-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η παλιά μου CRT μάλλον παραπάλιωσε και σκέφτομαι να χτυπήσω αυτή της οποίας ο σχεδιασμός μου αρέσει πολύ. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην προχωρήσω;Ναι! 40' είναι λίγες αν έχεις απόσταση θέασης > 2μ!!!
Απόσταση θέασης για 3D..Υ.Γ. Είναι 800hz CRM, αλλά 200hz πραγματικά ...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Η παλιά μου CRT μάλλον παραπάλιωσε και σκέφτομαι να χτυπήσω αυτή της οποίας ο σχεδιασμός μου αρέσει πολύ. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην προχωρήσω;
Ναι! 40' είναι λίγες αν έχεις απόσταση θέασης > 2μ!!!
Απόσταση θέασης για 3D..
Υ.Γ. Είναι 800hz CRM, αλλά 200hz πραγματικά ...Επειδή ιδιαίτερα σε σένα, φίλε iant, χρωστάω μιαν απάντηση, να σου πω, πως παρέλαβα χθες την PANASONIC TX-P42UT30Ε... Πρώτες εντυπώσεις άριστες (η 42άρα είναι όσο πρέπει μεγάλη τελικά...) και όταν την ψάξω λιγάκι κι έχω χρόνο, θα γράψω δυο-τρεις λέξεις .
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η παλιά μου CRT μάλλον παραπάλιωσε και σκέφτομαι να χτυπήσω αυτή της οποίας ο σχεδιασμός μου αρέσει πολύ. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην προχωρήσω;
Ναι! 40' είναι λίγες αν έχεις απόσταση θέασης > 2μ!!!
Απόσταση θέασης για 3D..
Υ.Γ. Είναι 800hz CRM, αλλά 200hz πραγματικά ...Επειδή ιδιαίτερα σε σένα, φίλε iant, χρωστάω μιαν απάντηση, να σου πω, πως παρέλαβα χθες την PANASONIC TX-P42UT30Ε... Πρώτες εντυπώσεις άριστες (η 42άρα είναι όσο πρέπει μεγάλη τελικά...) και όταν την ψάξω λιγάκι κι έχω χρόνο, θα γράψω δυο-τρεις λέξεις .
Ελπίζω να μην χρειαστεί να ψάχνεις για δίκαννο!
Καλορίζικη !!!! Στις πόσες ώρες είσαι; Ακόμα την στρώνεις;Τώρα ξεκίνα το ψάξιμο για Media Player! Ίσως όχι αν παίζει τα πάντα ο PS2 που έχεις!
Περιμένω πότε θα δεις κανένα έργο με τις μπάρες πάνω-κάτω για να μετανιώσεις για τις 42 ίντσες!
-
Ε ναι, ακόμα την στρώνω (σιγά μην προλάβαινε να παίξει ...200 ώρες από χθες τ' απόγευμα ! ) ...
Θέλει μια αναβαθμισούλα (έκδοση 1313, όταν έχουμε φτάσει στην ...1318, ή κάτι τέτοιο...), η οποία γίνεται ΜΟΝΟ μέσω κάρτας ...SD .
Έβαλα κι ένα DVD χθες και παρακολούθησα με τις ...μπάρες που λες, κανένα πρόβλημα .
Για δώσε κανένα tip για το media player... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ε ναι, ακόμα την στρώνω (σιγά μην προλάβαινε να παίξει ...200 ώρες από χθες τ' απόγευμα ! ) ...
Θέλει μια αναβαθμισούλα (έκδοση 1313, όταν έχουμε φτάσει στην ...1318, ή κάτι τέτοιο...), η οποία γίνεται ΜΟΝΟ μέσω κάρτας ...SD .Με USB δεν γίνεται; Ξέρεις από που να κατεβάσεις;
Έβαλα κι ένα DVD χθες και παρακολούθησα με τις ...μπάρες που λες, κανένα πρόβλημα .
**Ευτυχώς!!! **
Για δώσε κανένα tip για το media player...
**Δοκίμασες πρώτα το PS2 που έχεις;
Για 3D player ρώτα εδώ.
Εγώ έχω 2D τηλεόραση.
Έχω τον WD TV Live (Gen 3). Το support του..
**...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Θέλει μια αναβαθμισούλα (έκδοση 1313, όταν έχουμε φτάσει στην ...1318, ή κάτι τέτοιο...), η οποία γίνεται ΜΟΝΟ μέσω κάρτας ...SD .
