-
Είχα ρωτήσει στο θέμα λευκές συσκευές αλλά ας ρωτήσω κι εδώ μάλλον το κατέχετε καλύτερα!
Σε μια επίπεδη τηλεόραση LG 37άρα του 2007 εδώ και λίγο καιρό ξαφνικά άρχισε να δείχνει μια κατακόρυφη λεπτότατη πράσινη γραμμή από πάνω μέχρι κάτω. Τη συνηθίζεις αλλά δε λέει οπότε πρέπει να δω τι μπορώ να κάνω.
Όταν ευκαιρήσω θα ρωτήσω την εταιρεία για σέρβις (ή μήπως να αποτανθώ κάπου αλλού;). Βοηθήστε λοιπόν αν μπορείτε να μη με πιάσουν Κώτσο. Είναι κάτι που φτιάχνεται;; Πόσο εύκολα;; Πόσο ακριβά;; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είχα ρωτήσει στο θέμα λευκές συσκευές αλλά ας ρωτήσω κι εδώ μάλλον το κατέχετε καλύτερα!
Σε μια επίπεδη τηλεόραση LG 37άρα του 2007 εδώ και λίγο καιρό ξαφνικά άρχισε να δείχνει μια κατακόρυφη λεπτότατη πράσινη γραμμή από πάνω μέχρι κάτω. Τη συνηθίζεις αλλά δε λέει οπότε πρέπει να δω τι μπορώ να κάνω.
Όταν ευκαιρήσω θα ρωτήσω την εταιρεία για σέρβις (ή μήπως να αποτανθώ κάπου αλλού;). Βοηθήστε λοιπόν αν μπορείτε να μη με πιάσουν Κώτσο. Είναι κάτι που φτιάχνεται;; Πόσο εύκολα;; Πόσο ακριβά;;Δυστυχώς δεν διορθώνεται, άλλη τηλεόραση...
-
Καμιά εξήγηση; Τι ακριβώς έχει συμβεί; Γιατί συνέβη, έκανα κάτι ή ήταν η κακιά του ώρα; Τι να προσέξω γενικά για να μην μου ξανασυμβεί;
-
μαλλον το γνωστο προβλημα της lg και της samsung..
υγρασια! -
Είδα σήμερα 42 Panasonic Neoplasma σε τηλεοπτικό ψηφιακό σήμα και μετά FullHD
!!!!!!!!!!!! Απίστευτο value for money.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Είδα σήμερα 42 Panasonic Neoplasma σε τηλεοπτικό ψηφιακό σήμα και μετά FullHD!!!!!!!!!!!! Απίστευτο value for money.
σσσσσσσσσσσσσ
μην το πεις παραεξω αυτο....
εχει ακομη κοσμο που αγοραζει lcd.... σσσσσσσσσσσσσσσσ
-
σε plasma, οι panasonic είναι 'μονόδρομος', ή παίζει να αξίζουν και τπτ μοντέλα από samsung κλπ;
-
Μη τρως παπα και συ απο τον ποπ ρε!θα στην αγορασει για ενα ξεροκομματο μετα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Μη τρως παπα και συ απο τον ποπ ρε!θα στην αγορασει για ενα ξεροκομματο μετα! -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σε plasma, οι panasonic είναι 'μονόδρομος', ή παίζει να αξίζουν και τπτ μοντέλα από samsung κλπ;Εγώ πάντως άνετα μέχρι τα 2000 χιλιάρικα θεωρώ ότι δεν έχει ανταγωνισμό από καμία LCD κλπ
-
συγκεκριμένα οι panasonic plasma ή εν γένει οι plasma;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
συγκεκριμένα οι panasonic plasma ή εν γένει οι plasma;H συγκεκριμένη που είδα, δεν θυμάμαι ακριβώς το μοντέλο, είναι αυτές που παρουσιάστηκαν πριν 2-3 μήνες με τα Panel Neoplasma, το πιο φτηνό μοντέλο της νέας σειράς.
Για Panasonic Μιλώ, δεν έχω δει καμία άλλη plasma. -
Οι TV από Αγγλία παίζουν κανονικά εδώ?
Μηπως έχουν άλλες πρίζες-ρεύματα-ρυθμίσεις κλπ? -
Άλλη πρίζα έχουν αλλα με 2-3€ παίρνεις ενα ανταπτερ κ τέλος!
-
Thanks!
Δεν παίζει κανένα άλλο πρόβλημα συμβατότητας έτσι? -
Όχι. Αυτό που αναφέρουν ως Freeview και Freeview HD είναι κλασσικό DVB-T και DVB-T2, όπως έχουμε εδώ νομίζω. Ο δέκτης Freesat είναι αδιάφορος εδώ.
-
Εδώ έχουμε DVB-T.... Ακόμα....
-
Πλέον οι περισσότερες τηλεοράσεις είναι πολυσυστημικές οπότε δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Απλά επιλέγεις το σωστό για Ελλάδα.
Όμως αν δεν είναι τότε είτε θα βλέπεις εικόνα είτε θα ακούς ήχο. Αυτό γιατί στην Αγγλία έχουν διαφορετικό πρότυπο εκπομπής. Αν είναι έτσι δεν φτιάχνεται εύκολα. Το είχα κάνει παλιά αλλά σου λέω ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς. Εκτός αν πλέον γίνεται η μετατροπή με απλό update της τηλεόρασης. -
Την καλύτερη LCD τηλεόραση 32 έως 37', HD (όχι 'ready'), φυσικά MPEG4, με έως 500 € (και πολλά λέω - δεν ξαναγοράζω ακριβή τηλεόραση ). Δεν ενδιαφέρει USB (όχι ότι ενοχλεί), έχω media player. Ενδιαφέρει η δυνατότητα να παίζει μουσική χωρίς να είναι ανοιχτή η οθόνη.
Δώστε και σώστε! -
ε κοιτας για lg μερια (πρεπει να εχει βγει και η καλη 42ρα με wifi επανω)
μια απλη 42
http://www.skroutz.gr/s/330993/LG-42LK5 ... _container
εγω εχω αυτην παντως
http://www.skroutz.gr/s/292236/LG-37LE4 ... _container
κυριως επειδη ειναι led και επειδη ειναι η μονη με scart να βαζω το video που εχω
help! τηλεορασεις hdtv !!