-
ειχα βαλει κατι λινκς απο ελληνικο φορουμ στις πρωτες σελιδες...εκει θα δειτε διαφορες εμπειριες απο πλασμα καλες και κακες..
-
Τελικά πήρα τη Philips 7762.
-
Ηρθε το πληρωμα του χρονου για να αντικατασταθει η Beovision που 'υπηρετησε' για χρονια στο πατρικο μου.
Με budget γυρω στο 1000ρικο(+- 10%) λοιπον και αποκλειστικη αναζητηση στην κατηγορια των 32'(κολλημα των δικων μου) τους βοηθαω να επιλεξουν κατι καλο.Εχω καταληξει
1)Sammy LE32A656A
2)Cineos 32PFL9603D
3)Pana TX-32LZD85Fκαι σφηνα η Χ20 της Sharp
η σειρα των 3 πρωτων ειναι τυχαια αν και μαλλον ψιλοκαταληγω στην Philips.Υπαρχει κατι που θα πρεπε να γνωριζω σχετικα?
Η χρηση που προοριζεται ειναι τυπικη για νοικοκυριο δλδ τηλεοραση και το πολυ-πολυ να την ζευγαρωσουν με κανα dvd και Blu-ray αργοτερα.Επισης την προοριζουν για μακροπροθσμη επενδυση(δλδ 5ετια τουλαχιστον)
Thanx
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Ηρθε το πληρωμα του χρονου για να αντικατασταθει η Beovision που 'υπηρετησε' για χρονια στο πατρικο μου.Με budget γυρω στο 1000ρικο(+- 10%) λοιπον και αποκλειστικη αναζητηση στην κατηγορια των 32'(κολλημα των δικων μου) τους βοηθαω να επιλεξουν κατι καλο.Εχω καταληξει
1)Sammy LE32A656A
2)Cineos 32PFL9603D
3)Pana TX-32LZD85Fκαι σφηνα η Χ20 της Sharp
η σειρα των 3 πρωτων ειναι τυχαια αν και μαλλον ψιλοκαταληγω στην Philips.Υπαρχει κατι που θα πρεπε να γνωριζω σχετικα?
Η χρηση που προοριζεται ειναι τυπικη για νοικοκυριο δλδ τηλεοραση και το πολυ-πολυ να την ζευγαρωσουν με κανα dvd και Blu-ray αργοτερα.Επισης την προοριζουν για μακροπροθσμη επενδυση(δλδ 5ετια τουλαχιστον)
Thanx
απλα πες τους να το ξεπερασουν οπως εκανα κ εγω κ πραγματικα δεν θα χασουν (μπορεις ανετα να τους πεισεις εφοσον θελουν μαλιστα.. επενδυση 5ετιας τουλαχιστον)
-
καταλαβαινω οτι ειναι λιγο παρωχημενη η κατηγορια,και πιστεψε με προσπαθω επι 3μηνου να τους το εξηγησω σε ολους τους τονους.Τους φανηκε υπερβολη η 42αρα που εχω εγω(και που προσπαθησα να τους την κανω τραμπα ) και καταλαβα οτι μαλλον δε μου πεφτει και τοοσος λογος για το τι θα κανουν με τα λεφτα τους
-
καταλαβαινω οτι ειναι λιγο παρωχημενη η κατηγορια,και πιστεψε με προσπαθω επι 3μηνου να τους το εξηγησω σε ολους τους τονους.Τους φανηκε υπερβολη η 42αρα που εχω εγω(και που προσπαθησα να τους την κανω τραμπα ) και καταλαβα οτι μαλλον δε μου πεφτει και τοοσος λογος για το τι θα κανουν με τα λεφτα τουςΤο θέμα είναι οτι είναι κρίμα να πάρουν 32άρα όταν με τα ίδια λεφτά πένε σε 42....
Εγώ θα πρότεινα panasonic plasma 42'' 100hz στα 780 ευρώ... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1141112 -
η 40αρα Tulip της samsung πιανει ψαρια?
