-
Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει πως όσο καλύτερη ειναι η εκάστοτε τηλεόραση (π.χ. LCD) τόσο πιο πολύ φαίνονται οι αδυναμίες των κονσολών σε γραφικά...
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο;
Απαρχαιωμένο hardware, θολά γραφικά, χαμηλές αναλύσεις, αδυναμία επέκτασης και τροποποίησης παιχνιδιών...
Ειλικρινά ότι και να μου έχουν δείξει φίλοι μου κονσολάδες δεν με εχει εντυπωσιάσει όσο π.χ. το Half Life 2 ή το Doom 3 στο PC!
I'll take my PC any day of the week!
Παρ' όλα αυτά το PSP με το χακιασμένο homebrew firmware (που μπορείς να παίζεις παιχνίδια απο το memory stick περασμένα ως .iso αρχεία) ακούγεται πολύ ενδιαφέρον... Όπως επίσης και η αναπαραγωγή αρχείων DivX...
Gran Turismo 4 @PS2
Project Gotham Racing 3 @Xbox 360Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε pc.
Plus
ότι δεν χρειάζεσαι μια περιουσία σε αναβαθμίσεις (το ps2 το έχω 4 χρόνια χωρίς να δώσω μια δεκάρα παραπάνω).
ότι βάζεις το dvd και παίζεις χωρίς να σπας το κεφάλι σου γιατί δεν τρέχει το τάδε game στο pc σου.
ότι το παίρνεις παντού (πάντα θα υπάρχει μια tv όπου κι αν πας).
ότι το συνδέεις σε μία 29άρα plasma με 7.1 dts ήχο και τελείωσες.....και και και...
Καλα βρες μου την 29αρα plasma πρωτα και μετα πες μου
Aυτό κράτησες...; οk! στα άλλα τι έχεις να πεις και ειδικά στα 2 games που τα pc δεν έχουν καν.
υγ. έχω 32' plasma.
-
Και το PGR3 χρησιμοποιεί μόνο ένα από τα 6 cpu cores του Xbox360.. Imagine..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί σου φαίνεται τόσο παράξενο;
Απαρχαιωμένο hardware, θολά γραφικά, χαμηλές αναλύσεις, αδυναμία επέκτασης και τροποποίησης παιχνιδιών...
Ειλικρινά ότι και να μου έχουν δείξει φίλοι μου κονσολάδες δεν με εχει εντυπωσιάσει όσο π.χ. το Half Life 2 ή το Doom 3 στο PC!
I'll take my PC any day of the week!
Παρ' όλα αυτά το PSP με το χακιασμένο homebrew firmware (που μπορείς να παίζεις παιχνίδια απο το memory stick περασμένα ως .iso αρχεία) ακούγεται πολύ ενδιαφέρον... Όπως επίσης και η αναπαραγωγή αρχείων DivX...
Gran Turismo 4 @PS2
Project Gotham Racing 3 @Xbox 360Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο σε pc.
Plus
ότι δεν χρειάζεσαι μια περιουσία σε αναβαθμίσεις (το ps2 το έχω 4 χρόνια χωρίς να δώσω μια δεκάρα παραπάνω).
ότι βάζεις το dvd και παίζεις χωρίς να σπας το κεφάλι σου γιατί δεν τρέχει το τάδε game στο pc σου.
ότι το παίρνεις παντού (πάντα θα υπάρχει μια tv όπου κι αν πας).
ότι το συνδέεις σε μία 29άρα plasma με 7.1 dts ήχο και τελείωσες.....και και και...
Καλα βρες μου την 29αρα plasma πρωτα και μετα πες μου
Aυτό κράτησες...; οk! στα άλλα τι έχεις να πεις και ειδικά στα 2 games που τα pc δεν έχουν καν.
υγ. έχω 32' plasma.
Κοίτα εγώ παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια (μόνο ένα βασικά εδώ και 6 μήνες και το οποίο προβλέπεται να παίζω για τους επόμενους 16 ) οπότε η ποικιλία των παιχνιδιών προσωπικά δεν με απασχολεί. Α, αν θέλω να παίξω πάντως τα παιχνίδια που λες πάω σε ένα φίλο μου
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κοίτα εγώ παίζω συγκεκριμένα παιχνίδια (μόνο ένα βασικά εδώ και 6 μήνες και το οποίο προβλέπεται να παίζω για τους επόμενους 16 ) οπότε η ποικιλία των παιχνιδιών προσωπικά δεν με απασχολεί.δεν μίλησα για ποικιλία αλλά για το εάν τα 2 games που ανέφερα ανταποκρίνονται σε αυτά που λανθασμένα ανέφερε ο silencer51.
