-
Αν εξαιρέσουμε δέματα αξίας (που περνάνε τελωνείο κλπ), έχω πάψει πλέον να τσεκάρω το track n trace των ΕΛΤΑ. Από την μια γιατί φαίνεται να ενημερώνεται αργά (ή και καθόλου για απλά δέματα) και αφετέρου γιατί πλέον ξέρω πως το τοπικό ταχυδρομείο είναι αρκετά γρήγορο και από την στιγμή που το δέμα μου θα πατήσει Ελλάδα, σε 1-2 ημέρες θα το έχω στην πόρτα μου.
-
Τι μαλακία παίζεται με το paypal ή δεν ξέρω γω τι άλλο, και έχω χάσει 2-3 δέματα (βρήκα το ένα) και επιστρέφουν στον αποστολέα ως 'insufficient address'...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Είναι LK*****?Όχι. LJ94326*****US είναι
Θα στο εμφανίσει το site των ΕΛΤΑ, όοοταν το σκαναρουν στο αεροδρόμιο.
Καλά κρασιά δλδ.
-
Tελευταια παρατηρω πως ο,τι και να ειναι το δεμα που περιμενω δε το σκαναρουν εντος ελλαδας..Τους πιστωνω βεβαια οτι φτανει πολυ γρηγοροτερα απ'οτι παλια.Π.χ βλεπω στο site της Usps να ξεκιναει απο αμερικη το δεμα 20/5 και 26 ειναι σπιτι μου..
-
Εμένα μου το στειλε 20/6 και 23/6 έφυγε από murica...
Να δούμε πόοοοοοοοτε.... -
Από Αμερική και σε εμένα φτάνουν γρήγορα πλέον.
-
Σχετικα με τις αποστολες, δεν ειχα παραγγειλει ποτε κατι για να το παραλαβω Ελλαδα, αλλα παντα ερχοντουσαν εδω Ολλανδια. Εκανε παραγγελια καποια πραγματα απο Κινα, τα οποια εσταλησαν απο Κινα σχεδον ολα στις 15/6/14, και σημερα μου λεει η μανα μου οτι ηρθαν 2! Εμεινα λιγο, καθε φορα που τα παρεγγελνα να ερθουν Ολλανδια καναν κανα μηνα το ελαχιστο!
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Τι μαλακία παίζεται με το paypal ή δεν ξέρω γω τι άλλο, και έχω χάσει 2-3 δέματα (βρήκα το ένα) και επιστρέφουν στον αποστολέα ως 'insufficient address'...Τελικά το πρόβλημα ήταν (ελπίζω) στις πολλαπλές διευθύνσεις που κράταγε το paypal, υποθέτω από την αυτόματη συμπλήρωση.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Από Αμερική και σε εμένα φτάνουν γρήγορα πλέον.Πόσο γρήγορα δλδ.
Δε δουλεύει και το τρακινγκ των γαμωΕΛΤΑ. Γαμω τη μπανανια μου μέσα. -
Γιατί μπανανία; Αν δεν πληρώσεις για μια εξτρά υπηρεσία (συστημένο) γιατί περιμένεις να σκανάρουν; Βεβαίως μπορείς να εξυπηρετηθείς από τις δεκάδες ιδιωτικές courier που τα τιμολόγια λιανικής είναι φωτιά, ένας φάκελος πάνω από 10€ για εσωτερικό και από εξωτερικό δέματα πονεμένη ιστορία με το ταχυδρομείο. Μια χαρά είναι τα ΕΛΤΑ
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Γιατί μπανανία; Αν δεν πληρώσεις για μια εξτρά υπηρεσία (συστημένο) γιατί περιμένεις να σκανάρουν; Βεβαίως μπορείς να εξυπηρετηθείς από τις δεκάδες ιδιωτικές courier που τα τιμολόγια λιανικής είναι φωτιά, ένας φάκελος πάνω από 10€ για εσωτερικό και από εξωτερικό δέματα πονεμένη ιστορία με το ταχυδρομείο. Μια χαρά είναι τα ΕΛΤΑΔεν κατάλαβες. Δεν δουλεύει καν το site τους. Οπότε και 50.000 ευρώ να είχα πληρώσει και να του έβαζα gps tracker μέσα πάλι δε θα φαινόταν.
