-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μου προτειναν μια toshiba σε τιμη κοστους και καλα στα 350 ευρω.Ειναι γραφικοιΑν υπάρχει κάποιο media markt κοντά σου, κάνε μια βόλτα.
-
Πηγα κ απο κει αλλα η φθηνοτερη 32αρα παιζει στα 300.Βγαζουν προσφορες συχνα πυκνα αλλα δεν ειναι ευκολο να παω συνεχεια.Δεν επειγει αλλα ειναι η τελευταια δουλεια που χρειαζεται το σπιτι κ ειναι ολα ετοιμα.Βρηκα στο Public της τσιμισκη την παρασκευη μια αλλη τοσιμπα στα 250 αλλα ειλικρινα δεν ηθελα να τους αφησω ουτε μισο ευρω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τους εστειλα ενα mail στο οποιο ακριβως αυτο που ειπες περιμενα.Και μου απαντανε καλεστε μας στο ταδε νουμερο ειμαστε στη διαθεση σας να σας εξυπηρετησουμε.Φυσικα και δε πηρα.Εστειλα mail με πληρη στοιχεια για τις ωρες που το προιον ηταν διαθεσιμο και για την ωρα της παραγγελιας..Το λογικο θα ηταν αυτο που λες ή εστω μια δωροεπιταγη 50-100 ευρω για οποια tv θελω πανω απο 250 ευρω και πρωτος θα βγαινα να πω μπραβο στο Public αλλα ΠΟΥ
αυτό με τη δωροεπιταγή έπρεπε να σου το προσφέρουν...
πήρα τηλέφωνο σε ένα κατάστημα ποδηλάτων να ρωτήσω για τη διαθεσιμότητα ενός ποδηλάτου 700€. Μου είπαν ότι το είχαν στο μέγεθος κ στο χρώμα που ήθελα. Περνάω από το κατάστημα κ τελικά δεν υπάρχει καθώς έγινε λάθος. Ο υπάλληλος, πολύ σωστός, χωρίς να ρωτήσει αριστερά κ δεξιά, μου προτείνει το επόμενο μοντέλο που είχε το χρώμα που ήθελα στα 750€ από 800€. Και φυσικά ως καλύτερο μοντέλο το επέλεξα. Έδωσα λίγο παραπάνω εγώ, έχασε κάτι λίγο το κατάστημα, το θέμα είναι ότι μείναμε κ οι 2 ικανοποιημένοι εν τέλει. Αυτό είναι το ζητούμενο στην αγοροπωλησία... Όχι να σου πιει το αίμα ο έμπορος...φαναζομαι οτι δε μιλας για Ελλαδα
Για Γερμανία μιλώ , ναι
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Την Samsung UE40D5000 LED TV 40'. 479€ από 599€...
Την έχω στο εξοχικό. Πολύ καλή για τα χρήματά της.
-
Πηρα τελικα την LG M2762DP...27αρα,full hd,με ενσωματωμενο Mpeg4 Και θυρα Usb που διαβαζει ολους μου τους σκληρους.Ειναι υπεροχη και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την εικονα της ακομα και στα κοινα ελληνικα καναλια(καμια σχεση με την κωλοsamsung που εχουμε στο αλλο σπιτι).Hxoς πολυ καλος αν και θα ηθελα το max να ηταν λιγο πιο δυνατο.Χειρισμος πολυ ευκολοτερος απο τη σαμσουνγκ.Γενικα αφηνει την αισθηση του high end μηχανηματος για 27αρα και για τα 280 ευρω που την πηρα πιστευω ειναι καλυτερη επιλογη απο μια μετρια προς κακη 32αρα..Στο σπιτι επικρατουν σκηνες οπως η παρακατω και πιστευω μ ενα Ps3 θα ολοκληρωθει η φαση
-
Καλορίζικη
Εχεις πολύ φωτεινότητα ή μου φαίνετε? -
Δεν πολυεπαιξα με τις ρυθμισουλες,αλλα εχει πολυ ζωντανη εικονα κ επειδη βλεπω απο αποσταση δε με κουραζει η οποια υψηλη φωτεινοτητα,δηλ μου φαινεται πολυ νορμαλ σαν εικονα.Μαλλον φταιει λιγο η κωλοκαμερα του κινητου
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δεν πολυεπαιξα με τις ρυθμισουλες,αλλα εχει πολυ ζωντανη εικονα κ επειδη βλεπω απο αποσταση δε με κουραζει η οποια υψηλη φωτεινοτητα,δηλ μου φαινεται πολυ νορμαλ σαν εικονα.Μαλλον φταιει λιγο η κωλοκαμερα του κινητουandroid έχεις;
-
-
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Μαλλον φταιει λιγο η κωλοκαμερα του κινητου
android έχεις;
Είσαι καλός στο photoshop βλέπω! Παπάδες κάνεις!
