-
τι χρηση θες να κανεις και σε τι αποσταση εισαι;
-
Χρήση τα πάντα όλα. Ταινίες, gaming, μπάλα κτλ. Απόσταση ανάλογα με το που θα αράζω την κορμάρα μου (~3-4μ) αλλά ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα θα μεταφερθεί σε άλλο σπίτι, οπότε ας πούμε ότι δεν την λαμβάνουμε υπόψη.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν θα έχει τις εφαρμογές και τη συνδεσημότητα των Samsung και τη συμβατότητα με πολλά φορμάτς των LG.
-
Παρε την W9.
-
Ύστερα παίζει κι αυτή εδω
και περιπλέκονται κι άλλο τα πραγματα. Το κακό είναι ότι οι πληροφοριες στο ιντερνετ είναι ελάχιστες για τα συγκεκριμένα μοντέλα που κοιτάω.
-
Μεγάλη απογοήτευση. Όλες οι FHD μου πιξελιάζουν αισθητά στις διαστάσεις που κοιτάω. Πρέπει να απομακρυνθείς πολύ για να στρώσει το πράγμα. Τη Sony δεν την είχε αλλά είχε την W805 που πράγματι έχει εξαιρετική εικόνα με πολύ καλό motion. Αντίστοιχα και οι LG. Καλή εικόνα και πολύ βολικό το WebOS. Οι Samsung δεν με ενθουσίασαν.
Tough choice. Οποιαδήποτε σύγκριση με UHD βέβαια είναι τσόντα. Ακόμα και η βασική 6900 Samsung δεν πιξελιάζει ούτε για αστείο, άσχετα αν τρώει θάψιμο στα reviews.
-
Υπαρχει καποιος λογος που θελεις να πας σε αυτην την διασταση;
46 για 1080 ειναι το μαξ που δεχομαι.
-
Για την απόσταση θέασης που θα έχω 46-48 είναι το μινιμουμ. Φοβάμαι ότι αν πάρω τώρα 50αρα FHD θα ψάχνομαι πάλι σ' ενα χρόνο.
-
- ΜΗΝ πάρεις 3D (άχρηστη μαρκετίστικη μαλακία) και δώσε τα ίδια χρήματα για μεγαλύτερη διάσταση, το μέγεθος μετράει
- Ομοίως μην πάρεις 4Κ, τι θα βλέπεις ?
- Αν βλέπεις TV πάρε plasma (έχουν μείνει πλέον ?)
- Αν στο μέλλον σκοπεύεις να την εντάξεις σε κανα home cinema αγνόησε τις συνδεσιμότητες κτλ. γιατί θα τα κάνει ο ενισχυτής ή το media player
- Αγόρασέ την τη στιγμή που τη χρειάζεσαι, ούτε μήνα πιο πριν (γιαυτό και όχι στο 4Κ)
-
- Δεν θέλω 3D, έχω 3D και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ούτε μία φορά. Απλά όλες σ' αυτή την κατηγορία έχουν.
- 4Κ δεν θα βλέπω τώρα αλλά τουλάχιστον δεν θα ψάχνομαι πάλι σ' ένα χρόνο για TV. Επίσης δεν ξέρω αν κάνει δουλειά το upscaling και γλιτώνω τα γαμωπιξελιάσματα που δεν τα αντέχω, μάλλον έχω υπερφυσική όραση.
- Τηλεόραση βλέπω μόνο αθλητικά γεγονότα, δεν ξέρω αν αξίζει ακόμα μία Plasma
- Συνδεσημότητα εννοώ τα διάφορα ασύρματα καλούδια, DLNA, wifi direct κτλ.
- Ανάγκη δεν υπάρχει. Τηλεοράσεις υπάρχουν. Απλά τρέχουν προσφορές, παίζει και Μουντιάλ και άλλο οι 50 άλλο οι 32 ίντσες.
-
Διάβασε ξανά το πρώτο σκέλος του 5, και μετά θα νιώθεις ευγνώμων που γλίτωσες το χιλιάρικο.