Οπότε ->
Βέβαια το ίδιο δέμα, αυτό ντε που δεν πλήρωσα κανα 30άρι για να ρθει συστημένο, μια χαρά το παρακολουθούσες από τα αμερικάνικα ταχυδρομεία....
Ε ρε ραγιά, αυτά και άλλα τόσα σου αξίζουν.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν κατάλαβες. Δεν δουλεύει καν το site τους.
https://www.elta-courier.gr/search_.php
Κάνε accept το ssl πιστοποιητικόΓιατί μπανανία; Αν δεν πληρώσεις για μια εξτρά υπηρεσία (συστημένο) γιατί περιμένεις να σκανάρουν; Βεβαίως μπορείς να εξυπηρετηθείς από τις δεκάδες ιδιωτικές courier που τα τιμολόγια λιανικής είναι φωτιά, ένας φάκελος πάνω από 10€ για εσωτερικό και από εξωτερικό δέματα πονεμένη ιστορία με το ταχυδρομείο. Μια χαρά είναι τα ΕΛΤΑ
Παραπάνω είπαμε ότι η USPS κάνει track ακόμα και στα απλά, εδώ είναι το θέμα.
-
Αν η upsp πλήρωνε το ανάλογο ανταποδοτικό τέλος στα ΕΛ.ΤΑ.,τότε το πακέτο θα σκαναριζόταν απο τα ΕΛ.ΤΑ. Την μπανάνα την τρώνε ολη μόνοι τους στο upsp και δεν στέλνουν καθόλου στη χώρα μας!
-
Απο ebay παρελαβα ενα αντικειμενο που δεν λειτουργει ομως. Το πληρωσα 3,62$. Πρωτη επαφη με το πωλητη και μου απανταει. Τα εξης και να μην ανοιξω case ( σε προηγουμενο μνμ). Σε παρομοιες περιπτωσεις ανοιγα χωρις πολλα πολλα case και εφτιαχναν refund μεσω paypal. Τωρα μου ζηταει να μην ανοιξω και μου δινει λιγοτερα απο οσα πληρωσα. Βα συμπληρωσω οτι μεταφορικα ειχε free, τοκοστος μαλλον ηταν ενσωματωμενο.
ologize for all the troubles caused to you.
- We refund you $2 , OK? Because we also suffer loss, we paid the shipping fee and the eBay final value fee.
You can keep it and do not need to return. - After the refund, do hope you can leave us Postive Feedback with over 4 stars scores.
- If not agree, we would like to know your solution.
Please don't be angry or leave any feedback before you email us, we hope to solve problem peacefully.
- We refund you $2 , OK? Because we also suffer loss, we paid the shipping fee and the eBay final value fee.
-
Άνοιξε case.
Sent from Corsair's brick
-
Ωραίοι οι μάγκες. Πέστους full refund αλλιώς αρνητική αξιολόγηση και ανοίγεις case.
-
Show mercy..τους λυπηθηκα...Νομιζω ειναι πολυ μικρο το ποσο.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Show mercy..τους λυπηθηκα...Νομιζω ειναι πολυ μικρο το ποσο.Τι να τους λυπηθεί; Γνωστές απατεωνιές είναι αυτές. Χρόνια παίζουν στο ebay.
Βγάζουν 1 δολάριο/ευρώ από τον κάθε ανυποψίαστο/καλόπιστο και τα κονομάνε. Μάλιστα ζητάνε και θετική αξιολόγηση για να τσιμπήσουν περισσότερα θύματα.Σκίστους.
-
Δεν το γνωριζα αυτο. 1-2 φορες να εχω ψωνισει. Τοτε συμφωνω με ΜπαγερΝ!
-
Ναι , και το ebay τους σκιζει για αρνητικές απαντήσεις , νομίζω 1 αρνητική για κάθε 100 ή 1000 θετικές αλλιως penalty , κατι τετοιο μου είχε πει ενας σε μια διαφωνία...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)