Με USB δεν γίνεται; Ξέρεις από που να κατεβάσεις;
Ξέρω...Δες το 'step 3' κι όσα γράφει αναλυτικά...Για δώσε κανένα tip για το media player...
Όχι, περιμένω να μου έρθει ένα καλώδιο component πρώτα
Για 3D player ρώτα εδώ.
Πρέπει να πάρω πρώτα γυαλιά (90 € το κομμάτι !!)**
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Με USB δεν γίνεται; Ξέρεις από που να κατεβάσεις;
Ξέρω...Δες το 'step 3' κι όσα γράφει αναλυτικά...Για δώσε κανένα tip για το media player...
Όχι, περιμένω να μου έρθει ένα καλώδιο component πρώτα
Για 3D player ρώτα εδώ.
Πρέπει να πάρω πρώτα γυαλιά (90 € το κομμάτι !!)**
Μάλιστα... Δες στο manual ίσως να γίνεται και μέσω USB.
Για τα γυαλιά κάπου στο avclub έγραφαν για κάποια συμβατά από το eBay σχεδόν στην μισή τιμή!
Νομίζω πως και ο WD TV Live παίζει 3D ..- Παιδια παιζει 3d το μηχανημα?
- SBS ναι, κανονικά.
-
Panasonic 42G30 vs Samsung UE46D7000 ...
Λοιπόν, χτες με την ευκαιρία (καφές) είδαμε 2 αρχεία στο Samsung UE46D7000 τα οποία βλέπαμε μετά και στο δικό μου Panasonic 42G30.
Με το ενσωματωμένο player και στις δυο TV.Τα τεχνουργήματα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές στο Samsung D7000! Μερικές φορές έβλεπες διπλά, τριπλά και τετραπλά τα αντικείμενα!
Τα «κόκκινα» πρόσωπα σχεδόν παντού …
Το design όμως της D7000 είναι ++! Και τα χρώματα θα έλεγα πιο έντονα στο D7000.Και οι δυο τηλεοράσεις δεν είναι καλιμπραρισμένες.
Το δικό μου είχα στο “Cinema” mode και το IFC στο Mid.Τα αρχεία ήταν :
Shakira - Waka Waka
Jennifer Lopez - Papi -
Επειδή τελικά επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως (καλά το έγραψα;) τα ξαναγράφω ακόμα μία φορά:
Σπίτι μου έχω μία απλή lcd 19' στη κουζίνα, μία LED 32' του 2011 SONY HD που ήταν τότε το κορυφαίο μοντέλο στις 32' και μία Plasma Panasonic 42' του 2007 (ήταν το καλό μοντέλο εκείνης της εποχής). Ότι και να παίζουν αυτές οι τηλεοράσεις (τηλεόραση, ταινίες, σήριαλ, DivX, HD) η panasonic το παίζει πολύ καλύτερα. Για να μη μιλήσουμε για γωνίες θέασης που led και lcd μόλις πας λίγο στο πλάι δεν βλέπεις πλέον σωστή εικόνα.
Όταν είχαν αρχίσει να διαδίδονται οι led προβληματίστηκα και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που αγόρασα τη sony όταν χρειάστηκα δεύτερη τηλεόραση. Ήθελα να έχω μία επαφή με αυτή τη τεχνολογία προκειμένου να έχω ολοκληρωμένη άποψη και όχι απλά διαβάζοντας άρθρα και βλέποντας τηλεοράσεις σε μαγαζιά.
Πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο μόνος λόγος να επιλέξει κάποιος LED αντί για πλάσμα είναι η οικονομία στο ρεύμα. Ακόμα και το 'κάψιμο' από τις στατικές οθόνες έχει μειωθεί πάρα πολύ και εμφανίζεται μόνο σε ακραίες χρήσεις. -
Να επαναλάβω και εγώ το δικό μου μέχρι στιγμής συμπέρασμα :
Δεν έχω καταφέρει να δω σε εκθεσιακό χώρο (και Ελλάδα και εξωτερικό) τηλεόραση πλάσμα να παίζει τα κανάλια καλύτερα από μία λσδ ή λεντ, εμφανώς χειρότερα για τα δικά μου γούστα ναι, όλες τους.Να σημειώσω εδώ ότι διαθέτω άριστη και πολύ απαιτητική όραση, η εικόνα δε που θα μου δώσει η τελεόραση είναι το ύψιστο, αν όχι το μόνο κριτήριο που θα με κάνει να την προτιμήσω έναντι μιας άλλης (ήχος και άλλα κομφόρ, απλά αδιάφορα).
