-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Η dhl Γερμανίας συνεργάζεται με την dhl Ελλάδας προφανώς
Το οτι αγοράστηκε απο την ντοιτσε ποστ καμία σχέση δεν εχει... Η ντοιτσε ποστ ειναι η εθνική της Γερμανίας και συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑΛΟΛ.
Η DHL έχει 2 τύπους αποστολής:
- Express, κανονική courier, overnight αποστολές κλπ, έρχονται στην dhl ελλάδας και αν δεν έχει γραφείο παραδόσεων εκεί που είσαι παραδίδονται μέσω τοπικής courier.
- Paket, η φθηνή, αν πήρες amazon.co.uk super save delivery (και από πολλούς Γερμανούς) θα έρθει με αυτήν. Το πακέτο σου κάνει το γύρο της Ευρώπης με φορτηγό, έτσι για να πάρει αέρα, και τελικά παραδίδονται μέσω ΕΛΤΑ. Υπολόγισε ένα 20ήμερο.
Αν το tracking number σου είναι 12ψήφιο, ή δεν έχει, είναι με αυτό.
Οταν φύγει με dhl θα φτάσει με dhl Ελλάδας η με άλλο τοπικό συνεργαζόμενοι κουριερ...
Αν φύγει με ντοιτσε ποστ θα φτάσει με ΕΛΤΑ...12 ψηφια νούμερα εχουν τα dhl
13 ψηφια το απλό ταχυδρομιοΤο οτι στεγάζονται στο ίδιο κτίριο dhl Kai deutsche post λίγη σημασία εχει...
-
Η dp δέμα στουτγκαρδη Αθήνα θέλει 10 ακριβώς εργάσιμες μέρες
-
Thanks, παιδιά... Θα δούμε ..
-
17 μέρες αναμονής για ένα δέμα από Ευρώπη με την Fedex.
Προς στιγμή νόμιζα πως θα το είχε ο Tom Hanks στο νησί που ναυάγησε ... -
Πάντως το δικό μου ήρθε στις 9.05!
-
Παρελαβα asics (νουμερο 4E που δεν υπαρχουν στην Ευρωπη) απο ΗΠΑ
Αυτο ειναι ενας μικρος αθλος, γιατι η asics δεν αφηνει πια πωλησεις απο ΗΠΑ σε Ελλαδα
Το μαγαζι απο μονο του δηλωσε και μικροτερη τιμη στο ταχυδρομειο για να μην εχουμε ντραβαλα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παρελαβα asics (νουμερο 4E που δεν υπαρχουν στην Ευρωπη) απο ΗΠΑ
Αυτο ειναι ενας μικρος αθλος, γιατι η asics δεν αφηνει πια πωλησεις απο ΗΠΑ σε Ελλαδα
Το μαγαζι απο μονο του δηλωσε και μικροτερη τιμη στο ταχυδρομειο για να μην εχουμε ντραβαλαΓια δωσε Info του μαγαζιου
-
Έχω κάνει παραγγελία στο amazon.co.uk που έγινε dispatch 8 Απριλίου, και δέμα τίποτα.
Τι μπορώ να κάνω τώρα; -
4E υπάρχουν στην ΕΕ.
πχ http://www.startfitness.co.uk/product.asp?P_ID=48915
με παραξενεύει όμως η ύπαρξη τους καθώς, τα νορμαλ πλάτους asics μου είναι ήδη πιο πλατιά απο οποιαδήποτε άλλης μαρκας(κυρίως Nike) παπούτσια είχα ποτέ στο ίδιο νούμερο. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Έχω κάνει παραγγελία στο amazon.co.uk που έγινε dispatch 8 Απριλίου, και δέμα τίποτα.
Τι μπορώ να κάνω τώρα;Περιμένεις, είναι νωρίς ακόμα.
-
Μα τι διάολο, πάνω από μήνα, μόνο από ebay-κίνα περιμένω, και όχι πάντα.
-
Τωρα επικοινωνεις με τον Ινδο στο κουστουμιρ' service
-
Μια απτα ίδια κι εδώ, με dispatch στις 16/04. Εγω επικοινώνησα με τον πωλητή και συμφωνήσαμε να περιμένω μια βδομάδα ακόμα αλλιώς θα μου κάνουνε full refund. Επικοινώνησε με τον πωλητή πρώτα και αναλόγως την απάντηση πράττεις.
-
Τι μπορώ να κάνω τώρα;Με πωλητή το amazon, είναι πολύ εύκολα τα πράγματα. Επικοινωνείς με live chat https://www.amazon.co.uk/gp/help/contact-us, τους λες τον πόνο σου και απαιτείς full refund. Θα σου προτείνουν να περιμένεις κάποιες μέρες ακόμα ( πραγματικά πιστεύω ότι το λένε χωρίς κάποια δεδομένα αυτό), αλλά αν τους πιέσεις, θα πάρεις το refund αμέσως
-
Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν την ήξερα αυτή τη δυνατότητα.
Μόλις μίλησα με κάποιον και θα μου κάνει refund.Από Νιγηρία ήταν
-
Ευχαριστώ για την πληροφορία, δεν την ήξερα αυτή τη δυνατότητα.
Μόλις μίλησα με κάποιον και θα μου κάνει refund.Από Νιγηρία ήταν
Ελπιζω να μην σου ζητησε αριθμο πιστωτικης
-
Ειχα παραγγειλει απο Amazon.co.uk στις 08/05 και ηρθε σημερα απο ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ!Στο tracking εγραφε οτι σταλθηκε με DHL.
-
Δεν μου έχει tracking, και το delivery estimate είναι 15 Απριλίου.
-
Και το δικό μου δέμα από delivery estimate 30 Απριλίου δεν έχει έρθει ακόμα. Ζήτησα full refund από τον πωλητή και θα μου το δώσει λέγοντάς μου συγνώμη κλπ (εξωτερικός πωλητής του amazon)...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
17 μέρες αναμονής για ένα δέμα από Ευρώπη με την Fedex.
Προς στιγμή νόμιζα πως θα το είχε ο Tom Hanks στο νησί που ναυάγησε ...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)