-
Θα χακαρει το λινκ ο τζι ο 877 θα του το φτασει 600€
-
Be my guest g8777
Δε λεω γιατι τα θελω πολυ!!
-
Το ειχα κι εγω στις πρωτες μου αγορες αυτο, ενιωθα οτι ο αλλος μου την 'εμπαινε' και χτυπαγα.
Πρεπει να το πολεμισεις αν θες τα παπουτσια, εγω θα κρατηθω. -
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Be my guest g8777Δε λεω γιατι τα θελω πολυ!!
Την πιστωτική δεν την βλέπω να μένει πολύ στα χέρια σου...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Στα 75 μπηκα εγω!! Νομιζω τυπικα απο 0,99 ειχε ξεκινησει οπως ειδα στο history...Κατι αθλητικα nike 13αρια ειναι γμτ!! Ρετρο του 97!!
Δεν δινω αλλα στοιχεια
Dear god...
-
ok.
Πως το βρηκες??????!!!!
Χακερ g8777!!!!!!
-
κι αν βρωμάνε ποδαρίλα;
-
Item condition:
New with box -
Και αν είναι φετιχιστής και βρωμάνε τίποτα άλλο;
-
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
-
Τώρα ούτε ο ίδιος ο Pippen δεν βλέπω να τα παίρνει!
-
Δε παιζει να γινεται αυτο με τον κολλητο geo..Πανακριβα ειναι αυτα,οπως σου ειπα και στο αλλο θεμα..Να δεις που θα φυγουν πανω απο τα 350$ γιατι απλα αυτη ειναι η τιμη τους σημερα
-
Nαι αλλά εγώ βρήκα και αυτό:
-
υπαρχει εξηγηση.
Ψαλιδιστηκε μια πιστωτικη και ξανακατεβηκε .Οχι που θα μου το παιζε make an offer you can't refuse.
-
άνετα όλο το φορουμ θα χτυπάει σήμερα όλα τα air του '97
-
geo ποτέ δεν χτυπάς μια αγγελία από την αρχή. Αν το σκεφτείς, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Βλέπεις πότε λήγει και μπαίνεις τα τελευταία λεπτά για να χτυπήσεις. Πρόσεξε, ούτε καν την τελευταία μέρα, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ.
Υπάρχουν και scriptakia που το κάνουν αυτό, τους δίνεις την αγγελία, το μέγιστο ποσό που μπορείς να δώσεις και αυτά bid-άρουν ανάλογα. Δεν χρειάζεται βέβαια εσύ να μπλέξεις με τέτοια, αυτά είναι για τύπους που αγοράζουν συστηματικά από το ebay χτυπώντας δημοπρασίες.
Βάλε ένα alarm στο κινητό σου την τελευταία ώρα που τελειώνει η δημοπρασία, παρακολούθα το και χτύπα αναλόγως. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Βάλε ένα alarm στο κινητό σου
Ton πστ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι αλλά εγώ βρήκα και αυτό:Δηλαδή τί υπονοείς...? Οτι κάποιος παίζει με το φωτοσοπ....?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)