-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Υπάρχει συγκεκριμένη προμήθεια στο ebay.uk για την αλλαγή στο νόμισμα (από λίρες σε euro)? Το paypal σε συναλλαγή που έκανα προχτές με χρέωσε 10 ευρώ επιπλέον σε σχέση με την τιμή που έλεγε το receipt του seller
βάλε στις ρυθμίσεις να μην κάνει μετατροπή νομίσματος το paypal αλλά η τράπεζα σου, έχει πάντα καλύτερο rate.
Αυτές οι ρυθμίσεις που ακριβώς είναι? ebay.co.uk --> Account settings ---> μετά???
Ή η ρυθμιση αλλάζει από το paypal.com?
-
ναι νομιζω ειαι στο PayPal
βαλε να σε χρεώνει καθε φορα στο νομισμα που επελεξες στο eBay χωρις μετατροπές και θα κανει η τραπεζα σου τη χρέωση συναλλάγματος. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Asos k yoox ειναι καλα.Sent from my iPhone using Tapatalk
thanks!
-
Στις 29 Μαΐου για κάποιον λόγο, φάνηκε οτι παρήγγειλα κατι που με ενδιεφερε, από το European parts. Δεν ήθελα να παραγγείλω κατι αλλα μόνο να δω την τιμη κι απ' οτι φάνηκε καταχωρηθηκε παραγγελια. 5 Ιούνη που έρχεται επιβεβαιωτικο email και ο τυπάς ζητάει να τον πληρώσω μεσω Paypal. Στην αρχη του στέλνω mail για να του πω να ακυρωσει τη συναλλαγή και μου στέλνει απάντηση οτι, εφόσον δεν πάρει χρήματα, δεν υπάρχει παραγγελία. Τελικά σήμερα άλλαξα γνώμη και τον πλήρωσα. Τωρα φοβάμαι μήπως επειδη άργησα να τον πληρώσω, μου ζητήσει κάποιο 'πρόστιμο' γιατί γράφει μεσα στους ορους οτι καθυστερημενη πληρωμη θα εχει επιπλεον χρεωσεις.
Βέβαια μου κάνει εντύπωση το εξής. Την πρώτη φορά που αγορασα, στο επιβεβαιωτικο mail έγραφε απο κάτω οτι, αν σε 8 μερες δεν υπάρξει πληρωμή, τότε θα ακυρωθεί η συναλλαγή. Δεν ξέρω μήπως το έγραψε αυτό επειδή θα πληρωνα με εμβασμα ενω τώρα θα χρησιμοποιουσα Paypal. Παλι τα εκανα σκατα? -
Τον πλήρωσες επειδή ήθελες το προϊόν ή επειδή σου 'έλεγε' ότι είχες κάνει παραγγελία εκ παραδρομής αλλά δεν πλήρωσες;
-
Βασικά το ήθελα αλλά όχι εκεινη την περίοδο. Αλλά απο λαθος δικο μου, έδωσα την παραγγελία.
-
Και γιατι δεν εκανες μια καινουρια παραγγελια απο την αρχη ρε συ..Τζαμπα εμπλεξες
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Εεεεε σκεφτηκα οτι εφοσον την ειχα την παραγγελια και 'καθοτανε'... Δε μου πανε κιολας οτι ακυρωθηκε. Καλη μαλακια εκανα.
Μου ηρθε email παντως οτι επεξεργαζονται την παραγγελια. Για να δουμε. Ακομα δεν εχουν δεσμευθει τα χρηματα απο την Prepaid. -
ναι νομιζω ειαι στο PayPal
βαλε να σε χρεώνει καθε φορα στο νομισμα που επελεξες στο eBay χωρις μετατροπές και θα κανει η τραπεζα σου τη χρέωση συναλλάγματος.Αυτα ολα αν εχεις πιστωτικη ετσι. Εγω πχ φορτωνω τον λογαριασμο του paypal με λεφτα απο τον τραπεζικο λογαριασμο μου και κανω αγορες οποτε δε μπορω να τη κανω αυτη τη δουλεια.
Επισης να ψαχνετε στο ebay.com αντι για ebay.co.uk. Η αλλαγη απο δολλαρια σε ευρω ειναι πολυ ποιο φτηνη απο οτι απο λιρες σε ευρω.
-
Σε ποιο site βάζετε το tracking για την εξέλιξη της παραγγελίας? Δοκιμάζω στο http://www.17track.net/index_en.shtml αλλά δεν εμφανίζει αποτέλεσμα και έχει μια βδομάδα που το δέμα έφυγε.
-
-
We're contacting you about your cancellation request for order #204-7073597
Unfortunately we weren't able to cancel the orderWhen you receive your order, you're welcome to refuse the package and it will be returned to us. If you are unable to refuse delivery, please visit our Online Returns Support Centre to create your personalised returns label so you can send this item back to us for a full refund:
http://www.amazon.co.uk/returns-supportAs a reminder, you'll only be charged for items that have been dispatched. You won't be charged for any items that are cancelled from an order.