Το πείραμα να δω ταυτόχρονα δίπλα δίπλα σε δύο τηλεοράσεις την ίδια εκπομπή, η μία από πλάσμα και η άλλη κάτι άλλο, το έχω κάνει ΚΑΙ σε τεράστιο αποκλειστικό σώουρουμ αναφοράς πασίγνωστου κατασκευαστή στο εξωτερικό, όπου ζήτησα από τους υπαλλήλους να μου δείξουν που δείχνουν καλύτερα οι πολυδιαφισμισμένες ολοκαίνουργιες πλάσμα τους, και αυτοί τραύλιζαν και ξεροκατάπιναν. Εγώ για να πάρω πλάσμα, με βάση αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, πρέπει να γίνει Η έκπληξη.
Μπορεί να έχω κάνει μέχρι στιγμής λάθος, έχω κάθε συμφέρον να είναι καλύτερες οι πλάσμα αφού είναι και πολύ φθηνότερες, αλλά και έτσι να είναι τότε η αντίθετη άποψη και αυτή μπορεί το ίδιο να λανθάνει.Πρόταση
Πετάξτε στον κάλαθο των αχρήστων τα σπεκς και κυρίως τις φανφάρες των πωλητάδων, δείτε με την ησυχία σας και με τα δικά σας μάτια αυτό που βλέπετε, εκπομπή, ντιβιντί, κ.α., και αποφασίστε εκείνη τη στιγμή τι θα κάνετε με βάση τα όβολα που διαθέτετε. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν έχω καταφέρει να δω σε εκθεσιακό χώρο (και Ελλάδα και εξωτερικό) τηλεόραση πλάσμα να παίζει τα κανάλια καλύτερα από μία λσδ ή λεντ, εμφανώς χειρότερα για τα δικά μου γούστα ναι, όλες τους.
....Πολύ (πάρα πολύ) φως, ρυθμίσεις στο 'Δυναμικό' ....
Δεν υπάρχει σπίτι με τέτοιο φωτισμό !!!! Και 4 τοίχους από τσάμι να έχεις λιγότερο φως θα έχεις ...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επειδή τελικά επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως (καλά το έγραψα;) τα ξαναγράφω ακόμα μία φορά:
Σπίτι μου έχω μία απλή lcd 19' στη κουζίνα, μία LED 32' του 2011 SONY HD που ήταν τότε το κορυφαίο μοντέλο στις 32' και μία Plasma Panasonic 42' του 2007 (ήταν το καλό μοντέλο εκείνης της εποχής). Ότι και να παίζουν αυτές οι τηλεοράσεις (τηλεόραση, ταινίες, σήριαλ, DivX, HD) η panasonic το παίζει πολύ καλύτερα. Για να μη μιλήσουμε για γωνίες θέασης που led και lcd μόλις πας λίγο στο πλάι δεν βλέπεις πλέον σωστή εικόνα.
Όταν είχαν αρχίσει να διαδίδονται οι led προβληματίστηκα και αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που αγόρασα τη sony όταν χρειάστηκα δεύτερη τηλεόραση. Ήθελα να έχω μία επαφή με αυτή τη τεχνολογία προκειμένου να έχω ολοκληρωμένη άποψη και όχι απλά διαβάζοντας άρθρα και βλέποντας τηλεοράσεις σε μαγαζιά.
Πλέον μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι ο μόνος λόγος να επιλέξει κάποιος LED αντί για πλάσμα είναι η οικονομία στο ρεύμα. Ακόμα και το 'κάψιμο' από τις στατικές οθόνες έχει μειωθεί πάρα πολύ και εμφανίζεται μόνο σε ακραίες χρήσεις.Πιθανότητα της στάμπας υπάρχει πάντα.
Τώρα αν βλέπω συνέχεια τον ΑΝΤ1 και αποκτήσω την στάμπα δε θα την βλέπω! Αφού ΑΝΤ1 βλέπω!!!
Μόνο όταν θα παρακολουθήσω κάτι άλλο θα φαίνεται πάνω στην γωνία...Οικονομία στο ρεύμα είναι λιγότερη από την διάφορα στην τιμή!
για την κατανάλωση τα έχει γράψει πολύ ωραία ο Χρήστος εδώΚατανάλωση (W) X **** (h) = A (KWh) X 0,11 ευρώ = Κόστος χρήσης ανά έτος (ευρώ)
*σε stand by καίνε όλες το ίδιο (περίπου 0,4-0,8 W) αφού το θεωρείς τόσο άξιο λόγου.