-
η 40αρα Tulip της samsung πιανει ψαρια?αν λεμε την ιδια (Tulip LE40M87 LCD TV 40'' Full HD )τοτε βγαζει αρκετο smearing,σε HD content απο PS3
σελ.6 του θρεντ...
-
!!! τωρα το θυμηθηκα! αυτο,συμφωνα με το παιδι που την εχει διορθωθηκε με αντικατασταση HDMI καλωδιου και τα σπασιματα εξαφανιστηκαν.Δεν το σκεφτηκα καθολου γιατι ειχα κολλησει να ψαχνω στις 32'
Να σαι καλα ρε adis που μου το θυμισες για να παω να την δω απο κονταεπισης αν εχει κανεις γνωμη για τη sony V4000E σαν εναλλακτικη ή κατι αλλο μεχρι 1200 στις 40'Full HD ας μου πει.
thanx
-
Χωρίς να ρωτήσω, πήρα όλες τις απαντήσεις που ζητούσα.
Μια μόνον ερώτηση: Να την πάρω τώρα, ή να περιμένω μήπως πέσουν τιμές μετά τους ΟΑ;
Τώρα, λέει ένας με ψιλή φωνούλα στο αυτί μου. Αλλά δεν τον βλέπω, να βεβαιωθώ ότι δεν έχει ουρά και κέρατα... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Χωρίς να ρωτήσω, πήρα όλες τις απαντήσεις που ζητούσα.
Μια μόνον ερώτηση: Να την πάρω τώρα, ή να περιμένω μήπως πέσουν τιμές μετά τους ΟΑ;
Τώρα, λέει ένας με ψιλή φωνούλα στο αυτί μου. Αλλά δεν τον βλέπω, να βεβαιωθώ ότι δεν έχει ουρά και κέρατα...Σίγουρα μετά του ΟΑ θα βρεις κάτι καλύτερο από τιμή στο ξεστοκάρισμα. Τώρα (απ'ότι μου έλεγε ένας σε αλυσίδα ηλεκτρικών) κάνουν προσφορές που έχουν να κάνουν με δόσεις. Οι ΟΑ έτσι κι αλλιώς θα παίζουν το πρωί ή θέλεις να βλέπουν τα παιδιά? Ή μήπως είναι για το κοτέτσι?
Τι θα πάρεις? -
Panasonic Viera 42'. Μ' έπεισαν.
Κι εννοείται ότι είναι για το κοτέτσι.Δεν την θέλω για τώρα, για τον χειμώνα την θέλω. Δίπλα στο τζάκι θα μπει.
-
Πάρτην το χειμώνα τότε....σίγουρα θα είναι φτηνότερη.
-
Τότε σίγουρα έχει ουρά και κέρατα...
-
Λοιπόν, να κάτι νέο (για μένα τουλάχιστον):
Σύμφωνα με το γερμανικό CHIP που είχε πρόσφατα αναλυτικότατο άρθρο και με τεστ μεταξύ Plasma και LCD, οι τηλεοράσεις Plasma 5ης γενιάς (οι καινούργιες δηλ.) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, γιατί απλά ΔΕΝ έχουν πλέον ΚΑΝΕΝΑ ελαττώματα (σε σχέση με τις LCD)!!!
Μπροστά στις καινούργιες Plasma η εικόνα οποιαδήποτε LCD της αγοράς απλά υστερεί!
Συστήνει μάλιστα την 42άρα Panasonic TH-42PX8E με τιμή ΜΟΛΙΣ 800 € (στην Γερμανία)!!!
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί....
-
Δεν αλλάζουν, έτσι ήταν πάντα θα πω εγώ ο εγκάθετος
-
Αλλάζουν οι καιροί μετά από ένα άρθρο;
Αν είναι έτσι , να ...δώσουμε και κάτι παραπάνω!
Oι πλάσμα έχουν μια εγγενή ωραία 'θολούρα' που σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα, κολακεύει το αποτέλεσμα, κοινώς δείχνουν πολύ καλύτερα!