Kαι ξανα-ρωτώ έχετε δει games σε xbox360;
Α, αν θέλω να παίξω πάντως τα παιχνίδια που λες πάω σε ένα φίλο μου
Κι εγώ εάν θέλω να παίξω strategy το παίζω στο laptop μου. So what?
-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4122Εντάξει ρε Κώστα μην τρελαίνεσαι...δεν είναι το πρώτο offtopic εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εντάξει ρε Κώστα μην τρελαίνεσαι...δεν είναι το πρώτο offtopic εδώ μέσα...
Δεν έδειξα ότι τρελάθηκα.
Απλά ας βάζουμε όσο μπορούμε μια τάξη στο forum με λιγότερα offtopic που και εγώ έχω συχνά.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Απλά ας βάζουμε όσο μπορούμε μια τάξη στο forum με λιγότερα offtopic που και εγώ έχω συχνά.
Δεν αντιλέγω πρόεδρε αλλά με ξενερώνεις όταν προσπαθώ να πω κάτι και μου πετάς το link...anyway krus τα δέοντα.
Α και υπάρχουν μεγαλύτερα offtopic εδώ μέσα αλλά δεν είδα να κολλάει κανείς. Αλλωστε μία συζήτηση κάνουμε που ξωκοιλε...εντάξει πόσες φορές δεν γίνεται σε μία συζήτηση στην παρέα μας.
Μην βάζουμε αυστηρούς κανόνες και σε αυτό το φόρουμ.
/offtopic
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν αντιλέγω πρόεδρε αλλά με ξενερώνεις όταν προσπαθώ να πω κάτι και μου πετάς το link...anyway krus τα δέοντα.
Α και υπάρχουν μεγαλύτερα offtopic εδώ μέσα αλλά δεν είδα να κολλάει κανείς. Αλλωστε μία συζήτηση κάνουμε που ξωκοιλε...εντάξει πόσες φορές δεν γίνεται σε μία συζήτηση στην παρέα μας.
/offtopic
Μάλιστα...Είμαστε μια παρέα και απλά έγινε μια φιλική 'παρατήρηση' με απλό τρόπο
Τώρα αν σε ξενέρωσα sorry mate -
Ψυχραιμία παίδες!
προσπαθούμε όλοι, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε 24/24, 7/7 πάνω από το pc. Ούτε να διασπάμε κάθε θέμα μόλις γίνουν οφτόπικ ποστς. Αν παραγίνει, και τα οφτόπικ έχουν τάση να δημιουργήσουν μια νέα συζήτηση, ΝΑΙ.
-
ok ok..
Λάθος...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ψυχραιμία παίδες!προσπαθούμε όλοι, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε 24/24, 7/7 πάνω από το pc. Ούτε να διασπάμε κάθε θέμα μόλις γίνουν οφτόπικ ποστς. Αν παραγίνει, και τα οφτόπικ έχουν τάση να δημιουργήσουν μια νέα συζήτηση, ΝΑΙ.
Κατέρευσε ο μύθος του always online moderator -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
/offtopic
Μάλιστα...Είμαστε μια παρέα και απλά έγινε μια φιλική 'παρατήρηση' με απλό τρόπο
Τώρα αν σε ξενέρωσα sorry mate -
Και το σήριαλ με το κινητό της αδερφής μου συνεχίζεται...
Η παραγγελία έγινε απο μεγάλο -υποτίθεται σοβαρό- γερμανικό eBay shop με feedback 99% στις 2 Δεκεμβρίου για 1 Siemens SL65 Black καινούριο.
Μαζί με μεταφορικά κόστισε 191.38 ευρώ.
Το κινητό, το οποίο θα έπρεπε λογικά εντός μιας βδομάδας το πολύ να ειναι στη Πάτρα, δεν έχει φτάσει ακόμα - αν και δεν ειμαι Πάτρα απο τις 23, έχω τηλεφωνήσει στα ΕΛΤΑ και δεν υπάρχει κάποιο πακέτο στο όνομά μου.
Κάποια στιγμή (κατά τις 15 του μηνός) και μετά απο αρκετά email ο πωλητής μου είπε πως είχαν ενα πρόβλημα με το στοκ τους και το κινητό είχε σταλεί εκείνη τη μέρα.
Ακούστε τώρα το πιο τραγικό: Προχτές έλαβα email απο το eBay πως ο πωλητής (mobilebomber_de) δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει πληρωμή για το item! Έλεος!
Έννοείται πως απάντησα στο dispute του με στοιχεία απο PayPal κ.λ.π. που δείχνουν πως έχω πληρώσει κανονικότατα και ακόμα δεν μου έχει απαντήσει...
