως αλλά μετά από λίγο καιρό.
-
Να ρωτησω ρε παιδες επειδη το κανω 1η φορα στο ebay
Ειναι ενας αμερικανος που πουλαει κατι με bid ομως.
Εχω μπει γερα..Ξεκινησε χαμηλα και τωρα τραβαει προς τα πανω. (Ακομα Νορμαλ τιμη βεβαια)
Το bid ληγει σε 2 μερες σχεδον.
Παιζει ο αμερικανος να εχει βαλει τον κολλητο του πχ να ανεβαζει την τιμη?
-
Ανετα.
Για αυτο ποτε δε κανεις bid πριν τη τελευταια στιγμη. Αποθαρρυνεις τετοιες συμπεριφορες ειδικα αν η κινηση ειναι λιγη και δε θελει να του μεινει.
Ανεβαζεις και τη τιμη. -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Να ρωτησω ρε παιδες επειδη το κανω 1η φορα στο ebayΕιναι ενας αμερικανος που πουλαει κατι με bid ομως.
Εχω μπει γερα..Ξεκινησε χαμηλα και τωρα τραβαει προς τα πανω. (Ακομα Νορμαλ τιμη βεβαια)
Το bid ληγει σε 2 μερες σχεδον.
Παιζει ο αμερικανος να εχει βαλει τον κολλητο του πχ να ανεβαζει την τιμη?
Link?
-
Ε οκ ειμαι μαλακας..Εγω πορωθηκα και το πηρα πατριωτικα...εβαζε 75 δολ εβαζα 77,50.εβαζε 80 ,82,50εγω...
Τωρα εχει παει...175 δολλαρια
Δεν ξανα βαζω τιμη...Θα περιμενω 48 ωρες...
Λινκ θες πουλι μου??
χμμμ
[spoiler:1lt002rd][/spoiler:1lt002rd]
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ε οκ ειμαι μαλακας..Εγω πορωθηκα και το πηρα πατριωτικα...εβαζε 75 δολ εβαζα 77,50.εβαζε 80 ,82,50εγω...Τωρα εχει παει...175 δολλαρια
Δεν ξανα βαζω τιμη...Θα περιμενω 48 ωρες...
Λινκ θες πουλι μου??
χμμμ
[spoiler:2723aqyo][/spoiler:2723aqyo]
Πρεπει να σου απαγορευθει η προσβαση στο ιντερνετ!!! Εισαι επικινδυνος!!!
-
ρε Geo F1, από τα 75 έφτασε τα 175; Χάρισμά του imho...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
ρε Geo F1, από τα 75 έφτασε τα 175; Χάρισμά του imho...Μολις το χτυπησε στα 177 ο γκεοεφενα!!
-
Στα 75 μπηκα εγω!! Νομιζω τυπικα απο 0,99 ειχε ξεκινησει οπως ειδα στο history...
Κατι αθλητικα nike 13αρια ειναι γμτ!! Ρετρο του 97!!
Δεν δινω αλλα στοιχεια
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)