Είπες 9:00 με 11:00 ορίστε λοιπόν...14 ώρες Χ 5 μέρες 70 ώρες και 30 ώρες το ΣΚ = 100 ώρες την βδομάδα Χ 4 βδομάδες το μήνα = 400 ώρες το μήνα Χ 12 μήνες = 4.800 ώρες/έτος... (κι όλα αυτά σχεδόν χωρίς να βγουν από το σπίτι μόνο τηλεόραση και ύπνο επί ένα χρόνο)...
Ας πάρουμε ως γενικό M.O την καλύτερη περίπτωση κατανάλωσης μιας 40άρας LCD η οποία λίαν επιεικώς είναι γύρω στα 110 W και το γενικό Μ.Ο. για μια 42άρα plasma (δεν υπάρχει 40άρα) των 185 W...
**..... το 100 με το 200 το είχα βάλει για να πιάσω τις καλυτεροχειρότερες περιπτώσεις)
LCD 40'.......... 110 W X 4.800 ώρες/έτος = 528 ΚWh X 0.11 ευρώ = 58 ευρώ/έτος
PLASMA 42' .... 185 W X 4.800 ώρες/έτος = 888 ΚWh X 0.11 ευρώ = 97 ευρώ/έτος
Διαφορά περίπου 39 ευρώ έτος
Δεν σου αρέσει το 185??...ας βάλω 200 ...
PLASMA 42' .... 200 W X 4.800 ώρες/έτος = 960 ΚWh X 0.11 ευρώ = 105 ευρώ/έτος
Διαφορά περίπου 47 ευρώ/έτος
-
από iant » 11/04/12 13:46
dstou έγραψε:
Δεν έχω καταφέρει να δω σε εκθεσιακό χώρο (και Ελλάδα και εξωτερικό) τηλεόραση πλάσμα να παίζει τα κανάλια καλύτερα από μία λσδ ή λεντ, εμφανώς χειρότερα για τα δικά μου γούστα ναι, όλες τους.
Δεν υπάρχει σπίτι με τέτοιο φωτισμό !!!! Και 4 τοίχους από τσάμι να έχεις λιγότερο φως θα έχεις ...
Καλή παρατήρηση, η εικόνα που έχω είναι δυστυχώς συγκεκχυμένη. Έχω τύχει σε μαγαζιά που στραβώνεσαι από τον φωτισμό, αλλά συμβαίνει και το αντίθετο. Στο Μίντια της Κηφισίας π.χ. όταν πήγα πριν από κανά δυό μήνες 2-3 πλάσμα που υπήρχαν όλες κι όλες ήταν σε ένα διάδρομο που επικρατούσε μισοσκόταδο χαμαιτυπείου. Σκαλίζω και όσο μπορώ το κοντρόλ, αλλά τζίφος.
Το έχω ξαναρωτήσει και απάντηση δεν πήρα : Πλάσμα που να παίζει καλύτερα από άλλες τεχνολογίες τβ σε δημόσιο χώρο, έτσι ώστε να την αξιολογήσω δεόντως, που θα βρω? Δεν έχω καμμία διάθεση να πληρώσω παραπάνω για κάτι που μπορώ με λιγότερα, ούτε κανένα κόλλημα να λέω ότι πήρα λεντ. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
από iant » 11/04/12 13:46
dstou έγραψε:
Καλή παρατήρηση, η εικόνα που έχω είναι δυστυχώς συγκεκχυμένη. Έχω τύχει σε μαγαζιά που στραβώνεσαι από τον φωτισμό, αλλά συμβαίνει και το αντίθετο. Στο Μίντια της Κηφισίας π.χ. όταν πήγα πριν από κανά δυό μήνες 2-3 πλάσμα που υπήρχαν όλες κι όλες ήταν σε ένα διάδρομο που επικρατούσε μισοσκόταδο χαμαιτυπείου. Σκαλίζω και όσο μπορώ το κοντρόλ, αλλά τζίφος.
Το έχω ξαναρωτήσει και απάντηση δεν πήρα : Πλάσμα που να παίζει καλύτερα από άλλες τεχνολογίες τβ σε δημόσιο χώρο, έτσι ώστε να την αξιολογήσω δεόντως, που θα βρω? Δεν έχω καμμία διάθεση να πληρώσω παραπάνω για κάτι που μπορώ με λιγότερα, ούτε κανένα κόλλημα να λέω ότι πήρα λεντ.Παίρνεις παραμάσχαλα πρώτα από όλα δικό σου σκληρό με υλικό (HD, SD, TV, μπάλα κτλ) και τον Media Player και πας στο κατάστημα που θες. Παρακαλάς τον πωλητή να χαμηλώσει τα φώτα και αρχίζεις τις δοκιμασίες.
