-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Όχι. Προτίμησε συναλλαγή μέσω αξιόπιστου ενδιάμεσου, όπως το ebay, ή κάποιο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα.
Αμα βρω και γινεται να επιβεβαιωσει ο φιλος μου στη Μαλαισια, οτι ολα ειναι κομπλε δηλαδη να μη προχωρησω σε αγορα?
ΑΝ το επιβεβαιώσεις, έχει καλώς, αλλά το ότι αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν διμοφιλείς, αξιόπιστες πλατφόρμες αγοραπωλησιών εμένα μου δημιουργεί υποψίες.
-
Αν πάθει κάτι το κινητό τι θα κάνεις; 300 ευρώ δεν είναι και λίγα για να τα ρίξεις στον κάδο.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Όχι. Προτίμησε συναλλαγή μέσω αξιόπιστου ενδιάμεσου, όπως το ebay, ή κάποιο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα.
Αμα βρω και γινεται να επιβεβαιωσει ο φιλος μου στη Μαλαισια, οτι ολα ειναι κομπλε δηλαδη να μη προχωρησω σε αγορα?
ΑΝ το επιβεβαιώσεις, έχει καλώς, αλλά το ότι αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν διμοφιλείς, αξιόπιστες πλατφόρμες αγοραπωλησιών εμένα μου δημιουργεί υποψίες.
Και εμενα αυτο μου κανει εντυπωση για αυτο ρωταω!
Αν πάθει κάτι το κινητό τι θα κάνεις; 300 ευρώ δεν είναι και λίγα για να τα ρίξεις στον κάδο.
Λεει οτι το καλυπτει παγκοσμια εγγυηση.
-
Τι μάρκα είναι; Χλωμό σε κόβω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι μάρκα είναι; Χλωμό σε κόβω.Samsung galaxy note 2 θελω να παρω!
-
Πληρωμή φαντάζομαι Western Union κλπ και όχι Paypal σωστά?
Προσωπικά θα ρίσκαρα μέχρι 50€ αγορά με αυτές τις προυποθέσεις, παραπάνω με την καμία. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Προσωπικά θα ρίσκαρα μέχρι 50€ αγορά με αυτές τις προυποθέσεις, παραπάνω με την καμία.τραπεζικη καταθεση.
-
Kαμία ασφάλεια δηλασή σε περίπτωση στραβής. Επίσης υποθέτω μιας και είναι εκτός Ευρώπης θα έχεις και τελωνείο. Εγώ θα το απέφευγα, έχω ακούσει πολλά για απάτες από ασιάτικες αγορές. Από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματα του ebay δεν θα μπορούσα να τους εμπιστευθώ.
-
Προσωπικά θα ρίσκαρα μέχρι 50€ αγορά με αυτές τις προυποθέσεις, παραπάνω με την καμία.τραπεζικη καταθεση.
Mε την καμία όμως.
-
Οκ παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας να'στε καλα!
-
Geo σου απαντησαν κ οι αλλοι,μη ρισκαρεις γιατι θα παρεις 99% ενα ομορφο fake.Αν δεις στο insomnia και τα σχετικα φορα ειναι γεματος ο τοπος απο κοσμο που την πατησε απο τετοιες εκτος πραγματικοτητας προσφορες
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
όπως είπαν και οι πιο πάνω, 99% για απατεώνα πρόκειται
-
Περιμενω απο Αγγλια μια θηκη κινητου. Σε ποιο site βαζω τον κωδι;κο για να δω σε ποια φαση ειναι τωρα ;
-
-
ευχαριστώ ..
το έψαξα εκεί που μου είπες , όμως ο αριθμός tranz που αναφέρεται στην παραγγελία μου δεν έχει λατινικούς αριθμούς μπρος κ πίσω , οπότε δεν μου τον κάνει δεκτό το σύστημα..θα περιμένω , έτσι και αλλιώς λέει για estim delivery 29 July -2 August.. (η παραγγελία έγινε 27 Ιουλίου).
-
Ριξε μια ματια κ εδω,αν και συνηθως δε δινουν εγκυρα tracking numbers για τετοια μικροαντικειμενα
-
Και εμενα αυτο μου κανει εντυπωση για αυτο ρωταω!
Λεει οτι το καλυπτει παγκοσμια εγγυηση.
-
Αναγκάστηκα να αντικαταστήσω την χρεωστική Visa που έχω στην Πειραιώς (και είχα συνδεδεμένη με το Paypal) καθώς έπεσε σε λάθος χέρια και φοβήθηκα μη χρησιμοποιηθεί εν αγνοία μου.
Πάω να περάσω την καινούρια Visa στο Paypal και λαμβάνω το μήνυμα....:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.Τι στην ευχή; Η προηγούμενη δούλευε επί χρόνια χωρίς θέμα...
-
Παω να πουλήσω στο Ebay και το PayPal (που το χρησιμοποιώ για αγορές και αποστολές χρημάτων 3 χρόνια τώρα) μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
The country that your PayPal account is registered under is not supported by PayPal's bank confirmation process. You can log in with a different account or create a new one registered in one of the following countries: Australia, Austria, Belgium, Canada, China, France, Germany, Hong Kong, India, Indonesia, Ireland, Italy, Japan, Netherlands, Philippines, Poland, Singapore, South Korea, Spain, Switzerland, Taiwan, Thailand, United Kingdom and United States.Τι στο καλό;!
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Αναγκάστηκα να αντικαταστήσω την χρεωστική Visa που έχω στην Πειραιώς (και είχα συνδεδεμένη με το Paypal) καθώς έπεσε σε λάθος χέρια και φοβήθηκα μη χρησιμοποιηθεί εν αγνοία μου.Πάω να περάσω την καινούρια Visa στο Paypal και λαμβάνω το μήνυμα....:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.Τι στην ευχή; Η προηγούμενη δούλευε επί χρόνια χωρίς θέμα...
εχει χρηματα μεσα ?
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)