Νεεεεξτ
-
Δεν μου λέει κάτι να γλιτώσω το 1000αρικο για 3-4-5 μήνες. Τι να το δώσω τώρα, τι τότε. Το θέμα είναι μήπως λόγω προσφορών πάρω τώρα 'περισσότερη' τηλεόραση γι' αυτό το 1000αρικο.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν μου λέει κάτι να γλιτώσω το 1000αρικο για 3-4-5 μήνες. Τι να το δώσω τώρα, τι τότε. Το θέμα είναι μήπως λόγω προσφορών πάρω τώρα 'περισσότερη' τηλεόραση γι' αυτό το 1000αρικο.Παρε αυτην την LG που εχει το mediamarkt σε τριπλη εκδοςη οπως ανεβαινεις πανω αμεσως στα αριστερα σου. 55 ιντσες.
-
Να σου στείλω IBAN να μου βάλεις όσα μου λείπουν?
-
Είναι ωραίο το 3D. Έχω δει το Pacific Rim σε real 3D (όχι SBS και @@)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Αν βλέπεις TV πάρε plasma (έχουν μείνει πλέον ?)
- Τηλεόραση βλέπω μόνο αθλητικά γεγονότα, δεν ξέρω αν αξίζει ακόμα μία Plasma
**Ναι, αξίζει! ** (Αν βρεις, όμως)
Πάντως την 'ζωντανή'εικόνα και την κίνηση που έχει ακόμα δεν έχουν τα LED.
Συγκρίνουμε λογικά, και όχι την πιο φτηνή Plasma με την πιο ακριβή LED. -
Δύσκολα θα επιλέξω τεχνολογία που αργοπεθαίνει. Κατά 99% θα πάω για το 1+1 της Sony γιατί βρέθηκε και εκπτωτικός κωδικός 15% και στη βράση κολλάει το σίδερο.
Η άλλη προσφορά με την 55αρα LG του Κοτσόβολου τέλεψε ρε γμτ. Χάσαμε και τους bonus πόντους.
-
Δύσκολα θα επιλέξω τεχνολογία που αργοπεθαίνει.Γιατί όχι ? Ισα-ίσα μπορεί να βρεις και καμιά ευκαιρία. Δεν θα αγοράσεις μετοχές στην εταιρεία που φτιάχνει τα πάνελ, μια τηλεόραση θα αγοράσεις.
Ετσι μου 'ρχεται να πάω να πάρω καμιά πλάσμα παρότι η CRT μου (15ετίας trinitron) λειτουργεί ακόμα καλά.
-
Εκτός των άλλων είναι και θέμα διαθεσιμότητας. Για plasma πρέπει να παίξω σε μετρητό και δεν ψήνομαι να σκάσω 1000αρικο έτσι πριν τις διακοπές. Ενώ στις άλλες κοτσάρω 24 άτοκες και ξεχνάω και ότι τις πήρα.
-
Εκτός των άλλων είναι και θέμα διαθεσιμότητας. Για plasma πρέπει να παίξω σε μετρητό και δεν ψήνομαι να σκάσω 1000αρικο έτσι πριν τις διακοπές. Ενώ στις άλλες κοτσάρω 24 άτοκες και ξεχνάω και ότι τις πήρα.Πριν πάρεις οτιδήποτε ίσως να δεις σε κάποιον γνωστό την εικόνα και των δυο (Plasma, LED) σε τηλεοπτικό και HD υλικό.
Όχι αυτό που παίζει στα καταστήματα, αλλά δικό σου - κανένα αγώνα ποδοσφαίρου (δες το χορτάρι), φόρμουλα 1 - δες π.χ. στην κίνηση τις ρόδες κτλ.
Δες τα χρώματα του ανθρωπινού προσώπου.ΠΟΤΕ στο mode 'ΔΥΝΑΜΙΚΟ'!!!
Με όλα τα κουσούρια της Plasma, αν ήταν να πάρω TV πάλι Plasma θα έπαιρνα!
-
Plasma πολύ δύσκολα να βρεθεί. Δεν ξέρω κανέναν που να έχει ούτε έχω δει έκθεμα σε μαγαζί πρόσφατα. Το πρόβλημά μου με την εικόνα των LED είναι μόνο το πιξέλιασμα και τίποτα άλλο. Από εποχές της 32αρας Samsung D6500 που έχω και μετά μου φαίνονται μια χαρά οι LED σε κίνηση και χρώματα. Οπότε αφού εκτός των άλλων οι Plasma δεν διαφέρουν σε ανάλυση, δεν βρίσκω λόγο να τις προτιμήσω.
help! τηλεορασεις hdtv !!