Πρέπει να ξέρεις τα βασικά από τις ρυθμίσεις - τι και που βρίσκεται...Αλλιώς διαβάζεις τις απόψεις των κατόχων και των δυο τεχνολογιών!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν έχω καταφέρει να δω σε εκθεσιακό χώρο (και Ελλάδα και εξωτερικό) τηλεόραση πλάσμα να παίζει τα κανάλια καλύτερα από μία λσδ ή λεντ, εμφανώς χειρότερα για τα δικά μου γούστα ναι, όλες τους.Να σημειώσω εδώ ότι διαθέτω άριστη και πολύ απαιτητική όραση, η εικόνα δε που θα μου δώσει η τελεόραση είναι το ύψιστο, αν όχι το μόνο κριτήριο που θα με κάνει να την προτιμήσω έναντι μιας άλλης (ήχος και άλλα κομφόρ, απλά αδιάφορα).
Το πείραμα να δω ταυτόχρονα δίπλα δίπλα σε δύο τηλεοράσεις την ίδια εκπομπή, η μία από πλάσμα και η άλλη κάτι άλλο, το έχω κάνει ΚΑΙ σε τεράστιο αποκλειστικό σώουρουμ αναφοράς πασίγνωστου κατασκευαστή στο εξωτερικό, όπου ζήτησα από τους υπαλλήλους να μου δείξουν που δείχνουν καλύτερα οι πολυδιαφισμισμένες ολοκαίνουργιες πλάσμα τους, και αυτοί τραύλιζαν και ξεροκατάπιναν. Εγώ για να πάρω πλάσμα, με βάση αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, πρέπει να γίνει Η έκπληξη.
Μπορεί να έχω κάνει μέχρι στιγμής λάθος, έχω κάθε συμφέρον να είναι καλύτερες οι πλάσμα αφού είναι και πολύ φθηνότερες, αλλά και έτσι να είναι τότε η αντίθετη άποψη και αυτή μπορεί το ίδιο να λανθάνει.Στα μαγαζιά δεν βγάζεις ασφαλές συμπέρασμα. Κάποιες τηλεοράσεις παίζουν στο 'demo' κάποιες άλλες όχι. Φυσικά αυτές στο demo κερδίζουν τις εντυπώσεις. Εγώ σου μιλάω με συμπεράσματα που βγάζω στο σπίτι μου συγκρίνοντας μία 5 ετών plasma με μια σύγχρονη led. Φαντάσου τι έχει να γίνει αν είχαμε μία επίσης σύγχρονη plasma.
Κάποιος έγραψε για burn in. Επειδή βλέπω πολύ συχνά ταινίες στην plasma σε HD μέσω του Η/Υ, πολύ συχνά η ταινία δεν ειναι 16:9 ακριβώς οπότε υπάρχουν μαύρα πλαίσια πάνω κάτω καθώς και οι υπότιτλοι εμφανίζονται σταθερά στην ίδια θέση. Μετά το τέλος της ταινίας υπάρχει ορατό ίχνος από τους υποτιτλους ενώ διακρίνεις τα περιθώρια της ταινίας. Σε 10 λεπτά που θα παίξει η τηλεόραση κάτι άλλο εξαφανίζονται τα πάντα και η οθόνη επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση. Μετά από 1000 και πλέον ώρες προβολής ταινιών σε τέτοια κατάσταση από τον Η/Υ δεν έχει πάθει το παραμικρό η οθόνη.
-
Υπάρχουν συγκρίσεις αντικειμενικές και επαναλήψιμες σε ειδικούς χώρους με ειδικά μηχανήματα από ειδικούς δημοσιογράφους κλπ. Βέβαια κανένα από όλα αυτά τα ειδικά δεν εξασφαλίζει το αποτέλεσμα ειδικά στο σαλόνι μου(!) με τις συνθήκες που επικρατούν... οπότε καλό είναι να χρησιμοποιηθούνε σαν αρχικό φίλτρο. Και είναι πολλά που δεν βγαίνουν στη φόρα.