Τι να κάνω? Υπάρχει περίπτωση να χάσω τα χρήματά μου;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και το σήριαλ με το κινητό της αδερφής μου συνεχίζεται...Η παραγγελία έγινε απο μεγάλο -υποτίθεται σοβαρό- γερμανικό eBay shop με feedback 99% στις 2 Δεκεμβρίου για 1 Siemens SL65 Black καινούριο.
Το κινητό, το οποίο θα έπρεπε λογικά εντός μιας βδομάδας το πολύ να ειναι στη Πάτρα, δεν έχει φτάσει ακόμα - αν και δεν ειμαι Πάτρα απο τις 23, έχω τηλεφωνήσει στα ΕΛΤΑ και δεν υπάρχει κάποιο πακέτο στο όνομά μου.
Κάποια στιγμή (κατά τις 15 του μηνός) και μετά απο αρκετά email ο πωλητής μου είπε πως είχαν ενα πρόβλημα με το στοκ τους και το κινητό είχε σταλεί εκείνη τη μέρα.
Ακούστε τώρα το πιο τραγικό: Προχτές έλαβα email απο το eBay πως ο πωλητής (mobilebomber_de) δήλωσε πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει πληρωμή για το item! Έλεος!
Έννοείται πως απάντησα στο dispute του με στοιχεία απο PayPal κ.λ.π. που δείχνουν πως έχω πληρώσει κανονικότατα και ακόμα δεν μου έχει απαντήσει...
Από όσα ξέρω δεν τα χάνεις εφόσον η αγορά έγινε μέσω paypal. Και να πέσεις σε απατεώνα υπάρχει πρόβλεψη αποζημίωσης εώς ενός ποσού από το ίδιο το ebay.
**edit: **το paypal είναι θυγατρική του ebay.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Και το σήριαλ με το κινητό της αδερφής μου συνεχίζεται...Η παραγγελία έγινε απο μεγάλο -υποτίθεται σοβαρό- γερμανικό eBay shop με feedback 99% στις 2 Δεκεμβρίου για 1 Siemens SL65 Black καινούριο.
1.Από Γερμανία μία φορά και εμένα είχε αργήσει πάρα πολύ.
2.Επικοινώνησε με PAYPAL ASAP!!!!
-
Άνοιξα ενα dispute με το ebay σχετικά με το κινητό. Να δούμε αν θα το παραλάβω ποτέ η αν θα πάρω πίσω τα χρήματά μου.
Μια ερώτηση: Την προηγούμενη Πέμπτη παρήγγειλα ενα γιαπωνέζικο PDA (που δεν εισάγεται επισήμως στην Ευρώπη) απο εναν online γερμανό retailer.
Το έστειλαν την ίδια μέρα μεσω Deutsche Post/DHL. Απ' οτι φαίνεται στη Γερμανία η DHL συνεργάζεται με τα ταχυδρομεία για αποστολές πακέτων.
Μέχρι στιγμής το πακέτο δεν έχει έρθει. Ελπίζω για αύριο ή μεθαύριο. Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία με αποστολή απο Γερμανία μέσω Deutsche Post/DHL?
-
Nai έχω εγώ.
Πριν λίγες μέρες παρέλαβα αθλητικά ρούχα από Γερμανία. Ηρθε μια ειδοποίηση σπίτι αλλά πουθενά δεν είδα γραμμένο το DHL παρά μόνο το 'Deutsche Post'.
Πήγα και παρέλαβα κανονικά το δέμα από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου.Με DHL μου είχαν στείλει από Ιταλία και ήρθε το δέμα σπίτι μου.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Nai έχω εγώ.
Πριν λίγες μέρες παρέλαβα αθλητικά ρούχα από Γερμανία. Ηρθε μια ειδοποίηση σπίτι αλλά πουθενά δεν είδα γραμμένο το DHL παρά μόνο το 'Deutsche Post'.
Πήγα και παρέλαβα κανονικά το δέμα από τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου.Με DHL μου είχαν στείλει από Ιταλία και ήρθε το δέμα σπίτι μου.
Aκριβώς την ίδια εμπειρία έχω και γω! Πριν 1,5 μήνα παράγγειλα ενισχυτή από Γερμανία που ήρθε με Deutsche Post. Στο χαρτάκι δεν υπήρχε ούτε λέξη ελληνικά!
Έψαξα στο net και έμαθα για την εξαγορά των Deutsche Post από την DHL και πήρα ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών, για να μάθω ότι θα παραλάμβανα το δέμα από τα ΕΛΤΑ...
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)