-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αμα είναι από τη Βόρεια, για πάνταΠαραγγελιά απο DX.COM (3η στο συνολο απο το συγκεκριμενο site) και με το tracking id γραφει τα εξης :
1)14-05-13 παραγγελια
2)15-05-13 Dispatching
3) 22-05-13 Departure from outward office of exchange7 ημερες αναμονη για να στειλουν το δεμα ......και ελεγε αμεσα διαθεσιμο και γρηγορη αποστολη
Τις αλλες 2 φορες απο παρηγγειλα απο dx.com εκανε 1 μηνα για να δουμε αυτο ποσο θα κανει
-
Το dx ειναι μακραν η χειροτερη μου εμπειρια σε αποστολη προϊοντος.2 Φορες που πηρα,δεν επεσε κατω απο 40 μερες η αναμονη.Δε θα ξαναπαιρνα κατι απο αυτους.
-
το 3) σημαίνει οτι έφυγε απο τη Κίνα, όχι απο το DX.
γενικά 25+ μέρες είναι οι 3-4 εμπερίες μου απο DX, αλλά παλιότερα και με σχετικά μικρά δέματα (αν έχει κάποια σημασία) -
Συνηθως πραγματα απο Κινα φτανουν με ems στις 20-25 μερες.Αρα η εξτρα αργοπορεια ,με κανει να υποπτευομαι καθυστερησεις του dx,ή των συνεργατων του που αναλαμβανει τις διανομες.Δε ξερω και τι συστημα εχουν βεβαια
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το 3) σημαίνει οτι έφυγε απο τη Κίνα, όχι απο το DX.
γενικά 25+ μέρες είναι οι 3-4 εμπερίες μου απο DX, αλλά παλιότερα και με σχετικά μικρά δέματα (αν έχει κάποια σημασία)Ε και παλι και απο τις 15-05 που εγινε dispatch απο το dx εφυγε απο την Κινα στις 22-05, 7 ημερες για την αποστολη του απο το ταχυδρομειο , τοσο πολυ δουλεια εχουνε ΄η ααπο τις αποθηκες του dx τα στελνουν με το γαΪδουρακι για τα δωρεαν μεταφορικα ?
Τελος παντων να δω ποσο θα κανει, οπως εγραψε και ο socratesn οι αποστολες απο αυτους ειναι πολυ αργες
-
Αν και έχω κάνει πάρα πολλές online αγορές, η dx ήταν η μόνη περίπτωση από την οποία ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας λόγω καθυστέρησης. Την περίοδο μάλιστα που είχα κάνει την παραγγελία, είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως είχαν αλλάξει τα συστήματα διαχείρισης της αποθήκης τους και είχαν μεγάλα μπερδέματα. Είχαν μάλιστα και σχετικό βιντεάκι στην αρχική τους σελίδα θυμάμαι, που προσπαθούσε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Οι καθυστερήσεις οφείλονταν σε αυτούς και όχι στα κινέζικα ταχυδρομεία πάντως. Παρόλα αυτά, από ότι καταλαβαίνω, το πρόβλημα τους δεν ήταν παροδικό...
-
Καλησπερα,
Παραγγειλα για πρωτη φορα απο το eBay.co.uk. Συγκεκριμενα την πρωτη φορα, στις 24/5/2013 (δηλαδη πριν 1 εβδομαδα,dispatched 25/5) και αλλη μια παραγγελια 27/5, 3 μερες μετα (dispatched την ιδια μερα). Παρασκευη σημερα, ουτε φακελος, ουτε ειδοποιηση. Εγω πληρωσα τα μεταφορικα με royal mail.
Πριν απο 1,5 χρονο ειχα ζητησει verification mail απο το Moneybookers στη διευθυνση μου, δευτερα το ζητησα, παρασκευη πρωι εφτασε με royal mail. Το ιδιο πραγμα και με verification mails απο καζινο. 4-5 εργασιμες. Να αρχισω να ανησυχω ?? -
Ειναι παρα πολυ νωρις για να ανυσηχησεις.Λογικα απο βδομαδα θα παραλαβεις.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Τι το ιδιαιτερο εχουν δυο τραμπολινα και δεν μπορουν να μου τα στειλουν απο uk? δεν μπορουν να βρουν μεταφορικη κουριερ να μεταφερει τετοιου μεγεθους αντικειμενα... Εδω αμαξια και αεροπλανα μεταφερουν, εδω κολλανε?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τι το ιδιαιτερο εχουν δυο τραμπολινα και δεν μπορουν να μου τα στειλουν απο uk? δεν μπορουν να βρουν μεταφορικη κουριερ να μεταφερει τετοιου μεγεθους αντικειμενα... Εδω αμαξια και αεροπλανα μεταφερουν, εδω κολλανε?Μπορεί απλα να μην θέλουν να ασχοληθούν με το να ψάχνουν τιμες κλπ. Τα αεροπλάνα συνήθως μεταφέρονται χρησιμοποιώντας ίδια μέσα
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
-
Έρχεται συγγενής από ΗΠΑ, και κλασσικά πήρα κάτι από το amazon , να μου το φέρει , αλλά κλασσικά έφυγε για Ελλάδα πριν φτάσει το πακέτο .