Οι εμπειρίες των χρηστών στο σπίτι τους και μετά από χρονικό διάστημα διαβίωσης με τηλεοράσεις θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικές μια και μπορούν να θίξουν σημεία που δεν αγγίζει μια επαγγελματική σύγκριση. Αλλά κυρίως για γενικές παρατηρήσεις ή αν ψάχνεις για μτχ τηλεόραση.... γιατί είναι εξαιρετικά απίθανο να πετύχεις τέτοια σύγκριση που να περιλαμβάνει δύο ανταγωνιστικά μοντέλα που να βρίσκονται ακόμα στην αγορά....
Οπότε δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το παρακάτω (παραπάνω στη σελίδα για την ακρίβεια):>Ο χρήστης dstou έγραψε:...Πετάξτε στον κάλαθο των αχρήστων τα σπεκς και κυρίως τις φανφάρες των πωλητάδων, δείτε με την ησυχία σας και με τα δικά σας μάτια αυτό που βλέπετε, εκπομπή, ντιβιντί, κ.α., και αποφασίστε εκείνη τη στιγμή τι θα κάνετε με βάση τα όβολα που διαθέτετε.
Όμως το δύσκολο στις απλές συγκρίσεις είναι ότι σπάνια θα έχεις τη δυνατότητα (και γνώση) να βάλεις τις σωστές ρυθμίσεις σε κάθε τηλεόραση. Δεν ξέρω αν το όλα πχ στο 0 ή στη μέση ή κάτι τέτοιο είναι το σωστό... Θα πρέπει βασικά να έχεις ειδικό εργαλείο για να κάνεις σωστές ρυθμίσεις. Στην ανάγκη βέβαια και μια ειδική οθόνη ρύθμισης (αυτές που έχουν κλίμακες γκρι, χρώματα, σχήματα κλπ) θα κάνει αλλά πόσοι το κάνουν έστω αυτό.... Και έτσι πάμε πάλι από την αρχή... στις επαγγελματικές συγκρίσεις.
Και τι μας λέει όλο αυτό;; Ότι είμαστε άπληστοι, ανικανοποίητοι, αχόρταγοι και δεν ξέρουμε τι θέλουμε! Ε, όχι, απλά ότι η αξία οποιασδήποτε σύγκρισης επηρεάζεται αρνητικά από πολλούς παράγοντες... κάτι που τελικά καθιστά τη σύγκριση αναξιόπιστη και συνεπώς άχρηστη!
Και επειδή για όλες αυτές τις συγκρίσεις (που πρέπει να αναζητήσεις, διαβάσεις, ερμηνεύσεις και συγκρίνεις με άλλες συγκρίσεις κλπ κλπ) υπάρχει και ο παράγων χρόνος (που είναι και χρήμα) μερικές φορές αν τα ζυγίσεις όλα (πόσο τηλεόραση βλέπεις κλπ) σκέφτομαι ότι μπορεί και να σου προκύψει ότι δεν είναι και τόσο άσχημα να αγοράζεις με βάση τις προδιαγραφές!
(φυσικά καλό είναι να ξέρεις κάποια βασικά, τουλάχιστον τι σημαίνει τι) -
http://www.ebay.de/itm/LG-IPS235V-58-4c ... 855wt_1064
είτε
http://www.ebay.de/itm/58cm-23-Zoll-LG- ... 860wt_1054
?
η 1η φαίνεται καλούτσικη. τι λέτε;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
http://www.ebay.de/itm/LG-IPS235V-58-4cm-23-Zoll-LED-TFT-FULL-HD-NEU-/330633552176?pt=DE_Elektronik_Computer_Computer_Monitore_Flachbildschirme&hash=item4cfb4ba130#ht_2855wt_1064είτε
http://www.ebay.de/itm/58cm-23-Zoll-LG- ... 860wt_1054
?
η 1η φαίνεται καλούτσικη. τι λέτε;
-
... ο κουνιάδος μου έχει μια LG 2ετίας που ο media player της παίζει μονο εικόνες και mp3 ...
... Ο media player της αναβαθμίζεται ?
.... εάν ΝΑΙ , πώς ?
.... εάν όχι , πιστεύεται ότι ένας εξωτερικός media player θα έλυνε το θέμα ? Εχετε κάποια , οικονομική αλλά ταυτόχρονα 'αξιοπρεπή' πρόταση ?
Thnx in advance
-
Μία γνώμη για την παρακάτω samsung?
http://www.samsung.com/nl/support/model/UE40D6200TSXXN
έχει κάποια 'αδυναμία'?
help! τηλεορασεις hdtv !!