-
άρα..............;;;
τι διαλέγουμε τώρα;
επαναλαμβάνω: ξέρω απο τιβί οσο ο κικιζας από αμάξια
-
Και εγω ψαχνω μια lcd led whatevah μεχρι 350 ευρω για να την βαλω σε δωματιο αμα εχει κανεις καμια καλη προταση
(τα 350 ειναι το μαξ ) -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
άρα..............;;;τι διαλέγουμε τώρα;
επαναλαμβάνω: ξέρω απο τιβί οσο ο κικιζας από αμάξια
Ξεκίνα με απόσταση θέασης για να βρούμε τις ίντσες και μετά δώσε και budget για να προχωρήσει η διαδικασία...
-
θελω να πιστεύω κατω απο 30 ιντσες.
(περισσότερο για να πάρουμε μια τηλιόραση ειναι το θέμα... κάπως σαν να 'βρίσκεται'... μη ρωτάς το γιατί η αγάπη αυτή εχει τώρα τελειώσει)
-
Έλα ντροπής πράματα...κάτω από 30' ουτε για την τουαλέτα.
32' θα πας και σε κάτι τέτοιο:
http://www.skroutz.gr/s/330471/Samsung-UE32D5500-32.html
Ούτε φθηνό, ούτε ακριβό. Και LG αντίστοιχης αξίας μία από τα ίδια είναι.
-
Το μόνο που μετανιώνω είναι πως έπρεπε να πάρω 50 ίντσες!!!!
(Απόσταση θέασης από 2,5μ έως 5μ)
Δώσε βάρος στις ίντσες και δε θα μετανιώσεις!Κατά τα άλλα είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος (εικόνα,όχι τα μπιχλιμπίδια) με το πλάσμα (Panasonic 42G30) που πήρα 600 ευρώ ..
Value For Money ... -
τερατάκι φαίνεται.
αυτο με το ασύρματο τι εννοει; δεν το έπιασα...
Wireless LAN Ready, Ethernet (LAN), 4x HDMI v1.4 και 2x USB
-
Ότι με αυτό* μπορείς να έχεις wifi στην ΤV. Καλό μου φαίνεται,θα το είχα μέσα στα κριτήρια μου.
- http://www.samsung.com/us/video/tvs-acc ... 9ABGNX/XAA
-
ανακεφαλαίωση:
πάμε για LCD ή για LED;
και βέβαια καλο ειναι η ανάλυση στα 1900/1000 σωστά;
και 1080p.
ό,τι άλλο δεν αξίζει πλέον;
Σάμσουν μονόδρομος....;;
-
H LCD είναι led. Led είναι ο φωτισμός της (για να το πω μπακαλίστικα). Οι τηλεοράσεις χωρίζονται σε LCD & Plasma και μία κατηγορία των LCD είναι και οι led.
Ανάλυση οπως και δήποτε full HD (1920x1280). Ειδικά αν βλέπεις μπάλα θα πάθεις κοκομπλόκο αν δεις ΕΡΤ HD Champions League.
Από μάρκες θα πρότεινα Samsung ή LG. Μεγάλη ποικιλία, ψιλοκαλές τιμές, αξιοπρεπές service. Αυτή που σου πρότεινα πιο πάνω είναι από τη σειρά Smart TV. Μπορεί να έχει internet δηλαδή πάνω της και να κάνει τα update της, να επικοινωνεί με το smartphone σου, να μπαίνεις facebook και λοιπά καθημερινά απαραίτητα πραγματάκια.
-
Full HD είναι 1080p. Για ΕΡΤ HD δεν χρειάζεσαι full HD γιατι στέλνει 1080i. Και μια Sony μια χαρα είναι, προτιμώ αυτή απο LG τουλάχιστον στις LED.
-
Η HD ready τιβι μου με αποκωδικοποιητή δεν παίζει EΡΤ HD.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η HD ready τιβι μου με αποκωδικοποιητή δεν παίζει EΡΤ HD.Κάπου αλλου ίσως να είναι το πρόβλημα αλλα έτσι και αλλιώς τώρα σχεδόν όλες είναι full hD που είναι 1080 όχι 1280 . Μέχρι και το νέο iPad έχει μεγαλύτερη ανάλυση απο το full HD.
-
Η παλιά μου CRT μάλλον παραπάλιωσε και σκέφτομαι να χτυπήσω αυτή της οποίας ο σχεδιασμός μου αρέσει πολύ. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην προχωρήσω;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Η παλιά μου CRT μάλλον παραπάλιωσε και σκέφτομαι να χτυπήσω αυτή της οποίας ο σχεδιασμός μου αρέσει πολύ. Υπάρχει κάποιος λόγος να μην προχωρήσω;Δεν βλέπω κάποιο λόγο εκτός απο το οικονομικό. Στα ίδια λεφτα παίζει Sony 46 inch.
-
Xρήστο Λάππα, πρέπει να είναι πολλή καλή. Είναι samsung ειναι led, 3d 800 hz βλέπω, smart tv, σούπερ φαίνεται Το μόνο να την δεις από κοντα να παίζει για να ελεγξεις αν γυαλίζει και καθρεφτίζεσαι
εσύ και ο γύρω χώρος αντί να βλέπεις τηλεόραση. Κάποιες κάνουν πολλή αντανάκλαση και είναι ιδανικές για θέαση μόνο στο σκοτάδι και απόλυτα κουραστικές να βλεπεις τη μέρα
Εμένα με ενοχλούσε αφάνταστα αυτό και το έψαξα πολύ όταν πήρα τηλεόραση, δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη σου. Αν δεν το έχεις κοιταξε και αυτή την παράμετρο, παίζει να μη σε ενοχλεί καθόλου εσένα βέβαια, το θέμα είναι και στον άνθρωπο -
Ευχαριστώ, Σοφία.
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δεν βλέπω κάποιο λόγο εκτός απο το οικονομικό. Στα ίδια λεφτα παίζει Sony 46 inch.Έχεις υπόψη κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; To design παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη αγορά.
-
Αυτο το μοντέλο είναι διαθεσιμο αυτήν την στιγμη
http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_ ... hop55.htmlΠάντως και εγώ αν δεν είχα οικονομικό πρόβλημα θα επερνε αυτή που έβαλες αλλα λογικά για 40αρα δεν θα πήγαινα πάνω απο 800ε, 1200 είναι πολλα για τηλεόραση νομίζω.
-
Ωραία, αλλά όχι αρκετά ξεχωριστή. Ευχαριστώ πάντως.
Ένα ποσό ± €300 δεν είναι και τόσο σημαντικό γιατί τηλεόραση αγοράζω κάθε 10 χρόνια. Ούτως ή άλλως, τον περισσότερο καιρό θα είναι κλειστή.
-
Κοιτά και εμένα η Samsung μου αρέσει και μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι η επόμενη. Πάντως ένα καλο της συγκεκριμένης Sony είναι ότι έχει γυαλί (gorilla glass) πάνω απο την οθόνη ενώ το 98% των LED/LCD δεν έχουν.
help! τηλεορασεις hdtv !!