Αυτό το κάτι είναι ένα ipod classic των 229$ , αν μου το στείλουν με ταχυδρομείο , θα με σκίσουν στο τελωνείο; -
ναι
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Έρχεται συγγενής από ΗΠΑ, και κλασσικά πήρα κάτι από το amazon , να μου το φέρει , αλλά κλασσικά έφυγε για Ελλάδα πριν φτάσει το πακέτο .
Αυτό το κάτι είναι ένα ipod classic των 229$ , αν μου το στείλουν με ταχυδρομείο , θα με σκίσουν στο τελωνείο;Αυτος θα γυρισει ΗΠΑ,θα το παραλαβει,και θα στο στειλει συστημενο με απλο ταχυδρομειο
Αν πρεπει να δηλωσει κατι στο ταχυδρομειο,ας δηλωσει οτι ειναι walkman αξιας 20$ -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αμα είναι από τη Βόρεια, για πάντα
Παραγγελιά απο DX.COM (3η στο συνολο απο το συγκεκριμενο site) και με το tracking id γραφει τα εξης :
1)14-05-13 παραγγελια
2)15-05-13 Dispatching
3) 22-05-13 Departure from outward office of exchange7 ημερες αναμονη για να στειλουν το δεμα ......και ελεγε αμεσα διαθεσιμο και γρηγορη αποστολη
Τις αλλες 2 φορες απο παρηγγειλα απο dx.com εκανε 1 μηνα για να δουμε αυτο ποσο θα κανει
Σημερα ηρθαν μαζι 2 παραγγελίες !
Η πρωτη απο ebay σε Γερμανικο καταστημα στις 23/05/13 δηλαδη 12 ημερες στο συνολο (8 εργασιμες ) και μετα απο 3 ωρες μου ηρθε και το δεμα απο DX.COM
20 ημερες συνολο απο την στιγμη που παρήγγειλα ,
13 απο την στιγμη που γραψανε Departure from outward office of exchange .Αν λοιπον εφευγε και την ιδια ημερα απο την Κινα για Ελλαδα και οχι μετα απο 7 ημερες απο την στιγμη που εγινε dispatch τοτε 13 ημερες (αρα 9 εργασιμες ) ειναι μια χαρα για αποστολη απο το dx.
Μπραβο αν βελτιωσανε τους χρονους τους και δεν ηταν εξαιρεση
-
Δεν αναλαμβάνει το απλό ταχυδρομείο ουτε fedex-ups να μεταφέρει ηλεκτρονική συσκευή που έχει μέσα μπαταρία λιθίου. Οπότε ατυχήσαμε.
-
.... έκανα μια αγορά από ebay μέσω paypal εχθές το βράδυ .... όμως δεν είχα δει ότι η 'προπληρωμένη κάρτα' μου δεν ήταν 'φορτωμένη' .... έβαλα χρήματα στην κάρτα σήμερα το μεσημέρι .... λέτε να μην έχει ενεργοποιηθεί η αγορά ? ( στο ebay έχει στις αγορές μου ένδειξη 'πληρωμένα' αλλά από τη κάρτα μου δεν έχουν τραβηχθεί ακόμα λεφτα .... και δεν έγινε ακόμα dispatched η αγορά μου )
Any ideas ?
-
Opodo.
-
.... πάιδες στο θε΄μα που είχα δημοσιεύσει 2 ποστ πιο πάνω .... τελικά οι αγορές μου έγιναν dispached αν και ακόμα δεν έχουν αφαιρεθεί χρήματα από την κάρτα μου ...
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... πάιδες στο θε΄μα που είχα δημοσιεύσει 2 ποστ πιο πάνω .... τελικά οι αγορές μου έγιναν dispached αν και ακόμα δεν έχουν αφαιρεθεί χρήματα από την κάρτα μου ...Ειλικρινα δεν ξερω να σου πω σιγουρα για την περιπτωση σου ,αλλα μου εχει τυχει στην καρτα μου (οχι prepaid) να περασουν αρκετες ημερες μεχρι να δειξει το σωστο υπολοιπο
-
Αγορά αντικειμένου από ebay (κλασσικά Κινέζος πωλητής) στις 8 του μήνα και άμεση εξόφληση μέσω PayPal. Στις 11 του μήνα έρχονται απανωτά μια ειδοποίηση από ebay ότι το αντικείμενο έχει χαρακτηριστεί ως απεσταλμένο (marked as shipped) και, μια ώρα μετά, το κάτωθι κομψοτέχνημα αοριστολογίας από τον πωλητή:
Dear ,
Thanks for your purchase of the item which ranks one of our best sellers. Unfortunately,just now we are informed by our supplier that there are some problems with the quality of this batch of items. But as the responsible sellers, we will do our best to urge our supplier to make it available not later than next Sunday.We will prioritize the shipping queue to make sure your item to be shipped out once we have been offered with the new qualified goods.To avoid more inconvenience caused, would you please wait a little bit longer and give us another chance to compensate you with the qualified goods and service?If we can not manage to ship it to you on the estimated day,we promise to process a full refund to you in 48 hours. Herein, I would like to show my deep apology for all the inconvenience caused.
(You will be informed whether your order has been shipped or you have been refunded later.)Best regards,
Daisy. Liao
Customer ServiceΑπ' όσο έψαξα, δεν υπάρχουν πρόσφατες αναφορές για κατασκευαστικά ή άλλα προβλήματα για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Τι μπορεί να παίζει; Παρακαλώ για τυχόν σχόλια, απόψεις κλπ.
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)