Αλλά σε DVD ή ψηφιακό σήμα, δεν έχουν τέτοια διαφορά, επιπλέον, οι LCD δουλεύουν σε πολύ μεγαλύτερες αναλύσεις ακόμη.
Εδώ και πολλά χρόνια πάντως, η καραμέλα είναι η ίδια: πάρτε plasma, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Σαν καλός δικηγόρος που είναι ο koutsan, θα μας πει πως σαν υπερασπιστική γραμμή, είναι λάθος να κάνεις κάτι τέτοιο!
Όταν βγαίνεις ΠΑΛΙ και λες, πάρτε plasma, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, εγώ συγνώμη, ΔΕΝ θα σε πιστέψω!Α και σύντομα, όλα τα επίγεια κανάλια, θα εκπέμπουν και σε ψηφιακές συχνότητες σε όλη την Ευρώπη, οπότε, εμένα δεν μου φαίνεται πως άλλαξαν τόσο οι καιροί!
-
Εγω παλι πως εχω την εντυπωση πως οι καιροι αλλαζουν με τις LCD να κλεινουν την ψαλιδα?
Και δεν αναφερομαι σε κατι κορυφαιες Kuro φυσικα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αλλάζουν οι καιροί μετά από ένα άρθρο;
Αν είναι έτσι , να ...δώσουμε και κάτι παραπάνω!
Oι πλάσμα έχουν μια εγγενή ωραία 'θολούρα' που σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα, κολακεύει το αποτέλεσμα, κοινώς δείχνουν πολύ καλύτερα!
Αλλά σε DVD ή ψηφιακό σήμα, δεν έχουν τέτοια διαφορά, επιπλέον, οι LCD δουλεύουν σε πολύ μεγαλύτερες αναλύσεις ακόμη.
Εδώ και πολλά χρόνια πάντως, η καραμέλα είναι η ίδια: πάρτε plasma, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Σαν καλός δικηγόρος που είναι ο koutsan, θα μας πει πως σαν υπερασπιστική γραμμή, είναι λάθος να κάνεις κάτι τέτοιο!
Όταν βγαίνεις ΠΑΛΙ και λες, πάρτε plasma, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, εγώ συγνώμη, ΔΕΝ θα σε πιστέψω!Α και σύντομα, όλα τα επίγεια κανάλια, θα εκπέμπουν και σε ψηφιακές συχνότητες σε όλη την Ευρώπη, οπότε, εμένα δεν μου φαίνεται πως άλλαξαν τόσο οι καιροί!
Στην ελληνική αγορά πάντως συμβαίνει ακριβώς το αντίθτεο...Εδώ και 2 χρόνια που παρακολουθώ όταν πήγαινες σε κατάστημα και ήθελες να αγοράσεις plasma οι πωλητές σε κοιτάζαν σα μελλοθάνατο...Μόνο οι LCD υπήρχαν γι αυτούς, με ύφος 1000 καρδιναλίων σε κατακεραυνώνανε αν τόλμαγες να ψελλίσεις ότι σε ενδιαφέρει μία plasma με βασικό επιχείρημα ότι όπου να 'ναι πεθαίνει αυτή η τεχνολογία και είναι κρίμα τόσα λεφτά να πάνε για πέταμα ...Συζητάμε εμπάργκο κανονικό. Γιαγιά, κυρά Μαρία, κυρα Κουλα κλπ δε νομίζω ότι ποτέ έχουν αγοράσει plasma, αν κρίνω από αυτά τα απίστευτα δρακόφιδα που λέγανε στα καταστήματα...
-
Εγω παλι πως εχω την εντυπωση πως οι καιροι αλλαζουν με τις LCD να κλεινουν την ψαλιδα?Και δεν αναφερομαι σε κατι κορυφαιες Kuro φυσικα
Έτσι είναι : οι 2 τεχνολογίες έχουν συγκλίνει πολύ διορθώνοντας η καθεμία τα ελαττώματά της...
help! τηλεορασεις hdtv !!