Ερωτησεις για οσους ξερουν:
1)Ειναι εφικτο με καποια διαδικασια να πω στο ταχυδρομειο οτι δεν θελω το δέμα ή αρκει να μην το παραλάβω;
2)Εφοσον τελικα αυτο επιστραφει χωρις να το περασει απο τα χερια μου,χρειαζεται να κανω κατι αλλο με το amazon για το refund? -
Λοιπον εχω εντυπωσιαστει απο το ποσο γρηγορα φτανουν τα μικροδεματα απο ebay , alixpress κτλ απο Κινα στη δουλεια μου πλεον, την οποια χρησιμοποιω ως διευθυνση. 10-15 μερες το αργοτερο τα εχω στα χερια μου
Που ειναι τα διμηνα και η αμφιβολια για τον θα ερθουν -
Έβαλα μια αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία κι είχα σύντομα δύο mails σπό εξωτερικό. Ο πρώτος με τον οποίο μίλησα λέει θα στείλει μεταφορική σπίτι μου να πάρει το αντικείμενο και μετά θα επικοινωνήσει για τον τρόπο πληρωμής. Προφανώς δεν είμαι τόσο αφελής να κάνω κάτι τέτοιο, ήθελα μόνο να ρωτήσω αν σας έχει συμβεί κι εσάς. Σε κάθε αγγελία της XE χυμάνε επιτήδειοι; Να μην κάνω τον κόπο να απαντήσω και στον δεύτερο;
-
Και στο car συμβαίνει το ίδιο. Μου έστειλαν SMS για το τρακαρισμένο αυτοκίνητο που είχα βάλει αγγελία. Φυσικά και δεν απάντησα καν.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
κατάλαβα, θενκς μέιτ
-
Λοιπον εχω εντυπωσιαστει απο το ποσο γρηγορα φτανουν τα μικροδεματα απο ebay , alixpress κτλ απο Κινα στη δουλεια μου πλεον, την οποια χρησιμοποιω ως διευθυνση. 10-15 μερες το αργοτερο τα εχω στα χερια μου
Που ειναι τα διμηνα και η αμφιβολια για τον θα ερθουν+1
-
Ο χρήστης niatskas έγραψε:
Έβαλα μια αγγελία στη Χρυσή Ευκαιρία κι είχα σύντομα δύο mails σπό εξωτερικό. Ο πρώτος με τον οποίο μίλησα λέει θα στείλει μεταφορική σπίτι μου να πάρει το αντικείμενο και μετά θα επικοινωνήσει για τον τρόπο πληρωμής. Προφανώς δεν είμαι τόσο αφελής να κάνω κάτι τέτοιο, ήθελα μόνο να ρωτήσω αν σας έχει συμβεί κι εσάς. Σε κάθε αγγελία της XE χυμάνε επιτήδειοι; Να μην κάνω τον κόπο να απαντήσω και στον δεύτερο;Κλασσική απάτη. Σου λένε να βάλεις σε κάποιον λογαριασμό λεφτά για τη μεταφορική και θα στα δώσουν όταν πληρώσουν το αντικείμενο που πουλάς. Πολλοί λένε ότι είναι διατεθειμένοι να το αγοράσουν σε διπλάσια τιμή. Μακριά....
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εεεεε σκεφτηκα οτι εφοσον την ειχα την παραγγελια και 'καθοτανε'... Δε μου πανε κιολας οτι ακυρωθηκε. Καλη μαλακια εκανα.
Μου ηρθε email παντως οτι επεξεργαζονται την παραγγελια. Για να δουμε. Ακομα δεν εχουν δεσμευθει τα χρηματα απο την Prepaid.Την Τριτη πηραν τα χρηματα. Μεχρι σημερα, ουτε φωνη, ουτε ακροαση. Παιζει σημερα να τους εστειλα τρια μεηλ.
Το καλο σεναριο λεει οτι θα ερθει αυτο που πηρα και γω θα χω ξενοικιασει!!
Το κακο σεναριο λεει οτι ο τυπας θα νομιζει οτι καθυστερουσα επιτηδες να πληρωσω και τωρα ή θα μου στειλει κανα μεηλ που θα μου λεει κανα... 'θα τα πουμε στα δικαστηρια' ή μου κανει κι εκεινος κονξες..
Ή απλα εχει δουλεια πολλη...
Σορρυ για το αν νομιζετε οτι αυτα που γραφω ειναι μαλακιες αλλα απο οnline αγορες δεν πολυξερω... -
Μπα απλά αγνοεί όπως τον αγνοησες και εσύ πολύ απλά... Τώρα δικαστήριο για 200 ευρώ πράγμα δε γίνεται...
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)