Μα την παναγια να μου καουν ολα τα ηλεκτρονικα επιτοπου αν εχω πειραξει αυτη τη φωτο.
Ειναι οπως ακριβως τραβηχτηκε απο το Incredible s
Τωρα αν εσενα δεν σου αρεσε που ειναι τοσο καλη (για φωτο κινητου παντα),προβλημα σου -
Δεν πολυεπαιξα με τις ρυθμισουλες,αλλα εχει πολυ ζωντανη εικονα κ επειδη βλεπω απο αποσταση δε με κουραζει η οποια υψηλη φωτεινοτητα,δηλ μου φαινεται πολυ νορμαλ σαν εικονα.Μαλλον φταιει λιγο η κωλοκαμερα του κινητου
android έχεις;
Κατι πιο σπανιο. Windows Phone 7 (7.5 για την ακριβεια )
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
android έχεις;
Μα την παναγια να μου καουν ολα τα ηλεκτρονικα επιτοπου αν εχω πειραξει αυτη τη φωτο.
Τωρα αν εσενα δεν σου αρεσε που ειναι τοσο καλη (για φωτο κινητου παντα),προβλημα σουΠλάκα έκανα, επειδή ήταν πολύ καλή η φωτογραφία.
android έχεις;
Κατι πιο σπανιο. Windows Phone 7 (7.5 για την ακριβεια )
Ωραίος. Το 2ο καλύτερο OS για κινητά μετά το iOS.
-
android έχεις;
Τωρα αν εσενα δεν σου αρεσε που ειναι τοσο καλη (για φωτο κινητου παντα),προβλημα σουΠλάκα έκανα, επειδή ήταν πολύ καλή η φωτογραφία.
android έχεις;
Κατι πιο σπανιο. ** Windows Phone 7** (7.5 για την ακριβεια )
Ωραίος. Το 2ο καλύτερο OS για κινητά μετά το iOS.
-
cabala,ακρως παρεξηγημενο λειτουργικο,εχω γραψει στο θρεντ των κινητων καποια πραγματα.Απολυτα ικανοποιημενος 6 μηνες κ ακομα δεν εχει φαει εστω κ ενα κρασαρισμα
-
Ρε παίδες , πλσ help , δεν βγάζω άκρη ...
... να θέσω μερικά ερωτήματα για αγορά HDTV ... ( ολίγον άσχετος )
- για 2,5-3,5 μέτρα απόσταση μια 32 ιντσών είναι ΟΚ ?
- θα κουμπώνουν DVD και Video ?
- με κατάλληλο καλωδιο να θεωρήσω ότι κουμπώνει το laptop ?
- θέλω USB για ταινίες ( όπως και δήποτε ) . Παίζουν όλα ( τα πιο κοινά ) τα φορμάτ εικόνας ή έχει κάτι ιδιαίτερο να προσεξω ?
- παίζει ο παράγοντας κατανάλωση ηλεκτρικού ρευματος ?
- είναι ρεαλιστικό να βγω στην αγορά με 350Ε στην τσέπη ?
- να ψάξω σε δικτυακό μαγαζί ? ( εγγυήσεις κτλ )
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Ρε παίδες , πλσ help , δεν βγάζω άκρη ...... να θέσω μερικά ερωτήματα για αγορά HDTV ... ( ολίγον άσχετος )
- θέλω USB για ταινίες ( όπως και δήποτε ) . Παίζουν όλα ( τα πιο κοινά ) τα φορμάτ εικόνας ή έχει κάτι ιδιαίτερο να προσεξω ?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ρε παίδες , πλσ help , δεν βγάζω άκρη ...
... να θέσω μερικά ερωτήματα για αγορά HDTV ... ( ολίγον άσχετος )
Ευχαριστώ πάρα πολύ .
-
Θα μπορούσε κανείς να συγκρίνει αυτές τις δύο TV ...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157063&sid=1
VS
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home ... LV4500.htm
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
help! τηλεορασεις hdtv !!